2012 kasım bebekleri büyüyor..

hadi geçmiş olsun rahatladım ya.. doktorun çook mantıklı songül valla hiç ters bişi yok mantığa uygun herşey alerjiden tut su ve tere kadar iyi maşallah arasa sıkıntısı yok.. aşı da ateş yapmazsa bunu da atlattınız :)

doluluk konusuna hiç girmeyelim bence insanoğlu de geç ben yalnızım kimse bişi demiyo ya takacak bişi yok bayrama gidecek kaynanaya ve evli görümcemde gelecek nerde yatarız bilmiyorum çok kalabalık olacaz inşallah bişi olmaz hoş ağustosta rana 8 aylık mı ne olacak büyür de yine de 2 kayın 2 görümce görümcenin biri evli 2 çocuklu ve kocası var bi de kaynana bide biz şimdiden ruhum sıkıldı..

görüşürüz canım öp güzel yanaklımı benim yerime :)

ek gıdalara hiç başlamasak ne olur ki :s
hem çok hevesleniyorum hem de çok gözüm korkuyor ek gıdalardan

cnm hıc korkma en cok ben korkardı hıc korktugum gıbı olmadı lıste ne benı ne arası zorlamadı
bı kahvaltıyı 1 cay bardagı devam sutune hazırkıyoruz

herşey nasip kismet belli olmaz belki görüşürüz canım

inşallah canım ben çok isterimmmm:

canım çocuk felci aşınız oldumu?

çok sağol tatlım .)

bencede canım bide rağna alışıkya yanlızlığa çok zor olacak onun için
bizim nil okadar yanlız olmamasına rağmen hiç sevmiyo gezmeyi evini çok seviyo ama dışarıda gezme dersen bayılıyo bebek arabasına binince kimseyi tanımıyo:)

agızdan olan dımı cnm evet olduk epsını tatlım

songülüm gerçekten doktorun süper senin vallaha orda otursak götürecem hiç düşünmeden...

otobüs baya sıkıntılı desene biz binsek şimdi kesin atarlar bizi otobüsten.. benim kız battaniyeyle sallamaya hiç alışamaı bön bön bakıyo etrafına bir saat salladık geçen sadece sustu ayakta sallayacam artık yapacak bişi yok arabayı eve çevirmeyi düşünüyorum perdeler falan güneşi hiç sevmiyo çünkü sınava gidip gelirken yolda güneş gelmesin diye elimi tuttum sürekli ellerim karardı hava değişimi sıkıntı yaptımı masala
ek gıdalara hiç başlamasak ne olur ki :s
hem çok hevesleniyorum hem de çok gözüm korkuyor ek gıdalardan

başla başla zevkli oluyo rananın her yeri batıyo dün prinç maması pekmez ve zeytin yağı koydum yedirirken koluma çarptı heryeri battı elini ağzına aldı yüzü gözü battı en son kaşığı diliyle itekledi boğazı falan heryeri yağ oldu yıkamaya erindim ben de gittim banyoda elini yüzünü sabunla yıka sıçana döndü komikti eğlenceli oluyo yani.. sen kahvaltı yapmazsan sütün de azalır ek gıdaya erken geçersin

keşke benim kızda arabasında kimseyi tanımasa ama çok çabuk sıkılıyo bi de illa arabadan aşağı bakacakmış deli ediyo bazen beni korkuyorum bişi olacak diye

SAGOL ARKADASIM YA BENIMDE ICIM RAHATLADI ARTIK ZATEN GERCEK BOYUTTA BESIN ALERJILERINDE KUSMA VB DAHA PEKCOK OLUYORMUS

CNM CIMCIME NASIL AY BEN KENDIMIKOTU HISSEDIYRUM HE HEP DUDAGINI SEVDIK COCOGU NAZARMI ETTIK ACABA DIYE COK TATLIYDI ESIME BILE ANLATMISTIM

BU ARADA KOMSU BIZDEDE YOK BI DOGUMA GELDILER O KADAR
INANIN BURASI BENIM ICIN COK ONEMLI COK RAHATLIYORUM BISEY OLDUGUNDA YAKINIMMMIS GIBI UZULUYORUM

cnm hıc korkma en cok ben korkardı hıc korktugum gıbı olmadı lıste ne benı ne arası zorlamadı
bı kahvaltıyı 1 cay bardagı devam sutune hazırkıyoruz

doğru düzgün çocuk doktoru bulamayışımın da etkisi var sanırım ...

canım hangi tarifi istiyosun yazıverem çünkü rana uyanınca çıkacaz babasının yanına gidecez

ah kusum sende bızı gorsen her yemekte corap degıstırıyoruz ınan kı bı kasık ywmek bı kasık ayak arada elıme patlatıyo falan annem dun sastı kaldı pasaklı oglum dıyo

iyisen elini yüzünü yıkayarak yırtmışsın canım biz baştan aşağı kıyafet deyiştiriyoruz günde kaçkere yemek yersek okadar :):)

keşke benim kızda arabasında kimseyi tanımasa ama çok çabuk sıkılıyo bi de illa arabadan aşağı bakacakmış deli ediyo bazen beni korkuyorum bişi olacak diye

ayy allah korusun ama keşf ediyolar canım ya..

ah kusum sende bızı gorsen her yemekte corap degıstırıyoruz ınan kı bı kasık ywmek bı kasık ayak arada elıme patlatıyo falan annem dun sastı kaldı pasaklı oglum dıyo

hiç gülesim yoktu çoraplara kadar indiniz desene yandık biz :))) öyle hoşuna gidiyo demekki annesi benim kız çok muzur o konuda biliyo kızdığımı elleri kolları ayakları hiç durmuyo çok sert vuruyo bazen bacaklarına canını acıtacak diyorum ama ses yok

iyisen elini yüzünü yıkayarak yırtmışsın canım biz baştan aşağı kıyafet deyiştiriyoruz günde kaçkere yemek yersek okadar :):)

ayy allah korusun ama keşf ediyolar canım ya..

çamaşır makinesi ranaya çalışıyo bizim de ama sadece yemekte değil çok salyalı ve önlüğü hiç sevmiyo asılıyo sen önlük kullanabiliyo musun

vet ya nekadar sert vuruyolar ve tık yok
nil çıngıraklarla kafasına inanılmaz sert vuruyo bakıyorum ağlıyacak diye ve tık yok..

doğru düzgün çocuk doktoru bulamayışımın da etkisi var sanırım ...

cnm bak lıste klasık 6 ay dolmus bebek ıcın bence dene derım arası zorlama dı hıc
COCUK DR U KONUSUNDA GECEN HAFTA HAK VERDIM CNM YA BUGUNKI MUAYNE ILE CUMA GUN ARASINDA OLE BI ARK VARDIKI GUVEN COK ONEMLI
ADAM YQAZDIGI TAHLILDEN KATKI PAYI ALIYO AMA ONCA ISRARIMIZA RAGMEN BEN TOSUNUMU DELDIRMICEM DEDI
BIDE ARASA BIZI SIKAYET ETTI ANNE BABA SANA NASIL KIYICAK DIYE

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…