- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.721
deşifre olduk iyi mi :))))))Haha ismin bende sakli aarrtik
deşifre olduk iyi mi :))))))
Bi sen bi ben bide ziyaretciler
Hem sen hala canansib degismez simdidwn sonra ay cok takintiliyom hw
tamam ya canın olsun sonuçta o da var isimlerimin arasında :)) annemle konuşuyodum rananın anne deyişini videoya almıştım onlara gönderdim supriz oldu onlara aradı annem direk hayırlı olsun anne oldun şimdi dedi :))
canım bence götür kontrole baksın kulaklarına falan dişlerine de bakıyo zaten doktor bizim doktor baktı daha diş falan yok sakin olun demişti adamın dediği oldu hala diş yok çok şükür inşallah benim gibi geç ve sıkıntısız ayrıca sağlam çıkarır:) babası da geç çıkarmış ama dökülüyo adamın dişlericanlarım benim kızın bir hastalığı varsa o da halk dilinde "anneye eziyet" tirgece 8 de uyudu arada meme için uyandı 2.buçukda bir kalktı 5 e doğru uyumuşuz zerre ağlama yok sanki 12 saat uyumuş bir zinde bir zinde bi baktım iki büklüm olmuş ayaklarını yiyor :)))
devam edicem kızlar eşim geldi galiba:)
gelmemiş:)))
gece uykusu kaçıktı ve dişleri kaşınıyordu ama gündüz işe gtmeden önce ayrı huysuzdu annemleri çaresiz bırakmış işten erken geldim eve götürdüm uyku akıyor gözünden ama uyumuyor kafasını kulaklarını yoldu yoldu durdu heryeri tırnak içinde ne kadar kessem de törpülesem de öyle kuvvetli kaşıyor ki mahvedyor... aslında tam keyifsiz değil öpüp seversen gıdıklarsan kahkahalar atıyor ben kulaktan şüpheleniyorum yarın 5. ayımız bitiyor bir kontrole götürsem dyorum
siz bu kaşıma hakkında ne düşünüyosunuz kızlar?
ozcanancım bayıldımmm:)) benimki de bazen innnnee gibi bişey diyor eşim hemen anlamlı değil o diye sabote ediyor beni kıskanç şey
Nadil yani kac tane ismin varki?
Ay neguzek cekmisssin cnm
Ayinsan heyacani paylasmk istiyo keskw burayafmda yuklense
Bu arada anne oldun hayirli oksun:)
nekadrda bılıncsız desede hayırlı olsun canım ANNE kelımesını duymussun emınım cok mutlusundur sımdı.benım oğlumda ağlarken mızırdanırken anne kelımesı cıkıyo bendede sadece ufak bı sevnc oluyo sımdılık
aynen canım hep devam edesim var anne sütüne. sen mamada vermiyormuydun canım başlamadınmı hala ek besinlere.sadece anne sütümü. biz bu cuma başlıyoruz. aşımızda var aşıdan sonra nasıl keyif alır ilk tatcağı ek gıdalardan onuda bilmem.
çook mutluyum hemde insan böyle böyle anlıyo anne olduğunu.. bugün parka gittik bizim kızla çocuklar anneeee bak bu kırık annne bineyim mi die kepaze ettiler kadınları :)) bizim kisi sadece etraflara uğraştı ilerde o da sallanacak kaydıraktan kayacak rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah hepimize...
:) teşekkür ederim canım daha nelerini görecem acaba sen tecrübelisin yarenden ama senin gibi olmak istiyorum ben de bi bebeğim daha olsun kızım bana yardım etsin ne bileyim ya çok erken ama düşünüyorum bakalım
kızlar rana ilk hecesini kurdu ve ne dedi biliyo musunuz
aaannneeeeyine ağlattı bu kız beni bi kere demedi hem de kaç kere ard arda annneee aannnneee dedi
eşim de sen evde ben yokken öğretiyosun demi dedi başladı baaabbbaa de kızım diyeama kızım annnneee dedi
canım bısey soracam neden asıdan once surup değilde fıtıl verıyosun bızımde asımız yaklasıyoda oyuzden soruyorum,masallah arasa pek ağlamamıs.nasıl oldu sımdı uyuyo demıssın uyandımı keyfı nasıl
burası sıcak ve insan içine karışması gerekiyo ciddi şekilde sıkıntı bizim için canım yolda bakkal kadınla konuşurken kadın uzakta olmasına rağmen dudağını büzdü ağlamaya başladı kimseyle konuşmayacakmışım dışarda parkta babasını bekledik işten çıktı gelidi kucağına aldı tanımadı ilk başladı ağlamaya ranaa diye şebeklik yaptı babası herkesin içinde ondan sonra sırıttı cadı inşallah en kısa zamanda siz de çıkarsınız hem sana hem bebişe çok iyi geliyo valla biz her gün çıkacaz artıkınsallah canım hepımız goruruz.oh ne guzel parklara gıdılmıs bız daha gıdemedık bu arlar hep evdeyız hava soğuk burda
Insalla cnm ya yaren dinyanin en guzel diygularin yasatmisti hala devam ediyo minnak kizim yardim konusinda kardesi konusunds pek aktif ama duen konusunda benzemesin fena daginik ana kiz kavgalari basladi anlayacagin
Evlatlarikin ikisinide cok cok seviyorum ama kizimka ilgiki daha fazla hayal kuruyorum acaba arasimda buyuyunce bana yakin olabilckmi biz hic eerkek ile anne arasindaki ikiskiye sahit olmadik sizin ne sekilde annw ve erkek kardesijin
agu demeyen ranaya bak benide duygulandırdı =) bende oğlumun sesini duymak istiyoruuum çok özendiiim =)
burası sıcak ve insan içine karışması gerekiyo ciddi şekilde sıkıntı bizim için canım yolda bakkal kadınla konuşurken kadın uzakta olmasına rağmen dudağını büzdü ağlamaya başladı kimseyle konuşmayacakmışım dışarda parkta babasını bekledik işten çıktı gelidi kucağına aldı tanımadı ilk başladı ağlamaya ranaa diye şebeklik yaptı babası herkesin içinde ondan sonra sırıttı cadı inşallah en kısa zamanda siz de çıkarsınız hem sana hem bebişe çok iyi geliyo valla biz her gün çıkacaz artık
erkek çocuk biraz daha babacı canım onu başta söyleyeyim.. Ama kardeşim asla annemsiz yapamaz birbirlerine o kadar bağlılar ama o kadar da anlaşamıyolar. Hiç geçinemiyolar annemi hiç dinlemiyo çünkü tam ergen zamanı ve aşırı derecede tepkili anneme babamı da dinlemiyo bi tek kimi dinliyo biliyo musun beni :) ben de yaren gibiydim çünkü anneme öyle yardım ettim şimdi annemden daha çok sözümü dinliyo senden daha çok yarenin sözünü dinleyecek aras gör bak
herkese merhaba.. Ne kadar aktifsinnlz bayanlar yetişemiyorum size.. 2 gün girmeylnce sayfalatı oku oku yazmaya fırsat kalmıyor.. Nasılsınız bakalım..
video eklenmiyo canım ya eklenseydi koyardım valla :)) bi deneme yapacam du bakiim belki koyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?