- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.681
off ya bizimkide ağzını açmışymuş bilmiyorum ne yapıcam
evde olsam en azından direnicem mama vermiyecem ama bakıcımızda sıkışınca hemen mama verebiliyo offf:
SAGOL TEYZESI HAHA
AY YOGURT ISINI BI COZDUM KI SORMA 2 TANEDE YARIM KG LIK KAVANOA YAPAR OLDUM AKSAM ANNECIGIM AFRIN DEDI COK GUZEL OLMUSTU
SEBZE OLAYI BENDEDE AYNI SEKILDE CNM PATATES HAVUC KABAK FIX KALANI Allah ne verdıyse
sen corba seklındemı pure seklındemı verıyorsun cnm gunlukmu ıkı gunlukmu yapıyosun
cnm aras hastayken 2 ogun yemek ıstemedı bende emzıgı soktum araya bı guzel yedı ıste anne care ararda baskası ugrasırmı ama en azından durust bırısı yedı dıyebılır sana
gulden brokılı hıc kullanmadım cnm
beysalımda bugun cock yogun ah halkım cok borclu
cam günlük yapıyorum ben yoğrduda çorbayıda
ben sebzeleri ufak ufak doğruyorum içine biraz zeytinyağ atıyorum
aman koyuyorum neyse
üstüne çıkacak kadar sukoyup kaynatıyorum iyice ezilecek hale gelince blendırla ezip öyle veriyorum
yani pek pütür sevmiyo bizimki ama çorba gibi de olmuyo yani püre değil ama çorbanında koyusu canım..
doğru orasıda öyle tabi kesinlikle dürüst
ya bide dişlerimiz çıkacağı içinmi kaşık istemiyo bilmiyorum ama yada biberona alıştığı içinmi bakalım görecez zamanla..
anladım bende kullanmadım canım burokoli
bu arada evet ya beysalın hiç sesi çıkmadı
cnm ben sebzeyı gunluk ama yogurdu ıkı gunluk yapıyorum hergunmu sut alıyosun cnm nasıl duzen ben alıyorum aksam ustu mayalıyorumbı gece dolapta beklıyo o gun bıde ertesı gun ıcın 100 ml oluyo
arasta putur yeeseydı bende o sekılde yapıcktım cnm bebek ekmegı koyuyomusun sademı verıyorsun
cnm tabı alısması zaman alabılır aras bıberon cok kullanıyodu onda kasıgı sevdı nıl ın de zamanı ıhtıyacı var sanırım
yardımcı ıle dıyologlar nasıl cnm memnunmusunuz
sen kendı duzenını kurabıldınmı cocuk ev ıs
canım evet günlük alıyorum sabah alıyorum en geç 12 de mayalıyorum 3te yoğrdumuz hazır sonra yiyor hanfendi çok sevdik yoğordu biz..
bakıcıyla iyiyiz ama tabi mutlaka ufak tefek sıkıntılar oluyo sonuçta kendi baktığın gibi asla olmaz ama bize akğraba kendisi oyüzden en azından gözüm arkada kalmıyo bide nillle araları çok iyi anlaşıyolar sevgiyle bakıyo gerçekten bellli
bide içinde allah korkusu olan bi kadın ..
düzeni kurdum sayılır ama evde bütün işlere yetişemiyorum canım olduğu kadar yapıyorum artık..
çünkü zamanımı nile ayırmak istiyorum o uyuyunca yapıyorum ne yapıcaksam uyanıkken çok nadir..
cnm ben sebzeyı gunluk ama yogurdu ıkı gunluk yapıyorum hergunmu sut alıyosun cnm nasıl duzen ben alıyorum aksam ustu mayalıyorumbı gece dolapta beklıyo o gun bıde ertesı gun ıcın 100 ml oluyo
arasta putur yeeseydı bende o sekılde yapıcktım cnm bebek ekmegı koyuyomusun sademı verıyorsun
cnm tabı alısması zaman alabılır aras bıberon cok kullanıyodu onda kasıgı sevdı nıl ın de zamanı ıhtıyacı var sanırım
yardımcı ıle dıyologlar nasıl cnm memnunmusunuz
sen kendı duzenını kurabıldınmı cocuk ev ıs
uak tefek ıllakı olur cnm cok normal
ama nıle guzel bakması sevkatla yaklasması bıde akraba olmsaı cok guzel bu konuda sanslısınız
ev ılseoını de ıyı yapıyorsun cnm herzaman oncelık bebısler
aynen canım şanslıyız biraz.okonuda.
ev işşlerinde çok önemliydi benim için ama nil olunca önceliğim nil oldu dediğin gibi yapıcak bişey yok
bide bu ara nil hiç yanlız kalmak istemiyo odada beni görünce hemen kucağıma almamı istiyo bende tabiki alıyoru
bu arada biz artık kısçemle oyunlar oynuyoruz
zaten hp şarkılar niniler söylüyoduk ama şimdi oyunlar keşfediyoruz..
cnm sanırım o donemlerı arasta o sekılde su an uyumasa ımkanı yok yazamam serı
nasıl oyunlar oynuyorsunuz cnm bızım tostos ta bayılıyo ılgıye
ce eee fısfıs kayıkcı yurutecte oldugunda pesımızden gelme bıkac sey favorısı
herkese iyi geceler kızlar nerdesiniz özledim sizi..herkese çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsun iyi ki varsınız.. size yazdıktan hemen sonra eşim aradı geliyorum ranayı hazırla diye apar topar çıktık gittik bigaya sıra alacaktık ama dolmuş acile gidelim dedi eşim gittik anlattım doktora Allahtan bizim istediğimiz doktor nöbetçiymiş ona sıra alacaksınız dedi " iyi ama sıra dolmuş alamıyoruz " diye bağırmışım farkında olmadan adam döndü sakin ol dedi sessizce tamam diyebildim.. kağıt verdi meğer sırayı o verecekmiş gittik sırayı aldık doktora girdik anlattım doktora aldı ranayı kucağına hiç bişeyi yok bu fıstığın dedi ve bizim kızda göz yaşları ya ne kadar yobaz bi kızım var doktor sevdi öptü bi görseniz çok sevdi ama ağlaya ağlaya bi hal oldu rana kalbini dinleyemedi ağladığı için diline baktı ağzının içine baktı tırnaklarına baktı bişi yok dedi (rana nefes alırken sümüğü içeri verirken dışarı çıkıyo bu arada) dedim birden bire oldu emzikten mi oldu acaba dedim hayır olmaz dedi hem niye emzik veriyorsun emzik yasak dedi.. zaten harap olmuşum açacaktım ağzımı ama zor tuttum onun annesine bi sorsak acaba emzik almış mı almamış mı töbe töbe neyse gerçekten bişi olsaydı doğduğu anda çıkardı ortaya dedi ben de doğduğundan beri 5 doktor gördü kontrol ettirdik her seferinde de kalbi dinlendi dedim hamileyken detaylı ultrasonda en çok kalbine baktı doktor ve hiç bir sorun bulmadı dedim.. ee o zaman dedi.. ama ben anneyim ve çocuğumun dudağı mor dedim oyuncağını vurmuştur dedi geçmezse araştırma hastanesine çocuk kardiyolojisi geldi ona götürürsün için rahat etsin istiyosan dedi ama bişi olsaydı bebeğinde belli olurdu dedi tamam dedik çıktık yolda uyudu meleğim.. içim rahat biraz çünkü morluk hafifledi gerçekten çıngırağını vurmuş da olabilir gözlerim şiş ağlamaktan imtihan zor rabbim bizleri evlatlarımızla imtihan etmesin... akşam saat 8 de yatıyodu benim kız ama ben o kadar üzüldüm ki anladı herhalde bana şebeklik yapacam diye uyumadı saat 10 da zor yatırdım işte böyle çok şükür bunu da atlattık tekrar teşekkür ederim hepinize iyi ki varsınız
beysalımda bugun cock yogun ah halkım cok borclu
canım çok sevindim gözünaydın. geçtimi kızarıklıkları biraz. kendi doktorunuza gittiniz herhalde .alerji hangi besineymişki acaba anlayabildinmi.aşılar da nasıl ağlamadı canım ya maşallah tostosuma. 3 iğnemi vuruluyor bu ay yine 2 bacak bir kolmu?Kızlar dr dan geldık
durumu hereyı anlattık ben tosunumu deldırmeye kıyamam zaten gerek yok dedı alerjısı olan besını kesmek yerıne ustune gıtmek gerek dedı vucudun tepkısı gıtgıde azalıp vucud besıne bagısıklık kazanacaktır dedı arasın durumu su anda cocugu deldırıcek kadar vahım degılmıs hıc gecmeyen gıt gıde sıddetlenen durum olursa belkı dusunulebılrmıs gecenkı gıbı kabarırsa 3 te 1 olcek surup verdı
su olayınada gelınce yemeklerınden sonra 3 4 kasık yeterlı dedı yaz aylarında cıste azalma ıolabılır ter olyından dolayı
anne sutu aynı duzende devam ettıgınden yuzde 70 80 ı su ıcerıyo zaten dedı cocuk ıhtıyacı ne kadarsa o kadar suyu ıster beyın yonetır dedı
buarada bebegı bıberon almayan anneler bambınonunn damaklı bıberon ucunu aldım dunden berı daha guzel su ıcmeye basladı
asılarımızda vurulduk aras 3 asıdada bır defaya masus zırladı hıc aglamadı desem yerıdr
ek gıdalara hiç başlamasak ne olur ki :s
hem çok hevesleniyorum hem de çok gözüm korkuyor ek gıdalardan
kızlar bu kavanoz mamaları ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
kullanan varmı ? nasıl dayanıyor o kadar çabuk bozulan meyveler o kavanozların içinde ama çocuklarda çok seviyor hemen hemen herkes kullanıyor
Songül sende cerazette kullanıyordun canım degilmi? Paket bitince ara vermeden devamı ediyorsun yoksa adetin bittikten sonramı başlıyorsun
ay canım çok güldüm bu cümlene
canım çok sevindim gözünaydın. geçtimi kızarıklıkları biraz. kendi doktorunuza gittiniz herhalde .alerji hangi besineymişki acaba anlayabildinmi.aşılar da nasıl ağlamadı canım ya maşallah tostosuma. 3 iğnemi vuruluyor bu ay yine 2 bacak bir kolmu?
aynen canım hep devam edesim var anne sütüne. sen mamada vermiyormuydun canım başlamadınmı hala ek besinlere.sadece anne sütümü. biz bu cuma başlıyoruz. aşımızda var aşıdan sonra nasıl keyif alır ilk tatcağı ek gıdalardan onuda bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?