2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese hayırlı akşamlar öpüldünüzzzz

ayy hepimiz iyiki varız tatlım.

ama bak öyle yapma canım sonuçta onun elinde değil bence daha çok pas vermelisin ona..

ah bu adamların bızden cektıklerı adamcagz ne etsın dımı ama
valla bende gecen cıkolatalı yerıne vanılyalı dondurma aldı dıye kustum neden benı dıkkate alıyosun dıye haha adam gerı gelıp degıstıreyımmı dedı utandım

gülden canım sen nerede çalışıyordun çok zormuş çalışma saatlerin yaa

canım ben mavijeansta çalışıyorum

aynen tatlım..

banada at gülden =)

atıyorum cnm

ozcanan üzülme görevlendirme nihayetinde. gurbette olsanda kuzun var hemde anne demiş =)
dün gece rana dan çok etkilenmişim ki bütün gece rüyamda anne diyordu sana bir göremedik ...

bencede ya bende yapıyorum bazen ..

Gulden cnm deneme sms ı attım telıne no yu dogru kaydetmısmıyım

aldım canım mesajını bende attım
bu arada mertur sanada msj attım canım..

kızlar size bişey söyliim mi. hepiniz çook tatlısınız biliyo musunuz her zaman aktif olarak yazamasam da sürekli okuyorum. sizinle beraber hüzünlenip sizinle beraber gülüyorum. hatta bazı şeylere aradan günler geçse de aklıma geldikçe gülüyorum. mesela songülün dondurma makinesi olayını hiç unutamıyorum rananın özcananın burnuna saldırması beni hala güldürüyo iyi ki varsınız yaa sizi seviyorumm

ozcanan üzülme görevlendirme nihayetinde. gurbette olsanda kuzun var hemde anne demiş =)
dün gece rana dan çok etkilenmişim ki bütün gece rüyamda anne diyordu sana bir göremedik ...
Hiç gülesim yoktu valla yaa ekleyemedim ki göstereyim you tube da bizim bey izin vermez du bakalım hayırlısı :) mail atarım belki sana
ayy hepimiz iyiki varız tatlım.

ama bak öyle yapma canım sonuçta onun elinde değil bence daha çok pas vermelisin ona..
sırf senin hatrına gittim sarıldım onun yanındaydım:) ranayı uyutuyo şimdi bana git arkadaşlarınla konuş hadi dedi ne anlayışlı kocam var yaa
emin ol ben de çok mutluyum burdu nazarlardan saklasın rabbim çok iyiyiz yani gelene de kapı açık ekim kasım aralık :) ben çok şey öğrendim senden iyi ki gitmemişin ekime boşver arasım bizim oğlumuz kasım bebeği o
Allah iyiliğini versin aynı bensin yemin ederim ya

ama sende hep aktif ol ki daha çok kaynaşalım ben evdeyim diye bu kadar çok aktifim temmuz başı çalışmaya başlayacam bizim uyap sağolsun izin vermiyo bu foruma kara kara düşünüyorum ne yapacam diye belli saatlerde izin var onda da zaten ben süt izni diye eve gelecem üzülüyorum ama artık akşamları takılacam yapacak bişi yok
bu arada ne bilgisi istiyonuz bende istiyorum bananeeeeeeeeee

cnm bnımm ya ah ben bırakırmıydım buraları baksana brda ımse yoktu ben oraya yazarken vıcdanım elvermedı kızlarada seslendım sagolsunlar onlarda geldı

bu arada bız sana uyarız cnm benım sen merak etme
ay bugun amma cok durdum he 4 saat uzak kaldım ısler bıttı aras uyuyo burası olmasa ne yapardım
acaba yazlık kıslıklarımız ayarlardım ay daldan dala yazıyorum he

yaa sen temmuzda çalışmaya başlayacaksın ben de ağustosta daha aktif olurum belkim. off off kızlarr öyle bi derdim var ki aklıma geldikçe içim sıkılıyo eşim ağustosta askere gidecek gibi

canım iyi yapmışsın ..
aferin sana:)
bu arada aaa ovidyodan bende istiyommm:
biz bbirbirimize maillerimizi ve telefonlarımızı yazdık canım hiç kopmayalım diye özelden mesej attık sende istermisin
ben çok sevinirim..

bağımlılık yapıyo burası yahu bugün yemek yapışımı görseydin mutfağa koydum laptopu hem bakıyom hem yemek yapıyom

evet istiyorum canım ya gönder ben de gönderiim

özcenan
yaaa ben akşamları giremiyorumki tatlım bak çok üzüldüm şimdi...

ayarlarız canım ya sonsuza kadar süt izni olmayacak ki saat 3 ten sonra uyap izin veriyo saat 5 e kadar bi de 1 den 2 ye kadar izin veriyo sabahları izin yok görüşürüz yine merak etme sen

bağımlılık yapıyo burası yahu bugün yemek yapışımı görseydin mutfağa koydum laptopu hem bakıyom hem yemek yapıyom

haha bak burası hızını arttırdı dımı ama
bende 11 ıle 15:00 arası 4 saat tuym ıslerı bıtırıyorum sonra bızın cocuku uyuturyoru o sekılde kafam rahat gırıyorum
sankı ıs guc bıtırıp komsu gıtmıscesıne

tabi canım yoksa yazmam da sıkıntı olabilirdi tv ihityacı falan duymuyorum ki zaten burası var diye

yaa sen temmuzda çalışmaya başlayacaksın ben de ağustosta daha aktif olurum belkim. off off kızlarr öyle bi derdim var ki aklıma geldikçe içim sıkılıyo eşim ağustosta askere gidecek gibi

canım aynı dert bende de vareşim bu ağustos askere gtmek istio aklıma geldikçe içim sıkılıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…