- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.461
ranaya aile hekimi siyanoz yani kalbinde sıkıntı olabilir dedi o kadar kötüyüm ki eyim işe gitti rana uyuyo ben yalnız kaldım... çarşambaya gün bulduk çocuk doktoruna götürcez testler için dişten olmaz bu dedi araştırmak lazım üzülmeyin dedi kızlar ben ne yapacam nasıl dayanacam minicik kalbinde ne olur yavrumun dua edin nolur ona bişey olmasın
ranaya aile hekimi siyanoz yani kalbinde sıkıntı olabilir dedi o kadar kötüyüm ki eyim işe gitti rana uyuyo ben yalnız kaldım... çarşambaya gün bulduk çocuk doktoruna götürcez testler için dişten olmaz bu dedi araştırmak lazım üzülmeyin dedi kızlar ben ne yapacam nasıl dayanacam minicik kalbinde ne olur yavrumun dua edin nolur ona bişey olmasın
bende eşim ile konuştum o da kalbini söyledi ama tek alt dudağında morluk olması farklı bir şey olabileceğininde ihtimali. alt dudağını emiyor dedin belki ondandır . bir daha ağladığında veya emzirdiğinde dili ne, yanak içlerine bak ... oralarda morarıyorsa kalp olabilir. ağladığında , emzirdiğinde efor sarfediyor ya kalp varsa morarır dediğim yerler
sebze pureye taze fasulye atıyosmusunuz aras uyudu uyanmadan yaparım ama daah hıc koymadım
keske ozcNANIM OLSAYDI CNM OKUR ONUN ICIN BILGI OLURDU CANIM ARKADASIM KIMBILIR SU ANDA NE KADAR UZGUN
SEN NASILSIN CNM
ben koymadım canım ama zaten zamanıda pek değilki tazefasülyenin gerçi hiç bitmiyo zamanıda nezaman bilmiyom açıkçası am neyse
eminim çok üzgün çünkü bana nilin kalbinde üfüfüm var istanbula gidin dediğinde doktorumuz şok olmuştum ve az olan sütümde tamamen gitti allahtan birşeyçıkmadıda rahatladım bence özcananım rağnadada çıkmayacak.
Ya kızlar birinizde özcenanın telefonu varsa
arıyalım hatta sorup banada verirseniz ben konuşmak isterim..
keske ozcNANIM OLSAYDI CNM OKUR ONUN ICIN BILGI OLURDU CANIM ARKADASIM KIMBILIR SU ANDA NE KADAR UZGUN
SEN NASILSIN CNM
iyiyim yarencim sen nasılsın , aras nasıl oldu
ıyı cnm yemek telası arada bu raya bakıyorum aras dun cok mızmızduı bugun ıyı
yarın dr a gıdıcez bakım nasılmıs
selım nası bu ara cokmu gezıyosun bakım
canım ben de senin gibi giydiriyorum ev 25-26 derece.bi anlık terlemeden oluyor zaten isilik sık banyo yaptır bir kaç gün.geçmezse banyo suyuna biraz tuz ekleyebilirsin
bu arada geç kaldım ama takvime gözüm ilişti yarı yaşınız hayırlı olsun canım.
Tatlim.bizde ayni seyi yasadik grcmis olsun
Tatlim.ek gidalara basladinizmi ondan sobrami oldu degisim bizim gida slerjidi dedi dr ilk defa yedigi bisey oldumu yumurta vb
yarencm benm oğlan yoğurdu suratını ekşiterek yiyoKuzum ben fix patates havuc kabak kesin koyuyorum onun disinda evde olan sebzelerdem kerevis ve patlican disinda az suyla haslayip sadece catallla ezip yogurtla yediriyorum
Eger yakisikli reddederse blenderden cekeesib cnm puturlu dene bence ili aras puturlu yiyo
Cbm bend sana yazicaktim cok neraj ettim sinav nasil gecti ciddi dya ettim he
Cnm yarim serce parmagini koy 7 ye kadar say dayabiyosa 5 cay kadigi yogurdu bi kaba al 2 tatli kasik sutke ez bi guzrel acilsin sinra sutunu koy karistir kapagini kapat guzel baataniye ile sar 4 saat beklesin sonra ac kapagi yari acik sekilde gece dolapta beklet yarin minnosuma yedir
Kuzum ben fix patates havuc kabak kesin koyuyorum onun disinda evde olan sebzelerdem kerevis ve patlican disinda az suyla haslayip sadece catallla ezip yogurtla yediriyorum
Eger yakisikli reddederse blenderden cekeesib cnm puturlu dene bence ili aras puturlu yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?