2012 kasım bebekleri büyüyor..

oyy yerim ben onu yaa nasılda keyfi yerinde. ooo baya sıcakmış oralar. bizim gündüz bile 21-22 oluyo ev sıcaklığı. bence rana çorapsız da dursa olur o sıcakta:) bu sefer ranaya hak verdim onun tarafındayım yani annesi:)

kızlar çok işim var ama hiç bişey yapasım yok akşama misafir gelecek. beni dürtün kalk temizlik yap yemek yap diyin yaa:)

otyyyy yerim ben onu maşallah ona.
ama rağna yenmekten pek hoşlanmıyo oyüzden vazgeçtim sadece uzaktan sevdim onu:):)

nazar deymesin meleyime..

canım gozunaydın sukur bıseyı yokmus rana nın cok sevındım gercekten sende rahatlamısındır artık.resmınıde gordum kuzunun rahatı pek bı yerınde gozukuyo masallah rana ya

canım örtü çok mu büyüktü.büyük değilse merak etme elifimiz ondan rahatlıkla kurtulurdu ya da yaygarayı basıp seni uyandırırdı artık büyüdüler annesi

kızlar çok işim var ama hiç bişey yapasım yok akşama misafir gelecek. beni dürtün kalk temizlik yap yemek yap diyin yaa:)

oyyy ya çocukla çok zor oluyo bunlar canım
kimgelecek yani yakın akrabağmı yoksa tanıdıkmı .
insan yakını gelince daha rahat ediyo bide sana yardımcı olacak biri yokmu

gitmeeee tamam son on dakika ondan sonra kalk bak kendine saat verdin mi kalklarsın
otyyyy yerim ben onu maşallah ona.
ama rağna yenmekten pek hoşlanmıyo oyüzden vazgeçtim sadece uzaktan sevdim onu:):)

nazar deymesin meleyime..
önce uzaktan seveceksin sonra kucağa gidiyo teyzesi
bu ara tam yemelik oldu cnm sanırım evde bırakmayayım diye daha bi şebeklik yapıo:) Eki Görüntüle 704620

canım gozunaydın sukur bıseyı yokmus rana nın cok sevındım gercekten sende rahatlamısındır artık.resmınıde gordum kuzunun rahatı pek bı yerınde gozukuyo masallah rana ya

canım benim çok teşekkür ederim ALlah razı olsun evet keyfi yerinde çünkü evinde çok seviyo evci sıpa inşallah büyüyünce de evini çok sever gerçi benim kız yay burcu sanmıyorum evci olacağını ama bakalım artık..

canım bu arada ne ekler yaptın çorba yaptın mı sevdi mi bebişin ben dün yoğurt yaptım akşam gece açtık tutmuş çok sevindim çünkü artık vazgeçecektim israf olacaktı hep ama tutmuş dolapta şimdi rana kalksın kitaptaki muzlu elmalı yoğurttan yapacam

oyyy ya çocukla çok zor oluyo bunlar canım
kimgelecek yani yakın akrabağmı yoksa tanıdıkmı .
insan yakını gelince daha rahat ediyo bide sana yardımcı olacak biri yokmu

canım eşimin halasın oğlu gelecek. yalnız geliyo ama bişyler hazırlamam lazım. allahtan eşim öğleden sonra evde olacak ufaklığı ona postalarsam daha rahat bişeyler yaparım inşallah. gurbetteyiz canım ya kimsem yok öyle yardımcı olacak. annem kardeşim burada olsalar çağırırdım beraber yapardık ne güzel olurdu

sen nilin resimlerini albüme ekledim de yeter gidip hemen bakarım canım 6 ay kınasında koymuşun ya bi tek o var ve ondada prenses işte ama farklı koyda görelim yahu

cnm nerdesiniz siz iice yazlamışsınız maşallah kuzuya pek yakışmış yazlıkları:)

çanakkaledeyiz canım :)) dışarı böyle çıkarmıyorum ama evde böyleyiz çoğu zaman çünkü çok sıcak.. 15 gün sonra mersine gidecez annemlere onun için aldım bunları arabada giyer diye nasıl gidilecekse 16 saat yol.. ALlahtan önce konyada 1gece kalacaz sonra geçecez mersine

al benden de o kadar.misafirim yok ama ev yine aldı başını gitti.biri beni de dürtsün

benim ev temiz ama yemek yok saat on oldu halimi görseniz gülersiniz beşiği ayağımla sallıyorum size öyle yazıyorum ama rana hanım uyudu çok şükür daha gecelikle oturuyorum benim de dürtülmeye ihtiyacım var:))

al benden de o kadar.misafirim yok ama ev yine aldı başını gitti.biri beni de dürtsün

evi hiç sorma zaten bi ipin ucu kaçtı mı tutamıyorum. kızlar siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerini eviniz her zaman çok düzenli mi oluyo ben kendimi çok kötü hissediyorum iyice dağıldım biran önce kendime gelmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…