2012 kasım bebekleri büyüyor..

Cnm gitmeden kaynanama dedim arkadaslarina soyle opmesinler diye ama opuldu yinede.kendi anneme rahat rahat herseyi soykeyebiliyorum ama kaynana tarafi olunca soylenmiyor.soylersen arsiz saygisiz oluyorsun.allahim korusun baska bisey diyemiyorum....

masallh aras a uyusun rahatca ne fıtılı verıosun cnm adı ne 15gun sonra bızımde asımız var alayım fıtıl dıodum

bende gitmeden 1 saat önce yarım fitil atayım diyorum canım ama benimki çok ağlıyor. ağzına bakarken doktrumuz çubukla daha o zaman başlıyor ağlamaya (
bu arada şu an yine video yu izliyorum ek besine geçiş öncesi bilgileirmi tazeliyorum.ilk başlangıç günü yarım kahve fincanını geçmemelii diyor. başlangıçta meyve ve sebzeyi aynı gün vermiycez dimi bir gün onu bir gün diğerini

ay canım benim sorularım bitmez artık oturana kadar

Cnm dr artik tam fitili cikartti butun attim
Arad kendi dr u disindakilerde kg olculurken ve agizdan bakilirkn cok sorun yaratiyo
Dr cok yumussk bi sekilde seviyi yaklasiyo odasi cok ilgi cekici hemsirr kg bakilirken arasi soyarken kibar davraniyo dr kinustu aras hayran hayran dinledi hep

Cnm biz 5.5 aylikken iki tatli kasigi meyve vermeye basladigimizdan 6 ay doldugunda liste tamamini uyguladik
Sebze yarim cay bardagi cnm cocuk isterse artirabilirsin dedi yoksa bu ay icin yarim cay bardak
Kahvalti ise 1 cay bardagi devam sutu veys anne sutuyle bu ay
Cnm aklina takilan benim.bildigim herseyi severek cvp verebilirim

kızlar selam
bugün kuzum beni mahvetti, uykusuz bir gece ve bütün gün süren huysuzluk... yemeği bile yeni fırına attım Allahtan eşim bugün geç gelecek biraz geçmişi okiym, sonra fırsat bulursam yazıcam
öpüldünüz...

canım gözün aydın.... Allah kimseyi çocuklarıyla imtihan etmesin.

çok sevindim canım ranaya gözünüzaydın. Allah korusun tüm evlatları.
Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim
Cnm ben kullanmiyorum kullanmsyi dusunmuyorum
O meyveler katki maddeleri sayesinde o kadar zaman dauaniyo cnm kokulari bile degisik
ben de songüle katılıyorum hazır bişi almayacam bi tuhaf kokuyo ilk bi meyve suyundan aldım ama ne biçim tadı vardı içirmedim hiç kendim veriyorum en iyisi mama konusunda da öyle yapacam almayacam

hayırdır ya noldu benim kızıma yaa ateşi falan var mıydı gece hiç mi uyumadı ek bişi verdin mi hiç gaz sıkıntısı mıydı acaba ağlama tarzı nasıldı bi anlat hele üzüldüm ya

kızlar rana ilk hecesini kurdu ve ne dedi biliyo musunuz

aaannneeee yine ağlattı bu kız beni bi kere demedi hem de kaç kere ard arda annneee aannnneee dedi
eşim de sen evde ben yokken öğretiyosun demi dedi başladı baaabbbaa de kızım diye ama kızım annnneee dedi

Haha cok sevindmmcnm ya bizimkide yapiyo ama biluncli degil diye az seviniyom esimfe iste diyo diyo
zaten herseyi babasi he ilk baba derr bizimki

acele tarafından yazmak istedim
ozcanancım bu mesajı okuyunca içim burkuldu sana eşime bebekken teşhis konulduğu halde iyileştiğini şu an da turp gbi olduğunu söyleyecektim ama bak doktor teşhis bile koymamış canım benim öyle ferahladım ki Ranacığı ve seni çok seviyoruz Allah dermansız dert vermesin acılarını bize tattırmasın çoook geçmiş olsun tatlım unut kapat gitsin sakın acaba diye takma kafana bak morluk geçiyormuş zaten darbe sonucu olduğu çok belli o bile insanı üzüyor bizimkinin yüzü gözü tıırnak darbesi içinde ama olsun böyle böyle büyüyecekler:)

Haha cok sevindmmcnm ya bizimkide yapiyo ama biluncli degil diye az seviniyom esimfe iste diyo diyo
zaten herseyi babasi he ilk baba derr bizimki

biliyorum bilinçli değil ama ne güzel bişimiş songül yaa annnee demesi bayıldım bbaba demez şimdilik çünkü o harflerde yokuz bu aralar

Cnmerhaba vardir yavrumun bi derdi kesin bixim arkasindan bisey cikiyo illaki ya dis ya bogazda kizarma ins kotu bisey yoktir tatlim

sağol canım benim biliyorum sen yazmasan da üzüldğünü biliyorum ne de olsa kk kardeşlerinin anneleriyiz biz demi:)) biz de çook seviyoruz ana kız sizi :)) ama şu acabalar gitmiyo kafamdan o kadar hareketli ve sağlıklı ki öle bişi olsa kımıldamaz yatar ağlar ama öyle değil rana.. gel de bana anlat.. türkizin neyi var

Cnmerhaba vardir yavrumun bi derdi kesin bixim arkasindan bisey cikiyo illaki ya dis ya bogazda kizarma ins kotu bisey yoktir tatlim

canlarım benim kızın bir hastalığı varsa o da halk dilinde "anneye eziyet" tir gece 8 de uyudu arada meme için uyandı 2.buçukda bir kalktı 5 e doğru uyumuşuz zerre ağlama yok sanki 12 saat uyumuş bir zinde bir zinde bi baktım iki büklüm olmuş ayaklarını yiyor :)))
devam edicem kızlar eşim geldi galiba:)

gelmemiş:)))
gece uykusu kaçıktı ve dişleri kaşınıyordu ama gündüz işe gtmeden önce ayrı huysuzdu annemleri çaresiz bırakmış işten erken geldim eve götürdüm uyku akıyor gözünden ama uyumuyor kafasını kulaklarını yoldu yoldu durdu heryeri tırnak içinde ne kadar kessem de törpülesem de öyle kuvvetli kaşıyor ki mahvedyor... aslında tam keyifsiz değil öpüp seversen gıdıklarsan kahkahalar atıyor ben kulaktan şüpheleniyorum yarın 5. ayımız bitiyor bir kontrole götürsem dyorum
siz bu kaşıma hakkında ne düşünüyosunuz kızlar?

ozcanancım bayıldımmm:)) benimki de bazen innnnee gibi bişey diyor eşim hemen anlamlı değil o diye sabote ediyor beni kıskanç şey

Son düzenleme:

Ah cnm bizim sipada yapti akssm annem var 1o a dogru uyudu yarenle markete gittik geldik aras cin gibi oke mutluki saat 2 ye kadar mutlu mesut oturdu

Cnm kulak cekme varsa biImde disten oldu
Gecti sonra
Ama senin kizinda supheliydi cnm benim oglum yuzunu kafasini kasiyo yuzunu yoluyo bazen gece bile tek sebbep atopik dermatit malesef cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…