- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.521
ama benim kız bu aralar altından çok üstünü giyinmeyi istemiyo sıcaklardan herhalde ben de kısa kollu durduruyorum bu aralar inşallah bişi olmaz gerçe ev artık 25 derece oldu Eki Görüntüle 704616 farkındaysan çoraplar çıktı çıkacak
bizde iyiyiz cok sukur canim
gece elifin debelenmeleri ile uyandim bas ucundaki ortuyu yuzune dusurmus kollarini acikta birakmistim sanirim onlarla carpti
yani nasil yapti bilmiyorum ama cekmekte aklina gelmiyo hralde can havliyle debeleniyo
onu oyle gorunce okadar korktum ki anlatamam
hala aklima gelince morslim bozuluyo ya uyanmaaydim diyorum.
Allahim korusun meleklerimizi
kızlar çok işim var ama hiç bişey yapasım yokakşama misafir gelecek. beni dürtün kalk temizlik yap yemek yap diyin yaa:)
gitmeeeekızlar çok işim var ama hiç bişey yapasım yokakşama misafir gelecek. beni dürtün kalk temizlik yap yemek yap diyin yaa:)
önce uzaktan seveceksin sonra kucağa gidiyo teyzesiotyyyy yerim ben onu maşallah ona.
ama rağna yenmekten pek hoşlanmıyo oyüzden vazgeçtim sadece uzaktan sevdim onu:):)
nazar deymesin meleyime..
bu ara tam yemelik oldu cnm sanırım evde bırakmayayım diye daha bi şebeklik yapıo:)Eki Görüntüle 704620
yok canım çalışmıyorum ben. canım biz köy hizmetleri lojmanlarında oturuyorduk karşısında bi okul vardı. imam hatipti sanırım. duruyor mu oralar çok merak ediyorum. gelirsem çocukluğumun geçtiği yerleri göremezsem üzülürüm ben şimdi:)[/QUO
duruyo cnm merak etme ufak değişikliklerle eskiyi koruyo başkanlarımız sağolsun:) gel gel gel:) buarada hadi sen hazırlığa başla bi an önce ne yapcan misafirlere:)
bu ara tam yemelik oldu cnm sanırım evde bırakmayayım diye daha bi şebeklik yapıo:)Eki Görüntüle 704620
corabı ckkardık ztn sonra
canım gozunaydın sukur bıseyı yokmus rana nın cok sevındım gercekten sende rahatlamısındır artık.resmınıde gordum kuzunun rahatı pek bı yerınde gozukuyo masallah rana ya
oyyy ya çocukla çok zor oluyo bunlar canım
kimgelecek yani yakın akrabağmı yoksa tanıdıkmı .
insan yakını gelince daha rahat ediyo bide sana yardımcı olacak biri yokmu
kızlar çok işim var ama hiç bişey yapasım yokakşama misafir gelecek. beni dürtün kalk temizlik yap yemek yap diyin yaa:)
evet canım aynen öyle bizimkinin 6. ayı bitiminde resmen dönüm noktası oldu artık yapmadığı şebeklik kalmıyo bide oturmaya başlıyo akşam oyuncak sepetimizi önümüze aldık doldurduk boşalttık çok hoşumuza gitti bu..
ama şugüzellikle gerçekten gel beni ye diyoooooo::
ya şu resimleri negüzel koyuyosunuz ben bu işi bi türlü beceremedim inşallah bende yapıcam bitane resimmmm:
maşallah onlara..
cnm nerdesiniz siz iice yazlamışsınız maşallah kuzuya pek yakışmış yazlıkları:)
gitmeeeetamam son on dakika ondan sonra kalk bak kendine saat verdin mi kalklarsın
önce uzaktan seveceksin sonra kucağa gidiyo teyzesi
yerim ben onun dudaklarını burnunu yaaaa çok tatlı maşallah subhanallah nasıl da gülmüş
al benden de o kadar.misafirim yok ama ev yine aldı başını gitti.biri beni de dürtsün
al benden de o kadar.misafirim yok ama ev yine aldı başını gitti.biri beni de dürtsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?