2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım ben yoğurt elma ve çok az muz püresi karıştırıp verdim yoğurt tahta kaşıkla bir kaşık elma da yarımdı hepsini yedi sıkıntı çıkmadı üstüne de emdi öyle uyudu ama şimdi parçalı gazlı kaka yapıyo döne döne ağrı yok ama çok şükür haber vereyim dedim

Allah muhafaza etsin çok üzüldüm benimde geçtiğimiz pazartesi düşmüştü oğlum zor atlattım . düştü diye üzülmenin yanında birde vicdan azabı oluyor. doku zedelenmesi olmuştur yumuşaklık ondandır Allah korusun kötü bir şey olsa bir saat içinde kusma gözlerinde kayma vs bir sürü belirti oluyor . öyle bir şey olmadıysa korkma ...

masallah canım rana ya beğenıp yemıs bende muz alıp deneyım belkı ıcıne muz gırınce yer.kaka da yapıyosa bı problem yok demektır canım

şimdi biraz daha iyiyim enfeksiyon açısından. kanamam devam ediyor birkaç gündür kasıklarımda ağrıyor ayın 18 ine randevum o zamana kadar bekleyeceğim. selim keyifsiz o da ayrı mevzuu .pazar günü çoook eski bir arkadaşım var ona yemeğe davetliydik . o da hamile bende pasta yapayım dedim cumartesi gece onunla uğraştım. önden yapayım dinlensin diye . pazar gece döndük selim i yıka uyut derken bende yoruldum. dün gece kuzenim çağırdı. selim doğduğundan beridir çok görüşemedik gidesim yoktu ama gitmeseydim de bir ay sonra düğünü var ancak o zaman görüşürdük. ayrılırken düğününde görüşürüz dedim zaten =)
saat iki oldu ben daha kahvaltı yapamadım

canım kaka yaparken zorlanmasının sebebi muz ola bilir..

masallah canım rana ya beğenıp yemıs bende muz alıp deneyım belkı ıcıne muz gırınce yer.kaka da yapıyosa bı problem yok demektır canım

kızlar bu arada muz demişken bulabilirseniz olgun muz (hani biraz kararmış oluyor ya ondan bulabilirseniz) verin bebişlere sindirimi daha kolaymış

canım kaka yaparken zorlanmasının sebebi muz ola bilir..
çok az verdim canım ya zorlanmamış ben yanlış anlamışım gök gürültülü sağnak yağışlı bi kakamız varmış doldurmuş altını sırıtıyodu şimdi de hoppalada çığlık atıyo :) olgun muzdan aldı eşim öyle sipariş ettim biraz da bekletiyorum zaten ben az verdiğim için de sıkıntı olmuyo
benim kız zaten zorlanıo yaparken o yüzden muz vermeye korkuorum ne zaman denerim bilmem)

bence başla azıcıktan diline değdir bişi olmaz..

yoğuttan sonra azıcık alnında pütürlenme oldu başka bi yerinde bişi yok alerji olmaz demi yedireli 3 saat oldu artış yok çok az bişi alnında var tırstım

bişiler yesene ya sütün azalcak ben de burda çene yapacam diye 11 de yedim gerçi ranayla birlikte yaptık kahvaltı :))
yoğun olduğunu tahmin ettim zaten yoksa uğrardın:)) çıkaracak mı randevuda acaba ya demekki vücudun pek kabul etmedi riayı tak çıkar tak çıkar insan bi tuhaf olur herhal ne bileyim valla ... selimin dişleri patlamadı mı daha patlasa rahatlayacak kuzunun bizde hiç belirti yok huysuz falan da görünmüyo morlukta hafifledi gerçekten vurmuş ben görmedim ağlamadı da ama ne bileyim parka gidecez çocuğmu insan içine çıkarmam lazım yobazlaştı iyice :))

hmmm deneyeyim bakalım cnm zaten biberon almıo diye cnm sıkkın bari meyve yesin 6 ayı bitene kadar.
Buarada öyle hemen tepki vermez sanırım cnm yoğurda.

Son düzenleme:

takip et bakalım bide ensesine bi bak canım genelde en çok ensedede kızarıklık oluyomuş..

uyum sağlayamadık ria ile , onun içinde ayrı üzülüyorum zaten selim in geride bir dişi zorluyor onun sıkıntısı ...
komşun fln yok mu birileriyle görüşsen rana için iyi olacak , senin içinde iyi olur

Son düzenleme:
hmmm deneyeyim bakalım cnm zaten biberon almıo diye cnm sıkkın bari meyve yesin 6 ayı bitene kadar.
Buarada öyle hemen tepki vermez sanırım cnm yoğurda.

biberonda bizim de sıkıntımız var diliyle itekliyo kucağımda veriyorum bazen kanıyo içiyo geçen sınava gittiğmide susamış mı acıkmış mı anlamadım 150 ml meyve suçunu çekti bitirdi biberonla olsa daha içecekti.. dedim yine susar ertesi gün 175 ml yaptım 1 ml içmedi cadı belli olmuyo ama suluğu hiç kabul etmiyo yine zorla bir iki fırt suçekiyo

uyum sağlayamak ria ile onun içinde ayrı üzülüyorum zaten selim in geride bir dişi zorluyor onun sıkıntısı ...
komşun fln yok mu birileriyle görüşsen rana için iyi olacak , senin içinde iyi olur

üst komşumu tanımıyorum bina 5 katlı en üstte ev sahibi var ama adam tarla takke evde oturmuyo karı koca alt komşumun da iki kızı var çok yaramazlar ve kaç kere gelin dememe rağmen gelmediler bi ranayı görmeye geldiler o kadar.. ben de onlara deprem olmuştu bilirsin o zaman indim kadın aldı direk içeri o zaman rana da kücücük dışarda kar girmiştim öyle hatırlamıyorum zaten korkudan ne konuştuğumu.. karşı komşularımız birazcık romen dün ateş falan yakıp oyun oynadılar.. enteresan bi mahalledeyim anlayacağın kimsem yok.. ( sizden başka )

kızlar benım masalım 2940 kg 49cm dogdu 15kasımda.6aylık olcaz 6250kg boyumuzda 69cm ya kızlar her gören çok zayıf dıo ama ınanılmaz hareketlı 3aylıktan berı saga sola kendı dönuo suan gerı gerı gdıo koltuga tutunup kalkıo az bı destekle ya çok kıpır kıpır ama dişimizde daha çıkmadı 3.aydan beri gunduz emmıo sütte azaldı zaten 3-4 saat arayla 150/175cc mama içio bebelac kullanıom artık öğlen çorba meyve püresi falan verıom gece de 8de yatar sabaha kadar 1-2kere emmeye uyanır gece emıo sadece.mınyon duruo nasıl kılo aldırabılırım ne yedırsem ıçırsem saglıklı kılo alır

oh masalla kızlar baya aktız bakıyorumdA
HEMEN MUZ OLAYINDAN GIREYIM ARANIZA KATILAYIM
GECEN GITTIGIMIZ FIL TARIHINDEN KALMA DR AMCA MUZUN UC KISMINI VERIN ORTA KISMISI KABIZ EDER DEDI
SEKERLI SU VER DIYEN DR AMCMIZA NE KADAR GUVENIRSEK ARTIIK

baktım yok kızarıklık :)) sağol guldencim

nedemek canım

ya şu suolayıda bi ilginç kızlarya ben nile su veriyorum çok seviyo ama küçük bi biberonuz var onunla içiyo bizimkide suluğu pek sevmiyo hele keyifi yerinde değilse aslaaaa:

canım sağlığında bi sıkıntı yoksa bence sen elinden geleni yapıyosun ve çok hareketliyse yapacak bişi yok aman elalem kilolu olsa ne kadar kilosu var obez mi olacak der zayıf olsa ne kadar zayıf der benim kıza hiç ayını göstermiyo diyenler oldu böyle desinler nazar değmesin dedim ben de ama sinir oluyo insan haklısın ama benim kız da çok kilo almıyo ek olarak meyve yoğurt falan vermeye başladım ben Allah yardımcımız olsun valla

bi de bişi soracam denizliye giderken sıkıntı çıkardı mı masal 15 gün sonra 10 saatlik bi yola çıkacaz korkuyorum :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…