2012 kasım bebekleri büyüyor..

bende eşim ile konuştum o da kalbini söyledi ama tek alt dudağında morluk olması farklı bir şey olabileceğininde ihtimali. alt dudağını emiyor dedin belki ondandır . bir daha ağladığında veya emzirdiğinde dili ne, yanak içlerine bak ... oralarda morarıyorsa kalp olabilir. ağladığında , emzirdiğinde efor sarfediyor ya kalp varsa morarır dediğim yerler

canım benım ya uzuldum bak sımdı,ınsallah Allahın ıznıyle kotu bısey cıkmaz canım sen gonlunu ferah tut(ne kadar zor olsada)kendını yalnız hıssetme bak bız burdayız.senın uzuntunle rana da uzulur.dualarımız senınle ve rana yla.hem oyle olsa hamıleyken cıkmazmıydı ortaya ıns sonucu guzel cıkar canım

keske ozcNANIM OLSAYDI CNM OKUR ONUN ICIN BILGI OLURDU CANIM ARKADASIM KIMBILIR SU ANDA NE KADAR UZGUN

SEN NASILSIN CNM

keske ozcNANIM OLSAYDI CNM OKUR ONUN ICIN BILGI OLURDU CANIM ARKADASIM KIMBILIR SU ANDA NE KADAR UZGUN

SEN NASILSIN CNM

eminim çok üzgün çünkü bana nilin kalbinde üfüfüm var istanbula gidin dediğinde doktorumuz şok olmuştum ve az olan sütümde tamamen gitti allahtan birşeyçıkmadıda rahatladım bence özcananım rağnadada çıkmayacak.
ya kızlar birinizde özcenanın telefonu varsa
arıyalım hatta sorup banada verirseniz ben konuşmak isterim..

ah cnnm benın sende buyuk sıkıntı gecırmıssın gecmıs olsun herne kadar gecmıssede
ah keske olsada telefonu arasak
gercı ne desek ıcındekı sıkıntı dr a gıtmeden son bulmaz ama konusmak ıyı geır belkı
ınsalla ranamında cıkmıcak

ay hepımız yavruun dudak bukmesıne hayranız nazarmı ettık yavrumu ozcananım okuyo bol bol gercı ama bı an kendımı kotu hıssettım

songülüm gerçekten ben şuanda neyin zamanı neyin zamanı değil çözemiyorum çünkü herzaman her istediğimizden bula biliyoruz.
ben havuç patatez ıspanak ve pırasa koydum ve tarhana çorbası yapıyorum cadıya.

bu arada songülüm.
çok sağol evet geldi geçti ama gerçekten çok zordu
bende inanıyorum rağnada bişey çıkmıyacak allahın izniyle..

cnm doktorlar herşeyin olabilecek en kötü şeyini sölüyorlar
bnm oğlumada böbreklerinde sorun olabileceğini hemen ameliyat yapılması gerekeceğini söledilker sünnet ettirdik bitti sorunumuz
sen git yine doktora ama dudağını emmesinden olmuştur o

canım ben de senin gibi giydiriyorum ev 25-26 derece.bi anlık terlemeden oluyor zaten isilik sık banyo yaptır bir kaç gün.geçmezse banyo suyuna biraz tuz ekleyebilirsin

bu arada geç kaldım ama takvime gözüm ilişti yarı yaşınız hayırlı olsun canım.

çok teşekkür ederiz teyzesi.ayrıca tuz önerisi için çok sağol

Tatlim.bizde ayni seyi yasadik grcmis olsun
Tatlim.ek gidalara basladinizmi ondan sobrami oldu degisim bizim gida slerjidi dedi dr ilk defa yedigi bisey oldumu yumurta vb

Yok canim ek gidaya baslamadan oldu.ek gidaya pazar gunu basladim ama kirmizi venekler cumartrsi aksam oldu

yarencm benm oğlan yoğurdu suratını ekşiterek yiyo
kendi minik kaşığının ucuyla 3-4 kaşık yedikten sonra sinirleri bozuluyo daha yemiyo
benmi yediremiyorum ya

ben de geçen gün ilk defa yoğurt mayalayabildim

bundan önce 3 kez başarısız denemem olmştu

ama sonunda başardım ve harika tuttu kalıp gibi olmşş

kendimi şahane anne gibi hissettim

canım ya çok üzüldüm.dualarımız sizinle...

merhabalar kızlar.. bir haftadır annemdeydim o yüzden yazamadım ama baya paylaşım olmuş
yarencim ben sebzelere yoğurt karıştırmıyorum çünkü içindeki kalsiyum demirle reaksiyona geçip demirin kullanılmasını önlüyor. demir damlasını da süt ve yoğurttan sonra değil sebze yedirdikten 1 saat sonra veriyorum ki demiri kullanabilsin diye..

canım çok geçmiş olsun.. inşallah kötü birşey çıkmaz kalbini iyi tut iyi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…