- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.621
biberonda bizim de sıkıntımız var diliyle itekliyo kucağımda veriyorum bazen kanıyo içiyo geçen sınava gittiğmide susamış mı acıkmış mı anlamadım 150 ml meyve suçunu çekti bitirdi biberonla olsa daha içecekti.. dedim yine susar ertesi gün 175 ml yaptım 1 ml içmedi cadı belli olmuyo ama suluğu hiç kabul etmiyo yine zorla bir iki fırt suçekiyo
oh masalla kızlar baya aktız bakıyorumdA
HEMEN MUZ OLAYINDAN GIREYIM ARANIZA KATILAYIM
GECEN GITTIGIMIZ FIL TARIHINDEN KALMA DR AMCA MUZUN UC KISMINI VERIN ORTA KISMISI KABIZ EDER DEDI
SEKERLI SU VER DIYEN DR AMCMIZA NE KADAR GUVENIRSEK ARTIIK
üst komşumu tanımıyorum bina 5 katlı en üstte ev sahibi var ama adam tarla takke evde oturmuyo karı koca alt komşumun da iki kızı var çok yaramazlar ve kaç kere gelin dememe rağmen gelmediler bi ranayı görmeye geldiler o kadar.. ben de onlara deprem olmuştu bilirsin o zaman indim kadın aldı direk içeri o zaman rana da kücücük dışarda kar girmiştim öyle hatırlamıyorum zaten korkudan ne konuştuğumu.. karşı komşularımız birazcık romen dün ateş falan yakıp oyun oynadılar.. enteresan bi mahalledeyim anlayacağın kimsem yok.. ( sizden başka )
hadi şimdilik sadce üç saat ayrı kalıoruz cnm ama 16 sından sonra süt iznim 1 buçuk saate inecek daha uzun kalmak zorunda kalacak o zamana kadar alışsın bişeylere istiorum ama kaşığıda kabul etmio ağzını zor açıo zorlayacak bizi anlaşılanparmağımla meyve püresi veriorum onu birazcık yiyo. eve süt bırakıorum ama malesef içmio.rabbim hepimizin yardımcısı olsun da şu eklere rahat rahat alışalım inş.
canım sağlığında bi sıkıntı yoksa bence sen elinden geleni yapıyosun ve çok hareketliyse yapacak bişi yok aman elalem kilolu olsa ne kadar kilosu var obez mi olacak der zayıf olsa ne kadar zayıf der benim kıza hiç ayını göstermiyo diyenler oldu böyle desinler nazar değmesin dedim ben de ama sinir oluyo insan haklısın ama benim kız da çok kilo almıyo ek olarak meyve yoğurt falan vermeye başladım ben Allah yardımcımız olsun valla
bi de bişi soracam denizliye giderken sıkıntı çıkardı mı masal 15 gün sonra 10 saatlik bi yola çıkacaz korkuyorum :18::18::18::18:
sizde rana ile çıksaydınız dışarıyarenkli bir mahallen varmış
canım sağlığında bi sıkıntı yoksa bence sen elinden geleni yapıyosun ve çok hareketliyse yapacak bişi yok aman elalem kilolu olsa ne kadar kilosu var obez mi olacak der zayıf olsa ne kadar zayıf der benim kıza hiç ayını göstermiyo diyenler oldu böyle desinler nazar değmesin dedim ben de ama sinir oluyo insan haklısın ama benim kız da çok kilo almıyo ek olarak meyve yoğurt falan vermeye başladım ben Allah yardımcımız olsun valla
bi de bişi soracam denizliye giderken sıkıntı çıkardı mı masal 15 gün sonra 10 saatlik bi yola çıkacaz korkuyorum :18::18::18::18:
anneler gününde güya yasa kabul edilcekti bilmiyorum inşallah olur kabaul edilirse süt izni de uzayacak.. işimiz çok zor alışacaklar ama yapacak bişi yok
ay bu kanuda çook doluyum benim kızım 3 hafta erken doğdu 2930 gr 50 cm olarak bana göre gayet iiydi. görümcem benden 42 gün sonra 5 kg bebek dünyaya getirdi . sürekli onunla karşılaştırıo kayınvalidemler ki bazen eşim bile yapıo. üstelik kızım 5 aylık kontrolünde 8400 gr 64 cm di yani öyle zayıf denecek bi bebek değil. sinir oluorum bu duruma. kayınvalidemle aram çok iidir ama sırf bu konu yüzünden bi gün dayanamayıp patlıycam aramız bozulacak ona üzülüorum. ay çook doluyummmmmm
ay bu kanuda çook doluyum benim kızım 3 hafta erken doğdu 2930 gr 50 cm olarak bana göre gayet iiydi. görümcem benden 42 gün sonra 5 kg bebek dünyaya getirdi . sürekli onunla karşılaştırıo kayınvalidemler ki bazen eşim bile yapıo. üstelik kızım 5 aylık kontrolünde 8400 gr 64 cm di yani öyle zayıf denecek bi bebek değil. sinir oluorum bu duruma. kayınvalidemle aram çok iidir ama sırf bu konu yüzünden bi gün dayanamayıp patlıycam aramız bozulacak ona üzülüorum. ay çook doluyummmmmm
özcananım yanlız olmak zor gerçkten ama dediğin gibi bizler varız.
keşke yakın olsakta yüz yüzede görüşsek canım..
bu arada masal ecemizin annesi
kilo olayına hiç takılma insanların ağzı torbadeğil büzesin onların söyliyecekleri hep bi sözleri vardır canım
tonbik olsa obez derler zayıf olunca zayıf derler.
sen sağlığıbna bak sağlıklımı masal ozaman gerisini boşver canım
maşallah boyuda gayet iyi demekki gelişimi güzel masalın..
nerelerdesin cnm görüşemioruzzzzzz
görümcenede maşallah 5 kilo doğurmuş.. sence sağlıklı mı ?? geçen gün sağlık ocağında 5 kilo doğurmuş benim kızdan 1 ay kücük bi bebek gördük tosun gibi maşallah bizim kız onun yanında afrikalı gibiydi.. eşim ALlah korusun dedi iyi ki zayıf doğmuş dedi.. zararlı fazlası da çünkü çocuk doymuyomuş 3 aylık bebeğe prinç unu veriyomuş annesi ebe bi ton laf söyledi verme çocuğa diye kadın sonra çıktı bana doymuyo ben napayım dedi ne bileyim ya bu kilonun fazlası da azı da sıkıntı.. sen takma kaynananı bakalım benim ki görünce ne diyecek
kızlar daha doğrusu kitap alan kızlar 7 aylık bebekler için 1 2 sebze çorbası tarifi paylaşa bilirmisiniz rica etsem.
annesi var herhal songülün yoğun bi girdi sonra kayboldu özledim ben de kaç gündür konuşamıyoz aras nasıl oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?