2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay canım ne kadar sevindim anlatamam.gözün aydın

öyledir benim memleketim iz bırakır:) cnm 28 yaşındayım benden küçük olma ihtimalin yüksek yani:) her zaman beklerim buarada. sen nerdesin cnm şimdi

hımm evet küçükmüşüm ben de 26 yaşındayım. canım şimdi de eşimin işi nedeniyle yozgattayız. baya yaklaştık aslında tokata.

Günaydın canım..
Biz iyiyiz Allah' a şükür.
Sen nasılsın, Elif Hanım nasıl..
İnşallah hemen akşam olsun beter böcümü çok özlüyorum

bizde iyiyiz cok sukur canim
gece elifin debelenmeleri ile uyandim bas ucundaki ortuyu yuzune dusurmus kollarini acikta birakmistim sanirim onlarla carpti
yani nasil yapti bilmiyorum ama cekmekte aklina gelmiyo hralde can havliyle debeleniyo
onu oyle gorunce okadar korktum ki anlatamam
hala aklima gelince morslim bozuluyo ya uyanmaaydim diyorum.
Allahim korusun meleklerimizi

amin canim benim ama sende iyi haberlerini alacaksin ins. senin minik bocugun icinde dua edecegim
icini ferah tut iyi dusunelim iyi olsun

Allah razı olsun canım..

Canım benim ya.
Allah' a emanet kuzucuklarımız.
Uyurken yakınlarında bir şey tutmamak lazım aslında. Üzerlerindeki örtü ile de yüzünü kapatabiliyorlar.
Off ne kadar sakınsan da çok şey öğretecek bize bu sıpalar.
Allah korusun hepsini

Herkese günaydın kızlar ya yıne kızım kusma egılımlerı gösterıyo ıdrar yoku enfeksıyonu tekrarladı mı kı daha 1 hafta oluyo ilacı bırakalı

canim dun okumustum yazdiklarini hep bisey yoktur diy dusunup dua etmisim
coksukur hicbisycik yokmus nasil rahatladim bilemezsin
Rabbim hepimizin bebslerini korusun onlara hep saglik versin ins
Amin canım benim gerçekten çok teşekkür ederim
ben kendimi tilki uykusunda hissediyorum nefes alış verişinden anlıyorum bi sıkıntısın olup olmadığını sen de benim gibisin herhal canım o yüzden sıkma canını ve bizim bebişler eskisi gibi küçük değil emin ol daha da zorlansaydı ağlardı.. bozma moralini örtü kalın mıydı bi de büyük müydü rana öyle bişi olduğu zaman bağırıyo direk.. insan bebeğiyle ilgili ufacık kötü bişi yaşasa tüm günü mahvoluyo demi..

bu arada beni dün hero babyden aradılar.. bal konusunda içimiz rahat olacakmış alerji yapacak şeylerin hepsi arıtılmış olarak katılıyormuş merak etmeyin dedi.. numune de istemiştim göndereceklermiş..
çok şükür canım rabbim kimseyi evladı ile sınamasın minik rana bile sana şebeklik yapıp mutlu etmeye çalışmış anne bak ben iiyiyim die çok sevindim canım

günaydın kızlar hepinizeeee
canımm çok teşekkür ederim.. gerçekten bizi etrafında pervane eden ve yine de memnun olmayan rana dün çok tatlıydı konuşmalar kahkahalar.. bi de rana dışarı çıkmayı hiç sevmiyo evde bizim yatakta akşama kadar dursun ha bide çıplak dursun sıkıntı yok onun için rabbim kimsenin çocuğuna dert vermesin inşallah

hımm evet küçükmüşüm ben de 26 yaşındayım. canım şimdi de eşimin işi nedeniyle yozgattayız. baya yaklaştık aslında tokata.

ooooo sen bayağı yakınmışsın cnm yolun düşerse haberim olsun ya da bi şekilde yolun düşsün bize:) eee sen ne iş yapıorsun cnm çalışıosun sanırım söylediysen de kaçırdım

sanki zeynep ilay ı anlatıorsun cnm:) benim bal böccüğü de bizim yatakta debelenmeyi pek sevio bi de üzerindekileri çıkarırsam keyfine diyecel yok resmen kahkaha atıyo gamzelim:)

canım benim kusura bakma ya yeni gördüm iyi ki tekrar bakmışım geriye çok üzüldüm ya seni çoook iyi anlıyorum gerçekten ne zor bi de sen loğusayken duymuşsun o zaman insan daha kötü oluyo nasıl tedavisi ilaçla mı oluyo bi de ayın kaçında kontrolü

cnm allahım korumuş çok dikkatliolmamız gerekio tecrübeyle öğrenioruz öğretio kuzular bize. rabbim hepsini korusun inş.
evet cnm buara dilimiz dışarda bi de dili çıkarıp gülüo kıhhh diye ses çıkarıo ya gamzeler iice ortada ısırmamak için zor tutuyorum kendimi:)

sanki zeynep ilay ı anlatıorsun cnm:) benim bal böccüğü de bizim yatakta debelenmeyi pek sevio bi de üzerindekileri çıkarırsam keyfine diyecel yok resmen kahkaha atıyo gamzelim:)

peki sonra nasıl giydiriyorsun ben çok zorlanıyorum ya bi bacağını sokarken diğerini çıkarıyo

ooooo sen bayağı yakınmışsın cnm yolun düşerse haberim olsun ya da bi şekilde yolun düşsün bize:) eee sen ne iş yapıorsun cnm çalışıosun sanırım söylediysen de kaçırdım

yok canım çalışmıyorum ben. canım biz köy hizmetleri lojmanlarında oturuyorduk karşısında bi okul vardı. imam hatipti sanırım. duruyor mu oralar çok merak ediyorum. gelirsem çocukluğumun geçtiği yerleri göremezsem üzülürüm ben şimdi:)

günaydın cnm nasılsın
Selnec sana da günaydın cnm

günaydın canım nasılsın bakalım kurabiyen nasıl?

peki sonra nasıl giydiriyorsun ben çok zorlanıyorum ya bi bacağını sokarken diğerini çıkarıyo

aman cnm hiç sorma giydirmek ne kelime bazen bacağını yakalayamıorum o derece çırpınıo:) ama ben kazanıorum savaşı :) sonuç giyinmiş ama mutsuz ağlayan bebek

ben de çok zorlanıyorum giydirmekte yaa hele o çoraplar ömrümü yedi ben giydiriyorum o çıkarıyo:)

ama benim kız bu aralar altından çok üstünü giyinmeyi istemiyo sıcaklardan herhalde ben de kısa kollu durduruyorum bu aralar inşallah bişi olmaz gerçe ev artık 25 derece oldu farkındaysan çoraplar çıktı çıkacak

oy ben onu yerim maşallah pembiş pembiş nasıl yakışmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…