- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.801
Allah razı olsun canım sağol.. ben işe başlayınca rana da mı böyle yapacak ki ya daha başlamadım 2 ay var ama öyle de böyle de alıştırcaz ve inşallah kınamamışsındır:))
Kizlar gunaydin bizide ara niza alirmisiniz 29 kasim dogumluyuz ama 4 hafta erken normalde araligin sonuydu dogumumuz ama erkenci davrandi minik kizim suanda 5 ayligiz sadece annesutu iciyoruz ara aradameyve veriyorum ama tam anlamiyla ek gidaya gecmedik bizden bukadar ins hergun buralarda oluruz
şu kaşık işini bi çözsek sebze püresi filan da yer ama ağzını açmıo ki bal böcüğü. yok teyzesi biz 16 kasım doğumluyuz 6 ayımız bitmedi daha. ama işe başladığımdan beri meyve suyu vereye başladım ama ağzını açmıo püre yiyo parmağımla biraz. mamayı da vermek istemiorum cnm gerçi bebe büsküvisi verdim ne fark varsa o da hazır
şimdi kaşık alıo mu cnm alıo de nolur çok ihtiyacım var:)( nilim 15 gün büyük benim kızımdan belki bizimki de düzelir diye ümitlencem. eltimin oğlu üç yaşını bitirecek hala hiçbişey yemio o yaşta zorla mama verio ağzına . ağzını açmıo kaşığa zorla açtırıyo bu seferde yutmamak için kapatmıo şaka gibi
canım benim ben de bazen senin gibi oluyorum ama illaki hastalanacaklar bunlar çocuk ALlah büyük hastalık dert vermesin sen içini ferah tut bak bi tane dünyalar güzeli bi kız yetiştirmişsin aras ta eminim sağlıklı kocaamaan delikanlı olacak ve sen geri dönüp ne kadar basit şeyler için canımı sıkıp üzülmüşüm hiç değmezmiş diyeceksin. bak sana bişi anlatayım
erkek kardeşim bebekken bizim kullandığımız d vitaminleri var ya anneme onlardan vermiş doktor ama damla sayısını vermemiş annemde ne bilsin her seferinde günde 3 damladan fazla vermiş.. ondan kaynaklı olduğunu düşünüyoruz ama mustafanın üst ön dişi çürük çıktı.. sonradan çürümedi bak çürük çıktı.. ve çıkar çıkmaz yarısı kırıldı.. o kadar çok ağladıkki.. neymiş dişi çürük çıkmış.. onun için dökülen gözyaşlarının haddi hesabı yok.. abarttıkça abartıldı.. senaryolar yazıldı.. sonra o kalan kırık diş de çıktı.. şimdi kazık gibi dişleri var hiç bir sıkıntısı yok ama böbrekleri hasta.. annem kücücük diş için bi sürü göz yaşı döktüm Allah bana daha büyüğünü verdi diyip diyip duruyo.. herşey ALlahtan olacakla öleceğe çare var mı yok.. benim kızın dudağı mor hala geçmedi bak ama sabrediyorum ne yapalım ciğer gerçekten zor ama böyle böyle büyücekler.. hiç bişiden sakınma daha kötü oluyo.. bi arkadaşım tam 9 ay çıkarmadı çocuğnu dışarı.. şimdi çocuk kimseyi tanımıyo her çıktığnda hastalanıyo hastanede yattı ishal kusma ateş .. ben 1 aylıkken çıktım bu zamana kadar da hiç hasta olmadı.. hiç bişiden sakınmadım.. insanlar hariç insanların dokunması yasak:) kıskanıyorum da :)) neyse sen çoook iyi bi annesin tasdiki yaren bunu unutma :))
herkes günaydııın:126::126::126::126::126::126: rana uyuyo ikinci uykusuna yattı ama ben bağımlılık yapan foruma girdim yine yahu gidip yatsana kızmı diyorum kendime ama yok... yatmayacam artık yemek yapmam lazım.. biz iyiyiz rana da iyi morluk hala duruyo ama çabuk geçmez diyo annem bi şey vurduysa kolay geçer mi morluk dedi.. ne bileyimm..
yasmin kaşıkla hep ilaç mı verdin.. canım ondan dolayı ağzını kilitliyo biliyo musun yine ilaç zannediyo.. ama alışacak.. ve sanma ki aç kalacak illa ki acıkınca ağlayacak
yasmin bardakla vermeyi denedin mi ??
songüle de diyecektim ben su içiremiyodum biberon suluk hiç bişi almıyo kaşıkla da veridğimi tükürüyo su olunca ama dün ben su içerken bardakla ağzını açtı kucağımda çay bardağına doldurdum suyu çok güzel içti.. sen de meyve sularını falan bardakla vermeyi bi dene istersen ama kucağında ayakta yani bizim kız kucağı sevdiği için her türlü ne versen yiyo ama bizim yediklerimizi yiyecekmiş emmeyecekmiş.. ağzıma bakıyo resmen vermeyince de ağlıyo.. onun için yaptıklarımı biz yerken veriyorum yani aynı anda yemek yiyoruz o da bizim yediğimizi kendi yediği sanıyo
arkadaslar hepinize gunaydin,bebeyim hasta,goz altlari cokuk,tirnaklarida hafif mor sanki oksuruyor birazdan dr gidicez randevu aldim ne olabilir sizce arkadaslar gecede hic uyumadi simdi uyudu daha yavruma dua edin
arkadaslar hepinize gunaydin,bebeyim hasta,goz altlari cokuk,tirnaklarida hafif mor sanki oksuruyor birazdan dr gidicez randevu aldim ne olabilir sizce arkadaslar gecede hic uyumadi simdi uyudu daha yavruma dua edin
ne demek canım benim rica ederim.. benimki de bilinçsizce oldu dün öyle açtı ağzını verdik babasıyla höp içti bakakaldık:))yok cnm bardak hiç denemedim bak ii fikir gidince hemen deneyeyim belki içer :) inş.
bizimki de yemek yerken sanki çok iştahlı bebekmiş gibi bakıp duruyo bi deneyeyim cnm sağolasın
hoşgeldiin aralık annelerinden mi hatırlıyorum ben seni acaba yabancı gelmedin canım kızının adı ne benim kızdan 4 gün sonra doğmuşsunuz benim kızda sadece 5 gün erken geldi doktora göre 1 arılık ama bana göre tam zamanında geldi 25 kasım :))Kizlar gunaydin bizide ara niza alirmisiniz 29 kasim dogumluyuz ama 4 hafta erken normalde araligin sonuydu dogumumuz ama erkenci davrandi minik kizim suanda 5 ayligiz sadece annesutu iciyoruz ara aradameyve veriyorum ama tam anlamiyla ek gidaya gecmedik bizden bukadar ins hergun buralarda oluruz
canım ben daha çorba hiç yapmadım yapanlar o konuda sana cevap verir ama ben yoğurt verdim dün bir tahta kaşığı koydum yarım elma rendeledim pürelerle birlikte koydum muzun onda birini rendeledim cam rende de onu da ekledim karıştırdım saklama kapları var ya kücük onu doldurdu yaptığım karışım içine pekmez koymayı unutmuşum tabi yaparsan sen koy:) hepsini yedi rana yani demek istediğim ben vermiyorum o kendini yönlendiriyo istiyo veriyorum.. annem her zaman istediği kadar ver yesin yazık diyo.. ama eminim sindirimle ilgili bi sıkıntı çıkarsa daha çok küçük niye verdin diyecek o yüzden senin tecrübene ve beşinin yeme kapasitesine bağlı benim kız alıştı artık prinç mamasını bir kase dolusu yiyo sıkıntı da olmuyo kakasında sen de azla başla sıkıntı olmazsa istediği kadar ver ama bu benim görüşüm diğer anneleri de dinle:)Slm kızlar maşallah sayfalarca döktürmüşsünüz dün geceden beri geçmiş okuyorum
ben bişi danışmak istiyorum size
mesela çorba yaptınız ne kadar yediriyosunuz muhallebi ne kaxar püre ne kadar yemeli ?
biraz yiyo az mı çok mu karar veremiyorum bana cvp verirseniz acayip çoksevinicem
canım benim çok teşekkür ederim.. o kadar keyifliydi ki anne derken ya videosunu çektim ama yükleyemiyorum.. eşim çatladı çocuğa işkence mi ediyosun diyo:))) bizim ilk hecemiz yani agu magu demedi rana direk annneee dedi anneme gönderdim videosunu o hayırlı olsun dedi zaten yoksa bana normal bişi gibi geliyodu o beni biraz gaza getirdi:))inş. cnm buarada ilk ANNE n hayırlı olsun cnm:) benim kuzum da uzun süredir söylüo bilinçsizce:) anneme diordum annem inanmıyordu bi kezde yanında denk geldi gerçekten diomuş dio:) tabi genelde canı yanınca bağırıyo ænneeeeeeeeee diye olsun babasını çatlatmaya bu bile yetio:)
anneler günü haftasında olduğunu unutmuşum yaa valla bak şimdi daha bi mutlu oldum gulden sağol:)) bişi sorcam nil kucağında sen bişi yerken ağzına eğiliyo mu rana bi de buna alıştı direk ağzıma eğiliyo vermiyorum ben de vermedim hiç ama ağlıyo nasıl vazgeçirecem bilmoyorumgünaydın canım rağnanın iyi olmasına sevindim bu arada ilk heceniz hayırlı olsun..
çok anlamlı birşey söylemiş rağna tamda anneler günü haftasında..
bizimkide biz yerken ona vermessem kıyameti koparıyo..
canım geçmiş olsun bilemiyorum sen doktora git ama inşallah bi sıkıntı yoktur..
bu arada
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin..
pilesebu canım başlarken 2 3 kaşık başla
hergün birer kaşık artır.
ama ben şuanda küçük 1 kase veriyorum bebeğime
ama bak bazı doktorlar 1 çaybardağı falan demişler
gerçi benim kasemde anca okadar yapar.. sonra bebeğin karar verecek zaten nekadar yieeceğine..
ne demek canım benim rica ederim.. benimki de bilinçsizce oldu dün öyle açtı ağzını verdik babasıyla höp içti bakakaldık:))
hoşgeldiin aralık annelerinden mi hatırlıyorum ben seni acaba yabancı gelmedin canım kızının adı ne benim kızdan 4 gün sonra doğmuşsunuz benim kızda sadece 5 gün erken geldi doktora göre 1 arılık ama bana göre tam zamanında geldi 25 kasım :))
canım ben daha çorba hiç yapmadım yapanlar o konuda sana cevap verir ama ben yoğurt verdim dün bir tahta kaşığı koydum yarım elma rendeledim pürelerle birlikte koydum muzun onda birini rendeledim cam rende de onu da ekledim karıştırdım saklama kapları var ya kücük onu doldurdu yaptığım karışım içine pekmez koymayı unutmuşum tabi yaparsan sen koy:) hepsini yedi rana yani demek istediğim ben vermiyorum o kendini yönlendiriyo istiyo veriyorum.. annem her zaman istediği kadar ver yesin yazık diyo.. ama eminim sindirimle ilgili bi sıkıntı çıkarsa daha çok küçük niye verdin diyecek o yüzden senin tecrübene ve beşinin yeme kapasitesine bağlı benim kız alıştı artık prinç mamasını bir kase dolusu yiyo sıkıntı da olmuyo kakasında sen de azla başla sıkıntı olmazsa istediği kadar ver ama bu benim görüşüm diğer anneleri de dinle:)
canım benim çok teşekkür ederim.. o kadar keyifliydi ki anne derken ya videosunu çektim ama yükleyemiyorum.. eşim çatladı çocuğa işkence mi ediyosun diyo:))) bizim ilk hecemiz yani agu magu demedi rana direk annneee dedi anneme gönderdim videosunu o hayırlı olsun dedi zaten yoksa bana normal bişi gibi geliyodu o beni biraz gaza getirdi:))
anneler günü haftasında olduğunu unutmuşum yaa valla bak şimdi daha bi mutlu oldum gulden sağol:)) bişi sorcam nil kucağında sen bişi yerken ağzına eğiliyo mu rana bi de buna alıştı direk ağzıma eğiliyo vermiyorum ben de vermedim hiç ama ağlıyo nasıl vazgeçirecem bilmoyorum
yani yaklaşık bi çay bardağı yemesi lazım
çok saol cnm cvp verdiğin için
kızlar hepınıze gunaydın
masalla ben kalkana kadar sayfalar dolmus ole bı ustunden gectım zıyaretcı olarak alıntı yapamadım
kızlar yazdıklarınızda haklısınız topladım kendımı daha pozıtıf dusunmem gerektıgıne ınandım
ozcananım senınde dedıgın gıbı ufak seylerın ustunde cok durup kendımı cok yıpratmıcam rabbım bı dert verırı bugunlerımızı cok ararız
bu arada asıdan dolayı bı sorun yasamadık
kızlar hepınıze gunaydın
masalla ben kalkana kadar sayfalar dolmus ole bı ustunden gectım zıyaretcı olarak alıntı yapamadım
kızlar yazdıklarınızda haklısınız topladım kendımı daha pozıtıf dusunmem gerektıgıne ınandım
ozcananım senınde dedıgın gıbı ufak seylerın ustunde cok durup kendımı cok yıpratmıcam rabbım bı dert verırı bugunlerımızı cok ararız
kızlar hepınıze gunaydın
canım benim günaydın hoşgeldin.. çok şükür aşı meselesini de atlattınız bizim daha bir ay var demekki biz de de aşı olmayacak ama fitil alacam şurupla olacak iş değil bişi soracam fitili gitmeden mi verdin geldiğinizde hep uyudumu
songül hoşgeldin cnm sen geldin ben çıkıorum işe başladığımdan beri görüşemioruz sana yazıorum ama yoğunsun gözünden kaçıo sanırım yoksa bilerek mi görmüosun beniii:) sevindim arasımın ii olmasına merak etme hiç bişeyi yok paşamızın turp gibi maşallah
buarada ben çıkorum kızlar kuzuma, gidip bi de bardak deneyeyim:) öğleden sonra görüşürüz
songül hoşgeldin cnm sen geldin ben çıkıorum işe başladığımdan beri görüşemioruz sana yazıorum ama yoğunsun gözünden kaçıo sanırım yoksa bilerek mi görmüosun beniii:) sevindim arasımın ii olmasına merak etme hiç bişeyi yok paşamızın turp gibi maşallah
buarada ben çıkorum kızlar kuzuma, gidip bi de bardak deneyeyim:) öğleden sonra görüşürüz
hoşgeldin cnm günaydın:) benim kzım da 8 arlık doğumlu olacaktı acele etti 3 hafta erken 16 kasımda doğdu:) seninki de benimkinden aceleciymiş. anlasana cnm evde misin çalışo musun nerelerdesin:)
günaydın canım
bencede takılma aras
bomba gibi bence
çok güzel yetişecekler inşallah bize ve herkese hayırlı evlatolacaklar:.
günaydın canım geçmiş olsun tırnaklarından başka yerinde ağzında dilinde morluk var mı.. belki sana öyle geliyodur mor olduğu göz altları önceden demi çöküktü ben de bazen kızımın gözlerinin önünün çökük olduğunu düşünüyorum sanki mor gibi gelio ama bana öyle geliyomuş babası öyle dedi.. götür doktora inşallah kötü bişi çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?