- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.701
benim dudağımda uçuk çıktı ben öpmedim çocuğu direk geçiyomuş çünkü.. işin içine defne girdi mi saygıyı bi kenara bırakacaksın.. kim çekiyo şimdi sıkıntısını senden önce defne... yazık değil mi kızına.. sana bişi diyemiyorum çünkü kaynana tarafı ben de bişi der miyim diyemez miyim ağustosta gidince görecez ama sinir oluyorum öpenlere arkadaş normal insan mı o daha taze onun derisi vücudu.. bence kaynananla konuştuğunda söyle alttan alttan ver mesajı bi de çok geçmiş olsun ama havadan olacaığını sanmıyorum dikkat et tez zamanda geçer inşallah canım..
Cnm tahlil yapilmadan anlasilmiyo hangi besin oldigu fakat bizimki tahlil yaptrmayi gerekmiyormus gercek bessin gida alerrjilerinde kusma kanli kaka gozde sisme vb pekcok belirti olurmus anlicagin dr muz tosunu deldirmenize izin vermem dedi
Asilata gelince 3 ude bacaktan oldu cnm 1bacaktan 2 birinden 1 bide agizdan damla
Her ignede bi bagirdi bi daha devsm etmedi ibs sizinde kolay geciyo su an hala uyumakta fitil etkiyle
Cnm tahlil yapilmadan anlasilmiyo hangi besin oldigu fakat bizimki tahlil yaptrmayi gerekmiyormus gercek bessin gida alerrjilerinde kusma kanli kaka gozde sisme vb pekcok belirti olurmus anlicagin dr muz tosunu deldirmenize izin vermem dedi
Asilata gelince 3 ude bacaktan oldu cnm 1bacaktan 2 birinden 1 bide agizdan damla
Her ignede bi bagirdi bi daha devsm etmedi ibs sizinde kolay geciyo su an hala uyumakta fitil etkiyle
bende gitmeden 1 saat önce yarım fitil atayım diyorum canım ama benimki çok ağlıyor. ağzına bakarken doktrumuz çubukla daha o zaman başlıyor ağlamaya(
bu arada şu an yine video yu izliyorum ek besine geçiş öncesi bilgileirmi tazeliyorum.ilk başlangıç günü yarım kahve fincanını geçmemelii diyor. başlangıçta meyve ve sebzeyi aynı gün vermiycez dimi bir gün onu bir gün diğerini
ay canım benim sorularım bitmez artık oturana kadar
masallh aras a uyusun rahatca ne fıtılı verıosun cnm adı ne 15gun sonra bızımde asımız var alayım fıtıl dıodum
canım gözün aydın.... Allah kimseyi çocuklarıyla imtihan etmesin.
Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederimçok sevindim canım ranaya gözünüzaydın. Allah korusun tüm evlatları.
ben de songüle katılıyorum hazır bişi almayacam bi tuhaf kokuyo ilk bi meyve suyundan aldım ama ne biçim tadı vardı içirmedim hiç kendim veriyorum en iyisi mama konusunda da öyle yapacam almayacamCnm ben kullanmiyorum kullanmsyi dusunmuyorum
O meyveler katki maddeleri sayesinde o kadar zaman dauaniyo cnm kokulari bile degisik
kızlar selam
bugün kuzum beni mahvetti, uykusuz bir gece ve bütün gün süren huysuzluk... yemeği bile yeni fırına attım Allahtan eşim bugün geç gelecek biraz geçmişi okiym, sonra fırsat bulursam yazıcam
öpüldünüz...
kızlar rana ilk hecesini kurdu ve ne dedi biliyo musunuz
aaannneeeeyine ağlattı bu kız beni bi kere demedi hem de kaç kere ard arda annneee aannnneee dedi
eşim de sen evde ben yokken öğretiyosun demi dedi başladı baaabbbaa de kızım diyeama kızım annnneee dedi
ranaya aile hekimi siyanoz yani kalbinde sıkıntı olabilir dedi o kadar kötüyüm ki eyim işe gitti rana uyuyo ben yalnız kaldım... çarşambaya gün bulduk çocuk doktoruna götürcez testler için dişten olmaz bu dedi araştırmak lazım üzülmeyin dedi kızlar ben ne yapacam nasıl dayanacam minicik kalbinde ne olur yavrumun dua edin nolur ona bişey olmasın
Haha cok sevindmmcnm ya bizimkide yapiyo ama biluncli degil diye az seviniyom esimfe iste diyo diyo
zaten herseyi babasi he ilk baba derr bizimki
kızlar selam
bugün kuzum beni mahvetti, uykusuz bir gece ve bütün gün süren huysuzluk... yemeği bile yeni fırına attım Allahtan eşim bugün geç gelecek biraz geçmişi okiym, sonra fırsat bulursam yazıcam
öpüldünüz...
acele tarafından yazmak istedim
ozcanancım bu mesajı okuyunca içim burkuldu sana eşime bebekken teşhis konulduğu halde iyileştiğini şu an da turp gbi olduğunu söyleyecektim ama bak doktor teşhis bile koymamış canım benim öyle ferahladım ki Ranacığı ve seni çok seviyoruz Allah dermansız dert vermesin acılarını bize tattırmasın çoook geçmiş olsun tatlım unut kapat gitsin sakın acaba diye takma kafana bak morluk geçiyormuş zaten darbe sonucu olduğu çok belli o bile insanı üzüyor bizimkinin yüzü gözü tıırnak darbesi içinde ama olsun böyle böyle büyüyecekler:)
biliyorum bilinçli değil ama ne güzel bişimiş songül yaa annnee demesi bayıldım bbaba demez şimdilik çünkü o harflerde yokuz bu aralar
Tabi kiz ay ne kadar heyecan verici kyzum
Ah gun gelicek annemmm dicek bi donem cok kullaniyolar ozcanan mest
Cnm adin cananmi
Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim
ben de songüle katılıyorum hazır bişi almayacam bi tuhaf kokuyo ilk bi meyve suyundan aldım ama ne biçim tadı vardı içirmedim hiç kendim veriyorum en iyisi mama konusunda da öyle yapacam almayacam
hayırdır ya noldu benim kızıma yaa ateşi falan var mıydı gece hiç mi uyumadı ek bişi verdin mi hiç gaz sıkıntısı mıydı acaba ağlama tarzı nasıldı bi anlat hele üzüldüm ya
kızlar rana ilk hecesini kurdu ve ne dedi biliyo musunuz
aaannneeeeyine ağlattı bu kız beni bi kere demedi hem de kaç kere ard arda annneee aannnneee dedi
eşim de sen evde ben yokken öğretiyosun demi dedi başladı baaabbbaa de kızım diyeama kızım annnneee dedi
Cnmerhaba vardir yavrumun bi derdi kesin bixim arkasindan bisey cikiyo illaki ya dis ya bogazda kizarma ins kotu bisey yoktir tatlim
yok canım adım şefika :))
canlarım benim kızın bir hastalığı varsa o da halk dilinde "anneye eziyet" tirgece 8 de uyudu arada meme için uyandı 2.buçukda bir kalktı 5 e doğru uyumuşuz zerre ağlama yok sanki 12 saat uyumuş bir zinde bir zinde bi baktım iki büklüm olmuş ayaklarını yiyor :)))
devam edicem kızlar eşim geldi galiba:)
canlarım benim kızın bir hastalığı varsa o da halk dilinde "anneye eziyet" tirgece 8 de uyudu arada meme için uyandı 2.buçukda bir kalktı 5 e doğru uyumuşuz zerre ağlama yok sanki 12 saat uyumuş bir zinde bir zinde bi baktım iki büklüm olmuş ayaklarını yiyor :)))
devam edicem kızlar eşim geldi galiba:)
gelmemiş:)))
gece uykusu kaçıktı ve dişleri kaşınıyordu ama gündüz işe gtmeden önce ayrı huysuzdu annemleri çaresiz bırakmış işten erken geldim eve götürdüm uyku akıyor gözünden ama uyumuyor kafasını kulaklarını yoldu yoldu durdu heryeri tırnak içinde ne kadar kessem de törpülesem de öyle kuvvetli kaşıyor ki mahvedyor... aslında tam keyifsiz değil öpüp seversen gıdıklarsan kahkahalar atıyor ben kulaktan şüpheleniyorum yarın 5. ayımız bitiyor bir kontrole götürsem dyorum
siz bu kaşıma hakkında ne düşünüyosunuz kızlar?
ozcanancım bayıldımmm:)) benimki de bazen innnnee gibi bişey diyor eşim hemen anlamlı değil o diye sabote ediyor beni kıskanç şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?