2012 kasım bebekleri büyüyor..

bende diyorum bu songül beni niye takmıo:) cnm biraz moralim yerine geldi annem tarhana çorbası yedirmiş ama bu blinen kırmızı tarhana değil bizim buralarda yapılıo sanırım yoğurt ve buğdayla yapılıo içinde baharat filan yok . tamtahıllı yoğurtlu mama en doğalından:)

Slm kizlar.hepinize gunaydin.drdan geldik.vucuttaki kirmizi benekler gecti ama dun gece kizim ateslendi ve uyumadi.dr kontrol etti kulaktaki kirmizilik gecmedigi icin kbb dr una yonlendirdi.kbb dru bakti onemli bisey yok dedi.ilac vermedi.insanlar yaninda oho dese bebek mikrop kapar fikkat etmek gerekir dedi.kendi drumuza bilgi verdi.drumuz atesine dikkat et surekli takip et dedi.cunku drda atesimiz 37.5idi.fis yerlerine bakti.iyice kabarmis ama henuz cikmamislar dedi.cok sukur kotu bisey cikmadi.simdi defne uyuyor.
Yeni gelen arkadasimiz hosgeldin.
Selnec kizin insallah sorunsuz atlatir asiyi.
Ozxanan annrle gunu hediyen hayirli olsun.rana insallah hrp guzel seyler soyler.
Kizlar suyu ben biberonla iciriyorum.birde bugun dr a sebze yemeyi pek istemedigini soyledim.o da atesi gecinceye kadar kasik mamasiyla katistirip ver dedi.

Hepinizi opuyirum

ohh canım çok geçmiş olsun
evet malesef insanlar kendini bilmiyo uyarıncada kızıyolar ama sen çok pipirikli bi anne oluyosun ama onları bizim düşünmemiz gerekiyo yani ..

ah cnm benım kulak bu cok zor ablamın kızı hala cekıyo ıyıkı erken teshıs edılmıs cocuk sabahlara kadar ayakta uyurdu agrı kesıcı etkı gıttımmı baslardı aglamaya onun gec teshıs edıldı
cnm dr kontrole ne sıklıkla cagırıyo bız aras hastayken 2 yada 3gunde gıdyoruz dr a

cnm benım ya ancak motıve oluyorum demekkı bak sıyorum ya takıntılıyım zıyaretcı konusmundan nobetıclıge transfee oldun songul ıcın koılay degıl bu degısım hahahha

kızın acok sevındım cnm ay sebze sebze bende mı bugun tarhana yapsam cocukuma bende ozellıkle baharatsız aldım arkadaımın teyzesınden bıde degırmende cekılmıs un gıbı
tamamdır aras pasanın menu bellı oldu

cnm arkadasım benım gecmıs olsun ah ınsan hastayken dınlenmek ıster am senın tam aksı olmus rabbım kolaylık versın
ay bu arada sorcam unutuyorum duzen oturdumu annenlerde endıselerın son buldumu eren ıle errdemın arası nasıl

songül geçmişi okuyamadım nedir sıkıntı ya? aras paşamın nasıl geçti dün akşamı aşı etkiledimi paşayı

afiyet olsun paşama:) bende sebze için hafta sonunu bekliorum cnm ilk ben vereyim istiorum çünkü şu kaşık işine bi alışsa ii olcak. biberonu da senin dediğinden bi deneyeyim cnm. tabi bi de bardak meselesi var öğle arası deneyemedim :) ay ne çok şey var:)

oturdu canım korktuğum gibi olmadı çok şükür tabi anneciğimin canı çıkıyor ama Allah razı olsun hiç sesi çıkmıyor eren tabiki çok kıskanıyor ama anneme zorluk çıkarıyor biraz ama çok şükür zarar vermedi şimdiye kadar

ah cnm benım ah anneler ne fedakar dımı cnm tabı kolay degıl ıkı cocuk ama oturmustur artık duzen ıkı cocuk bakılırda ıste ev ısı yemek falan belkı zorlayabılır

sen sımdı nasılsın

bizim menümüzdede bugün tarhana varezaten tarhanayı ben kendi ellerimlen yaptığım için ne koyduğumu biliyorum bol itaminli ..
ya bu arada bişey sorucam siz hangi ıslak havluyu kullanıyosunuz bebişlere kızlar..
ben şuana kadar pamuk ve suyla siliyodumyada yıkıyodum ama artık pamuk olayını bıramamlazım yoksa cildimiz zaten hassaz hiç alışamıyacaksın diyolar bana..
bebedorun yeni doğanlarını beğendim sadece suve pamuk diyo zatende parfüme kokmuyo belli ama sizede sorayım dedim

bu arada geçmiş olsun beysalımmm

anım eren yeğenn herhalde kaç yaşında annen tek başınamı bakıyo ikisinede?

evı toparlayım dedım bayanlar dagılmıs gercı nerdeyse 4 saat olmus ben kacalı

ben burdayımmmm canımmmm

cnm ben unıbaby yenı dogan kullandım 4 ay falan
2.5 aydır prıma nın yenıdogan beyaz paketını kullanıyorum aras bılıyosun alerjık bı bebek olmasına ragmen hıc sıkıntı yasamadık pısık olmadı
ama sen dırek pamuktan gecıs yapacagın ıcın unıbaby yenıdogan al cnm bıldıgın su kokuyo zaten

cnm benım once catalla ez o sekılde dene oldu putur geldı yogurt ıle ver olmadı blenderdan gec
a o ılk tepkı cok eglencelı
ay annelık zatn eglenmcelı tam sebeklık zamanları dıslerımı sıkmaktan bı hal odum
okuldada kızıma benımen sevdıgım rengı sormuslar oda hemen soylemıs bılmesıne mutlu ettı benı
oh ıyıkı dogurmusum he
ay bugun pek neselıyım cnm

songül geçmişi okuyamadım nedir sıkıntı ya? aras paşamın nasıl geçti dün akşamı aşı etkiledimi paşayı

onlı bısey degıl kuzum yaseını zıyaretcılıkten nobetcılıge gecmesını ancak sındırıyorum

arasın guzel gectı cnm sıkıntı olmadı cok sukur

ah cnm benım ah anneler ne fedakar dımı cnm tabı kolay degıl ıkı cocuk ama oturmustur artık duzen ıkı cocuk bakılırda ıste ev ısı yemek falan belkı zorlayabılır

sen sımdı nasılsın
antibiyotik toparladı çok şükür iyiyim tatlım

sağol tatlım ben ilk unibayby kullandıydım ama şuan tek kullandığım hugiesin doğal bakım olanı başkada bişi kullanamıyorum

anım eren yeğenn herhalde kaç yaşında annen tek başınamı bakıyo ikisinede?

ben burdayımmmm canımmmm

evet tatlım 3 e yeni girdi annem tek bakıyo tatlım

öyle yapayım ozaman canım
nilinde cildi çok hasssas aras gibi..

ohh ohh allahım neşeni bozmasın tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…