2012 kasım bebekleri büyüyor..

zor oluyomuş canım ya keşke eşin senin yerinde çalışsa sen de eşinin... biz aynı yerde çalıştığımız için sıkıntı olmayacak o üs katta ben alt o benden daha az çalışıyo ama orasıda gerçek benim işlerim daha da yoğun oluyo tv olayında benim kızım çok meraklı değil televizyona sadece pepeye hayran çığlığı basıyo pepeyi gördüğü zaman markette pepeyi gösterdim çığlık attı yine tepinmeler falan :))

aman ıyı sevıdnım cnm yemek secen adam cok zor
yanlız annenın ısı cok zor

ohhh bizim burdada vardı o ama sonra kalktı çok sinir oluyorum şimdiya..

canım tabiki doğru bişekilde oynuyamıyo daha ama amna en azından döküp falan oynamaya çalışıyo
ilerleyen zamanlardada anlıyacak mutlaka
bide iç içe geçen kaplardan aldım ona..

haklısın ama gel de bana anlat bunu.. iki kere ayrı kaldık bu zamana kadar eşimle birinde çanakkaleye ev tutmaya geldi.. birinde de ankaraya sınava gitti.. sınava gitti döndüğü gece ben doğum yaptım.. eşimi görmeden girdim doğuma ve çok kötüydü.. hiç ayrılmadık öğlen görmesem akşama özlüyorum çünkü ondan başka kimsem yok haftanın bir günü iyice yalnızım artık offfffffffffffffffffff

aynen canımya keşke işlerimiz farklı olsaydı onunla yani o benim yerimde olaydı
bu arada bizimkininde
öyle pepe falan işi yok ama bir köpeyimiz var
ablamın kızından özendi aldık diye bilirim sana hemde 2 ay falan oldu
şimdi çocuklar bizimkinin bütün oyuncaklarını elnden alsın ses çıkarmıyo ama o köpeyi alınca çılığı basıyo
ve oköpeyi görünce resmen sarılıyo gülüyo..

aman ıyı sevıdnım cnm yemek secen adam cok zor
yanlız annenın ısı cok zor

evet annemin işi gerçekten zor çünkü babam annemi 15 lik gelin sanıyo laf da söyleyemezsin patlar hemen gerçekten erkek evlat babaya bakıyo ona özeniyo haberin olsun..
annem anlatmıştı iki çocuk konuşuyorlarmış biri diğerine namaz kılıyomusun demiş o da bizim evde anneler namaz kılar babalar kılmaz ki ben de erkek olduğum için namaz kılmam demiş...
yani benim kızım olduğuna göre hal ve hareketlerime çok dikkat etmem gerekiyor.. rana bana bakacak çünkü...

büyüyünceye kadar da o köpeği elinden bırakmayacak söyleyeyim sana çünkü öyle oluyomuş bizim de bi tweety miz var tepesindeki ipleri çok sevyio ısırmaya çalışıyo koca kafasını ısıramıyo ama çok güzel sarılıyo

cnm esı ıs ıcın gıttıınde kalıcakmı?????

cn dogru dıyosun anne ve babalar ıyı ornek olmalıyız ay keske aras babasına benzese
ıyıkı esım babasına benzememıs gercı o zaman ay ı karede bulunamazdık sanırım

canım bak öyle düşünme artık rana var sonra biz varız tabiki eşinin yerini hiç bişey tutmaz ama en azından yanlız değilsin cnm..

bende bu pazar yaptım aynısını. çantada bezi kontrol ederdim hep vardır dedim bakmadım gittik gezmeye. benimki gezmekte yapmaz yapmaz bir yapmış bu sefer çıtçıtlısını batırana kadar ama bez yok arkadaşımda hamile ; azıcık daha erken doğursan küçük müçük seninkiyle idare ederdik diyorum . eşim hemen gitti aldı yakında bir marketten orda da benim kullandığım yokmuş turuncu paket prima almış 40 lı . o nasıl bitecek şimdi bilmiyorum =)

kasım bebeklerimiz ayrı ayrı birbirinden güzeller mi , yoksa bana mı öyle geliyor dün 11 aylık bebek geldi hiç beğenmedim est. est.

ah cnm benım nasılda anlıyo
bızdede oten oyunck cok yarenden ay gamgam bıle aras en cok dans eden kız var onu sevıyo capkın

özcanan eşin gittiği zaman yine 5 te gelmiycek mi canım. gurbette çok zor canım di mi yaa benim eşim de bazı günler 8 gidip 9 10 da geliyo çoook sıkılıyorum hele bi de kızım doğmadan önce resmen dakikaları sayardım geçmek bilmezdi.

kasım bebeklerimiz ayrı ayrı birbirinden güzeller mi , yoksa bana mı öyle geliyor dün 11 aylık bebek geldi hiç beğenmedim est. est.

haha guzel ınan bızım kızlar ay ben merak edıyorum bız burda senelerce yazısıcakmıyızkı buyuluklerınıde gorecekmıyız

bu arada saglık ocagında buyuk pot kırdım bı bebek ası olmustu dedım 6 ay asısımı demezmı yoooo 11 aylık dıye kal geldı sonra bana

ayyy yerim ben onuya
evet doğru söylüyosun benim dayımın kızınında bir tavşanı vardı halada duruyo kendisi 15 yaşında..Ç::)

aynen bizdede öyle eşim bbası gibi olsaydı bu iş olmazdı..

hay allahya bak bizimde dikkat etmemiz lazım iyi hatırlattınız kızlar bende çantayı konturol edeyim bari..
hep koyuyorum amabakmak lazım..

anaaa bıde sızınkısı altına ettı he o zman bız ucuz kurtardık zor olmustur o anda bıde yedekte olmasa eyvah dıyorum

bu arada sende malum kanama bıtmıyo ana ogul bıtırıverırsınız artık

ozcanan çok iyi anlıyorum seni. benimde eşim öğle arası geliyor eve , bazen toplantısı oluyor veya vaka çıkıyor gelemiyor çok moralim bozuluyor alıştım öğle arasını birlikte geçirmeye yalnız kalmak istemiyorum. ama haftada bir günmüş ilçeye gideceği gün o yüzden üzülme ya tamamen görevlendirilseydi haftanın her günü gitseydi ... hangi ilçeye gidecek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…