2012 kasım bebekleri büyüyor..

Bi sen bi ben bide ziyaretciler
Hem sen hala canansib degismez simdidwn sonra ay cok takintiliyom hw

tamam ya canın olsun sonuçta o da var isimlerimin arasında :)) annemle konuşuyodum rananın anne deyişini videoya almıştım onlara gönderdim supriz oldu onlara aradı annem direk hayırlı olsun anne oldun şimdi dedi :))

Nadil yani kac tane ismin varki?
Ay neguzek cekmisssin cnm
Ayinsan heyacani paylasmk istiyo keskw burayafmda yuklense
Bu arada anne oldun hayirli oksun:)

canım bence götür kontrole baksın kulaklarına falan dişlerine de bakıyo zaten doktor bizim doktor baktı daha diş falan yok sakin olun demişti adamın dediği oldu hala diş yok çok şükür inşallah benim gibi geç ve sıkıntısız ayrıca sağlam çıkarır:) babası da geç çıkarmış ama dökülüyo adamın dişleri
yüzünü çizince ben çok üzülüyodum ama artık bacaklarını çiziyo bizim kız sanki dışarda oynamış düşmüş gibi ne ara yapıyo anlamıyorum

Nadil yani kac tane ismin varki?
Ay neguzek cekmisssin cnm
Ayinsan heyacani paylasmk istiyo keskw burayafmda yuklense
Bu arada anne oldun hayirli oksun:)

:) teşekkür ederim canım daha nelerini görecem acaba sen tecrübelisin yarenden ama senin gibi olmak istiyorum ben de bi bebeğim daha olsun kızım bana yardım etsin ne bileyim ya çok erken ama düşünüyorum bakalım

nekadrda bılıncsız desede hayırlı olsun canım ANNE kelımesını duymussun emınım cok mutlusundur sımdı.benım oğlumda ağlarken mızırdanırken anne kelımesı cıkıyo bendede sadece ufak bı sevnc oluyo sımdılık

canım bısey soracam neden asıdan once surup değilde fıtıl verıyosun bızımde asımız yaklasıyoda oyuzden soruyorum,masallah arasa pek ağlamamıs.nasıl oldu sımdı uyuyo demıssın uyandımı keyfı nasıl

çook mutluyum hemde insan böyle böyle anlıyo anne olduğunu.. bugün parka gittik bizim kızla çocuklar anneeee bak bu kırık annne bineyim mi die kepaze ettiler kadınları :)) bizim kisi sadece etraflara uğraştı ilerde o da sallanacak kaydıraktan kayacak rabbim o günleri görmeyi nasip etsin inşallah hepimize...

devam sütü destekli anne sütü. başlamadım daha ek gıdaya...

ınsallah canım hepımız goruruz.oh ne guzel parklara gıdılmıs bız daha gıdemedık bu arlar hep evdeyız hava soğuk burda

Insalla cnm ya yaren dinyanin en guzel diygularin yasatmisti hala devam ediyo minnak kizim yardim konusinda kardesi konusunds pek aktif ama duen konusunda benzemesin fena daginik ana kiz kavgalari basladi anlayacagin
Evlatlarikin ikisinide cok cok seviyorum ama kizimka ilgiki daha fazla hayal kuruyorum acaba arasimda buyuyunce bana yakin olabilckmi biz hic eerkek ile anne arasindaki ikiskiye sahit olmadik sizin ne sekilde annw ve erkek kardesijin

agu demeyen ranaya bak benide duygulandırdı =) bende oğlumun sesini duymak istiyoruuum çok özendiiim =)

Cnm fitilin etki 8 saat surubunki 4 saat bide bebegin kusma ve yandan akitma ihtimallerinden dolayi fitilon garanti oldugunu dusuniyo dr umuz
Uyandi 8 gibi simdi yeniden uyudu hic bi slklnti olmadi

ınsallah canım hepımız goruruz.oh ne guzel parklara gıdılmıs bız daha gıdemedık bu arlar hep evdeyız hava soğuk burda
burası sıcak ve insan içine karışması gerekiyo ciddi şekilde sıkıntı bizim için canım yolda bakkal kadınla konuşurken kadın uzakta olmasına rağmen dudağını büzdü ağlamaya başladı kimseyle konuşmayacakmışım dışarda parkta babasını bekledik işten çıktı gelidi kucağına aldı tanımadı ilk başladı ağlamaya ranaa diye şebeklik yaptı babası herkesin içinde ondan sonra sırıttı cadı inşallah en kısa zamanda siz de çıkarsınız hem sana hem bebişe çok iyi geliyo valla biz her gün çıkacaz artık

erkek çocuk biraz daha babacı canım onu başta söyleyeyim.. ama kardeşim asla annemsiz yapamaz birbirlerine o kadar bağlılar ama o kadar da anlaşamıyolar. hiç geçinemiyolar annemi hiç dinlemiyo çünkü tam ergen zamanı ve aşırı derecede tepkili anneme babamı da dinlemiyo bi tek kimi dinliyo biliyo musun BENİ :) ben de yaren gibiydim çünkü anneme öyle yardım ettim şimdi annemden daha çok sözümü dinliyo senden daha çok yarenin sözünü dinleyecek aras gör bak

herkese merhaba.. Ne kadar aktifsinnlz bayanlar yetişemiyorum size.. 2 gün girmeylnce sayfalatı oku oku yazmaya fırsat kalmıyor.. Nasılsınız bakalım..

hadı ya amann zte sımdıden bellı yarende arasta cok babacı
canan ınan cok korkuyorum bazen soyledıklerını yasamaktan ınsaalla ablasının sozunu dınler he bu arada ablasıda senın gıbı bı abla olur
amannn bu aksam zqaten ıcım darlanmıs bı durumda sımdı yıllar sonraya gıttım guzel hayal cıkmadı bu ruh halı ıle

herkese merhaba.. Ne kadar aktifsinnlz bayanlar yetişemiyorum size.. 2 gün girmeylnce sayfalatı oku oku yazmaya fırsat kalmıyor.. Nasılsınız bakalım..

merhaba cnm
bızım ceneler dustu bu ara sen sondan basla en ıyısı gecmıs sonradan ben o sekılde yapıyorum ben okuyana kadar kımse kalmıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…