- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.381
oyle cnm benım doya doya sevmelı ınan dıslerımı sıkıyorum bazen ısırasım gelıyo
kımbılır ne kadar ozluyosun cnm bende cocuklar uyuyunca cok ozluyorum
bu arada dr baska neler anlattı cnm paylassana
bıde nıl ın su ıcme duzenı nasıl cısınde bı azama varmı sımdıde bunu taktım kafaya
Maşallah kuzuma benim
Allah nazarlardan korusun...
günaydın fıstıklar nasılsınız
biz bugün aşımızı olduk çok ağladı kuzucum Allaha şükür hastalığımız geçmiş ve kilo almıışız doktor amcamız hasta olduğu için alamamıştır kilo dedi bugün sağlık ocağındada kilo almış olarak çıktık sevindik çok şükür tabi hala zayıfız çoğu bebeğe göre ama olsun bunada şükür
bu arada kızlar dün oğluma tavuk çorbası yaptım içti tavsiye ederim..
1 bageti haşladım baya uzun süre
sonra derisini attım sadece etlerini rondodan çektim
suyuna 2 kaşık tam buğdayunu koydum azcık tereyağı koydum
sonra tavuğu ekledim pişirdm sonrada blendardan çektim güzel oldu tavsiye ederim...
çok özlüyoreum songülüm hemde çokkkk:
başka yürütece birdaha hayır dedi bide fazla bastırma dedi sonra nili kaldırdı hopp bizimki başladı adım artmaya ve sıplamaya buna yapıcak bişey yok dedi.
bu yaz sonuna doğru ayaklanır dedi
bide bi ara bi baktım bizim kuzucuğu doktor amcası yemeye başladı
öpücük seslerini duydum resmen ayy çok hoşuma gitti
çok sevdi onu çokk.
mutlaka üzüm pekmezi dedi tere yağı dedi kahvaltılar için yanlız
suyu sormadım ben ve oda söylemedi ama nil çok fazla su içiyo inanılmaz derecede
su olayı sizde nasıl kızlar?
birde hiç tahlil falan istemiyo bizdenya merak ediyom bende hep bebeklere tahliller yapılıyo bize yok.
kan için takılma onun kanı çok iyi renginden bellli dedi
vermiyorum ilacı dedim verme dedi
bide güneş kıremi kullanın artık dedi
hangi marka dedim
işte o çok çetrefilli bi konu dedi
ben bişey tavsiye ediyorum sonra onunla ilgili bişey çıkıyo dedi
ama mustela ve büyedermaya bakıcam öylededi
zaten musterada direk paraben yoktur yazıyodu pişik kıreminde hoşuma gitmişti.
biz bugün aşımızı olduk çok ağladı kuzucum Allaha şükür hastalığımız geçmiş ve kilo almıışız doktor amcamız hasta olduğu için alamamıştır kilo dedi bugün sağlık ocağındada kilo almış olarak çıktık sevindik çok şükür tabi hala zayıfız çoğu bebeğe göre ama olsun bunada şükür
sonra tavuğu ekledim pişirdm sonrada blendardan çektim güzel oldu tavsiye ederim...
Ah cnm atlattiniz darisi badiniza gecmis olsun
Kg almadina cok sevmdm arkadasim
Bizde bu hafra et suyu corba ve kahvaltiua findik ceviz rendesine baslicaz ama korkuyorukmkabarir diye
Tavuk etinin kendini koydun mu cnmm icine sanrim.biz 7 den sinra baslicaZ
ohh maşallah kuzuma peki kaç kilo olmuşsunuz tatlım?
biz malesef doktorumuz daha tavuk suyu önermedi şimdilik tarhana ve sebzelere devam dedi birde kahvaltı işte bende ceviz çekicem koyucam içinne..
bu arada aşı bize ateş yapmadı bide ben carpol verdim umarım sizede yapmaz canım..
songülll siz aşı oldunuzmu
çocuk felciyle ilgili bişey söyledilermi..
geçmiş olsun.size de toplam 3 aşı mı yaptılar hepsi bacaktan mı?
biz malesef doktorumuz daha tavuk suyu önermedi şimdilik tarhana ve sebzelere devam dedi birde kahvaltı işte bende ceviz çekicem koyucam içinne..
bu arada aşı bize ateş yapmadı bide ben carpol verdim umarım sizede yapmaz canım..
kendisini verdim tatlım dediğim gibi rondodan çektim kıyma gibi oldu sonrada blendardan geçirdim yok gibiydiAh cnm atlattiniz darisi badiniza gecmis olsun
Kg almadina cok sevmdm arkadasim
Bizde bu hafra et suyu corba ve kahvaltiua findik ceviz rendesine baslicaz ama korkuyorukmkabarir diye
Tavuk etinin kendini koydun mu cnmm icine sanrim.biz 7 den sinra baslicaZ
7400 oldu tatlım :) ben sebzelerini çoğunlukla tavuk suyunda haşllıyorum tatlım sıkıntı yok dedi doktorumuz
inşallah çıkmaz bende anneme bıraktım merak ediyorum en son uyuyordu birazdan gidicem kuzumu merak ediyorum amin canım olsun inşallahhoş geldin canım benim..
Kıyamam kuzuma ya. Valla bizimde Çarşamba günü aşımız. Korkuyorum ateşi çıkarmı diye, malum aşıdan sonra ben işe o eve
Maşallah Erdemime ve annesinin de ellerine sağlık. Kan olsun can olsun paşama..
Cnm bixim asilar cumaya kaldi 3 bacaktan bi agizdan
Siz oldunuzmu cnm ayin 2o si demistin
mrb guzel annecıkler,ası olan olacak bebeısler var gecms olsun dıyım ates olmaz ıns
ben bısey sormak ıstıyorum bugun sebze puresı yapıcam oğluma patates ve havucla,bu ıkısıne 3 gun boyunca devammı edeyım yoksa hergun yenı bı sebze eklıyımmı?
kendisini verdim tatlım dediğim gibi rondodan çektim kıyma gibi oldu sonrada blendardan geçirdim yok gibiydi
7400 oldu tatlım :) ben sebzelerini çoğunlukla tavuk suyunda haşllıyorum tatlım sıkıntı yok dedi doktorumuz bu arada bizim çocuk felci aşımız oldu ağızdan bugün
inşallah çıkmaz bende anneme bıraktım merak ediyorum en son uyuyordu birazdan gidicem kuzumu merak ediyorum amin canım olsun inşallah
Slm kizlar.vanim cok sikkin.cumartesi aksam uzeri kizimin ust vucudu.da kirmizi benekler vardi isilik gibi.uzerinde pek durmadim.dun bu benekler bacaklarinda ve kollarindada oldu.gecede cok huysuzlandi uyumadi.bu sabah dogruca dra gittik.dr inceledi.kulaginda hafif kizariklik var dedi.atesi de 37.7 dedi.bu kizarikliklar viral enfeksiyondan da olabilir sicaktan da olabilir dedi.atesini surekli kontrol et carsamba tekrar gel dedi.
Offff allah baska dert vermesin de bu cocuk nereden viral enfeksiyon almis olabilir ki?aklima 2 secenek geliyor.ya havadan yada kizimi seven insanlardan gecmis olabilir.ikisi de onlenemiyor.insanlara opme diyemiyorsun.insallah gecer.
Slm kizlar.vanim cok sikkin.cumartesi aksam uzeri kizimin ust vucudu.da kirmizi benekler vardi isilik gibi.uzerinde pek durmadim.dun bu benekler bacaklarinda ve kollarindada oldu.gecede cok huysuzlandi uyumadi.bu sabah dogruca dra gittik.dr inceledi.kulaginda hafif kizariklik var dedi.atesi de 37.7 dedi.bu kizarikliklar viral enfeksiyondan da olabilir sicaktan da olabilir dedi.atesini surekli kontrol et carsamba tekrar gel dedi.
Offff allah baska dert vermesin de bu cocuk nereden viral enfeksiyon almis olabilir ki?aklima 2 secenek geliyor.ya havadan yada kizimi seven insanlardan gecmis olabilir.ikisi de onlenemiyor.insanlara opme diyemiyorsun.insallah gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?