2012 kasım bebekleri büyüyor..

yok canım ne mümkün.elimizden geldiğince.işte oturma odası ve mutfağı anca toplu bırakabiliyorum.o da anca bu saatlerde çünkü oğlum az önce okula gitti o gidene kadar elim hiç bir işe değmiyor.
ay kızlar dedikodu olacak ama neyse siz tanımıyorsunuz.geçen bir arkadaşa 1 saatliğine baş sağlığına gittik.3 saat önce haber verdik. Allahım evini bir görseydiniz kendinizle gurur duyardınız.her yer dağınık kirli tozlu.bu arada bu arkadaşı yıllardır tanıyorum ne zaman evine gitsem öyle.valla rahatlığına bir imrendim sormayın gitsin.ne bileyim ev dağınık bile olsa insan o an bi yere tıkıştırır onları afedersiniz çocuğunun donu ortadaydı onu bizim yanımızda bile kaldırmadı.

Cnm bebegin nasil atesi dustunu cok uzuldum yavruma hep leke hem ates ne okuyo bebrklerimize gittiniz yerde cok opulmusti ondanmi dedi dr

Cnm defne iyi gece atesi biraz yukseldi calpol verdim .simdi atesi normal.dr viral enfeksiyon deyince aklima ya hava yada insanlarin bolca opmesi geldi.golcukte kaynanamin bi arkadasi vardi.kadinin dudaginda ucuk varken geldi cocugu optu.kiziyorum ama buyuk oluncada bisey diyemiyorsun iste.sonrada yavrum cekiyir acisini.
Arasi dra goturdun mu ne dedi dr?venekler gecti mi?

yok olkadarda rahat olmıyalım canımya
bizimde bi komşumuz vardı çocuklar ayaklarıyla tencerelerin içindeydiler

olmuş annesi hem de nasıl.maaşallah sana minik prenses ne tatlısın

teşekkür ederiz teyzesi..

Merhaba kızlar,

Yağız Egem düştü pazar günü berbat bi gün geçirdim. Ablası sandalyeye oturtmuş, fayansın üstüne düşmüş yavrum, acilde önce film çekildi sonra tomografi bi,şey yok dedi doktor. Temiz çıktı sorunlar, kusarsa getirin dedi. Allaha şükür bişey olmadı ama bütün gece huzursuz ve huysuzdu uyumadı bile sürekli mızıldadı. Ynalız başının sağ tarafı şişmiş, şimdi ellediğimde yumuşacık orası ama sol tarafı öğle değil sert orası,çok korkuyorum neden yumuşak acaba, dua edin bize ne olur

Çok geçmiş olsun canım.Allah korumuş valla.
Şiş olduğundan sana yumuşak geliyor olabilir.Ama için rahat etmeyecekse tekrar kontrol için götür doktora. Aklında soru işareti kalmasın.
Rabbim tekrarını da yaşatmasın inşallah.

canım çok geçmiş olsun.

oluyo işte böyle kazlar allahım daha betrinden korusun.
bence tekrar doktorunuza falan götürüp yumuşaklığı göster muhtemelen bişeyt yoktur doktorunuzun dediği gibi ama sen yinede ihmal etme kafa şakaya gelmez..
belki bidahaha filim çekerler

canım benim çok geçmiş olsun ya inşallah bişeyi yoktur üzülme ama yine de götür doktora çok üzüldüm ya ağrısı vardı demekki mızıldadı yavrum benim ya

Selnec cnm insallah kizin allahin izniyke saglikli haberler verdirecek bize.
Gulden masallah nile.allah nazarlardan saklasin

canım geçmiş olsun.düştüğünde ağladıysa bi sorun olmuyor genellikle.bi de bıngıldaklar tam kapanmadığından beyin kendini koruyabiliyormuş üzme kendini olan olmuş canım bak bişey de çıkmamış.şişlik olabilir biz de bir yer vurunca şişiyor ya birazcık

benim dudağımda uçuk çıktı ben öpmedim çocuğu direk geçiyomuş çünkü.. işin içine defne girdi mi saygıyı bi kenara bırakacaksın.. kim çekiyo şimdi sıkıntısını senden önce defne... yazık değil mi kızına.. sana bişi diyemiyorum çünkü kaynana tarafı ben de bişi der miyim diyemez miyim ağustosta gidince görecez ama sinir oluyorum öpenlere arkadaş normal insan mı o daha taze onun derisi vücudu.. bence kaynananla konuştuğunda söyle alttan alttan ver mesajı bi de çok geçmiş olsun ama havadan olacaığını sanmıyorum dikkat et tez zamanda geçer inşallah canım..

ya bişey olmasa bile insan kolay atlatamıyo olayı benim de başıma geldiği için iyi biliyorum hiç silinmiyo ya unutmuyosun rabbim esirgiyo ama inşallah bişey olmayacak yağız egeye.. ben yağız ismini çok severim oğlum olursa koyarım diyemeyeceğim çünkü akrabamız koydu..

Hepiniz çok sağolun, akşam bi daha götüreyim bari o yumuşaklık korkutuyo beni şimdi iyi şükür gülüyo ama huysuz işte. O düşme öncesi zaten ateşi vardı keyifsizdi dişi çıkcak ondanmı oluyo bilmiyorum, dün seside değişmiş üşüttü herhalde burnu akıyo çok üzüldüm ya ama şu var nazara inanıyorum, cumartesi pazar yolda gören bile sevdi pazar günü n olduysa 1 saat içinde oldu. Allah hepimizin evlatlarını korusun bize bağışlasın ne diyelim. Onlara bişey olmasın

Bizim sipa hece 2 de uyudu azonce kalkti ay annem gelimce bu cocuk boyle yapiyo nedendir bilemefim
huy değiştiriyo başka biri geldi mi 2 ye kadar mızmızlandı mı yok sa iyi miydi keyfi mızmız değilse annenle kalmak istiyo seviyo demekki paşa
sağol canım benim çok şükür bişi çıkmadı ama ömrümden bi kaç yıl da gitti sanırım saçlarımda siyah kalmayacak tabi saç kalırsa sen nasıl oldun.. geçen yazdımdı görmedin herhal geçti mi hastalık selim napıyo sürekli online değilsin artık bakıyorum hep ama yoksun denk gelemedik bi türlü
amaaan boşver be canım imrenme sonra onun gibi oluruz mazallah şimdi biri bana gelmeye kalksa evim toplu ama mutafağı görmedim çünkü eşim yeni gitti işe.. bak çayım da var kekim de gel bize

geldi mi üst üste gelmiş sizinkide inşallah tez zamanda geçer sağlığına kavuşur yavrun.. nazara inan ve hep oku

cnm çok geçmiş olsun allah korumuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…