- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.781
Öyle bişey yok çok şükür canım Allah korudu ama kafasının sol tarafı hala şiş biraz morarmış ve yumuşak, yavrum dayanamıyorum ya hala baktıkça ağlayasım geliyo.
günaydın kızlarrrrr geçmişi okuyayım dedim yarım saat olmuş:) herkes idir umarımm güzel bi gün bizim olsun inş.
cnım sen doktora götürecektin götürmedinmi
günaydın canım nasılsın sen biz iyiyiz kurabiye nasıl hatta gamzeli nasıl diyecem ona artık?
Öyle bişey yok çok şükür canım Allah korudu ama kafasının sol tarafı hala şiş biraz morarmış ve yumuşak, yavrum dayanamıyorum ya hala baktıkça ağlayasım geliyo.
günaydın kızlarrrrr geçmişi okuyayım dedim yarım saat olmuş:) herkes idir umarımm güzel bi gün bizim olsun inş.
songül cnm geçmiş olsun paşamıza. sen de benim gibi pimpiriklisin annem de bana kızıp duruyo herşeye dr a koşuyorsun rahat bırak kızımı diye) bende kendimi frenlemeye çalışıorum
gamzeli ii teyzesi çok şükür:) tükürükler saçıo ağzından çıktığını görünce de daha çok gülüo şebeklik yapıo bize:) şu ek gıda işine canım sıkkın cnm, biberon almıo anne sütü bıraktığımda içemio doğal olarak, pirinç unuyla muhallebi verip anne sütü katalım dedim kabızlık problemi olduğu için pirinç unu veremiorum en sonunda mecburen anne sütüne bebe büsküvisi ezip verdik onu biraz yedi. kaşiğa kilitlemese ağzını herşey kolaylaşacak ama neden böyle yapıo bilmiorum. meyve püresini de az da olsa parmağımla verince yiyo. dua edin de düzelsin kzılar yoksa aç kalacak
canım siz 6. ayınızı dldurmuışmuydunuz
malesef yapıyolar böyle bizimkide biberona alıştığı için kaşıkla yemek zor geliyo hanfendiye..
ama alışacaklar
canım ben aptamilin sütlü pirinçli kaşık mamasını aldım sende anne sütüyle oonu dene bence sevecektir
hatta tahıllısıda var oonuda dene.
yiye bilir bence.
hem doktorumuz bize pirinç unundan daha sağlıklı demişti..
hsmincim bu arada yazdığını şimdi gördüm canım diğer sayfada kalmış nil iyi biz 6. ayımızı bitirdik1 kasım doğumluyuz
ama o ağzını kaşığa kapama olayı bizdede oldu..
canım benim ben de bazen senin gibi oluyorum ama illaki hastalanacaklar bunlar çocuk ALlah büyük hastalık dert vermesin sen içini ferah tut bak bi tane dünyalar güzeli bi kız yetiştirmişsin aras ta eminim sağlıklı kocaamaan delikanlı olacak ve sen geri dönüp ne kadar basit şeyler için canımı sıkıp üzülmüşüm hiç değmezmiş diyeceksin. bak sana bişi anlatayımc nm ıcım cok sıkkın benım bugun
kendımı normal gormemeye basladım bazı seylerı abarttımı dusunuyorum ufacık bııseyde en kotu ıhtımalı dusunuyorum kendımızı dr da alıyoruz
dr cagız da ızah etmek ıcın mucadele verıyo yakında normal olmadıgımı dusunucek
herkese günnaydınlar kızlar nasılsınız bakalım.
songülüm doktorumuz bizede tavuk ve et için önümüzdeki ay dedi canım.
şimdidahja sebze arlıklı besleniyoruz..
ve kahvaltı tabi
kızlar bebişler iyi değilmi yoktur bi sıkıntı umarım meleklerimizde..
herkes günaydııın:126::126::126::126::126::126: rana uyuyo ikinci uykusuna yattı ama ben bağımlılık yapan foruma girdim yine yahu gidip yatsana kızmı diyorum kendime ama yok... yatmayacam artık yemek yapmam lazım.. biz iyiyiz rana da iyi morluk hala duruyo ama çabuk geçmez diyo annem bi şey vurduysa kolay geçer mi morluk dedi.. ne bileyimm..günaydın cnm nasılsın prenses nasıl? cnm senin kuzu tam kaç aylık oldu benim kız da kaşığı görünce ağzını kapatıo işe başladığımdan beri halbu ki önceleri ilaçları bile gayet keyifli içiyordu çok üzülüorum çok
şimdi kaşık alıo mu cnm alıo de nolur çok ihtiyacım var:)( nilim 15 gün büyük benim kızımdan belki bizimki de düzelir diye ümitlencem. eltimin oğlu üç yaşını bitirecek hala hiçbişey yemio o yaşta zorla mama verio ağzına . ağzını açmıo kaşığa zorla açtırıyo bu seferde yutmamak için kapatmıo şaka gibi
şu kaşık işini bi çözsek sebze püresi filan da yer ama ağzını açmıo ki bal böcüğü. yok teyzesi biz 16 kasım doğumluyuz 6 ayımız bitmedi daha. ama işe başladığımdan beri meyve suyu vereye başladım ama ağzını açmıo püre yiyo parmağımla biraz. mamayı da vermek istemiorum cnm gerçi bebe büsküvisi verdim ne fark varsa o da hazır
şimdi kaşık alıo mu cnm alıo de nolur çok ihtiyacım var:)( nilim 15 gün büyük benim kızımdan belki bizimki de düzelir diye ümitlencem. eltimin oğlu üç yaşını bitirecek hala hiçbişey yemio o yaşta zorla mama verio ağzına . ağzını açmıo kaşığa zorla açtırıyo bu seferde yutmamak için kapatmıo şaka gibi
canım benim ben de bazen senin gibi oluyorum ama illaki hastalanacaklar bunlar çocuk ALlah büyük hastalık dert vermesin sen içini ferah tut bak bi tane dünyalar güzeli bi kız yetiştirmişsin aras ta eminim sağlıklı kocaamaan delikanlı olacak ve sen geri dönüp ne kadar basit şeyler için canımı sıkıp üzülmüşüm hiç değmezmiş diyeceksin. bak sana bişi anlatayım
erkek kardeşim bebekken bizim kullandığımız d vitaminleri var ya anneme onlardan vermiş doktor ama damla sayısını vermemiş annemde ne bilsin her seferinde günde 3 damladan fazla vermiş.. ondan kaynaklı olduğunu düşünüyoruz ama mustafanın üst ön dişi çürük çıktı.. sonradan çürümedi bak çürük çıktı.. ve çıkar çıkmaz yarısı kırıldı.. o kadar çok ağladıkki.. neymiş dişi çürük çıkmış.. onun için dökülen gözyaşlarının haddi hesabı yok.. abarttıkça abartıldı.. senaryolar yazıldı.. sonra o kalan kırık diş de çıktı.. şimdi kazık gibi dişleri var hiç bir sıkıntısı yok ama böbrekleri hasta.. annem kücücük diş için bi sürü göz yaşı döktüm Allah bana daha büyüğünü verdi diyip diyip duruyo.. herşey ALlahtan olacakla öleceğe çare var mı yok.. benim kızın dudağı mor hala geçmedi bak ama sabrediyorum ne yapalım ciğer gerçekten zor ama böyle böyle büyücekler.. hiç bişiden sakınma daha kötü oluyo.. bi arkadaşım tam 9 ay çıkarmadı çocuğnu dışarı.. şimdi çocuk kimseyi tanımıyo her çıktığnda hastalanıyo hastanede yattı ishal kusma ateş .. ben 1 aylıkken çıktım bu zamana kadar da hiç hasta olmadı.. hiç bişiden sakınmadım.. insanlar hariç insanların dokunması yasak:) kıskanıyorum da :)) neyse sen çoook iyi bi annesin tasdiki yaren bunu unutma :
herkes günaydııın:126::126::126::126::126::126: rana uyuyo ikinci uykusuna yattı ama ben bağımlılık yapan foruma girdim yine yahu gidip yatsana kızmı diyorum kendime ama yok... yatmayacam artık yemek yapmam lazım.. biz iyiyiz rana da iyi morluk hala duruyo ama çabuk geçmez diyo annem bi şey vurduysa kolay geçer mi morluk dedi.. ne bileyimm..
yasmin kaşıkla hep ilaç mı verdin.. canım ondan dolayı ağzını kilitliyo biliyo musun yine ilaç zannediyo.. ama alışacak.. ve sanma ki aç kalacak illa ki acıkınca ağlayacak
aman evet canımya bu hazırlar çok karışık konular benimde hhep kafam karışıyo neyi verip neyi vermeme konusunda
ayy umarım bizimkiler öyle olmaz canımya.
nil en başlarda çok iyiyi yiyodu canım
biz anne sütü emmediğimiz için 4 buçuk aylıkken yavaştan başlamıştık ek gıdalara.
ama şimdi mızıldanıyo bizimki karşısında şaklabana dönüyoruz.
ama elimle verirsem oda yiyo.
umarım eltinin bebeğine benzemez bizimkilerde yasmincimya ayyy:
şu kaşık işini bi çözsek sebze püresi filan da yer ama ağzını açmıo ki bal böcüğü. yok teyzesi biz 16 kasım doğumluyuz 6 ayımız bitmedi daha. ama işe başladığımdan beri meyve suyu vereye başladım ama ağzını açmıo püre yiyo parmağımla biraz. mamayı da vermek istemiorum cnm gerçi bebe büsküvisi verdim ne fark varsa o da hazır
canım benim ben de bazen senin gibi oluyorum ama illaki hastalanacaklar bunlar çocuk ALlah büyük hastalık dert vermesin sen içini ferah tut bak bi tane dünyalar güzeli bi kız yetiştirmişsin aras ta eminim sağlıklı kocaamaan delikanlı olacak ve sen geri dönüp ne kadar basit şeyler için canımı sıkıp üzülmüşüm hiç değmezmiş diyeceksin. bak sana bişi anlatayım
erkek kardeşim bebekken bizim kullandığımız d vitaminleri var ya anneme onlardan vermiş doktor ama damla sayısını vermemiş annemde ne bilsin her seferinde günde 3 damladan fazla vermiş.. ondan kaynaklı olduğunu düşünüyoruz ama mustafanın üst ön dişi çürük çıktı.. sonradan çürümedi bak çürük çıktı.. ve çıkar çıkmaz yarısı kırıldı.. o kadar çok ağladıkki.. neymiş dişi çürük çıkmış.. onun için dökülen gözyaşlarının haddi hesabı yok.. abarttıkça abartıldı.. senaryolar yazıldı.. sonra o kalan kırık diş de çıktı.. şimdi kazık gibi dişleri var hiç bir sıkıntısı yok ama böbrekleri hasta.. annem kücücük diş için bi sürü göz yaşı döktüm Allah bana daha büyüğünü verdi diyip diyip duruyo.. herşey ALlahtan olacakla öleceğe çare var mı yok.. benim kızın dudağı mor hala geçmedi bak ama sabrediyorum ne yapalım ciğer gerçekten zor ama böyle böyle büyücekler.. hiç bişiden sakınma daha kötü oluyo.. bi arkadaşım tam 9 ay çıkarmadı çocuğnu dışarı.. şimdi çocuk kimseyi tanımıyo her çıktığnda hastalanıyo hastanede yattı ishal kusma ateş .. ben 1 aylıkken çıktım bu zamana kadar da hiç hasta olmadı.. hiç bişiden sakınmadım.. insanlar hariç insanların dokunması yasak:) kıskanıyorum da :)) neyse sen çoook iyi bi annesin tasdiki yaren bunu unutma :))
herkes günaydııın:126::126::126::126::126::126: rana uyuyo ikinci uykusuna yattı ama ben bağımlılık yapan foruma girdim yine yahu gidip yatsana kızmı diyorum kendime ama yok... yatmayacam artık yemek yapmam lazım.. biz iyiyiz rana da iyi morluk hala duruyo ama çabuk geçmez diyo annem bi şey vurduysa kolay geçer mi morluk dedi.. ne bileyimm..
yasmin kaşıkla hep ilaç mı verdin.. canım ondan dolayı ağzını kilitliyo biliyo musun yine ilaç zannediyo.. ama alışacak.. ve sanma ki aç kalacak illa ki acıkınca ağlayacak
yasmin bardakla vermeyi denedin mi ??
songüle de diyecektim ben su içiremiyodum biberon suluk hiç bişi almıyo kaşıkla da veridğimi tükürüyo su olunca ama dün ben su içerken bardakla ağzını açtı kucağımda çay bardağına doldurdum suyu çok güzel içti.. sen de meyve sularını falan bardakla vermeyi bi dene istersen ama kucağında ayakta yani bizim kız kucağı sevdiği için her türlü ne versen yiyo ama bizim yediklerimizi yiyecekmiş emmeyecekmiş.. ağzıma bakıyo resmen vermeyince de ağlıyo.. onun için yaptıklarımı biz yerken veriyorum yani aynı anda yemek yiyoruz o da bizim yediğimizi kendi yediği sanıyo
evet cnm kaşıkla hep ilaç verdim ama severek içiyordu hiç problem yoktu ben ne zaman işe başladım cadı kızım ağzını kilitledi açmıo bana mı trip yapıo anlamadım ki. ben de sevinordum kaşığa ağzını açıo diye ama nazar ettim herhaldebuarada kardeşinede rabbim şifa versin inş. cnm çok üzüldüm rabbim beterinden esirgesin inş.
yasmin bardakla vermeyi denedin mi ??
songüle de diyecektim ben su içiremiyodum biberon suluk hiç bişi almıyo kaşıkla da veridğimi tükürüyo su olunca ama dün ben su içerken bardakla ağzını açtı kucağımda çay bardağına doldurdum suyu çok güzel içti.. sen de meyve sularını falan bardakla vermeyi bi dene istersen ama kucağında ayakta yani bizim kız kucağı sevdiği için her türlü ne versen yiyo ama bizim yediklerimizi yiyecekmiş emmeyecekmiş.. ağzıma bakıyo resmen vermeyince de ağlıyo.. onun için yaptıklarımı biz yerken veriyorum yani aynı anda yemek yiyoruz o da bizim yediğimizi kendi yediği sanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?