- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.881
memur olmak güzel bişey bende gittiğimde eşim evde oluyo ve sabahlarıda benden çok sonra çıkıyo:)
ben sabah 6 buçukta evden çıkıp akşam 7de evde oluyorum
aynen canım ben konturol edemiyeceğim için yürüteci kurmuyorum ama hafta sonları arada kaçamak yaparız tabi
evet oyunu çok seviyolar büyüyolar artık gerçekten.
dün ona şu şekilli oyuncaklar varya üçgen kare yuvarlak falan içine atıyosun onlardan aldım kutunun kapağını açıyo deviriyo sonrada çılık atıyo ::):)
tv olayı yine benim konturolümde olması lazım biz izlerken bakıyo bazen ben dikkatini dağatıyorum ..
bikere taviz verirsem birdaha izletirler eminim oyüzden..
değişiyo canım bugün sabahtan yaptım akşama da onu yiyecez.. bazen akşamdan kalanı yiyoruz.. bazen hem öğle yapıyorum hem akşam eşim öyle neden yemek yapmadın diyen bi tip değil yapma diyo evlendiğimizden beri 10 kilo alınca yemek yapmamı istemiyo adam son zamanlarda salatayla geçiştirmeye kalktı ama ben izin vermedim rahatım yemek konusunda çok şükür
kızlar eşimi haftanın bir günü başka bir ilçeye görevlendirme yapmışlar ya mesaj attıçok canım sıkıldı bizim ilçeyle gideceği ilçe arasındaki yolu ben hiç sevmiyorum çok tehlikeli ve eşim kesinlikle arabayla gitmek isteyecek çok moralim bozuldu yaa tam öğle 12 akşam 5 derken nazar ettim herhal kendi kendime yapılan haksızlık o ilçenin müdürü var ve sürekli rapor alıyor diye eşimi görevlendirmişler
ay cnm bızım o dert kalmadı artık yoksa ben bu kafayla baya bezsız kalabılırdım karda kısta bebeylede cıkamam
artık market alısverısı netten yapıyorum kapıda odeme 50 tl uzerı yetıstırıyolar koca bezı
cıddımızın cnm cok uzuldum gercekten kac dk suruyo ay hep tembıh et cnm yavas gıt falan dıye naparsın ıste herkez kendını dusunuuyo
hım hafatsonu guzel fıkır guldencım
ay bızım aras ole herseyı ızlemez bı bebek kanalına bakıyo ben arada acıyorum acıl ısım varsa hemen gulmeye konusmaya baslıyo ama dedgın gıbı tutsam cok uzun zaman ızleyebılır
o tarz oyuncaklardan anlıyou cnm bende alayım yarın
gercı bızım pasa herseyı damak kasıma olarak kullanıyo orası ayrı
cnım bozma moralini sen hiç allahım korur onu
hem onun artık daha fazla sorumluluklarıvar yavaş gider merak etme
hem allah korusun başımıza negelecek bilmiyoruzki evden bakkala inip döneceğimizin garantiside yok
sen hiç sıkma canını hem bak ranayada geçer sitresin biliyosun allahın izniyle herşey sorunsuz olacak..
zor oluyomuş canım ya keşke eşin senin yerinde çalışsa sen de eşinin... biz aynı yerde çalıştığımız için sıkıntı olmayacak o üs katta ben alt o benden daha az çalışıyo ama orasıda gerçek benim işlerim daha da yoğun oluyo tv olayında benim kızım çok meraklı değil televizyona sadece pepeye hayran çığlığı basıyo pepeyi gördüğü zaman markette pepeyi gösterdim çığlık attı yine tepinmeler falan :))
aman ıyı sevıdnım cnm yemek secen adam cok zor
yanlız annenın ısı cok zor
aynen canımya keşke işlerimiz farklı olsaydı onunla yani o benim yerimde olaydı
bu arada bizimkininde
öyle pepe falan işi yok ama bir köpeyimiz var
ablamın kızından özendi aldık diye bilirim sana hemde 2 ay falan oldu
şimdi çocuklar bizimkinin bütün oyuncaklarını elnden alsın ses çıkarmıyo ama o köpeyi alınca çılığı basıyo
ve oköpeyi görünce resmen sarılıyo gülüyo..
evet annemin işi gerçekten zor çünkü babam annemi 15 lik gelin sanıyo laf da söyleyemezsin patlar hemen gerçekten erkek evlat babaya bakıyo ona özeniyo haberin olsun..
annem anlatmıştı iki çocuk konuşuyorlarmış biri diğerine namaz kılıyomusun demiş o da bizim evde anneler namaz kılar babalar kılmaz ki ben de erkek olduğum için namaz kılmam demiş...
yani benim kızım olduğuna göre hal ve hareketlerime çok dikkat etmem gerekiyor.. rana bana bakacak çünkü...
insanlık hali gerçekten hiç fark etmedim sabah eşime söledim telefonda incee bi fırça yedim bi de nasıl fark etmezsin die:)) valla canım kalın bi bez buldum desem yalan olur bulamadım kullanmadığım yastık yüzü vardı çıkarmıştım bazen rananın üzerine örtüyodum öyla onu kat kat katladım.. bi tane büyük çanta poşeti kestim bağlaç yerlerinden sonra eski naylonları bilirsin o tarz yaptım ranaya bağladım hışır huşur oldu ama bir saat sonra altını açtım yarım saat de altı açık bekledik babayı bana da büyük ders oldu valla
haklısın ama gel de bana anlat bunu.. iki kere ayrı kaldık bu zamana kadar eşimle birinde çanakkaleye ev tutmaya geldi.. birinde de ankaraya sınava gitti.. sınava gitti döndüğü gece ben doğum yaptım.. eşimi görmeden girdim doğuma ve çok kötüydü.. hiç ayrılmadık öğlen görmesem akşama özlüyorum çünkü ondan başka kimsem yok haftanın bir günü iyice yalnızım artık offfffffffffffffffffff
cnm bez durumu nasıl gıdıyo ne bagladın ay anlat hele ınsanlık halı bgelır basımıza ne etcez bılelım o vakıt
ay bende gecen oturmaya gıttım 2 saatlıgıne eve gelınce arkettım komıdınde bırakısım bezlerı
ay ya orda altına etseydı ay ne kotu olurdu
alık anne songul
tamam cnm öle yaparım. hem alış artık bize teyzesi buralardayız ziyaretçilik bitti:) bu da kızımdan songül teyzesine gelsinEki Görüntüle 705967
bugünlük benden bu kadar hepiniz kendinize ii bakın öpüldünüz
aynen canımya keşke işlerimiz farklı olsaydı onunla yani o benim yerimde olaydı
bu arada bizimkininde
öyle pepe falan işi yok ama bir köpeyimiz var
ablamın kızından özendi aldık diye bilirim sana hemde 2 ay falan oldu
şimdi çocuklar bizimkinin bütün oyuncaklarını elnden alsın ses çıkarmıyo ama o köpeyi alınca çılığı basıyo
ve oköpeyi görünce resmen sarılıyo gülüyo..
kızlaarr ben geldim nasılsınız bakalım
merhaba cnm gıttımı mısafırler
kasım bebeklerimiz ayrı ayrı birbirinden güzeller mi , yoksa bana mı öyle geliyordün 11 aylık bebek geldi hiç beğenmedim est. est.
büyüyünceye kadar da o köpeği elinden bırakmayacak söyleyeyim sana çünkü öyle oluyomuş bizim de bi tweety miz var tepesindeki ipleri çok sevyio ısırmaya çalışıyo koca kafasını ısıramıyo ama çok güzel sarılıyo
cnm esı ıs ıcın gıttıınde kalıcakmı?????
cn dogru dıyosun anne ve babalar ıyı ornek olmalıyız ay keske aras babasına benzese
ıyıkı esım babasına benzememıs gercı o zaman ay ı karede bulunamazdık sanırım
bende bu pazar yaptım aynısını. çantada bezi kontrol ederdim hep vardır dedim bakmadım gittik gezmeye. benimki gezmekte yapmaz yapmaz bir yapmış bu sefer çıtçıtlısını batırana kadar ama bez yokarkadaşımda hamile ; azıcık daha erken doğursan küçük müçük seninkiyle idare ederdik diyorum . eşim hemen gitti aldı yakında bir marketten orda da benim kullandığım yokmuş turuncu paket prima almış 40 lı . o nasıl bitecek şimdi bilmiyorum =)
bende bu pazar yaptım aynısını. çantada bezi kontrol ederdim hep vardır dedim bakmadım gittik gezmeye. benimki gezmekte yapmaz yapmaz bir yapmış bu sefer çıtçıtlısını batırana kadar ama bez yokarkadaşımda hamile ; azıcık daha erken doğursan küçük müçük seninkiyle idare ederdik diyorum . eşim hemen gitti aldı yakında bir marketten orda da benim kullandığım yokmuş turuncu paket prima almış 40 lı . o nasıl bitecek şimdi bilmiyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?