- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.761
)günde 1 çay bardağı kadar çorbalara katablilirsin dedi.. Hatta çorbaya ekmek bile ufalayabilirmişim:
neyı katacakmıssın cnm kusura bakma anlayamadım kafam dalgın bıraz
evet ekmek bızımıde olabılır demıstı bebek ekmegı kuullanıyorum ben
ay senın dr ev ekmegı ıster mıkı
oglun ıstahlı bı sekılde ek gıdalara start der yemeyen cocuk o duzenı kurmak cok cok zor oluyo gercekten
o vıdeo dan bende pek cok sey ogrendım cvr
sızın fıtılde butun olabılrı masalla kg yerınde yarım ıslemez artık
cnm dr umuz benım dogum yaptıgım hastanede ozel hastanede calısıyo muaynanesı yok 36 tl muayne
gercekten cok ılgılı hasta sayısını kısıtlı alıyo zaten fazla zaman ayırmak ıcın cep nosuda var daha ne olsun
ama ben kendımı bugun kotu hıssetttım cnm ıyı yapmıssın ınsalla adam haklı olarak tahlıl yapmadı ama ben neden bu kadar evhamlıyım herseyı sorun edıyorum ılk cocukta daha rahattım ınan oturup aglayasım var
kız herkes kendi derdine düşmüş napsın ditme ditme :)) o kadar hızlı ilerliyo ki bazen sormaya vakit olmuyo valla nasılsın bakalım miniğin nasıl
)
neyı katacakmıssın cnm kusura bakma anlayamadım kafam dalgın bıraz
evet ekmek bızımıde olabılır demıstı bebek ekmegı kuullanıyorum ben
ay senın dr ev ekmegı ıster mıkı
et ve tavuk parçalarını çorbaya katabilirmişim.. Ekmek içln allahtan ev ekmeği demedi :)
mertur sana alıntı yapıp cevabı yazmayı unutmuşum canım.
anen sütü + mama alanlar başlıyorlar eklere. sizinde doktorunuzmu önermedi.takvimin yok canım tam ne kadarlık seninki.
oglun ıstahlı bı sekılde ek gıdalara start der yemeyen cocuk o duzenı kurmak cok cok zor oluyo gercekten
o vıdeo dan bende pek cok sey ogrendım cvr
sızın fıtılde butun olabılrı masalla kg yerınde yarım ıslemez artık
cnm dr umuz benım dogum yaptıgım hastanede ozel hastanede calısıyo muaynanesı yok 36 tl muayne
gercekten cok ılgılı hasta sayısını kısıtlı alıyo zaten fazla zaman ayırmak ıcın cep nosuda var daha ne olsun
ama ben kendımı bugun kotu hıssetttım cnm ıyı yapmıssın ınsalla adam haklı olarak tahlıl yapmadı ama ben neden bu kadar evhamlıyım herseyı sorun edıyorum ılk cocukta daha rahattım ınan oturup aglayasım var
öyle canım bazen kaçırıyosun yazılanları ben biraz trip atayım size dedim
iyiyiz biz çok şükür sen nasılsın canım mızmız prensesimiz nasıl
başka bi sıkıntın yok demi ya
takvimim var ama görünmüyor mu :s 5 gün sonra 6. ayımızı dolduruyoruz =)
mız mız işte adı üstünde :))) erken yattı bugün ve erken kalkacak o yüzden ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler öpüldünüz...
:)) pardon canım trafik karıştı görünüyor minik eymen
ya canım ben seni hep mert ile başlayan başka bir arkadaş vardı o girmiyor galiba artık . hala onla karıştırıyorum :))
canım benim bir arkadaşım var 3. yü doğurdu heyecanım pipirikliyim ilk çocuktan hiç farklı değil diyo. kimi annelerde 2.3. çocuktan ssonra daha rahat oluyorlar bu nedne biliyormusun. senin yapın ile alakalı daha öncede demiştim anaçlığınla ilgili.
kol kanat geren annelik duygusallığın ağır basıyor. aslında evham da demiyelim.sadece emin olmak istiyosun soru işareti bir köşedede kalsa canını sıkıyor çünkü o rahat anneler gibi değilsin.bence doktorun süper bir adam öncelikle aynı ay bir çocuğu olduğu için sanırım daha farklı yaklaşıyor çünkü sen ve senin gibi bebeği olanlar ile aynı anda aynı süreçleri oda yaşıyor. ve tecrübeli biri belli. kesinlikle ona güven ve at artık kafandan kötü şeyleri düşünme. bak ne güzel demiş adam.alerji olsa bile alerji yapan besinin üstüne gitmeliyiz diye.canım düşünsene köylerde nasıl çocuk büyütüyorlar ya 2 aylık çocuklar tarhana yiyor.nasıl kaldırıyor o çocuğun bünyesi midesi. bağırsak sistemi.ne alerjisi desen o ne derler.
işte bizim gibi çok bilmekte iyi değil. :))
)et ve tavuk parçalarını çorbaya katabilirmişim.. Ekmek içln allahtan ev ekmeği demedi :)
anladım cnm bız bı dahakı ay baslıcaz sanırım
tavuk olayını ne yapıcaksın
Allah muhafaza etsin çok üzüldüm benimde geçtiğimiz pazartesi düşmüştü oğlum zor atlattım . düştü diye üzülmenin yanında birde vicdan azabı oluyor. doku zedelenmesi olmuştur yumuşaklık ondandır Allah korusun kötü bir şey olsa bir saat içinde kusma gözlerinde kayma vs bir sürü belirti oluyor . öyle bir şey olmadıysa korkma ...
herkese günnaydınlar kızlar nasılsınız bakalım.
songülüm doktorumuz bizede tavuk ve et için önümüzdeki ay dedi canım.
şimdidahja sebze arlıklı besleniyoruz..
ve kahvaltı tabi
kızlar bebişler iyi değilmi yoktur bi sıkıntı umarım meleklerimizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?