- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.741
hadı ya amann zte sımdıden bellı yarende arasta cok babacı
canan ınan cok korkuyorum bazen soyledıklerını yasamaktan ınsaalla ablasının sozunu dınler he bu arada ablasıda senın gıbı bı abla olur
amannn bu aksam zqaten ıcım darlanmıs bı durumda sımdı yıllar sonraya gıttım guzel hayal cıkmadı bu ruh halı ıle
youtube a ekle =)
merhaba cnm
bızım ceneler dustu bu ara sen sondan basla en ıyısı gecmıs sonradan ben o sekılde yapıyorum ben okuyana kadar kımse kalmıyı
haklsıın canım artık öyle yapıcam :) bugün bizim dr kontrolümüz vardı kafam karıştı dr herşeyin organik olmasını istlyor. Organik tavuk organik yumurta..:)
Cnm fitilin etki 8 saat surubunki 4 saat bide bebegin kusma ve yandan akitma ihtimallerinden dolayi fitilon garanti oldugunu dusuniyo dr umuz
Uyandi 8 gibi simdi yeniden uyudu hic bi slklnti olmadi
canım benim benle erkek kardeşim arasında tam 12 yaş var kız kardeşimle erkek kardeşim arasında ise 8.. ama erkek kardeşim kız kardeşimle hiç geçinemez... çok kavga ediyolar kücükkende öyleydi birbirlerinin kumaları ya ondan herhalde:)) ama ikisi de benim sözümden çıkmaz bu küçüklükten beri böyle .. mustafanın hastalığından önce de böyleydi annemle geçinemiyolar ama bir gün ayrı kalamazlar.. sadece bu aralar mustafa fazla babamın sözünü dinliyo.. babam da mustafanın derslerini pek önemsemiyo hastalığından dolayı karışık işler.. ama işin içine hastalık girdi mi sıkıntı başlıyoo emin ol annemin yerinde olmayı asla istemezsin.. kardeşim böbrek hastası kesinlikle tuz yasak... babam şeker hastası kesinlikle şeker yasak... kardeşim prinç pilavı yiyecek bulgur pilavı yasak.. babama da pirinç yasak bulgur yiyecek.. bu en basiti bu kadarını söyleyeyim.. ve babam da kardeşim de hiç anlayışlı insanlar değiller annem nasıl dayanıyor anlamıyorum.. bana çok dua etmiş herhal inşallah kocası iyi çıkar diye ki çok şükür bu zamana kadar bir dediğim iki olmadı... annem eşimi çok sevyio ve her zaman üzme oğlumu diyo...
sen hiç sıkma canını istesen de istemesende zorluk olacak.. yaren de buluğ çağında sıkıntılı olacak çünkü bizde öyleydik ama sen çok güzel bi anne olduğun için altından kalkarsın eminim..
hadı ya ee nerden bulucaksın belkı yumurta bulunurda tavuk nerden bulucaz artık onlarda organık degıller o ayrı yemlerı vb sebze desen kendın yetıstırmedıktten sonra yıne guvenemezsın cnm sen dr a bakma cnm
soyledıgı seyler cok zor gercekten..haftanın 4 günü et 3 günü tavuk dedi.demir eksikliğl içln damlayı çok önermedi. Doğal yolla alması daha iyi dedl..
hadı ya ee nerden bulucaksın belkı yumurta bulunurda tavuk nerden bulucaz artık onlarda organık degıller o ayrı yemlerı vb sebze desen kendın yetıstırmedıktten sonra yıne guvenemezsın cnm sen dr a bakma cnm
soyledıgı seyler cok zor gercekten..haftanın 4 günü et 3 günü tavuk dedi.demir eksikliğl içln damlayı çok önermedi. Doğal yolla alması daha iyi dedl..
cnm 6 aylık bebek ıcın agır degılmı sencede bız daha et yemeye baslamadık sadece et sularına sebze pure yada corbası
merhaba kızlar nasılsınız bi hafta giremedim nete
özlediniz mi bizi
biz sizi çok özledik
bizi kimse özlememiş
didiyom işte bendeeee
cok uzuldum tatlım benımannene kardesının hasta olmasına
kadıncagızın ıkı arada kalmasına acaba mustafa kendını babasına ornek mı alıyo ıkısıde anlayıslı degılmıs
ama en azndan senden yana kafası rahat annecıgının
bıde bızım arasın soyle durumu var bız 3 kızkardesız aras annemlerın 6.torunu ve ılk erkek torun yanı 3+5 8 kızdan sonra
kv tarafındada 5 torun var bı aras erkek sımarık olsun ıstemıyorum
benımde yarenım babası gıbı bırıne varsın dıye dua edıyorum tamam cok kucuk ama ben bazen dusununce teee nerelere gıdıyorum bılsen
canan ben cokta guclu bırısı degılım he hemen yıkılırım olaylar karsısında ınsalla olgunluk bana kuvvet verır
çok sağol canım ya vallahi evham bastı resmen gün yaklaştıkça. ben düzenli vermedim canım elma suru 4ve 5 aylarda elma suyu 1-2 kaşık veriyordum taki senin video yu izleyene kadar sonra bıraktım. doktorumuz dememişti zaten kafama göre veriyordum doktorumuz çok kati. keisnlikle 6. ay olmadan başlamak yok diyo. bizde dinledik bakalım.Cnm dr artik tam fitili cikartti butun attim
Arad kendi dr u disindakilerde kg olculurken ve agizdan bakilirkn cok sorun yaratiyo
Dr cok yumussk bi sekilde seviyi yaklasiyo odasi cok ilgi cekici hemsirr kg bakilirken arasi soyarken kibar davraniyo dr kinustu aras hayran hayran dinledi hep
Cnm biz 5.5 aylikken iki tatli kasigi meyve vermeye basladigimizdan 6 ay doldugunda liste tamamini uyguladik
Sebze yarim cay bardagi cnm cocuk isterse artirabilirsin dedi yoksa bu ay icin yarim cay bardak
Kahvalti ise 1 cay bardagi devam sutu veys anne sutuyle bu ay
Cnm aklina takilan benim.bildigim herseyi severek cvp verebilirim
canım hayırlı olsun. ilk kelimesi.kızlar rana ilk hecesini kurdu ve ne dedi biliyo musunuz
aaannneeeeyine ağlattı bu kız beni bi kere demedi hem de kaç kere ard arda annneee aannnneee dedi
eşim de sen evde ben yokken öğretiyosun demi dedi başladı baaabbbaa de kızım diyeama kızım annnneee dedi
devam sütü destekli anne sütü. başlamadım daha ek gıdaya...
haklsıın canım artık öyle yapıcam :) bugün bizim dr kontrolümüz vardı kafam karıştı dr herşeyin organik olmasını istlyor. Organik tavuk organik yumurta..:)
bizi kimse özlememiş
didiyom işte bendeeee
cnm 6 aylık bebek ıcın agır degılmı sencede bız daha et yemeye baslamadık sadece et sularına sebze pure yada corbası
günde 1 çay bardağı kadar çorbalara katablilirsin dedi.. Hatta çorbaya ekmek bile ufalayabilirmişim:
çok sağol canım ya vallahi evham bastı resmen gün yaklaştıkça. ben düzenli vermedim canım elma suru 4ve 5 aylarda elma suyu 1-2 kaşık veriyordum taki senin video yu izleyene kadar sonra bıraktım. doktorumuz dememişti zaten kafama göre veriyordum doktorumuz çok kati. keisnlikle 6. ay olmadan başlamak yok diyo. bizde dinledik bakalım.
canım ben demi acaba tam fitil versem . kg göre veriliyor ilaçlar değilmi bizimki en son 1 ay önce 8875 filandı.şimdi 9 u geçmiştir. bu arada
doktorunuza hayranım ya muayene ücreti ne kadar hastanedemi.malum hastande okadar uzun ilgilenmezler. arkada bekleyenler var diye.bizim aşılarımızıda doktorumuz yapıyo.
canım hayırlı olsun. ilk kelimesi.
benim oğlumda ilk hecesini geçenlerde kurdu ve baba dedi. arada anni ler oluyo ama bilinçsizce ve net olmadığı için.çok sevinemiyorum. yinede oşuma gitmiyor değil yani.ay o günleride görelim inşallah sağlıkla.
canım nerden bulacaz hepsini organik en iyi markaları almaya dikkat edebiliriz belki ama organiğin sürekliliğini nerden sağlıycaz.
bu arada bizim doktorda daha demir damlasını başlatmadı bu gittiğimde sorucam bakalaım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?