- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.541
evi hiç sorma zaten bi ipin ucu kaçtı mı tutamıyorum. kızlar siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerini eviniz her zaman çok düzenli mi oluyo ben kendimi çok kötü hissediyorum iyice dağıldım biran önce kendime gelmem lazım
çanakkaledeyiz canım :)) dışarı böyle çıkarmıyorum ama evde böyleyiz çoğu zaman çünkü çok sıcak.. 15 gün sonra mersine gidecez annemlere onun için aldım bunları arabada giyer diye nasıl gidilecekse 16 saat yol.. ALlahtan önce konyada 1gece kalacaz sonra geçecez mersine
canım benim çok teşekkür ederim ALlah razı olsun evet keyfi yerinde çünkü evinde çok seviyo evci sıpa inşallah büyüyünce de evini çok sever gerçi benim kız yay burcu sanmıyorum evci olacağını ama bakalım artık..
canım bu arada ne ekler yaptın çorba yaptın mı sevdi mi bebişin ben dün yoğurt yaptım akşam gece açtık tutmuş çok sevindim çünkü artık vazgeçecektim israf olacaktı hep ama tutmuş dolapta şimdi rana kalksın kitaptaki muzlu elmalı yoğurttan yapacam
çok gelen gidenin oluo mu .. bana kimse gelip gitmiyo haftada bir temizliyorum bana da yetiyo çocuklu biriyim ben napalım gelirsin kendine merak etme canım zamanla bana eşim çok yardımcı oluyo temizlik konusunda ondan iyiyim biraz
çanakkaledeyiz canım :)) dışarı böyle çıkarmıyorum ama evde böyleyiz çoğu zaman çünkü çok sıcak.. 15 gün sonra mersine gidecez annemlere onun için aldım bunları arabada giyer diye nasıl gidilecekse 16 saat yol.. ALlahtan önce konyada 1gece kalacaz sonra geçecez mersine
canım eşimin halasın oğlu gelecek. yalnız geliyo ama bişyler hazırlamam lazım. allahtan eşim öğleden sonra evde olacak ufaklığı ona postalarsam daha rahat bişeyler yaparım inşallah. gurbetteyiz canım ya kimsem yok öyle yardımcı olacak. annem kardeşim burada olsalar çağırırdım beraber yapardık ne güzel olurdu
sen nilin resimlerini albüme ekledim de yeter gidip hemen bakarım canım 6 ay kınasında koymuşun ya bi tek o var ve ondada prenses işte ama farklı koyda görelim yahu
n iyisi canım.
sen neredeydin tatlım off ya ben hep unutuyorum..
inşallah çözücem canım bu işi..
arabayı seviyo ama annesi sevmiyo:))) eşimle ilk defa uzun yolculuğa çıkacaz arabayla nasıl uyumam yavaş git şöle yap demekten ama rana sıkıntı yapmadı 1 saatlik yollarda artık yavaş yavaş gidecez çünkü dedemiz dört gözle bizi bekliyohaklıymışsın cnm orası sıcaktır bizim bursı bile çok sıcak. nasıl gideceksiniz o kadar yolu inş. arabayı seviordur prenses de yormaz annesini
hmmm.. havuş ve patatesi sen mi bir kaşık verdin yok sa o mu istemedi.. bugün deneyince yazarım sana canım valla ben çook az muz veriyorum arada az veriyorum ama yani küçük muzlardan olanlar varmış has muz derler ya onlar kabuz yapmıyo aksine sindirime yardımcı oluyomuş.. ev yapımı bisküvi hangisi ya 3 tane var prinç unlu olandan yaptım ama ben sevmedim çünkü çok tereyağı kokuyo sanki bi de tereyağı hazır ya ondan korkuyorum vermeye hangi marka tereyağı kullanıyosun onu alayım bari ben pınarınkini kullanıyorum ama çok kokuyo gibi geliyo bana sevmiyorum ya ondan herhalde.. elma ve armut suyuyla ezip verdim ben püre gibi sen de öle yap ama çok yükleme ne olur ne olmasbıraz buyusun rana eve gırmek ıstemez heralde:)
dun ılk defa sebze puresı yaptım havuc ve patates cok az verdım ama bı kasık falan yedı,bugunde yapıcam bıraz fazla verıcem bugun.canım ben yoğurdun ıcıne elma puresı yapıp vermstım oğluma pek sevmedı bakalım rana yıcekmı? sımdılık sade verıyorum yoğurdu ya ben daha hıc muz vermedım vermeye baslasammıkı artık.
bıde canım kıtapta ev yapımı bıskuvı tarıfı var dun onu yaptım tadı bana gore ıdare eder bıraz daha pısse daha ıyı olacakmıs sanırım,bıskuvıyı nasıl yedırsem canım acaba oğluma
amaaan ben de tembelim eşim tembelliğime laf etmiyo ben de iyice tembelleşiyorum odanın bi tanesi beni bekliyo çamaşırlar dürülüp ütü yapılacak ama ne zaman bilmiyorum çünkü rana hanım uyandı şaka gibiyok canım çok gelenim de olmuyo aslında ama ne biliyim biraz tembelim sanırım işler birikiyo sonra da içinden çıkamıyorum
canım benim çok sevindim. bir hışımla mesajın varmı diye okudum, Allah'a şükür iyi haberini aldım. Canım benim Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi, dermanı olmayan dert vermesin.
Elif Mina' da doğduğunda sarılığımız yüksekti ve hastanede yattık. kontrolleri sırasında doktorlar kalbinde üfürüm var dediler. Kalp ultrasonunda delik çıktı kalbinde. zaten sıkıntılıydık bir de üzerini bunu duyunca yıkıldım resmen. bizimde bu ay kontrolümüz var. Allah' ın izniyle kalbindeki delik kapanmıştır inşallah.
Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.
Her zaman sağlıklı, huzurlu, iyi haberlerini duymak nasip olur inşallah..
fıstık annenler mersindemi benim kayınvalidemler orada toroslardalar sizinkiler mersinin neresinde
bakalım oldumu kızlar.
bakalım oldumu kızlar.
ranaya aile hekimi siyanoz yani kalbinde sıkıntı olabilir dedi o kadar kötüyüm ki eyim işe gitti rana uyuyo ben yalnız kaldım... çarşambaya gün bulduk çocuk doktoruna götürcez testler için dişten olmaz bu dedi araştırmak lazım üzülmeyin dedi kızlar ben ne yapacam nasıl dayanacam minicik kalbinde ne olur yavrumun dua edin nolur ona bişey olmasın
bakalım oldumu kızlar.
gülnardalar canım daha yeni gittiler oraya tayinle ben de ilk defa görecem öncesi erciştelerdi deprem sonrası tayinle oraya gittiler torosları duydum babamdan gülnardan daha güzelmiş
canım benim kusura bakma ya yeni gördüm iyi ki tekrar bakmışım geriye çok üzüldüm ya seni çoook iyi anlıyorum gerçekten ne zor bi de sen loğusayken duymuşsun o zaman insan daha kötü oluyo nasıl tedavisi ilaçla mı oluyo bi de ayın kaçında kontrolü
Olsun tatlım sorun değil..
Evet çok kötüydü o zaman Allah kimseye yaşatmasın. Hiç unutmam daha 3 günlüktük ama sıkıntıdan sütüm gitmişti resmen. Hastaneden çıkarken de üzerim sırılsıklam olmuştu sütten..
Herhangi bir şey yapılmadı daha. Şu an için sadece beklemedeydik. 6 aya kadar kapanabiliyormuş. Önümüzdeki hafta kontrolümüz canım..
Rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırır inşallah.
Allah korusun kuzucuklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?