- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.861
antibiyotik toparladı çok şükür iyiyim tatlım
sağol tatlım ben ilk unibayby kullandıydım ama şuan tek kullandığım hugiesin doğal bakım olanı başkada bişi kullanamıyorum
evet tatlım 3 e yeni girdi annem tek bakıyo tatlım
öyle yapayım ozaman canım
nilinde cildi çok hasssas aras gibi..
ohh ohh allahım neşeni bozmasın tatlım..
ohh gerçekten annenin işi zor benimde bir yeğenimvar 3 yaşında ama annem ikisine birdenbakamadığı için biz bakıcı bulduk.
bizim yeğen resmen ağlama kırizine giriyo çünkü bazen ve ozman hiç kimse durduramıyo onu bende nil için endişeleniyorum ozaman açıkçası.
bırak tam günü biz ikisini bırakıp çarşıya bile gidemiyoruz aynı anda..
cnm benım once catalla ez o sekılde dene oldu putur geldı yogurt ıle ver olmadı blenderdan gec
a o ılk tepkı cok eglencelı
ay annelık zatn eglenmcelı tam sebeklık zamanları dıslerımı sıkmaktan bı hal odum
okuldada kızıma benımen sevdıgım rengı sormuslar oda hemen soylemıs bılmesıne mutlu ettı benı
oh ıyıkı dogurmusum he
ay bugun pek neselıyım cnm
tamam cnm öle yaparım. hem alış artık bize teyzesi buralardayız ziyaretçilik bitti:) bu da kızımdan songül teyzesine gelsinEki Görüntüle 705967
bugünlük benden bu kadar hepiniz kendinize ii bakın öpüldünüz
cnm bez durumu nasıl gıdıyo ne bagladın ay anlat hele ınsanlık halı bgelır basımıza ne etcez bılelım o vakıt
ay bende gecen oturmaya gıttım 2 saatlıgıne eve gelınce arkettım komıdınde bırakısım bezlerı
ay ya orda altına etseydı ay ne kotu olurdu
alık anne songul
tamam cnm öle yaparım. hem alış artık bize teyzesi buralardayız ziyaretçilik bitti:) bu da kızımdan songül teyzesine gelsinEki Görüntüle 705967
bugünlük benden bu kadar hepiniz kendinize ii bakın öpüldünüz
insanlık hali gerçekten hiç fark etmedim sabah eşime söledim telefonda incee bi fırça yedim bi de nasıl fark etmezsin die:)) valla canım kalın bi bez buldum desem yalan olur bulamadım kullanmadığım yastık yüzü vardı çıkarmıştım bazen rananın üzerine örtüyodum öyla onu kat kat katladım.. bi tane büyük çanta poşeti kestim bağlaç yerlerinden sonra eski naylonları bilirsin o tarz yaptım ranaya bağladım hışır huşur oldu ama bir saat sonra altını açtım yarım saat de altı açık bekledik babayı bana da büyük ders oldu valla
sız toparlanız benı
sımdıde nesem fazla gelıyo arasta harcıyom cocuk ısyan edıcek sonunda
cnm nıl ıcın yurutec almamaya karar vermıstın dımı
ah cnm benım eltımınkıde aynı durumda babannemız doya doya sevemıy
sız carsıya gıdemıyosunuz ben mutfaga gıttım geldım yurutec on panel arasın burnuna ınmıstı ah avladımmmm anası pamuklara sarsa doyamaz yedı koca panelı kafaya
oh ne guzel care bulmussun cnm
valla hepımız ınsanız olur cnm boyle seyler kafamızda bın tılkı gezıyo
babanız oge yemegıne gelıyormu
harca onlar mutlu oluyolar ben nille deliriyorum akşamları bayılıyo şebeki.
akşam at oldum beraber zıpladık mesela koptu.:):)
bu arada yürütecimiz var ablamın kızının canım ama ben koyıyorum evde değilim diye
ama çok meraktan bikere koydum hoppppp mutfağa uçtu resmen yani aras paşa gibi çok sevdi
ama gittiğim doktor budefa yine uyardı hemde bakıcımızjn yanıda yürüteci savunan kadın artık istemiyo:):):)
ay songülüm alemsinya off:
bizimki bişey yapmıyo ama ağlayınca çok bağrıyo nilde çok korkuyo ..
zor ya gerçekten zor.
insanlık hali gerçekten hiç fark etmedim sabah eşime söledim telefonda incee bi fırça yedim bi de nasıl fark etmezsin die:)) valla canım kalın bi bez buldum desem yalan olur bulamadım kullanmadığım yastık yüzü vardı çıkarmıştım bazen rananın üzerine örtüyodum öyla onu kat kat katladım.. bi tane büyük çanta poşeti kestim bağlaç yerlerinden sonra eski naylonları bilirsin o tarz yaptım ranaya bağladım hışır huşur oldu ama bir saat sonra altını açtım yarım saat de altı açık bekledik babayı bana da büyük ders oldu valla
geliyo canım öğle 12 akşam 5 evde
geliyo canım öğle 12 akşam 5 evde
cnm bızım dr da ıstemıyo ama ben kontrollu bındırıyorum
ama senın olmadıgın sartlarda kontrol elden gıdebılır
demek nılde oyunlardan cok hoslanıyo gun gectıkce cok anlıyolar cnm
pekala tv ızlıyormu
ben arada duck tv acıyorum bı ıkı ıs yapıyorum o ara ama oda kontrollu goruntu akısı falan mınnaklara gore
hahaha:
koptum vallahaözcananımya hey allahımya.
ya bu adada ben sana özcanan diyom senin isminle hitap etsem sana daha iyi olacak canımya ..
tabi söylersen.
bu arada bende böyle bişey yapsam eşimden öyle ince fırça değil sağalam bi fırça yerim herhalde ucuz atlatmışsın tatlım..
ama önemli olan çözümü bullman..
yemek yetıstırebılıyormusun yoksa aksamdan olanlardan yıyormu
cıddımızın cnm cok uzuldum gercekten kac dk suruyo ay hep tembıh et cnm yavas gıt falan dıye naparsın ıste herkez kendını dusunuuyokızlar eşimi haftanın bir günü başka bir ilçeye görevlendirme yapmışlar ya mesaj attıçok canım sıkıldı bizim ilçeyle gideceği ilçe arasındaki yolu ben hiç sevmiyorum çok tehlikeli ve eşim kesinlikle arabayla gitmek isteyecek çok moralim bozuldu yaa tam öğle 12 akşam 5 derken nazar ettim herhal kendi kendime yapılan haksızlık o ilçenin müdürü var ve sürekli rapor alıyor diye eşimi görevlendirmişler
memur olmak güzel bişey bende gittiğimde eşim evde oluyo ve sabahlarıda benden çok sonra çıkıyo:)
ben sabah 6 buçukta evden çıkıp akşam 7de evde oluyorum
aynen canım ben konturol edemiyeceğim için yürüteci kurmuyorum ama hafta sonları arada kaçamak yaparız tabi
evet oyunu çok seviyolar büyüyolar artık gerçekten.
dün ona şu şekilli oyuncaklar varya üçgen kare yuvarlak falan içine atıyosun onlardan aldım kutunun kapağını açıyo deviriyo sonrada çılık atıyo ::):)
tv olayı yine benim konturolümde olması lazım biz izlerken bakıyo bazen ben dikkatini dağatıyorum ..
bikere taviz verirsem birdaha izletirler eminim oyüzden..
kızlar eşimi haftanın bir günü başka bir ilçeye görevlendirme yapmışlar ya mesaj attıçok canım sıkıldı bizim ilçeyle gideceği ilçe arasındaki yolu ben hiç sevmiyorum çok tehlikeli ve eşim kesinlikle arabayla gitmek isteyecek çok moralim bozuldu yaa tam öğle 12 akşam 5 derken nazar ettim herhal kendi kendime yapılan haksızlık o ilçenin müdürü var ve sürekli rapor alıyor diye eşimi görevlendirmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?