- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.641
hadi geçmiş olsun rahatladım ya.. doktorun çook mantıklı songül valla hiç ters bişi yok mantığa uygun herşey alerjiden tut su ve tere kadar iyi maşallah arasa sıkıntısı yok.. aşı da ateş yapmazsa bunu da atlattınız :)Kızlar dr dan geldık
durumu hereyı anlattık ben tosunumu deldırmeye kıyamam zaten gerek yok dedı alerjısı olan besını kesmek yerıne ustune gıtmek gerek dedı vucudun tepkısı gıtgıde azalıp vucud besıne bagısıklık kazanacaktır dedı arasın durumu su anda cocugu deldırıcek kadar vahım degılmıs hıc gecmeyen gıt gıde sıddetlenen durum olursa belkı dusunulebılrmıs gecenkı gıbı kabarırsa 3 te 1 olcek surup verdı
su olayınada gelınce yemeklerınden sonra 3 4 kasık yeterlı dedı yaz aylarında cıste azalma ıolabılır ter olyından dolayı
anne sutu aynı duzende devam ettıgınden yuzde 70 80 ı su ıcerıyo zaten dedı cocuk ıhtıyacı ne kadarsa o kadar suyu ıster beyın yonetır dedı
buarada bebegı bıberon almayan anneler bambınonunn damaklı bıberon ucunu aldım dunden berı daha guzel su ıcmeye basladı
asılarımızda vurulduk aras 3 asıdada bır defaya masus zırladı hıc aglamadı desem yerıdr
cnm bal böcüğüm 36+5 de dünyaya geldi ve çok şükür küvöz filan görmedik dr muz kilosundan çok memnundu. bana görede gayt iiydi. ama gelde anlat işte doğrusunu biliorsun ama ne kadar takmasanda bazen insanın siniri bozuluo. ne doluymuşum ama:)
bende onu merak ettim dr a götürcekti bugün sanırım. neyse herşey yolundadır inş. buarada benim saatim geldi yavaşştan çıkayım kızlar ii bakın bebişlerinize ii ki varsınız yoksa vakit hiç geçmio:) görüşürüz inş. yarın
ek gıdalara hiç başlamasak ne olur ki :s
hem çok hevesleniyorum hem de çok gözüm korkuyor ek gıdalardan
herşey nasip kismet belli olmaz belki görüşürüz canım
Kızlar dr dan geldık
durumu hereyı anlattık ben tosunumu deldırmeye kıyamam zaten gerek yok dedı alerjısı olan besını kesmek yerıne ustune gıtmek gerek dedı vucudun tepkısı gıtgıde azalıp vucud besıne bagısıklık kazanacaktır dedı arasın durumu su anda cocugu deldırıcek kadar vahım degılmıs hıc gecmeyen gıt gıde sıddetlenen durum olursa belkı dusunulebılrmıs gecenkı gıbı kabarırsa 3 te 1 olcek surup verdı
su olayınada gelınce yemeklerınden sonra 3 4 kasık yeterlı dedı yaz aylarında cıste azalma ıolabılır ter olyından dolayı
anne sutu aynı duzende devam ettıgınden yuzde 70 80 ı su ıcerıyo zaten dedı cocuk ıhtıyacı ne kadarsa o kadar suyu ıster beyın yonetır dedı
buarada bebegı bıberon almayan anneler bambınonunn damaklı bıberon ucunu aldım dunden berı daha guzel su ıcmeye basladı
asılarımızda vurulduk aras 3 asıdada bır defaya masus zırladı hıc aglamadı desem yerıdr
ne demek canım benim ben sana isimlerini yazayım sen istediğin söyle hemen yazayım sana
balkabağı çorbası 7. ay
buğdaylı yaz çorbası 7. ay
çiçekli bebek çorbası 6. ay
irmikli bezelye çorbası 6.
maydonozlu kırmızı çorba 6.
mercimekli bebek çorbası 6.
pırasa çorbası 6.
sebzeli prinç çorbası 6.
sebzeli süt çorbası 7
sebzeli yeşil çorba 6
yeşil mercimek çorbası 6.
sebzeli yeşil çorba ola bilir tatlım çok sağol bu arada..
sen seç ben daha namaz kılmadım kılıp gelip sana yazayım olur mu
inşallah canım ben çok isterimmmm:
Canım çocuk felci aşınız oldumu?
çok sağol tatlım .)
hadi geçmiş olsun rahatladım ya.. doktorun çook mantıklı songül valla hiç ters bişi yok mantığa uygun herşey alerjiden tut su ve tere kadar iyi maşallah arasa sıkıntısı yok.. aşı da ateş yapmazsa bunu da atlattınız :)
doluluk konusuna hiç girmeyelim bence insanoğlu de geç ben yalnızım kimse bişi demiyo ya takacak bişi yok bayrama gidecek kaynanaya ve evli görümcemde gelecek nerde yatarız bilmiyorum çok kalabalık olacaz inşallah bişi olmaz hoş ağustosta rana 8 aylık mı ne olacak büyür de yine de 2 kayın 2 görümce görümcenin biri evli 2 çocuklu ve kocası var bi de kaynana bide biz şimdiden ruhum sıkıldı..
agızdan olan dımı cnm evet olduk epsını tatlım
otobüs baya sıkıntılı desene biz binsek şimdi kesin atarlar bizi otobüsten.. benim kız battaniyeyle sallamaya hiç alışamaı bön bön bakıyo etrafına bir saat salladık geçen sadece sustu ayakta sallayacam artık yapacak bişi yok arabayı eve çevirmeyi düşünüyorum perdeler falan güneşi hiç sevmiyo çünkü sınava gidip gelirken yolda güneş gelmesin diye elimi tuttum sürekli ellerim karardıaynen öyle haklısın insan sasırıo çok ıyı bakıyorum elımden gelenı yapıorum ama az hala kılosu aslında doğum kıolsuna göre ıyı dıo doktorlar ama kuçuk duruo gıderken çok zorlandıkk durmadı uyuyamadı çok agladı sıkıldı ama gelırken çok rahattı bınmeden önce uyuttuk 2saat uyudu otoda uyandı mamasını içirdım sıck su otoda var çok rahat oldusonra tekrar uykusu geldı battanıyede salladık korıdorda :)komıktı ama5dakkada uyudu 2saatte öle gectı son uyandığındada muavın gezdırdı otoda bayıldı ona :)
yanınıza battanıye almayı unutmayın sallamak için :)
ek gıdalara hiç başlamasak ne olur ki :s
hem çok hevesleniyorum hem de çok gözüm korkuyor ek gıdalardan
bencede canım bide rağna alışıkya yanlızlığa çok zor olacak onun için
bizim nil okadar yanlız olmamasına rağmen hiç sevmiyo gezmeyi evini çok seviyo ama dışarıda gezme dersen bayılıyo bebek arabasına binince kimseyi tanımıyo:)
songülüm gerçekten doktorun süper senin vallaha orda otursak götürecem hiç düşünmeden...
hadi geçmiş olsun rahatladım ya.. doktorun çook mantıklı songül valla hiç ters bişi yok mantığa uygun herşey alerjiden tut su ve tere kadar iyi maşallah arasa sıkıntısı yok.. aşı da ateş yapmazsa bunu da atlattınız :)
doluluk konusuna hiç girmeyelim bence insanoğlu de geç ben yalnızım kimse bişi demiyo ya takacak bişi yok bayrama gidecek kaynanaya ve evli görümcemde gelecek nerde yatarız bilmiyorum çok kalabalık olacaz inşallah bişi olmaz hoş ağustosta rana 8 aylık mı ne olacak büyür de yine de 2 kayın 2 görümce görümcenin biri evli 2 çocuklu ve kocası var bi de kaynana bide biz şimdiden ruhum sıkıldı..
cnm hıc korkma en cok ben korkardı hıc korktugum gıbı olmadı lıste ne benı ne arası zorlamadı
bı kahvaltıyı 1 cay bardagı devam sutune hazırkıyoruz
başla başla zevkli oluyo rananın her yeri batıyo dün prinç maması pekmez ve zeytin yağı koydum yedirirken koluma çarptı heryeri battı elini ağzına aldı yüzü gözü battı en son kaşığı diliyle itekledi boğazı falan heryeri yağ oldu yıkamaya erindim ben de gittim banyoda elini yüzünü sabunla yıka sıçana döndü komikti eğlenceli oluyo yani.. sen kahvaltı yapmazsan sütün de azalır ek gıdaya erken geçersin
otobüs baya sıkıntılı desene biz binsek şimdi kesin atarlar bizi otobüsten.. Benim kız battaniyeyle sallamaya hiç alışamaı bön bön bakıyo etrafına bir saat salladık geçen sadece sustu ayakta sallayacam artık yapacak bişi yok arabayı eve çevirmeyi düşünüyorum perdeler falan güneşi hiç sevmiyo çünkü sınava gidip gelirken yolda güneş gelmesin diye elimi tuttum sürekli ellerim karardıHava değişimi sıkıntı yaptımı masala
başla başla zevkli oluyo rananın her yeri batıyo dün prinç maması pekmez ve zeytin yağı koydum yedirirken koluma çarptı heryeri battı elini ağzına aldı yüzü gözü battı en son kaşığı diliyle itekledi boğazı falan heryeri yağ oldu yıkamaya erindim ben de gittim banyoda elini yüzünü sabunla yıka sıçana döndü komikti eğlenceli oluyo yani.. Sen kahvaltı yapmazsan sütün de azalır ek gıdaya erken geçersin
doğru düzgün çocuk doktoru bulamayışımın da etkisi var sanırım ...
otobüs baya sıkıntılı desene biz binsek şimdi kesin atarlar bizi otobüsten.. benim kız battaniyeyle sallamaya hiç alışamaı bön bön bakıyo etrafına bir saat salladık geçen sadece sustu ayakta sallayacam artık yapacak bişi yok arabayı eve çevirmeyi düşünüyorum perdeler falan güneşi hiç sevmiyo çünkü sınava gidip gelirken yolda güneş gelmesin diye elimi tuttum sürekli ellerim karardıhava değişimi sıkıntı yaptımı masala
başla başla zevkli oluyo rananın her yeri batıyo dün prinç maması pekmez ve zeytin yağı koydum yedirirken koluma çarptı heryeri battı elini ağzına aldı yüzü gözü battı en son kaşığı diliyle itekledi boğazı falan heryeri yağ oldu yıkamaya erindim ben de gittim banyoda elini yüzünü sabunla yıka sıçana döndü komikti eğlenceli oluyo yani.. sen kahvaltı yapmazsan sütün de azalır ek gıdaya erken geçersin
keşke benim kızda arabasında kimseyi tanımasa ama çok çabuk sıkılıyo bi de illa arabadan aşağı bakacakmış deli ediyo bazen beni korkuyorum bişi olacak diye
ah kusum sende bızı gorsen her yemekte corap degıstırıyoruz ınan kı bı kasık ywmek bı kasık ayak arada elıme patlatıyo falan annem dun sastı kaldı pasaklı oglum dıyo
canım hangi tarifi istiyosun yazıverem çünkü rana uyanınca çıkacaz babasının yanına gidecez
iyisen elini yüzünü yıkayarak yırtmışsın canım biz baştan aşağı kıyafet deyiştiriyoruz günde kaçkere yemek yersek okadar :):)
ayy allah korusun ama keşf ediyolar canım ya..
hiç gülesim yoktu çoraplara kadar indiniz desene yandık biz :))) öyle hoşuna gidiyo demekki annesi benim kız çok muzur o konuda biliyo kızdığımı elleri kolları ayakları hiç durmuyo çok sert vuruyo bazen bacaklarına canını acıtacak diyorum ama ses yok
doğru düzgün çocuk doktoru bulamayışımın da etkisi var sanırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?