- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.361
Günaydın..
Gunaydın kızlar bızde 2. Uyku faslımıza gectık hemen bende geldım calısanlara Allah kolaylık versın hayırlı mesaıler ....(. Ben hala rapora devam )
ağlattın beni yaaa hiç düşünmek istemiyorum bakıcı diyince başlıyorum ağlamaya gurbette kimi tanıyıp kime emanet edecem gözümden sakındığım ranamı... yok daha düşünmek istemiyorum temmuz 1 de başlayacam daha çook var düşünmek istemiyorum nefesim kesiliyo düşününce
" evet diş çıkarırken dudak emembilyor dilleriyle dudaklarını itebiliyorlar( amaç diş kretlerini kaşımak)..Bu arada her diş çıkarılırken muhakkak ateş olur diye bir kaide de yok..bu arada diş hekimiyim ben
mesela ben kızımın hiç bir şikayeti yokken şans eseri görmüştüm ilk dişinin ucunu( ama elbette o dönem dudak emiyordu.. " benim ranam da aynı böyle yapıyo diliyle de dudaklarını itekliyo sürekli galiba diş gelio
herkese kocaman bi günaydın kızlarrrr:
biz cuma doktor amcamıza gittik size yazarım birazdan
boyumuz 70 santim olmuş kilomuz 9 125
gıram
kafa çapımızda 43 olmuş
bunlar ölçülerimiz
birazdan söylediklerinide yazıcam
bu arada 7. aya girmek bizim dönüm noktamız oldu sanıyorum artık nili tutamıyorum bıraktığım gibi hoppp kendini atıyo dönüyo inanılmaz haraketlendi bebişim..
bu arada ben çalışan bi anneyimmmÇ:
offf çok zor ya
evde olmanın kıymetini bilinn kızlar...
günaydın güzel annişler:) kızımı uyuttum geldimmm... tüm çalışan annelere kolay gelsin evde olan annişler bebişlerinizi koklayın ben,m yerime...[/QU
gunaydınnnn cnmmm nasılsın bakalım
yerıne kokladım bak tostosu
Günaydın..
gıram
kafa çapımızda 43 olmuş
bunlar ölçülerimiz
bu arada 7. aya girmek bizim dönüm noktamız oldu sanıyorum artık nili tutamıyorum bıraktığım gibi hoppp kendini atıyo dönüyo inanılmaz haraketlendi bebişim..
offf çok zor ya
günaydın cnm nasılsın
Günaydın tatlım. İyiyim Allah' a şükür.
Sen nasılsın? Düzen kurabildiniz mi kızınla işe başlayınca?
gunaydın cnm
oh masalla cnm nılıde guzel gelısıyo annesı
cok hareketlıler dımı cn bızdede aynısı elı olu bacagı hıc durmuyo kıpır kıpır yemek yerkn bıle donuyo aya agzında
cok tatlı ve yorucular
aynen öyleler canım ama artık çokdaha sevimliler gerçekten çok özledim çokkkk:
iiyim cnm sağolasın alışmaya çalışıoruz daha bugün 3. günümüz. biraz önce konuştum ananesi armut yediriormuş:) neyse ben kızıma gideyim saat geldi:) kaçtım ben
cnm maşallah nile:) 6 ayınız bitti di mi cnm sizin ? benim kızım da tembel daha dönmedi ama bu aralar çok uğraşıo kuzum 6 ayı bitince dönecek sanırım. kontrolü iple çekiorum boyu kilosu nasıl merak ediorum çok. rabbim tüm bebişlere sağlık versin inş.
gunaydın cnm geldımı kara pazartesı yııne
Gunaydın kızlar bızde 2. Uyku faslımıza gectık hemen bende geldım calısanlara Allah kolaylık versın hayırlı mesaıler ....(. Ben hala rapora devam )
gıram
kafa çapımızda 43 olmuş
bunlar ölçülerimiz
offf çok zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?