2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım benim benle erkek kardeşim arasında tam 12 yaş var kız kardeşimle erkek kardeşim arasında ise 8.. ama erkek kardeşim kız kardeşimle hiç geçinemez... çok kavga ediyolar kücükkende öyleydi birbirlerinin kumaları ya ondan herhalde:)) ama ikisi de benim sözümden çıkmaz bu küçüklükten beri böyle .. mustafanın hastalığından önce de böyleydi annemle geçinemiyolar ama bir gün ayrı kalamazlar.. sadece bu aralar mustafa fazla babamın sözünü dinliyo.. babam da mustafanın derslerini pek önemsemiyo hastalığından dolayı karışık işler.. ama işin içine hastalık girdi mi sıkıntı başlıyoo emin ol annemin yerinde olmayı asla istemezsin.. kardeşim böbrek hastası kesinlikle tuz yasak... babam şeker hastası kesinlikle şeker yasak... kardeşim prinç pilavı yiyecek bulgur pilavı yasak.. babama da pirinç yasak bulgur yiyecek.. bu en basiti bu kadarını söyleyeyim.. ve babam da kardeşim de hiç anlayışlı insanlar değiller annem nasıl dayanıyor anlamıyorum.. bana çok dua etmiş herhal inşallah kocası iyi çıkar diye ki çok şükür bu zamana kadar bir dediğim iki olmadı... annem eşimi çok sevyio ve her zaman üzme oğlumu diyo...
sen hiç sıkma canını istesen de istemesende zorluk olacak.. yaren de buluğ çağında sıkıntılı olacak çünkü bizde öyleydik ama sen çok güzel bi anne olduğun için altından kalkarsın eminim..

merhaba cnm
bızım ceneler dustu bu ara sen sondan basla en ıyısı gecmıs sonradan ben o sekılde yapıyorum ben okuyana kadar kımse kalmıyı

haklsıın canım artık öyle yapıcam :) bugün bizim dr kontrolümüz vardı kafam karıştı dr herşeyin organik olmasını istlyor. Organik tavuk organik yumurta..:)

[video]https://plus.google.com/u/0/?partnerid=gplp0[/video]

Son düzenleme:
haklsıın canım artık öyle yapıcam :) bugün bizim dr kontrolümüz vardı kafam karıştı dr herşeyin organik olmasını istlyor. Organik tavuk organik yumurta..:)

hadı ya ee nerden bulucaksın belkı yumurta bulunurda tavuk nerden bulucaz artık onlarda organık degıller o ayrı yemlerı vb sebze desen kendın yetıstırmedıktten sonra yıne guvenemezsın cnm sen dr a bakma cnm
soyledıgı seyler cok zor gercekten

Cnm fitilin etki 8 saat surubunki 4 saat bide bebegin kusma ve yandan akitma ihtimallerinden dolayi fitilon garanti oldugunu dusuniyo dr umuz
Uyandi 8 gibi simdi yeniden uyudu hic bi slklnti olmadi

hımm sağol canım anladım.ben fıtıl ısterım ozamn dr kontrolunde.masallah canım ıns cıkmaz atesı

cok uzuldum tatlım benımannene kardesının hasta olmasına
kadıncagızın ıkı arada kalmasına acaba mustafa kendını babasına ornek mı alıyo ıkısıde anlayıslı degılmıs
ama en azndan senden yana kafası rahat annecıgının
bıde bızım arasın soyle durumu var bız 3 kızkardesız aras annemlerın 6.torunu ve ılk erkek torun yanı 3+5 8 kızdan sonra
kv tarafındada 5 torun var bı aras erkek sımarık olsun ıstemıyorum
benımde yarenım babası gıbı bırıne varsın dıye dua edıyorum tamam cok kucuk ama ben bazen dusununce teee nerelere gıdıyorum bılsen
canan ben cokta guclu bırısı degılım he hemen yıkılırım olaylar karsısında ınsalla olgunluk bana kuvvet verır

merhaba kızlar nasılsınız bi hafta giremedim nete
özlediniz mi bizi
biz sizi çok özledik

al benden de o kadar ama bi de iyi tarafından düşün eşin gibi sen yıkıldığında seni toparlayan biri var.. benim de öyle çok evhamlıyımdır herşeye ağlarım olmamış şeylere olacakmış gibi üzülürüm.. ama eşim hep toparlar beni sen de benim gibi şanslısın.. arasa gelince valla biraz şımarık olur olmaz değil.. ama büyüyünce o şımarıklık gider inşallah benden büyük kuzenim kadar şımarık büyütülen kimse yoktur herhalde sırf gece yarısı oyuncak almak için ilçeden ile gittiklerini söylemişlerdi.. ama şimdi o kadar efendi ki evli yani 2 de çocuğu var.. herkesin kendi karakterinde varsa şımarıklık içinde varsa kimse olmasın engel olamıyosun ki ama efendi olduktan sonra istediğin kadar şımart çok tınlamıyo bebekler

çok sağol canım ya vallahi evham bastı resmen gün yaklaştıkça. ben düzenli vermedim canım elma suru 4ve 5 aylarda elma suyu 1-2 kaşık veriyordum taki senin video yu izleyene kadar sonra bıraktım. doktorumuz dememişti zaten kafama göre veriyordum doktorumuz çok kati. keisnlikle 6. ay olmadan başlamak yok diyo. bizde dinledik bakalım.

canım ben demi acaba tam fitil versem . kg göre veriliyor ilaçlar değilmi bizimki en son 1 ay önce 8875 filandı.şimdi 9 u geçmiştir. bu arada
doktorunuza hayranım ya muayene ücreti ne kadar hastanedemi.malum hastande okadar uzun ilgilenmezler. arkada bekleyenler var diye.bizim aşılarımızıda doktorumuz yapıyo.
canım hayırlı olsun. ilk kelimesi.

benim oğlumda ilk hecesini geçenlerde kurdu ve baba dedi. arada anni ler oluyo ama bilinçsizce ve net olmadığı için.çok sevinemiyorum. yinede oşuma gitmiyor değil yani.ay o günleride görelim inşallah sağlıkla.

devam sütü destekli anne sütü. başlamadım daha ek gıdaya...

canım nerden bulacaz hepsini organik en iyi markaları almaya dikkat edebiliriz belki ama organiğin sürekliliğini nerden sağlıycaz.

bu arada bizim doktorda daha demir damlasını başlatmadı bu gittiğimde sorucam bakalaım.

mertur sana alıntı yapıp cevabı yazmayı unutmuşum canım.

anen sütü + mama alanlar başlıyorlar eklere. sizinde doktorunuzmu önermedi.takvimin yok canım tam ne kadarlık seninki.

Son düzenleme:

oglun ıstahlı bı sekılde ek gıdalara start der yemeyen cocuk o duzenı kurmak cok cok zor oluyo gercekten
o vıdeo dan bende pek cok sey ogrendım cvr
sızın fıtılde butun olabılrı masalla kg yerınde yarım ıslemez artık
cnm dr umuz benım dogum yaptıgım hastanede ozel hastanede calısıyo muaynanesı yok 36 tl muayne
gercekten cok ılgılı hasta sayısını kısıtlı alıyo zaten fazla zaman ayırmak ıcın cep nosuda var daha ne olsun
ama ben kendımı bugun kotu hıssetttım cnm ıyı yapmıssın ınsalla adam haklı olarak tahlıl yapmadı ama ben neden bu kadar evhamlıyım herseyı sorun edıyorum ılk cocukta daha rahattım ınan oturup aglayasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…