- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.581
bakalım oldumu kızlar.
evi hiç sorma zaten bi ipin ucu kaçtı mı tutamıyorum. kızlar siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerini eviniz her zaman çok düzenli mi oluyo ben kendimi çok kötü hissediyorum iyice dağıldım biran önce kendime gelmem lazım
Cnm bebegin nasil atesi dustunu cok uzuldum yavruma hep leke hem ates ne okuyo bebrklerimize gittiniz yerde cok opulmusti ondanmi dedi dr
bakalım oldumu kızlar.
yok canım ne mümkün.elimizden geldiğince.işte oturma odası ve mutfağı anca toplu bırakabiliyorum.o da anca bu saatlerde çünkü oğlum az önce okula gitti o gidene kadar elim hiç bir işe değmiyor.
ay kızlar dedikodu olacak ama neyse siz tanımıyorsunuz.geçen bir arkadaşa 1 saatliğine baş sağlığına gittik.3 saat önce haber verdik. Allahım evini bir görseydiniz kendinizle gurur duyardınız.her yer dağınık kirli tozlu.bu arada bu arkadaşı yıllardır tanıyorum ne zaman evine gitsem öyle.valla rahatlığına bir imrendim sormayın gitsin.ne bileyim ev dağınık bile olsa insan o an bi yere tıkıştırır onları afedersiniz çocuğunun donu ortadaydı onu bizim yanımızda bile kaldırmadı.
olmuş annesi hem de nasıl.maaşallah sana minik prenses ne tatlısın
Merhaba kızlar,
Yağız Egem düştü pazar günü berbat bi gün geçirdim. Ablası sandalyeye oturtmuş, fayansın üstüne düşmüş yavrum, acilde önce film çekildi sonra tomografi bi,şey yok dedi doktor. Temiz çıktı sorunlar, kusarsa getirin dedi. Allaha şükür bişey olmadı ama bütün gece huzursuz ve huysuzdu uyumadı bile sürekli mızıldadı. Ynalız başının sağ tarafı şişmiş, şimdi ellediğimde yumuşacık orası ama sol tarafı öğle değil sert orası,çok korkuyorum neden yumuşak acaba, dua edin bize ne olur
Merhaba kızlar,
Yağız Egem düştü pazar günü berbat bi gün geçirdim. Ablası sandalyeye oturtmuş, fayansın üstüne düşmüş yavrum, acilde önce film çekildi sonra tomografi bi,şey yok dedi doktor. Temiz çıktı sorunlar, kusarsa getirin dedi. Allaha şükür bişey olmadı ama bütün gece huzursuz ve huysuzdu uyumadı bile sürekli mızıldadı. Ynalız başının sağ tarafı şişmiş, şimdi ellediğimde yumuşacık orası ama sol tarafı öğle değil sert orası,çok korkuyorum neden yumuşak acaba, dua edin bize ne olur
Merhaba kızlar,
Merhaba kızlar,
Cnm defne iyi gece atesi biraz yukseldi calpol verdim .simdi atesi normal.dr viral enfeksiyon deyince aklima ya hava yada insanlarin bolca opmesi geldi.golcukte kaynanamin bi arkadasi vardi.kadinin dudaginda ucuk varken geldi cocugu optu.kiziyorum ama buyuk oluncada bisey diyemiyorsun iste.sonrada yavrum cekiyir acisini.
Arasi dra goturdun mu ne dedi dr?venekler gecti mi?
canım geçmiş olsun.düştüğünde ağladıysa bi sorun olmuyor genellikle.bi de bıngıldaklar tam kapanmadığından beyin kendini koruyabiliyormuş üzme kendini olan olmuş canım bak bişey de çıkmamış.şişlik olabilir biz de bir yer vurunca şişiyor ya birazcık
Selnec cnm insallah kizin allahin izniyke saglikli haberler verdirecek bize.
Gulden masallah nile.allah nazarlardan saklasin
huy değiştiriyo başka biri geldi mi 2 ye kadar mızmızlandı mı yok sa iyi miydi keyfi mızmız değilse annenle kalmak istiyo seviyo demekki paşaBizim sipa hece 2 de uyudu azonce kalkti ay annem gelimce bu cocuk boyle yapiyo nedendir bilemefim
sağol canım benim çok şükür bişi çıkmadı ama ömrümden bi kaç yıl da gitti sanırım saçlarımda siyah kalmayacak tabi saç kalırsatontiş kuzuya bak yazlıklara geçmiş. çok şükür birşeyide yok çok sevindim ozcanan . hep aklımdaydın ne oldu diye ama kötü bir şey olacağına ihtimal vermemiştim çok şükür öyle de oldu. Allah muhafaza öyle olsa cimcime hoppaladayken anlardın , emzirirken .. sen fark ederdin zaten neyse Rabbim bir daha kötü bir durumla imtihan etmesin inşallah...
amaaan boşver be canım imrenme sonra onun gibi oluruz mazallahyok canım ne mümkün.elimizden geldiğince.işte oturma odası ve mutfağı anca toplu bırakabiliyorum.o da anca bu saatlerde çünkü oğlum az önce okula gitti o gidene kadar elim hiç bir işe değmiyor.
ay kızlar dedikodu olacak ama neyse siz tanımıyorsunuz.geçen bir arkadaşa 1 saatliğine baş sağlığına gittik.3 saat önce haber verdik. Allahım evini bir görseydiniz kendinizle gurur duyardınız.her yer dağınık kirli tozlu.bu arada bu arkadaşı yıllardır tanıyorum ne zaman evine gitsem öyle.valla rahatlığına bir imrendim sormayın gitsin.ne bileyim ev dağınık bile olsa insan o an bi yere tıkıştırır onları afedersiniz çocuğunun donu ortadaydı onu bizim yanımızda bile kaldırmadı.
Hepiniz çok sağolun, akşam bi daha götüreyim bari o yumuşaklık korkutuyo beni şimdi iyi şükür gülüyo ama huysuz işte. O düşme öncesi zaten ateşi vardı keyifsizdi dişi çıkcak ondanmı oluyo bilmiyorum, dün seside değişmiş üşüttü herhalde burnu akıyo çok üzüldüm ya ama şu var nazara inanıyorum, cumartesi pazar yolda gören bile sevdi pazar günü n olduysa 1 saat içinde oldu. Allah hepimizin evlatlarını korusun bize bağışlasın ne diyelim. Onlara bişey olmasın
bakalım oldumu kızlar.
Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?