2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm nasıp olursa bır yas tarama tahlıllerınden once yaptırmayı dusunmuyrum koruma amaclı olduguna ınandıgım ıcın
sanırım ben dr ma guvenıyorum onunlada bu konuyu konustugumuzd agerek netten yaptıgım arastırmalarda kullanmaya karar verdım
paylasımların ıcın ayrıca tesekkur ederım cnm ınsalla bebısının degerlerı ıstenılen oranlara gelır

bak benım erdemımın yaptıgına goruyormusun ay ordasn senın eve gıtmek te bı haylı ıs
bızımkınede az once gıttım eczaneden damaklı bıberon ucu aldım su ıcer belkı dıye verdım bı ıcmeye basladı ben cok mutu oldum tabı
meger hepsını agzında toplamıs bı puskurttukı sorma yıkıldım

Maşallah barekallah
Ağzını, burnunu hele o dilini yemeli bunun..
Allah nazarlardan korusun

sağol cnm benim rabbim hepimizin bebişlerini bağışlasın bizlere inş. işte son 15 dk.m gidince yerim hepinizn yerine:) siz de bebişlerinizi koklayın benim yerime. kaçıorum ben kızlar yarın görüşürüz inş. öpüldünüz

Canım benim dualarımız rana ile ama hemen koyverme kendini. Dur bakalım bir çocuk kardiyoloğu görsün. Allahın izniyle bir şey çıkmaz inşallah. Sen de kendini çok üzme canım benim Allah' a emanet.

canım dua edicem inşallah öyle bişey yoktur okuyunca çok üzüldüm

gamzelerinin birini verebilirim teyzesi:) tokat a bekliorum cnm:)

hep soracak oluyorum canım tokatlı mısın diye bi türlü denk gelmiyorduk. bende tokatta doğdum 9 yaşına kadar orada oturduk. çok severim tokatı. bi daha gelmek nasip olmadı. şimdi çok merak ediyorum oraları

Arasssssss

ayyy seve seve alırım yasmincim bu arada görüşürüz canım..

oyy kıyamam ben ona canım benim..bu arada özcenan seninle kkonuşmak isterim canım dediğim gibi aynı sorunu bizde yaşadık..

Arkadaşlar bir de bir şey daha söyliycem bu demir konusunda Allah herşeyi öyle dengeli yaratmış ki bebeklerin demir depolarının bittiği dönem 5-6 ay bebeklerin tam ek gıdaya geçiş zamanı yani hiç demir damalsına gerek olmadan ek gıdaya geçiş ve sağlık beslenme ile bu ihtiyaçlarını giderebilriz bebeklerin bebeklerimizin...Allah da zaten hep en kolayını ve güzelini yaratmış anne sütü artı ek gıda yeterli baksanıza anne sütünü bile ne kadar mucizeli ve ucuz yaratmış...bebeğin beslenmesi bile yük değil...
demir damlaları beslenme düzeyi yetersiz gelir düzeyi düşük aileler için belki olabilir evet veya bir hastalığı varsa...ya da çok yüksekse düşüklük...ama Allah bebekleri de bizim gibi yaratmış onlarda doğaln normal yollardan alabilirler demiri bakın zaten fazlası zararlıymış dA...
neyse kendi kendime konuşuyormuşum gibi oldu:))))

Son düzenleme:
parmaklarında oynatıyolar
ay sımdı bıraz ıctı puskurtmedı cok mutlu oldum
senın ıstık bu hafta sonu yıne erken kalktımı cnm

hemde nasıl oynatıyorlar valla..
Sıpalar..
Aras nasıl 09.20 sabitlediyse benim sıpa da 06.30-07.00 arası..
Allah muhafaza annesi biraz uyur diye geç kalkmıyor Mina hanım

hemde nasıl oynatıyorlar valla..
Sıpalar..
Aras nasıl 09.20 sabitlediyse benim sıpa da 06.30-07.00 arası..
Allah muhafaza annesi biraz uyur diye geç kalkmıyor Mina hanım

selmeççç senin sıpayla benim sıpa tanışıyolarmı dersinya sende kendimi görüyorum ben
ayy bide bazı alıntı yaptığım mesajlar hep kalıyo bende beeee:
anlamadım bunu..

aaa olurmu tatlım benım annelrımız dıkkatle okuyolardır
ben cok fazla takılmıyorum cnm 6 ay anne depoları bosaldıktan sonra bebısler tum gıdaları buyuk bıreyler gıbı yeterınce yuksek oranlarda alamadıgından 1 1.5 yasına kadar demır destegı alındıgını dusunuyorun
kullanılan sure 6 ıle 12 ay arası oldugundan bahsedılen gıbı zeka gerrılıkllerıne ulasacak sevıyede demırın yukselecegıne pekte ınanmıyorum

ee bu arada bebısınden bahsetsene bırazcık

haha arada esnee olmuyomu cnm mesela bu sabah 08.30 da kalktık pufff

Ahh Songül..
Her hafta sonu biraz daha geç yatırıyım belki biraz daha geç uyanır diyorum ama yok anam yok.
o burun tıkanacak diyolar ya sıpalar bizim ki de illaki o saatte kalkılacak diyo.
Kesinlikle esneklik söz konusu değil

selmeççç senin sıpayla benim sıpa tanışıyolarmı dersinya sende kendimi görüyorum ben
ayy bide bazı alıntı yaptığım mesajlar hep kalıyo bende beeee:
anlamadım bunu..

Valla bilmem ki canım benim.
Ya da biz çalışıyoruz diye mi bize gider yapıyolar anlamadım valla.
Gündüz uslu durur çocuk akşam bana geldi mi kucak ister, başkasında uyumaz.
Özlüyolar bence
Kıyamam kuzucuğuma ya..
Bi günlük tatilim var o da feda olsun böcüğüme

ay dımı cnm bıde sabsah sırınlıklerı olmasa ayılmk oldukca zor olucak esım bugun dıyo sende 8.30 ta kalkıyosun ya hayret ıcındeyım dıyo 11 den önce kalkmazdım pekte
uyu uyu nereye kadar dun 12 yı gecıyodu uyandım(uyku gunumdu) yıne aynı uykumu almamıstım

tynen canım aynen
bakıcısı bırakınca odasında duruyo ben bırakamıyorum hiç iyere
sadece yere yorganımızı atıp bıraka biliyorum oda bende yanında olucam oynuyacaz
şimdi ona renkli bloklar aldım bide iç içe geçen kaplardan aldım
ya buı arada lego almak istiyuorum ama o büyük legolardan sizce nerede bulabilirim
buldum ama onlar biraz küçüktü arkadaşımın çocuğunda gördük hoşuna gitti sıpanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…