2012 kasım bebekleri büyüyor..

hadi şimdilik sadce üç saat ayrı kalıoruz cnm ama 16 sından sonra süt iznim 1 buçuk saate inecek daha uzun kalmak zorunda kalacak o zamana kadar alışsın bişeylere istiorum ama kaşığıda kabul etmio ağzını zor açıo zorlayacak bizi anlaşılan parmağımla meyve püresi veriorum onu birazcık yiyo. eve süt bırakıorum ama malesef içmio.rabbim hepimizin yardımcısı olsun da şu eklere rahat rahat alışalım inş.

ben de uctan başlamıştım iyi oldu:))))))))))))

sizde rana ile çıksaydınız dışarıya renkli bir mahallen varmış

anneler gününde güya yasa kabul edilcekti bilmiyorum inşallah olur kabaul edilirse süt izni de uzayacak.. işimiz çok zor alışacaklar ama yapacak bişi yok

ay bu kanuda çook doluyum benim kızım 3 hafta erken doğdu 2930 gr 50 cm olarak bana göre gayet iiydi. görümcem benden 42 gün sonra 5 kg bebek dünyaya getirdi . sürekli onunla karşılaştırıo kayınvalidemler ki bazen eşim bile yapıo. üstelik kızım 5 aylık kontrolünde 8400 gr 64 cm di yani öyle zayıf denecek bi bebek değil. sinir oluorum bu duruma. kayınvalidemle aram çok iidir ama sırf bu konu yüzünden bi gün dayanamayıp patlıycam aramız bozulacak ona üzülüorum. ay çook doluyummmmmm

aynen öyle haklısın insan sasırıo çok ıyı bakıyorum elımden gelenı yapıorum ama az hala kılosu aslında doğum kıolsuna göre ıyı dıo doktorlar ama kuçuk duruo gıderken çok zorlandıkk durmadı uyuyamadı çok agladı sıkıldı ama gelırken çok rahattı bınmeden önce uyuttuk 2saat uyudu otoda uyandı mamasını içirdım sıck su otoda var çok rahat oldusonra tekrar uykusu geldı battanıyede salladık korıdorda :)komıktı ama5dakkada uyudu 2saatte öle gectı son uyandığındada muavın gezdırdı otoda bayıldı ona :)
yanınıza battanıye almayı unutmayın sallamak için :)

anneler gününde güya yasa kabul edilcekti bilmiyorum inşallah olur kabaul edilirse süt izni de uzayacak.. işimiz çok zor alışacaklar ama yapacak bişi yok

ay gerçekten mi cnm çok sevindim:) doğum iznini bekledik bekledik çıkmadı bu bari çıksa ne güzel olur. hiç umudum yok ama

ek gıdalara hiç başlamasak ne olur ki :s
hem çok hevesleniyorum hem de çok gözüm korkuyor ek gıdalardan

senınkı bızımkıyle aynı doğmus ama 8400bızımkı6250yanı sıkıntı yapma doğum kılosu önemlı görumcenın5kılo doğmusonla kıyaslanırmı yaaaa hayret bısey

özcananım yanlız olmak zor gerçkten ama dediğin gibi bizler varız.
keşke yakın olsakta yüz yüzede görüşsek canım..
bu arada masal ecemizin annesi
kilo olayına hiç takılma insanların ağzı torbadeğil büzesin onların söyliyecekleri hep bi sözleri vardır canım
tonbik olsa obez derler zayıf olunca zayıf derler.
sen sağlığıbna bak sağlıklımı masal ozaman gerisini boşver canım
maşallah boyuda gayet iyi demekki gelişimi güzel masalın..

görümcenede maşallah 5 kilo doğurmuş.. sence sağlıklı mı ?? geçen gün sağlık ocağında 5 kilo doğurmuş benim kızdan 1 ay kücük bi bebek gördük tosun gibi maşallah bizim kız onun yanında afrikalı gibiydi.. eşim ALlah korusun dedi iyi ki zayıf doğmuş dedi.. zararlı fazlası da çünkü çocuk doymuyomuş 3 aylık bebeğe prinç unu veriyomuş annesi ebe bi ton laf söyledi verme çocuğa diye kadın sonra çıktı bana doymuyo ben napayım dedi ne bileyim ya bu kilonun fazlası da azı da sıkıntı.. sen takma kaynananı bakalım benim ki görünce ne diyecek

herşey nasip kismet belli olmaz belki görüşürüz canım

kızlar daha doğrusu kitap alan kızlar 7 aylık bebekler için 1 2 sebze çorbası tarifi paylaşa bilirmisiniz rica etsem.

cnm bal böcüğüm 36+5 de dünyaya geldi ve çok şükür küvöz filan görmedik dr muz kilosundan çok memnundu. bana görede gayt iiydi. ama gelde anlat işte doğrusunu biliorsun ama ne kadar takmasanda bazen insanın siniri bozuluo. ne doluymuşum ama:)

Kızlar dr dan geldık
durumu hereyı anlattık ben tosunumu deldırmeye kıyamam zaten gerek yok dedı alerjısı olan besını kesmek yerıne ustune gıtmek gerek dedı vucudun tepkısı gıtgıde azalıp vucud besıne bagısıklık kazanacaktır dedı arasın durumu su anda cocugu deldırıcek kadar vahım degılmıs hıc gecmeyen gıt gıde sıddetlenen durum olursa belkı dusunulebılrmıs gecenkı gıbı kabarırsa 3 te 1 olcek surup verdı

su olayınada gelınce yemeklerınden sonra 3 4 kasık yeterlı dedı yaz aylarında cıste azalma ıolabılır ter olyından dolayı
anne sutu aynı duzende devam ettıgınden yuzde 70 80 ı su ıcerıyo zaten dedı cocuk ıhtıyacı ne kadarsa o kadar suyu ıster beyın yonetır dedı

buarada bebegı bıberon almayan anneler bambınonunn damaklı bıberon ucunu aldım dunden berı daha guzel su ıcmeye basladı

asılarımızda vurulduk aras 3 asıdada bır defaya masus zırladı hıc aglamadı desem yerıdr

kızlar daha doğrusu kitap alan kızlar 7 aylık bebekler için 1 2 sebze çorbası tarifi paylaşa bilirmisiniz rica etsem.

ne demek canım benim ben sana isimlerini yazayım sen istediğin söyle hemen yazayım sana
balkabağı çorbası 7. ay
buğdaylı yaz çorbası 7. ay
çiçekli bebek çorbası 6. ay
irmikli bezelye çorbası 6.
maydonozlu kırmızı çorba 6.
mercimekli bebek çorbası 6.
pırasa çorbası 6.
sebzeli prinç çorbası 6.
sebzeli süt çorbası 7
sebzeli yeşil çorba 6
yeşil mercimek çorbası 6.

sen seç ben daha namaz kılmadım kılıp gelip sana yazayım olur mu

annesi var herhal songülün yoğun bi girdi sonra kayboldu özledim ben de kaç gündür konuşamıyoz aras nasıl oldu acaba

bende onu merak ettim dr a götürcekti bugün sanırım. neyse herşey yolundadır inş. buarada benim saatim geldi yavaşştan çıkayım kızlar ii bakın bebişlerinize ii ki varsınız yoksa vakit hiç geçmio:) görüşürüz inş. yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…