2012 kasım bebekleri büyüyor..

günaydın güzel annişler:) kızımı uyuttum geldimmm... tüm çalışan annelere kolay gelsin evde olan annişler bebişlerinizi koklayın ben,m yerime...

Gunaydın kızlar bızde 2. Uyku faslımıza gectık hemen bende geldım calısanlara Allah kolaylık versın hayırlı mesaıler ....(. Ben hala rapora devam )

herkese kocaman bi günaydın kızlarrrr:
biz cuma doktor amcamıza gittik size yazarım birazdan
boyumuz 70 santim olmuş kilomuz 9 125
gıram
kafa çapımızda 43 olmuş
bunlar ölçülerimiz
birazdan söylediklerinide yazıcam
bu arada 7. aya girmek bizim dönüm noktamız oldu sanıyorum artık nili tutamıyorum bıraktığım gibi hoppp kendini atıyo dönüyo inanılmaz haraketlendi bebişim..
bu arada ben çalışan bi anneyimmmÇ:
offf çok zor ya
evde olmanın kıymetini bilinn kızlar...

Canım benim bence de daha düşünme.. Zor olacak mutlaka ama alışacaksın ister istemez. Kim bırakmak isterki kuzusunu.. Şu saatten sonra zaten herşey onlar için. Ama kimi zaman Rana' nın senden ayrı kalması gerekiyor ki alışsın o da. Sana ne kadar zor olacaksa alışmazsa eğer ona da çok zor olur bence..Allah' a emanet kuzucuklarımız..

gunaydın cnm
oh masalla cnm nılıde guzel gelısıyo annesı
cok hareketlıler dımı cn bızdede aynısı elı olu bacagı hıc durmuyo kıpır kıpır yemek yerkn bıle donuyo aya agzında
cok tatlı ve yorucular

cnm maşallah nile:) 6 ayınız bitti di mi cnm sizin ? benim kızım da tembel daha dönmedi ama bu aralar çok uğraşıo kuzum 6 ayı bitince dönecek sanırım. kontrolü iple çekiorum boyu kilosu nasıl merak ediorum çok. rabbim tüm bebişlere sağlık versin inş.

Günaydın tatlım. İyiyim Allah' a şükür.
Sen nasılsın? Düzen kurabildiniz mi kızınla işe başlayınca?

iiyim cnm sağolasın alışmaya çalışıoruz daha bugün 3. günümüz. biraz önce konuştum ananesi armut yediriormuş:) neyse ben kızıma gideyim saat geldi:) kaçtım ben

aynen öyleler canım ama artık çokdaha sevimliler gerçekten çok özledim çokkkk:

aynen öyleler canım ama artık çokdaha sevimliler gerçekten çok özledim çokkkk:

oyle cnm benım doya doya sevmelı ınan dıslerımı sıkıyorum bazen ısırasım gelıyo
kımbılır ne kadar ozluyosun cnm bende cocuklar uyuyunca cok ozluyorum
bu arada dr baska neler anlattı cnm paylassana

bıde nıl ın su ıcme duzenı nasıl cısınde bı azama varmı sımdıde bunu taktım kafaya

vet canım bizim 6. ayımız bitti ve dönüm noktası oldu eminim sizde döneceksiniz ozaman yanlız bizimki rahatına pekbi düşkün ama artık kendini ordan oraya atıyo..
biz 1 kasım doğumluyuz canım
sende doktorunuzun sonuçlarını paylaşırsın bizimle.
git bakalım kavuş meleyine..

Maşallah kuzuma benim
Allah nazarlardan korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…