2012 kasım bebekleri büyüyor..

tatlım meerhaba
oncelerden bende o sekılde bılır uygulardım oysakı dogru bılınen bı yanlısmıs buraya bı lınk atmıstım bı cocuk beslenme uzmanıın konuk oldugu programdı sebze ıle yogurt ıspanak ıle yogurt hatta pekmez ıle bıle yogurt yedırılebılecegı yonundeydı tatlım
bende o sekılde verıyorum cnm
sadece damlayı ac karnına yemekte n yarım saat once verıyorum
cnm bak uygun bı vakıtte ızlersen cok faydalı bılgıler var
Bebeklerde Ek Gıdalara Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler - Önce Çocuğum 19 Mart 2012 - YouTube

Canım benim dualarımız rana ile ama hemen koyverme kendini. Dur bakalım bir çocuk kardiyoloğu görsün. Allahın izniyle bir şey çıkmaz inşallah. Sen de kendini çok üzme canım benim Allah' a emanet.

canım ya çok üzüldüm.dualarımız sizinle...

canım çok geçmiş olsun.. inşallah kötü birşey çıkmaz kalbini iyi tut iyi olsun..

herkese iyi geceler kızlar nerdesiniz özledim sizi..herkese çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun iyi ki varsınız.. size yazdıktan hemen sonra eşim aradı geliyorum ranayı hazırla diye apar topar çıktık gittik bigaya sıra alacaktık ama dolmuş acile gidelim dedi eşim gittik anlattım doktora Allahtan bizim istediğimiz doktor nöbetçiymiş ona sıra alacaksınız dedi " iyi ama sıra dolmuş alamıyoruz " diye bağırmışım farkında olmadan adam döndü sakin ol dedi sessizce tamam diyebildim.. kağıt verdi meğer sırayı o verecekmiş gittik sırayı aldık doktora girdik anlattım doktora aldı ranayı kucağına hiç bişeyi yok bu fıstığın dedi ve bizim kızda göz yaşları ya ne kadar yobaz bi kızım var doktor sevdi öptü bi görseniz çok sevdi ama ağlaya ağlaya bi hal oldu rana kalbini dinleyemedi ağladığı için diline baktı ağzının içine baktı tırnaklarına baktı bişi yok dedi (rana nefes alırken sümüğü içeri verirken dışarı çıkıyo bu arada) dedim birden bire oldu emzikten mi oldu acaba dedim hayır olmaz dedi hem niye emzik veriyorsun emzik yasak dedi.. zaten harap olmuşum açacaktım ağzımı ama zor tuttum onun annesine bi sorsak acaba emzik almış mı almamış mı töbe töbe neyse gerçekten bişi olsaydı doğduğu anda çıkardı ortaya dedi ben de doğduğundan beri 5 doktor gördü kontrol ettirdik her seferinde de kalbi dinlendi dedim hamileyken detaylı ultrasonda en çok kalbine baktı doktor ve hiç bir sorun bulmadı dedim.. ee o zaman dedi.. ama ben anneyim ve çocuğumun dudağı mor dedim oyuncağını vurmuştur dedi geçmezse araştırma hastanesine çocuk kardiyolojisi geldi ona götürürsün için rahat etsin istiyosan dedi ama bişi olsaydı bebeğinde belli olurdu dedi tamam dedik çıktık yolda uyudu meleğim.. içim rahat biraz çünkü morluk hafifledi gerçekten çıngırağını vurmuş da olabilir gözlerim şiş ağlamaktan imtihan zor rabbim bizleri evlatlarımızla imtihan etmesin... akşam saat 8 de yatıyodu benim kız ama ben o kadar üzüldüm ki anladı herhalde bana şebeklik yapacam diye uyumadı saat 10 da zor yatırdım işte böyle çok şükür bunu da atlattık tekrar teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınız

Cnm ya o kadae sevibdimki anlatamam sana buyuk gecmis olsun ben yazmistim zaten bisi olsa ayrintilida cikar diye cok sukur cnmya amannn gecre okudum he annem bizde yatti kadincagiz onada anlattim uzulmusti dua etto ranaya namazinda
Rabbim hepimizib evladina saglik sihhat uzun omur versin

Gecmisi okurken mesajini gorunce cok uzuldum ve dua etmeye baskadim.ama sayfalarin sonuna gelipte mesajini gorunce cok sevindim.cok sukur bisey yokmus canim.rabbim hayirlisini versin ve kimseye demansiz dert vermesin.rananin biseyi olmamasina o kadar sevindim ki anlatamam.canim musait olunca bi sukur namazi kil istersen.
İlk mesajini gordugumde aklima hamileligim geldi.6.ayimda drum fetal eko cektirmemi onerdi.vebeginde hic bir sorun yok ama brn hastalarima eksiksiz hizmet vermek isterim bu yuzdende en ufak ayrintiyi kacirmak istemem dedi.fetal eko ne dedim.anne karninda bebegin kalbi inceleniyormus.siz cekiyor musunuz yada sizin hastanede varmi dedim yok dedi.ankarad ceken tek bir profesor varmis.ankara universitesi yip fakultesinde bi profesormus.ona yonlendirdi.buarada ben ozel hastaneye gidiyordum .profesorden randevu aldim,isyerinden izin aldim gittim(tip fakultesi oldugu icin bana bi maliyeti olmadi)randevumu beklerken kapida bi bebek gordum.5aylikyi.bebisi sevdim ve annesiyke sohpet etmeye basladim.beegin kalbinde delik ve baska bi sorun daha varmis.aile eskisehirde oturuyormus.3tane ameliyat gecirmis.ilkini eskisegirde diger ikisini istanbulda ama bebek iyilesmemis.venim gittigim profesorun namini duymuslar ve birde ona gostermek icin getirmisler.o kadar cok uzulmustum ki anlatamam.insallah o dr dan sifa bulmuslardir.onlarin hali ne kadar zordu.allahin izniyle ranada bisey cikmamis.cok sevindim.rabbim hicbirimize boyle bisey yasatmasin

Cnm bebegin nasil atesi dustunu cok uzuldum yavruma hep leke hem ates ne okuyo bebrklerimize gittiniz yerde cok opulmusti ondanmi dedi dr

anım çok sevindim söylemiştim sanma bişey çıkmayacak olsaydı şimdiye kadar mutlaka anlaşılırdı.
çok geçmiş olsun tekrar allahım bizi gerçekten evlatlarımızla sınamasın..

kızlarrr herkese kocamöan bi günaydınnnn:

Günaydın kızlarr geçmişi okuyup geldimm... çoklu alıntı nasıl yapılır bilmiorum aklımda kalanları yazayım bari:)
KATREİNUR, canım sevindim buraları bilmene hemşo sayılırız babanın işi nedeniyle filan m burdaydınız ne zaman istersen seve seve misafir ederim hem kk dan dedikodu yaparız bebişler de birlikte oynar:)
SELNEC, SONGÜL ,kızlar siz yine iisiniz benim bal böcüğüm sabah beşe programladı kendini başka ayar kabul etmiyo:)

ÖZCNAN cnm yazdıklarını okurken ii ama sıra bulamıyoruz kısmında ben koptum işyerinde olmasam ağlardım herhalde çünkü aynı şeyleri ben de yaşamıştım neyse dönmeyelim o günlere :) tekrardan çok geçmiş olsun cnm çok sevindim...
bebişimi beğenen teyzoşları hepinizi öpüyo bal böcüğüm...

günaydın cnm nasılsın
Selnec sana da günaydın cnm

çok şükür canım rabbim kimseyi evladı ile sınamasın minik rana bile sana şebeklik yapıp mutlu etmeye çalışmış anne bak ben iiyiyim die çok sevindim canım

günaydın kızlar hepinizeeee

canım benim çok sevindim. bir hışımla mesajın varmı diye okudum, Allah'a şükür iyi haberini aldım. Canım benim Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi, dermanı olmayan dert vermesin.
Elif Mina' da doğduğunda sarılığımız yüksekti ve hastanede yattık. kontrolleri sırasında doktorlar kalbinde üfürüm var dediler. Kalp ultrasonunda delik çıktı kalbinde. zaten sıkıntılıydık bir de üzerini bunu duyunca yıkıldım resmen. bizimde bu ay kontrolümüz var. Allah' ın izniyle kalbindeki delik kapanmıştır inşallah.
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.
Her zaman sağlıklı, huzurlu, iyi haberlerini duymak nasip olur inşallah..

özcanan canım ağlattın beni yaa neyseki bişey yokmuş canım. aklıma geldikçe dua ettim dünden beri.

evet canım babamın işi nedeniyle orada oturmuştuk. inan gelmeyi çok isterdim. neden bilmem ayrı bi yeri var ben de tokatın. canım yaşın kaç belki aynı okula falan gitmişizdir belli mi olur

herkese kocaman günaydın... hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim.. bişey anladım ben insanın yavrusu değil hastalanan ciğeriymiş.. anne olmasaydım eğer Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım. diye bi söz var ne kadar anlamlıymış değil mi
dün kendimi o kadar kasmışım ki başımın yarısı ağrıyo bende migren falan da yok başım öyle sık ağrımaz ama anne olunca hep başım ağrıyo ya reces senin bebeğinin durumunu da yeni okudum canım aras gibi mi oldu acaba ya. kızlar bişi sölim mi sizin bebişlere de bişi olunca sanki ranaya olmuş gibi üzülüyorum aras kaç gündür aklımda soracam soracam rana araya girip duruyo..

rabbim kimseye dermansız dert vermesin ama evlatlarımızla imtihan etmesin inşallah

canim dun okumustum yazdiklarini hep bisey yoktur diy dusunup dua etmisim
coksukur hicbisycik yokmus nasil rahatladim bilemezsin
Rabbim hepimizin bebslerini korusun onlara hep saglik versin ins

özcanan canım ağlattın beni yaa neyseki bişey yokmuş canım. aklıma geldikçe dua ettim dünden beri.

ağlama ya kıyamam Allah razı olsun zaten diyorum ya iyi ki varsınız hepinize çok çok çok teşekkür ederim sizden başka kimsem yok benim burda herkese herşeyi anlatamıyorum sizde çenem düşüyo mübarek

amin canim benim ama sende iyi haberlerini alacaksin ins. senin minik bocugun icinde dua edecegim
icini ferah tut iyi dusunelim iyi olsun

evet canım babamın işi nedeniyle orada oturmuştuk. inan gelmeyi çok isterdim. neden bilmem ayrı bi yeri var ben de tokatın. canım yaşın kaç belki aynı okula falan gitmişizdir belli mi olur

öyledir benim memleketim iz bırakır:) cnm 28 yaşındayım benden küçük olma ihtimalin yüksek yani:) her zaman beklerim buarada. sen nerdesin cnm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…