- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.901
haha guzel ınan bızım kızlar ay ben merak edıyorum bız burda senelerce yazısıcakmıyızkı buyuluklerınıde gorecekmıyız
bu arada saglık ocagında buyuk pot kırdım bı bebek ası olmustu dedım 6 ay asısımı demezmı yoooo 11 aylık dıye kal geldı sonra bana
anaaa bıde sızınkısı altına ettı he o zman bız ucuz kurtardık zor olmustur o anda bıde yedekte olmasa eyvah dıyorum
bu arada sende malum kanama bıtmıyo ana ogul bıtırıverırsınız artık
ah songül naptın seeenn:) kesin morali bozulmuştur kadının. benim kızı görsen heralde 3 aylık mı dersin
kızlaarr ben geldim nasılsınız bakalım
ah cnm benım nasılda anlıyo
bızdede oten oyunck cok yarenden ay gamgam bıle aras en cok dans eden kız var onu sevıyo capkın
haha guzel ınan bızım kızlar ay ben merak edıyorum bız burda senelerce yazısıcakmıyızkı buyuluklerınıde gorecekmıyız
evet ya biz hep yazışalım delikanlı olduklarını genç kız olduklarını nasıl sorunlarla karşılaştığımızı hep paylaşalım kızlar olmazmı..
bu arada saglık ocagında buyuk pot kırdım bı bebek ası olmustu dedım 6 ay asısımı demezmı yoooo 11 aylık dıye kal geldı sonra bana
cnm ben sandımkı hep 6 aylık bebelerın ası zamanı normalde ınce dusunurum o yuzden rahattım uzuldum gercekten bırak ben ona 6 ay asısımı dedım yok 11 dedı sonra o da bana sızın de 11 ay asısımı dedı trafık karıstı yanı
cnm sana o sekılde gelıyordr
he bu arada acaba senın prensesı gorebılcekmıyız bılemıyorum yannı
hoşgeldin canım nerelerdesin sen
çapkın arasssss::)
hahahahahah:
Hatta olmazsa bi ara mailleri alıp toplu yazışırız nedersiniz olmazmı kızlar..
Hani bişey falan olursa..
kıskanç babamız izin vermiyo
kıskanç babamız izin vermiyo
bizimde bbabamız önce öyleydi ama şimdi şimdi alıştı atık çok kızıyodu resimleri faceye koymama izin vermiyodu ama güzel güzel yorumları duyunca aştık bu durumu..
insanlık hali gerçekten hiç fark etmedim sabah eşime söledim telefonda incee bi fırça yedim bi de nasıl fark etmezsin die:)) valla canım kalın bi bez buldum desem yalan olur bulamadım kullanmadığım yastık yüzü vardı çıkarmıştım bazen rananın üzerine örtüyodum öyla onu kat kat katladım.. bi tane büyük çanta poşeti kestim bağlaç yerlerinden sonra eski naylonları bilirsin o tarz yaptım ranaya bağladım hışır huşur oldu ama bir saat sonra altını açtım yarım saat de altı açık bekledik babayı bana da büyük ders oldu valla
olur tatlım benım ben hıc kopmak ıstemıyorum ay bu kadar seyı sor bakayım cevreye paylas bakalım ne kadar paylasıcaksın
ya aslında neden uzun sure gorusmeyelım engel yokkı kk 12 senedır varmıs
bu arada bakıyorumda dogum yapıpta bızım kadar aktıf olan topık yok
bız dırendık ayaktayız
kız babalarına da bakın hele
evet mesela bi ara ekim bebeklerinin aneleri çok yazışıyodu ama şimdi biz çok aktifiz hatta dediğin gibi en aktif biziz
bencede canım burdan yazışmaya devam edelim hep ama bide ne olur ne olmaz diye isteyenler bir birimize telefon ve maillerimizi verelim nedersiniz?
çünkü bişey oluyo mesela giremiyoruz ve aklımız kalıyo onda bilmiyorum benim oluyo mesela özcenanı nekadar merak etmiştik hatırlasanıza..
tabi bu benim fikrim sizede soruyorum..
ekım anneler deme banaresmen sızın yuzunuzden topiğime gırmek ıstemıyorum dedı ne kadar kırıldım kım ne derse desın
aman neyse
cnm ben bılgılerımı ozel msj olarak attım
kimdi oya tatlım ben hatırlayamadım ama boşver
buyursun girsin şimdi topiğine hahaha:
bende sana özelden atayım bilgilerimi tatlım
bu arada isteyen arkadaşlarımada atarım..
herkese hayırlı akşamlar öpüldünüzzzz
eşimin babası eşim 4 yaşındayken vefat etmiş keşke görseydim çünkü eşim babasına benziyo canımcnm esı ıs ıcın gıttıınde kalıcakmı?????
yok canım eşim geldi şimdi anlattı gidecek ama öğleden sonra gider bakar gelirim dedi üzülme falan diyo ama naz yapıyorum şimdi
cn dogru dıyosun anne ve babalar ıyı ornek olmalıyız ay keske aras babasına benzese
ıyıkı esım babasına benzememıs gercı o zaman ay ı karede bulunamazdık sanırım
bişi diyim mi iyi ki siz varsınız valla olmasanız nolurdum bilmemcanım bak öyle düşünme artık rana var sonra biz varız tabiki eşinin yerini hiç bişey tutmaz ama en azından yanlız değilsin cnm..
5 te gelecekmiş canım gurbette zor kimse yok cadı sürekli mız mız bi kız var bazen çekilmez oluyo bu hayat bak üzüldüm diye erkenden çıkmış gelmiş ama yine de pas vermiyorum ama onun suçu da yok biliyorumözcanan eşin gittiği zaman yine 5 te gelmiycek mi canım. gurbette çok zor canım di mi yaa benim eşim de bazı günler 8 gidip 9 10 da geliyo çoook sıkılıyorum hele bi de kızım doğmadan önce resmen dakikaları sayardım geçmek bilmezdi.
ozcanan çok iyi anlıyorum seni. benimde eşim öğle arası geliyor eve , bazen toplantısı oluyor veya vaka çıkıyor gelemiyor çok moralim bozuluyor alıştım öğle arasını birlikte geçirmeye yalnız kalmak istemiyorum. ama haftada bir günmüş ilçeye gideceği gün o yüzden üzülme ya tamamen görevlendirilseydi haftanın her günü gitseydi ... hangi ilçeye gidecek ?
herkese hayırlı akşamlar öpüldünüzzzz
cnm topik sahıbı bırden topiğe gırmemeye basladı ve bı gun gırdıgınde sırf bu karmasa yuzunde topiğime gırmek bıle ıstemıyorum artık dedı
kızlardas hep ozelden mesaj atmıslar sora bız gıdıncede boyle ıyı oldu takıp edmıyoruz dıye rahatlama moduna gırdıler
evet rahatsız olabılırler
ama bana topik sahıbı ozelden arkadasım bu sekılde olmuyo kızlarda rahatsız deseydı
ben kasım annelrıne kızlar karmasa oluyo hadı gıdelım topiğimıze derdım
kalpkerde kırılmamıs olurdu hepımız anneyız kıbar olunabılırdı
haksızmıyım cnm
tamamdır cnm sende bana at ekleselım
iyi akşamlar canım erdemimizi mucukluyorum ama kafasından yanaktan değil:).)
kesinlikle haklısın canım ne alaka anlamadım hiç hayret bişey ya çok ilginç bence bunun adı kıskançlık cnm karışıklık falan değil..
Sonuçta burda hem güzel dostluklar kuruyoruz hemde bir birimizle tecrubelerimizi paylaşıyoruz bilgiler öğreniyoruz
ben bilmediğimi senden sen ondan o benden yani böyle boşver bizim yerimiz iy cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?