- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.821
canım benim günaydın hoşgeldin.. çok şükür aşı meselesini de atlattınız bizim daha bir ay var demekki biz de de aşı olmayacak ama fitil alacam şurupla olacak iş değil bişi soracam fitili gitmeden mi verdin geldiğinizde hep uyudumu
işin daha da zor desene git doktora bişey olmaz inşallah canım ve döndükten sonra mutlaka yaz..evet goz altlari cokuk mor eskiden oyle deildi bu gun ilk defa oyle oldu,bide tirnaklari mor baska biyerinde morluk yok,esimde benden panik ben bak goz altlari cokuk mor dedim adam yikildi resmen bana cesaret verecegine ben ona veriyorum cocuk gibi ya soz konusu cocuk olunca iyice cocuklasiyor
işte bak benim de takıntım bu fitil verince hep uyuyacak ya içim gidiyo sanki bişi yapmışım gibi suçlu benmişim gibi bilerek yapıyomuşum gibi geliyo calpol verincede böyle oluyodu hoş ben taa ilk zaman emziği verince de kandırdım bebeğimi diye ağlamıştım:)) annem çok kızıyo niye fitil almadın hala lazım olur diye ama mersine giderken alacaz çare yok çünkü çocuk kaldıramaz.. gece yola çıksak amenna uyur hep ama sabah erkenden çıkacaz dura dura gidecez bakalım içimde dert şu mersin babam çok istemese gitmeyecem ama napiim adamın tek ilk torunu rana :))şimdiden şampuan falan almaya kalkmış sanki ben götürmeyecem hevesli napiimcnm ben gıtmeden verıyorum bızım saglık ocagı cok yakın camdan gorunuyo bıdaha 8 saat vermıyorum oldukca uyutuyo asıdan asıya bısycık olmaz cnm ver
aslında bu hakkını bı kerede mersıne gıderken kullanabılırsın
bızde yaren 6 aylıkken tatıle gıtmıstık 10 saat yolda yavrum bısey yapmamıstı cok mutluydu ranada belkı soun cıkarmaz
işin daha da zor desene git doktora bişey olmaz inşallah canım ve döndükten sonra mutlaka yaz..
işte bak benim de takıntım bu fitil verince hep uyuyacak ya içim gidiyo sanki bişi yapmışım gibi suçlu benmişim gibi bilerek yapıyomuşum gibi geliyo calpol verincede böyle oluyodu hoş ben taa ilk zaman emziği verince de kandırdım bebeğimi diye ağlamıştım:)) annem çok kızıyo niye fitil almadın hala lazım olur diye ama mersine giderken alacaz çare yok çünkü çocuk kaldıramaz.. gece yola çıksak amenna uyur hep ama sabah erkenden çıkacaz dura dura gidecez bakalım içimde dert şu mersin babam çok istemese gitmeyecem ama napiim adamın tek ilk torunu rana :))şimdiden şampuan falan almaya kalkmış sanki ben götürmeyecem hevesli napiim
sagol tatlım benım ay dogru cnm ya saglam cocugu hasta etcem sonunda
ınsalla hayırlı evlatlar olurlar bak bız ne kadar endıselenıyoruz emek verıyoruz
annemı sımdı anlıyorum
evet goz altlari cokuk mor eskiden oyle deildi bu gun ilk defa oyle oldu,bide tirnaklari mor baska biyerinde morluk yok,esimde benden panik ben bak goz altlari cokuk mor dedim adam yikildi resmen bana cesaret verecegine ben ona veriyorum cocuk gibi ya soz konusu cocuk olunca iyice cocuklasiyor
cnm bız kahvaltıyı bı cay bardagı devam sutune hazırlıyoruz
sebze puresını yarım cay bardaktan basladık ıstıyosa bebegın arttırabılırsın oranı
elma hergun bı ane rendeleyıp pure verıyorum
muhallebıde 1.5 cay bardaıdı
yogurt 100 ml
işin daha da zor desene git doktora bişey olmaz inşallah canım ve döndükten sonra mutlaka yaz..
işte bak benim de takıntım bu fitil verince hep uyuyacak ya içim gidiyo sanki bişi yapmışım gibi suçlu benmişim gibi bilerek yapıyomuşum gibi geliyo calpol verincede böyle oluyodu hoş ben taa ilk zaman emziği verince de kandırdım bebeğimi diye ağlamıştım:)) annem çok kızıyo niye fitil almadın hala lazım olur diye ama mersine giderken alacaz çare yok çünkü çocuk kaldıramaz.. gece yola çıksak amenna uyur hep ama sabah erkenden çıkacaz dura dura gidecez bakalım içimde dert şu mersin babam çok istemese gitmeyecem ama napiim adamın tek ilk torunu rana :))şimdiden şampuan falan almaya kalkmış sanki ben götürmeyecem hevesli napiim
Günaydın..
Herkes iyidir umarım...
Kuzumun aşısı vardı bugün
Vuruldu bitti. Gitmeden calpol verdim inşallah ateşi çıkmaz kuzumun ya
aynen canım bende seni çok iyi anlıyorum bazen inanılmaz korkuyorumya off:
canım inşallah birşey çıkmaz ama sen gelince mutlaka sonucu bildir bizede..
merakta bırakma bizi
ya bizim sıpa elmanın püresini yemiyo bende suyunu sıkıyorum mecburen..
olsun canım git hem sanada deyişiklik olur
ranayada canım ama gidince biraz kal bence sonuçta yakın biyer değil..
sanıyorum siz eşinin işinedeniyle çanak kaledesiniz değilmi?
memurmuydu senin eşin canım?
cnm bız kahvaltıyı bı cay bardagı devam sutune hazırlıyoruz
sebze puresını yarım cay bardaktan basladık ıstıyosa bebegın arttırabılırsın oranı
elma hergun bı ane rendeleyıp pure verıyorum
muhallebıde 1.5 cay bardaıdı
yogurt 100 ml
Günaydın..
Herkes iyidir umarım...
olsun cnm suyu puresı ne guzel ıcıyo bıberonla ıcıyo dımı kasıkla cok zor vermek suyunu
damla verdıgım 30 dk oldu kahvaltısını yaptırayım arasa kızlar pc acık ev halkı uyumakta gelırım yıne
Günaydın..
Herkes iyidir umarım...
olsun cnm suyu puresı ne guzel ıcıyo bıberonla ıcıyo dımı kasıkla cok zor vermek suyunu
damla verdıgım 30 dk oldu kahvaltısını yaptırayım arasa kızlar pc acık ev halkı uyumakta gelırım yıne
gunaydınnn kızlar herkese gecmısı okuyup geldım,yıne bayağ bı aktıfsınız
günaydın canım geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmaz hehalde artık aşılar pek ateş yapmıyor inşallah minaya da yapmazGünaydın..
Herkes iyidir umarım...
annen aynı annem.. ağlıyo desem ilaç ver dinlensin diyo çocuğa morfin veriyomuşum gibi sankitatlım benım takılma kotu bısey degıl sonucta agrı kesıcı ates dusurucu bak calpolde aynı etkıyı yapıyormus
dr rıske atmayı bebegı denemeye gerek yok dıyo onun konforu ıcın dıyo her an her dakıka verılmıyo eskı anneler daha cok verırmıs mesela shsen benım annem cok sever hemen ılac versın
cnm gıdın annenlere dınlenerek gezerek gıdersın onlar ıcınde cok zo ne kadar ozleyıp hayal kuruyolardır hem emın ol sanada ıyı gelecektır
emzık olayı bendede aynı oldu cnm arası emzıkten kıskandım resmen
canım biz van ercişte tanıştık.. o zamanlar sevgiliydik ben de çalışıyorum o seçimde ben adliyede çanakkaleyi hiç görmedim çok merak ediyorum falan demiştim o da ben 3 kere gittim ilerde götürürüm seni dedi adam tayin istedi benim için tabi babamla aynı yerde çalışıyolardı o zamanlar evlenince sıkıntı olur diye tayin istedik iyi ki de istemişiz biz çanakkaleye geldikten 15 gün sonra deprem oldu..aynen canım bende seni çok iyi anlıyorum bazen inanılmaz korkuyorumya off:
canım inşallah birşey çıkmaz ama sen gelince mutlaka sonucu bildir bizede..
merakta bırakma bizi
ya bizim sıpa elmanın püresini yemiyo bende suyunu sıkıyorum mecburen..
olsun canım git hem sanada deyişiklik olur
ranayada canım ama gidince biraz kal bence sonuçta yakın biyer değil..
sanıyorum siz eşinin işinedeniyle çanak kaledesiniz değilmi?
memurmuydu senin eşin canım?
günaydıın hoşgeldin nasılsın bıcırık napiyogunaydınnn kızlar herkese gecmısı okuyup geldım,yıne bayağ bı aktıfsınız
günaydın canım geçmiş olsun inşallah sıkıntı olmaz hehalde artık aşılar pek ateş yapmıyor inşallah minaya da yapmaz
annen aynı annem.. ağlıyo desem ilaç ver dinlensin diyo çocuğa morfin veriyomuşum gibi sankibana da iyi gelecek eminim değişiklik bana da ranaya da iyi gelecek insan görsün de alışsın kızım
canım biz van ercişte tanıştık.. o zamanlar sevgiliydik ben de çalışıyorum o seçimde ben adliyede çanakkaleyi hiç görmedim çok merak ediyorum falan demiştim o da ben 3 kere gittim ilerde götürürüm seni dedi adam tayin istedi benim için tabi babamla aynı yerde çalışıyolardı o zamanlar evlenince sıkıntı olur diye tayin istedik iyi ki de istemişiz biz çanakkaleye geldikten 15 gün sonra deprem oldu..
günaydıın hoşgeldin nasılsın bıcırık napiyobiz yine yedik yoğurt muz armut pekmezi tam bir kase yedi üstüne de su içti ama bi sıkıntımız var utanarak söylüyorum fark etmemişim bizim bezimiz bitmiş son beze de kakayı yaptı kaldık ortada yakın bi yer yok ki gidip bez alayım hava da kapalı şansıma eşimi bekleyecem eski usul bez bağladım biraz komik oldu
benim eşimde memur canım
bak herşey kısmet iyiki gelmişsiniz vandan
peki annelere birşey olmadı değilmi depremde..
bak yakın olsak bez işini hemen çözerdik canımya..
nil ablasının bezzlerinden verirdik ranamada
:)
arkadasım gecmıs olsun neden o sekılde oldukı
cnm dr dun dedı susuz kalan bebekte olabılıyomus hastada susuz mu kaldıkı
arkadaslar hepinize gunaydin,bebeyim hasta,goz altlari cokuk,tirnaklarida hafif mor sanki oksuruyor birazdan dr gidicez randevu aldim ne olabilir sizce arkadaslar gecede hic uyumadi simdi uyudu daha yavruma dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?