2012 kasım bebekleri büyüyor..

Allah razı olsun canım sağol.. ben işe başlayınca rana da mı böyle yapacak ki ya daha başlamadım 2 ay var ama öyle de böyle de alıştırcaz ve inşallah kınamamışsındır:))

inş. cnm buarada ilk ANNE n hayırlı olsun cnm:) benim kuzum da uzun süredir söylüo bilinçsizce:) anneme diordum annem inanmıyordu bi kezde yanında denk geldi gerçekten diomuş dio:) tabi genelde canı yanınca bağırıyo ænneeeeeeeeee diye olsun babasını çatlatmaya bu bile yetio:)

hoşgeldin cnm günaydın:) benim kzım da 8 arlık doğumlu olacaktı acele etti 3 hafta erken 16 kasımda doğdu:) seninki de benimkinden aceleciymiş. anlasana cnm evde misin çalışo musun nerelerdesin:)

günaydın canım rağnanın iyi olmasına sevindim bu arada ilk heceniz hayırlı olsun..
çok anlamlı birşey söylemiş rağna tamda anneler günü haftasında..

bizimkide biz yerken ona vermessem kıyameti koparıyo..

arkadaslar hepinize gunaydin,bebeyim hasta,goz altlari cokuk,tirnaklarida hafif mor sanki oksuruyor birazdan dr gidicez randevu aldim ne olabilir sizce arkadaslar gecede hic uyumadi simdi uyudu daha yavruma dua edin

arkadaslar hepinize gunaydin,bebeyim hasta,goz altlari cokuk,tirnaklarida hafif mor sanki oksuruyor birazdan dr gidicez randevu aldim ne olabilir sizce arkadaslar gecede hic uyumadi simdi uyudu daha yavruma dua edin

cnm çok geçmiş olsun bişeyi yoktur inş. rabbim şifa versin inş.

canım geçmiş olsun bilemiyorum sen doktora git ama inşallah bi sıkıntı yoktur..
bu arada
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin..

pilesebu canım başlarken 2 3 kaşık başla
hergün birer kaşık artır.

ama ben şuanda küçük 1 kase veriyorum bebeğime
ama bak bazı doktorlar 1 çaybardağı falan demişler
gerçi benim kasemde anca okadar yapar.. sonra bebeğin karar verecek zaten nekadar yieeceğine..

yok cnm bardak hiç denemedim bak ii fikir gidince hemen deneyeyim belki içer :) inş.
bizimki de yemek yerken sanki çok iştahlı bebekmiş gibi bakıp duruyo bi deneyeyim cnm sağolasın
ne demek canım benim rica ederim.. benimki de bilinçsizce oldu dün öyle açtı ağzını verdik babasıyla höp içti bakakaldık:))
hoşgeldiin aralık annelerinden mi hatırlıyorum ben seni acaba yabancı gelmedin canım kızının adı ne benim kızdan 4 gün sonra doğmuşsunuz benim kızda sadece 5 gün erken geldi doktora göre 1 arılık ama bana göre tam zamanında geldi 25 kasım :))
canım ben daha çorba hiç yapmadım yapanlar o konuda sana cevap verir ama ben yoğurt verdim dün bir tahta kaşığı koydum yarım elma rendeledim pürelerle birlikte koydum muzun onda birini rendeledim cam rende de onu da ekledim karıştırdım saklama kapları var ya kücük onu doldurdu yaptığım karışım içine pekmez koymayı unutmuşum tabi yaparsan sen koy:) hepsini yedi rana yani demek istediğim ben vermiyorum o kendini yönlendiriyo istiyo veriyorum.. annem her zaman istediği kadar ver yesin yazık diyo.. ama eminim sindirimle ilgili bi sıkıntı çıkarsa daha çok küçük niye verdin diyecek o yüzden senin tecrübene ve beşinin yeme kapasitesine bağlı benim kız alıştı artık prinç mamasını bir kase dolusu yiyo sıkıntı da olmuyo kakasında sen de azla başla sıkıntı olmazsa istediği kadar ver ama bu benim görüşüm diğer anneleri de dinle:)
canım benim çok teşekkür ederim.. o kadar keyifliydi ki anne derken ya videosunu çektim ama yükleyemiyorum.. eşim çatladı çocuğa işkence mi ediyosun diyo:))) bizim ilk hecemiz yani agu magu demedi rana direk annneee dedi anneme gönderdim videosunu o hayırlı olsun dedi zaten yoksa bana normal bişi gibi geliyodu o beni biraz gaza getirdi:))
anneler günü haftasında olduğunu unutmuşum yaa valla bak şimdi daha bi mutlu oldum gulden sağol:)) bişi sorcam nil kucağında sen bişi yerken ağzına eğiliyo mu rana bi de buna alıştı direk ağzıma eğiliyo vermiyorum ben de vermedim hiç ama ağlıyo nasıl vazgeçirecem bilmoyorum

günaydın canım geçmiş olsun tırnaklarından başka yerinde ağzında dilinde morluk var mı.. belki sana öyle geliyodur mor olduğu göz altları önceden demi çöküktü ben de bazen kızımın gözlerinin önünün çökük olduğunu düşünüyorum sanki mor gibi gelio ama bana öyle geliyomuş babası öyle dedi.. götür doktora inşallah kötü bişi çıkmaz

yani yaklaşık bi çay bardağı yemesi lazım
çok saol cnm cvp verdiğin için

anım nil benim elimden çekiyo ağzımdan değil ama ağzıma çokfena bakıyo yerken hehe:

yani yaklaşık bi çay bardağı yemesi lazım
çok saol cnm cvp verdiğin için

nedemek canım evet ama önce azar azar başla canım..

kızlar hepınıze gunaydın
masalla ben kalkana kadar sayfalar dolmus ole bı ustunden gectım zıyaretcı olarak alıntı yapamadım
kızlar yazdıklarınızda haklısınız topladım kendımı daha pozıtıf dusunmem gerektıgıne ınandım
ozcananım senınde dedıgın gıbı ufak seylerın ustunde cok durup kendımı cok yıpratmıcam rabbım bı dert verırı bugunlerımızı cok ararız
bu arada asıdan dolayı bı sorun yasamadık

canım benim günaydın hoşgeldin.. çok şükür aşı meselesini de atlattınız bizim daha bir ay var demekki biz de de aşı olmayacak ama fitil alacam şurupla olacak iş değil bişi soracam fitili gitmeden mi verdin geldiğinizde hep uyudumu

günaydın canım
bencede takılma aras
bomba gibi bence
çok güzel yetişecekler inşallah bize ve herkese hayırlı evlatolacaklar:.

songül hoşgeldin cnm sen geldin ben çıkıorum işe başladığımdan beri görüşemioruz sana yazıorum ama yoğunsun gözünden kaçıo sanırım yoksa bilerek mi görmüosun beniii:) sevindim arasımın ii olmasına merak etme hiç bişeyi yok paşamızın turp gibi maşallah
buarada ben çıkorum kızlar kuzuma, gidip bi de bardak deneyeyim:) öğleden sonra görüşürüz

kızlar bıberon su olayını cozduk arasa emzıgının ucu gıbı byıne bambınonun damaklı 2 numara bıberon ucunu aldım suyu ıcıyo artıkarada bı puskurtuyo ama olsun

dun aksam muhallebısını sulu yapmısım bıraz onu koydum onuda guzel ıctı

canım bizde aşıları carpolle atlattık çok şükür bizimde ateşimiz olmadı..

görüşürüz canım inşallah içer bardakla gamzelimmm..

ah cnm benım haklısıım aslında bende onu dusundun hep bısey gırdı araya yazamadım senı cok ıhmal ettım bak kızdım sımdı kendıme kusura bakma bak yerın ayrı bılıyosun
cok tesekkur ederım cnm aras ıyı anası kuruyo senoryoları
ay bakalım bardagı ne yağpacak senın kız cok zo cnm bıde damaklı bıberon ucu denesen acaba alırmıkı
ay sıvı seylerde kasıkla hıc verılmıyo kı arkadasım

hoşgeldin cnm günaydın:) benim kzım da 8 arlık doğumlu olacaktı acele etti 3 hafta erken 16 kasımda doğdu:) seninki de benimkinden aceleciymiş. anlasana cnm evde misin çalışo musun nerelerdesin:)

Evdeyim canim ya calismiyorum suanda hollandadayim minik kizimla zaman cabucak geciyor birde biralara takiliyorum

günaydın canım
bencede takılma aras
bomba gibi bence
çok güzel yetişecekler inşallah bize ve herkese hayırlı evlatolacaklar:.

sagol tatlım benım ay dogru cnm ya saglam cocugu hasta etcem sonunda
ınsalla hayırlı evlatlar olurlar bak bız ne kadar endıselenıyoruz emek verıyoruz

annemı sımdı anlıyorum

evet goz altlari cokuk mor eskiden oyle deildi bu gun ilk defa oyle oldu,bide tirnaklari mor baska biyerinde morluk yok,esimde benden panik ben bak goz altlari cokuk mor dedim adam yikildi resmen bana cesaret verecegine ben ona veriyorum cocuk gibi ya soz konusu cocuk olunca iyice cocuklasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…