- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.501
herkese iyi geceler kızlar nerdesiniz özledim sizi..herkese çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun iyi ki varsınız.. size yazdıktan hemen sonra eşim aradı geliyorum ranayı hazırla diye apar topar çıktık gittik bigaya sıra alacaktık ama dolmuş acile gidelim dedi eşim gittik anlattım doktora Allahtan bizim istediğimiz doktor nöbetçiymiş ona sıra alacaksınız dedi " iyi ama sıra dolmuş alamıyoruz " diye bağırmışım farkında olmadan adam döndü sakin ol dedi sessizce tamam diyebildim.. kağıt verdi meğer sırayı o verecekmiş gittik sırayı aldık doktora girdik anlattım doktora aldı ranayı kucağına hiç bişeyi yok bu fıstığın dedi ve bizim kızda göz yaşları ya ne kadar yobaz bi kızım var doktor sevdi öptü bi görseniz çok sevdi ama ağlaya ağlaya bi hal oldu rana kalbini dinleyemedi ağladığı için diline baktı ağzının içine baktı tırnaklarına baktı bişi yok dedi (rana nefes alırken sümüğü içeri verirken dışarı çıkıyo bu arada) dedim birden bire oldu emzikten mi oldu acaba dedim hayır olmaz dedi hem niye emzik veriyorsun emzik yasak dedi.. zaten harap olmuşum açacaktım ağzımı ama zor tuttum onun annesine bi sorsak acaba emzik almış mı almamış mı töbe töbe neyse gerçekten bişi olsaydı doğduğu anda çıkardı ortaya dedi ben de doğduğundan beri 5 doktor gördü kontrol ettirdik her seferinde de kalbi dinlendi dedim hamileyken detaylı ultrasonda en çok kalbine baktı doktor ve hiç bir sorun bulmadı dedim.. ee o zaman dedi.. ama ben anneyim ve çocuğumun dudağı mor dedim oyuncağını vurmuştur dedi geçmezse araştırma hastanesine çocuk kardiyolojisi geldi ona götürürsün için rahat etsin istiyosan dedi ama bişi olsaydı bebeğinde belli olurdu dedi tamam dedik çıktık yolda uyudu meleğim.. içim rahat biraz çünkü morluk hafifledi gerçekten çıngırağını vurmuş da olabilir gözlerim şiş ağlamaktan imtihan zor rabbim bizleri evlatlarımızla imtihan etmesin... akşam saat 8 de yatıyodu benim kız ama ben o kadar üzüldüm ki anladı herhalde bana şebeklik yapacam diye uyumadı saat 10 da zor yatırdım işte böyle çok şükür bunu da atlattık tekrar teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınız
öyledir benim memleketim iz bırakır:) cnm 28 yaşındayım benden küçük olma ihtimalin yüksek yani:) her zaman beklerim buarada. sen nerdesin cnm şimdi
Günaydın canım..
Biz iyiyiz Allah' a şükür.
Sen nasılsın, Elif Hanım nasıl..
İnşallah hemen akşam olsun beter böcümü çok özlüyorum
amin canim benim ama sende iyi haberlerini alacaksin ins. senin minik bocugun icinde dua edecegim
icini ferah tut iyi dusunelim iyi olsun
bizde iyiyiz cok sukur canim
gece elifin debelenmeleri ile uyandim bas ucundaki ortuyu yuzune dusurmus kollarini acikta birakmistim sanirim onlarla carpti
yani nasil yapti bilmiyorum ama cekmekte aklina gelmiyo hralde can havliyle debeleniyo
onu oyle gorunce okadar korktum ki anlatamam
hala aklima gelince morslim bozuluyo ya uyanmaaydim diyorum.
Allahim korusun meleklerimizi
öyledir benim memleketim iz bırakır:) cnm 28 yaşındayım benden küçük olma ihtimalin yüksek yani:) her zaman beklerim buarada. sen nerdesin cnm şimdi
Amin canım benim gerçekten çok teşekkür ederimcanim dun okumustum yazdiklarini hep bisey yoktur diy dusunup dua etmisim
coksukur hicbisycik yokmus nasil rahatladim bilemezsin
Rabbim hepimizin bebslerini korusun onlara hep saglik versin ins
ben kendimi tilki uykusunda hissediyorum nefes alış verişinden anlıyorum bi sıkıntısın olup olmadığını sen de benim gibisin herhal canım o yüzden sıkma canını ve bizim bebişler eskisi gibi küçük değil emin ol daha da zorlansaydı ağlardı.. bozma moralini örtü kalın mıydı bi de büyük müydü rana öyle bişi olduğu zaman bağırıyo direk.. insan bebeğiyle ilgili ufacık kötü bişi yaşasa tüm günü mahvoluyo demi..bizde iyiyiz cok sukur canim
gece elifin debelenmeleri ile uyandim bas ucundaki ortuyu yuzune dusurmus kollarini acikta birakmistim sanirim onlarla carpti
yani nasil yapti bilmiyorum ama cekmekte aklina gelmiyo hralde can havliyle debeleniyo
canımm çok teşekkür ederim.. gerçekten bizi etrafında pervane eden ve yine de memnun olmayan rana dün çok tatlıydı konuşmalar kahkahalar.. bi de rana dışarı çıkmayı hiç sevmiyo evde bizim yatakta akşama kadar dursun ha bide çıplak dursun sıkıntı yok onun için rabbim kimsenin çocuğuna dert vermesin inşallahçok şükür canım rabbim kimseyi evladı ile sınamasın minik rana bile sana şebeklik yapıp mutlu etmeye çalışmış anne bak ben iiyiyim die çok sevindim canım
günaydın kızlar hepinizeeee
Herkese günaydın kızlar ya yıne kızım kusma egılımlerı gösterıyo ıdrar yoku enfeksıyonu tekrarladı mı kı daha 1 hafta oluyo ilacı bırakalı
hımm evet küçükmüşüm ben de 26 yaşındayım. canım şimdi de eşimin işi nedeniyle yozgattayız. baya yaklaştık aslında tokata.
Amin canım benim gerçekten çok teşekkür ederim
ben kendimi tilki uykusunda hissediyorum nefes alış verişinden anlıyorum bi sıkıntısın olup olmadığını sen de benim gibisin herhal canım o yüzden sıkma canını ve bizim bebişler eskisi gibi küçük değil emin ol daha da zorlansaydı ağlardı.. bozma moralini örtü kalın mıydı bi de büyük müydü rana öyle bişi olduğu zaman bağırıyo direk.. insan bebeğiyle ilgili ufacık kötü bişi yaşasa tüm günü mahvoluyo demi..
bu arada beni dün hero babyden aradılar.. bal konusunda içimiz rahat olacakmış alerji yapacak şeylerin hepsi arıtılmış olarak katılıyormuş merak etmeyin dedi.. numune de istemiştim göndereceklermiş..
canımm çok teşekkür ederim.. gerçekten bizi etrafında pervane eden ve yine de memnun olmayan rana dün çok tatlıydı konuşmalar kahkahalar.. bi de rana dışarı çıkmayı hiç sevmiyo evde bizim yatakta akşama kadar dursun ha bide çıplak dursun sıkıntı yok onun için rabbim kimsenin çocuğuna dert vermesin inşallah
canım benim çok sevindim. bir hışımla mesajın varmı diye okudum, Allah'a şükür iyi haberini aldım. Canım benim Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi, dermanı olmayan dert vermesin.
Elif Mina' da doğduğunda sarılığımız yüksekti ve hastanede yattık. kontrolleri sırasında doktorlar kalbinde üfürüm var dediler. Kalp ultrasonunda delik çıktı kalbinde. zaten sıkıntılıydık bir de üzerini bunu duyunca yıkıldım resmen. bizimde bu ay kontrolümüz var. Allah' ın izniyle kalbindeki delik kapanmıştır inşallah.
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.
Her zaman sağlıklı, huzurlu, iyi haberlerini duymak nasip olur inşallah..
bizde iyiyiz cok sukur canim
sanki zeynep ilay ı anlatıorsun cnm:) benim bal böccüğü de bizim yatakta debelenmeyi pek sevio bi de üzerindekileri çıkarırsam keyfine diyecel yok resmen kahkaha atıyo gamzelim:)
ooooo sen bayağı yakınmışsın cnm yolun düşerse haberim olsun ya da bi şekilde yolun düşsün bize:) eee sen ne iş yapıorsun cnm çalışıosun sanırım söylediysen de kaçırdım
peki sonra nasıl giydiriyorsun ben çok zorlanıyorum ya bi bacağını sokarken diğerini çıkarıyo
günaydın cnm nasılsın
Selnec sana da günaydın cnm
çok şükür canım rabbim kimseyi evladı ile sınamasın minik rana bile sana şebeklik yapıp mutlu etmeye çalışmış anne bak ben iiyiyim die çok sevindim canım
günaydın beysalım.
selmç sanada günaydın canım..
günaydın kızlar hepinizeeee
peki sonra nasıl giydiriyorsun ben çok zorlanıyorum ya bi bacağını sokarken diğerini çıkarıyo
ben de çok zorlanıyorum giydirmekte yaa hele o çoraplar ömrümü yedi ben giydiriyorum o çıkarıyo:)
ama benim kız bu aralar altından çok üstünü giyinmeyi istemiyo sıcaklardan herhalde ben de kısa kollu durduruyorum bu aralar inşallah bişi olmaz gerçe ev artık 25 derece oldu Eki Görüntüle 704616 farkındaysan çoraplar çıktı çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?