2012 kasım bebekleri büyüyor..

senı gordumde geldım canım.ıcını ferah tut.ersey yolundadır emın ol guzel haberlerle gel.dua et kızın ıcın...bızım dualarımız ssenınle ve bebısınle
valla çıkıydum yazayım dedim çok sağol canım herşey yolunda çok şükür Allah razı olsun
oldu oldu süper oldu valla maşallah aynı senin gözlerin

gülnar yayla orası süper temiz havaya gidiceksiniz

evet yaylaymış ama bizimkiler alışık değil yaylada olsa çok sıcak geliyo şimdiden :)

anamm fındık kurduu buu
Yemeli bunu maşallahh.
Allah nazarlardan korusun kuzumu

olmaz mı yaaaa kart postal gibi nil yaaa bayıldım çooook tatlı yerim ben onu yaa valla başardın ama en sonunda okkalı koydun gulden tebrik ediyorum kızın çok tatlı maşallah subhanallah

sağol tatlım..

amannnn bu nasıl tatlı bebekkkkkkkk tam yemelik görünce yazmadan çıkamadım maşallah barekallah:)

sağol tatlım..

oldu oldu süper oldu valla maşallah aynı senin gözlerin

gülnar yayla orası süper temiz havaya gidiceksiniz

yok şekerim malesef aynı babası ve babaannesi :).)

ben de çıkıyorum kızlar öğleden sonra gelirim yine inşallah kahvaltı yapmadım daha rana da kalktı melul melul bana bakıyo biz gidiyoruz görüşmek üzere:)

görüşürüz canım..

Allah razı olsun canım benim. Çok sevindim yeğenin içinde.Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın inşallah..
İnşallah bizde güzel haberler alacağız. Kalp denince korkuyorum çünkü bizim ailede kalp hep sorunlu..Rabbime emanet kuzucum.

İnşallah canım benim bende öyle umut ediyorum..
Haber veririm tatlım..
Sizleri seviyorumm
İyi ki varsınız

Allahııımmmm
Dişlerimi sıkıyorum valla, Allah korusun ya..
Maşallah barekallah

ağol canım
bu arada hiç korkma elif minamız bu sorunu atlatmıştır bence çünkü zaten çoğu bebeklerde oluyomuş bu sıkıntı ama çok incelenmediği için yada bağzı doktorlara göre normal olduğğu için kaile almıyolarmış oyüzden hiç merak etme elif minamızdan güzel haberler alıcaz
her 3 bebekten bitanesinde aynı sorun varmış demişti bana profösörümüz..

ıns guzel haberler alırsın canım bızlede paylasırsın

Guldem pc den bakayim.bide

Kizlar bu arada hepinize gunaydin bu sabah baya aktifmissni gecmisi 1 sayfa bakabildim.kacirdiklarma sonra insalla

Cnm gecmis olsun
Insalla elif mina nninda guzel hberlerini buradan okucaZ

İnşallah canlarım benim..
Dualarım, umutlarım hep o yönde.

tontiş kuzuya bak yazlıklara geçmiş. çok şükür birşeyide yok çok sevindim ozcanan . hep aklımdaydın ne oldu diye ama kötü bir şey olacağına ihtimal vermemiştim çok şükür öyle de oldu. Allah muhafaza öyle olsa cimcime hoppaladayken anlardın , emzirirken .. sen fark ederdin zaten neyse Rabbim bir daha kötü bir durumla imtihan etmesin inşallah...

Cnm.merhaba bende onlaei ariyorum ama bulamadim

Bizim sipa hece 2 de uyudu azonce kalkti ay annem gelimce bu cocuk boyle yapiyo nedendir bilemefim

bizim sıpada bu ara mutlaka sabah 6da kalkıyo annesini uğurluyo
sonra mamasını yiyo altını alıyoruz uykuya devamm:
kaldığımız yerden.
ama altını mutlaka almalıyız hiç sevmiyo öyle bezle durmasını
kakasını yaptığında uyuyosa bile uyanıp altını aldıreıyo sıpa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…