2012 kasım bebekleri büyüyor..

çok özlüyoreum songülüm hemde çokkkk:
başka yürütece birdaha hayır dedi bide fazla bastırma dedi sonra nili kaldırdı hopp bizimki başladı adım artmaya ve sıplamaya buna yapıcak bişey yok dedi.
bu yaz sonuna doğru ayaklanır dedi
bide bi ara bi baktım bizim kuzucuğu doktor amcası yemeye başladı
öpücük seslerini duydum resmen ayy çok hoşuma gitti
çok sevdi onu çokk.
mutlaka üzüm pekmezi dedi tere yağı dedi kahvaltılar için yanlız
suyu sormadım ben ve oda söylemedi ama nil çok fazla su içiyo inanılmaz derecede
su olayı sizde nasıl kızlar?
birde hiç tahlil falan istemiyo bizdenya merak ediyom bende hep bebeklere tahliller yapılıyo bize yok.
kan için takılma onun kanı çok iyi renginden bellli dedi
vermiyorum ilacı dedim verme dedi
bide güneş kıremi kullanın artık dedi
hangi marka dedim
işte o çok çetrefilli bi konu dedi
ben bişey tavsiye ediyorum sonra onunla ilgili bişey çıkıyo dedi

ama mustela ve büyedermaya bakıcam öylededi
zaten musterada direk paraben yoktur yazıyodu pişik kıreminde hoşuma gitmişti.

günaydın fıstıklar nasılsınız
biz bugün aşımızı olduk çok ağladı kuzucum Allaha şükür hastalığımız geçmiş ve kilo almıışız doktor amcamız hasta olduğu için alamamıştır kilo dedi bugün sağlık ocağındada kilo almış olarak çıktık sevindik çok şükür tabi hala zayıfız çoğu bebeğe göre ama olsun bunada şükür
bu arada kızlar dün oğluma tavuk çorbası yaptım içti tavsiye ederim..
1 bageti haşladım baya uzun süre
sonra derisini attım sadece etlerini rondodan çektim
suyuna 2 kaşık tam buğdayunu koydum azcık tereyağı koydum
sonra tavuğu ekledim pişirdm sonrada blendardan çektim güzel oldu tavsiye ederim...

Ah cnm atlattiniz darisi badiniza gecmis olsun
Kg almadina cok sevmdm arkadasim
Bizde bu hafra et suyu corba ve kahvaltiua findik ceviz rendesine baslicaz ama korkuyorukmkabarir diye
Tavuk etinin kendini koydun mu cnmm icine sanrim.biz 7 den sinra baslicaZ

Cnm ne guzel gexmis kontrol cok sevindim insan dr ilhilenince sevince mutlu oluyo hernedense sanki bebek cocuk seven biri daha hassas okur gibi geliyo
Biz su olayinda takiliyoruz ben her yemek ssonrasi aralarda kasikla veriyorum ama yanlardaam ddokuluyo sanki ondan sebep olabilir nil neguzel iciyo masaalla
Tahlik olayina sevinmelisin cnm gereksiz yerre bebegini delmiyolar kimi.hastaneler sirf paraa yuzunden rutine sokmus durumdaolayi
Demir damlaya gelince bilemiyorum cnm her dr gorus farkli bizimkide hep tekrarliyo kullanmasi yoninde
Eger alerji icin tahlil uygun gorurse kansizligada baktirmak istiyorum

Gunes kremi ben sebamed dusinuyorum cnm cildiye sebamed urunlerini onermisti

ohh maşallah kuzuma peki kaç kilo olmuşsunuz tatlım?
biz malesef doktorumuz daha tavuk suyu önermedi şimdilik tarhana ve sebzelere devam dedi birde kahvaltı işte bende ceviz çekicem koyucam içinne..
bu arada aşı bize ateş yapmadı bide ben carpol verdim umarım sizede yapmaz canım..

songülll siz aşı oldunuzmu
çocuk felciyle ilgili bişey söyledilermi..

songülüm bende cilt doktorumuza sorabilirim aslında canım şu kırem olayını.
şanpuanımız sebamet bizimde.
suyu ben suluk aldım ama onu sevmedi döküyo içerken ama küçük biberonka içiyo oldukçada çok içiyo açıkçası..

hoş geldin canım benim..
Kıyamam kuzuma ya. Valla bizimde Çarşamba günü aşımız. Korkuyorum ateşi çıkarmı diye, malum aşıdan sonra ben işe o eve
Maşallah Erdemime ve annesinin de ellerine sağlık. Kan olsun can olsun paşama..

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
selnec,
wavss67,
gulden59,
RECES,
sprint,
buseeey,
yaren2007+,
ozcanan,
elabebek

geçmiş olsun.size de toplam 3 aşı mı yaptılar hepsi bacaktan mı?

Cnm bixim asilar cumaya kaldi 3 bacaktan bi agizdan
Siz oldunuzmu cnm ayin 2o si demistin

mrb guzel annecıkler,ası olan olacak bebeısler var gecms olsun dıyım ates olmaz ıns
ben bısey sormak ıstıyorum bugun sebze puresı yapıcam oğluma patates ve havucla,bu ıkısıne 3 gun boyunca devammı edeyım yoksa hergun yenı bı sebze eklıyımmı?

kendisini verdim tatlım dediğim gibi rondodan çektim kıyma gibi oldu sonrada blendardan geçirdim yok gibiydi

7400 oldu tatlım :) ben sebzelerini çoğunlukla tavuk suyunda haşllıyorum tatlım sıkıntı yok dedi doktorumuz bu arada bizim çocuk felci aşımız oldu ağızdan bugün
inşallah çıkmaz bende anneme bıraktım merak ediyorum en son uyuyordu birazdan gidicem kuzumu merak ediyorum amin canım olsun inşallah

Slm kizlar.vanim cok sikkin.cumartesi aksam uzeri kizimin ust vucudu.da kirmizi benekler vardi isilik gibi.uzerinde pek durmadim.dun bu benekler bacaklarinda ve kollarindada oldu.gecede cok huysuzlandi uyumadi.bu sabah dogruca dra gittik.dr inceledi.kulaginda hafif kizariklik var dedi.atesi de 37.7 dedi.bu kizarikliklar viral enfeksiyondan da olabilir sicaktan da olabilir dedi.atesini surekli kontrol et carsamba tekrar gel dedi.
Offff allah baska dert vermesin de bu cocuk nereden viral enfeksiyon almis olabilir ki?aklima 2 secenek geliyor.ya havadan yada kizimi seven insanlardan gecmis olabilir.ikisi de onlenemiyor.insanlara opme diyemiyorsun.insallah gecer.

Cnm bixim asilar cumaya kaldi 3 bacaktan bi agizdan
Siz oldunuzmu cnm ayin 2o si demistin

evet canım biz olduk sadece çocuk felci aşımız kaldı ben telaşlandım ama doktorumuz sorun yok merak etme bişey olmaz dedi..

canım 3 gün bunu ver sonra yeni sebzeler ekle bence .

ee beysalım bence kilosuda hiç fena değil erdem paşanın gayet iyi yani
sağlıklıya önemli olan o maşallah ona.
iyi ozaman demekki bizde olucaz çocuk felci aşımızı..

anım çok geçmiş olsun evet malesef öpenlere müdahele edemiyosun offf:
kkötü bi durum ya allah büyük rahatsızlıklar vermesin canım..

gecmıs olsun canım ıns bısryı yoktur.haklısın canım kımseye bısey dıyemıyosunkı.bız daha opmeye kıyamazken gelıp sapur supur opmelerı ınsanı sınır edıyo bıseyde denmıyo ama boyle hasta olabılıyolar ıste.eğerkı bu opmelerden dolayı derse dr de bence canm herkese opmeyın dıye sonucta hasta olunca sen cekıyosun

Tatlim.bizde ayni seyi yasadik grcmis olsun
Tatlim.ek gidalara basladinizmi ondan sobrami oldu degisim bizim gida slerjidi dedi dr ilk defa yedigi bisey oldumu yumurta vb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…