- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.561
valla çıkıydum yazayım dedim çok sağol canım herşey yolunda çok şükür Allah razı olsunsenı gordumde geldım canım.ıcını ferah tut.ersey yolundadır emın ol guzel haberlerle gel.dua et kızın ıcın...bızım dualarımız ssenınle ve bebısınle
oldu oldu süper oldu valla maşallah aynı senin gözlerin
gülnar yayla orası süper temiz havaya gidiceksiniz
ama benim kız bu aralar altından çok üstünü giyinmeyi istemiyo sıcaklardan herhalde ben de kısa kollu durduruyorum bu aralar inşallah bişi olmaz gerçe ev artık 25 derece oldu Eki Görüntüle 704616 farkındaysan çoraplar çıktı çıkacak
olmaz mı yaaaa kart postal gibi nil yaaa bayıldım çooook tatlı yerim ben onu yaa valla başardın ama en sonunda okkalı koydun gulden tebrik ediyorum kızın çok tatlı maşallah subhanallah
amannnn bu nasıl tatlı bebekkkkkkkk tam yemelik görünce yazmadan çıkamadım maşallah barekallah:)
oldu oldu süper oldu valla maşallah aynı senin gözlerin
gülnar yayla orası süper temiz havaya gidiceksiniz
ben de çıkıyorum kızlar öğleden sonra gelirim yine inşallah kahvaltı yapmadım daha rana da kalktı melul melul bana bakıyo biz gidiyoruz görüşmek üzere:)
bu ara tam yemelik oldu cnm sanırım evde bırakmayayım diye daha bi şebeklik yapıo:)Eki Görüntüle 704620
corabı ckkardık ztn sonra
arabayı seviyo ama annesi sevmiyo:))) eşimle ilk defa uzun yolculuğa çıkacaz arabayla nasıl uyumam yavaş git şöle yap demekten ama rana sıkıntı yapmadı 1 saatlik yollarda artık yavaş yavaş gidecez çünkü dedemiz dört gözle bizi bekliyo
hmmm.. havuş ve patatesi sen mi bir kaşık verdin yok sa o mu istemedi.. bugün deneyince yazarım sana canım valla ben çook az muz veriyorum arada az veriyorum ama yani küçük muzlardan olanlar varmış has muz derler ya onlar kabuz yapmıyo aksine sindirime yardımcı oluyomuş.. ev yapımı bisküvi hangisi ya 3 tane var prinç unlu olandan yaptım ama ben sevmedim çünkü çok tereyağı kokuyo sanki bi de tereyağı hazır ya ondan korkuyorum vermeye hangi marka tereyağı kullanıyosun onu alayım bari ben pınarınkini kullanıyorum ama çok kokuyo gibi geliyo bana sevmiyorum ya ondan herhalde.. elma ve armut suyuyla ezip verdim ben püre gibi sen de öle yap ama çok yükleme ne olur ne olmas
ben az verdım canım ılk defa verdğım için nolur nolmaz dıye bugun daha fazla verıcem.sayfa 36 dakını yaptım canım ben.tereyağını annem alıyo pazardan onun aldğı sureklı bıyer var ondan koydum ben.sut mayalıyorum ya yoğurdun kaymağını ayırıyorum bıraz fazlalassın ondan yapıcam tereyağını onu kullanırım artık yapınca.bende bı deneyım bugun elma armutla bakalım fazla vermem zaten canım
canım cok gecmıs olsun.benım yeğenımınde kalbınde 3 delık vardı.oda sarılık olup hastaneye yattığı zaman orda dedı dr ufurum var dıye ve delık cıktı tabı.sureklı kontrole gıttı sımdı 3,5 yasında masallahı var en son gıttgınde kapanmıs dedı dr.bebeklerde muhtemelen kapanıyomus zaten canım ıns senın bebısınde kapanmstır.
bakalım oldumu kızlar.
tam çıkıyodum gördüm iyi oldu.. inşallah kapanmıştır bak wavss67 de örnek gösterdi kapanma ihtimali yüksek demekki zaten kapanmasaydı belirtileri çok artardı herhal çünkü dün kardeşim bi sürü şey saydı morarıyomu nefessiz kalıyo mu tırnaklarının bile morarması lazım mış kalbinde üfürüm olduğu zaman
doktora gitmeden önce yaz bi gün öncesi tamam mı öptüm seni de minayı da görüşürüz canım
Allahııımmmm
Dişlerimi sıkıyorum valla, Allah korusun ya..
Maşallah barekallah
Allah razı olsun canım benim. Çok sevindim yeğenin içinde.Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın inşallah..
İnşallah bizde güzel haberler alacağız. Kalp denince korkuyorum çünkü bizim ailede kalp hep sorunlu..Rabbime emanet kuzucum.
songülümmmm hoşgeldin
tatlım sen nilin resimlerini istiyodun bak güç bela bitane ekledim tatlım..
Cnm.merhaba bende onlaei ariyorum ama bulamadim
Cnm gecmis olsun
Insalla elif mina nninda guzel hberlerini buradan okucaZ
ağol canım
bu arada hiç korkma elif minamız bu sorunu atlatmıştır bence çünkü zaten çoğu bebeklerde oluyomuş bu sıkıntı ama çok incelenmediği için yada bağzı doktorlara göre normal olduğğu için kaile almıyolarmış oyüzden hiç merak etme elif minamızdan güzel haberler alıcaz
her 3 bebekten bitanesinde aynı sorun varmış demişti bana profösörümüz..
ıns guzel haberler alırsın canım bızlede paylasırsın
ama benim kız bu aralar altından çok üstünü giyinmeyi istemiyo sıcaklardan herhalde ben de kısa kollu durduruyorum bu aralar inşallah bişi olmaz gerçe ev artık 25 derece oldu Eki Görüntüle 704616 farkındaysan çoraplar çıktı çıkacak
Cnm.merhaba bende onlaei ariyorum ama bulamadim
Bizim sipa hece 2 de uyudu azonce kalkti ay annem gelimce bu cocuk boyle yapiyo nedendir bilemefim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?