- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.921
herkese hayırlı akşamlar öpüldünüzzzz
cnm topik sahıbı bırden topiğe gırmemeye basladı ve bı gun gırdıgınde sırf bu karmasa yuzunde topiğime gırmek bıle ıstemıyorum artık dedı
kızlardas hep ozelden mesaj atmıslar sora bız gıdıncede boyle ıyı oldu takıp edmıyoruz dıye rahatlama moduna gırdıler
evet rahatsız olabılırler
ama bana topik sahıbı ozelden arkadasım bu sekılde olmuyo kızlarda rahatsız deseydı
ben kasım annelrıne kızlar karmasa oluyo hadı gıdelım topiğimıze derdım
kalpkerde kırılmamıs olurdu hepımız anneyız kıbar olunabılırdı
haksızmıyım cnm
tamamdır cnm sende bana at ekleselım
eşimin babası eşim 4 yaşındayken vefat etmiş keşke görseydim çünkü eşim babasına benziyo canım
bişi diyim mi iyi ki siz varsınız valla olmasanız nolurdum bilmem
5 te gelecekmiş canım gurbette zor kimse yok cadı sürekli mız mız bi kız var bazen çekilmez oluyo bu hayat bak üzüldüm diye erkenden çıkmış gelmiş ama yine de pas vermiyorum ama onun suçu da yok biliyorum(
insan alışıyor ya biriyle konuşmaya telefondaki gibi olmuyor ne bileyim yeniceye görevlendirmişler canım ve yeni katip atanıncaya kadar bu böyle sinir oluyorum bu ysk ya
kimdi oya tatlım ben hatırlayamadım ama boşver
buyursun girsin şimdi topiğine hahaha:
bende sana özelden atayım bilgilerimi tatlım
bu arada isteyen arkadaşlarımada atarım..
eşimin babası eşim 4 yaşındayken vefat etmiş keşke görseydim çünkü eşim babasına benziyo canım
bişi diyim mi iyi ki siz varsınız valla olmasanız nolurdum bilmem
5 te gelecekmiş canım gurbette zor kimse yok cadı sürekli mız mız bi kız var bazen çekilmez oluyo bu hayat bak üzüldüm diye erkenden çıkmış gelmiş ama yine de pas vermiyorum ama onun suçu da yok biliyorum(
insan alışıyor ya biriyle konuşmaya telefondaki gibi olmuyor ne bileyim yeniceye görevlendirmişler canım ve yeni katip atanıncaya kadar bu böyle sinir oluyorum bu ysk ya
gülden canım sen nerede çalışıyordun çok zormuş çalışma saatlerin yaa
bende anlam veremedım cnm
mesela araalık annelerınden arkadaslarımız geldı basta ozcanan olmak uzere ben ne kadar mutlu oldum tanıdıgıma fazla paylasım tecrube hepımızın ısıne yarar
hanı ben herzaman kıbarlıktan yanayım cok kolay kırıcı soz soylemek
bı sure oncede bılıyosun bı takım seyler oldu cokta zor degıl kabalasmak ama gerek yok bızım burdakı amacımız cok arklı
banada at gülden =)
ah bu adamların bızden cektıklerı adamcagz ne etsın dımı ama
valla bende gecen cıkolatalı yerıne vanılyalı dondurma aldı dıye kustum neden benı dıkkate alıyosun dıye haha adam gerı gelıp degıstıreyımmı dedı utandım
Gulden cnm deneme sms ı attım telıne no yu dogru kaydetmısmıyım
Hiç gülesim yoktu valla yaa ekleyemedim ki göstereyim you tube da bizim bey izin vermez du bakalım hayırlısı :) mail atarım belki sanaozcanan üzülme görevlendirme nihayetinde. gurbette olsanda kuzun var hemde anne demiş =)
dün gece rana dan çok etkilenmişim ki bütün gece rüyamda anne diyordu sanabir göremedik ...
sırf senin hatrına gittim sarıldım onun yanındaydım:) ranayı uyutuyo şimdi bana git arkadaşlarınla konuş hadi dedi ne anlayışlı kocam var yaaayy hepimiz iyiki varız tatlım.
ama bak öyle yapma canım sonuçta onun elinde değil bence daha çok pas vermelisin ona..
emin ol ben de çok mutluyum burdu nazarlardan saklasın rabbim çok iyiyiz yani gelene de kapı açık ekim kasım aralık :) ben çok şey öğrendim senden iyi ki gitmemişin ekime boşver arasım bizim oğlumuz kasım bebeği obende anlam veremedım cnm
mesela araalık annelerınden arkadaslarımız geldı basta ozcanan olmak uzere ben ne kadar mutlu oldum tanıdıgıma fazla paylasım tecrube hepımızın ısıne yarar
hanı ben herzaman kıbarlıktan yanayım cok kolay kırıcı soz soylemek
bı sure oncede bılıyosun bı takım seyler oldu cokta zor degıl kabalasmak ama gerek yok bızım burdakı amacımız cok arklı
Allah iyiliğini versin aynı bensin yemin ederim ya
ah bu adamların bızden cektıklerı adamcagz ne etsın dımı ama
valla bende gecen cıkolatalı yerıne vanılyalı dondurma aldı dıye kustum neden benı dıkkate alıyosun dıye haha adam gerı gelıp degıstıreyımmı dedı utandım
kızlar size bişey söyliim mi. hepiniz çook tatlısınız biliyo musunuzher zaman aktif olarak yazamasam da sürekli okuyorum. sizinle beraber hüzünlenip sizinle beraber gülüyorum. hatta bazı şeylere aradan günler geçse de aklıma geldikçe gülüyorum. mesela songülün dondurma makinesi olayını hiç unutamıyorum rananın özcananın burnuna saldırması beni hala güldürüyo iyi ki varsınız yaa sizi seviyorumm
hiç gülesim yoktu valla yaa ekleyemedim ki göstereyim you tube da bizim bey izin vermez du bakalım hayırlısı :) mail atarım belki sana
Sırf senin hatrına gittim sarıldım onun yanındaydım:) ranayı uyutuyo şimdi bana git arkadaşlarınla konuş hadi dedi ne anlayışlı kocam var yaa
Emin ol ben de çok mutluyum burdu nazarlardan saklasın rabbim çok iyiyiz yani gelene de kapı açık ekim kasım aralık :) ben çok şey öğrendim senden iyi ki gitmemişin ekime boşver arasım bizim oğlumuz kasım bebeği o
Ama sende hep aktif ol ki daha çok kaynaşalım Ben evdeyim diye bu kadar çok aktifim temmuz başı çalışmaya başlayacam bizim uyap sağolsun izin vermiyo bu foruma kara kara düşünüyorum ne yapacam diye belli saatlerde izin var onda da zaten ben süt izni diye eve gelecem üzülüyorum ama artık akşamları takılacam yapacak bişi yok
Bu arada ne bilgisi istiyonuz bende istiyorum bananeeeeeeeeee
Hiç gülesim yoktu valla yaa ekleyemedim ki göstereyim you tube da bizim bey izin vermez du bakalım hayırlısı :) mail atarım belki sana
sırf senin hatrına gittim sarıldım onun yanındaydım:) ranayı uyutuyo şimdi bana git arkadaşlarınla konuş hadi dedi ne anlayışlı kocam var yaa
emin ol ben de çok mutluyum burdu nazarlardan saklasın rabbim çok iyiyiz yani gelene de kapı açık ekim kasım aralık :) ben çok şey öğrendim senden iyi ki gitmemişin ekime boşver arasım bizim oğlumuz kasım bebeği o
ama sende hep aktif ol ki daha çok kaynaşalım ben evdeyim diye bu kadar çok aktifim temmuz başı çalışmaya başlayacam bizim uyap sağolsun izin vermiyo bu foruma kara kara düşünüyorum ne yapacam diye belli saatlerde izin var onda da zaten ben süt izni diye eve gelecem üzülüyorum ama artık akşamları takılacam yapacak bişi yok
bu arada ne bilgisi istiyonuz bende istiyorum bananeeeeeeeeee
Hiç gülesim yoktu valla yaa ekleyemedim ki göstereyim you tube da bizim bey izin vermez du bakalım hayırlısı :) mail atarım belki sana
sırf senin hatrına gittim sarıldım onun yanındaydım:) ranayı uyutuyo şimdi bana git arkadaşlarınla konuş hadi dedi ne anlayışlı kocam var yaa
emin ol ben de çok mutluyum burdu nazarlardan saklasın rabbim çok iyiyiz yani gelene de kapı açık ekim kasım aralık :) ben çok şey öğrendim senden iyi ki gitmemişin ekime boşver arasım bizim oğlumuz kasım bebeği o
ama sende hep aktif ol ki daha çok kaynaşalım ben evdeyim diye bu kadar çok aktifim temmuz başı çalışmaya başlayacam bizim uyap sağolsun izin vermiyo bu foruma kara kara düşünüyorum ne yapacam diye belli saatlerde izin var onda da zaten ben süt izni diye eve gelecem üzülüyorum ama artık akşamları takılacam yapacak bişi yok
bu arada ne bilgisi istiyonuz bende istiyorum bananeeeeeeeeee
cnm bnımm ya ah ben bırakırmıydım buraları baksana brda ımse yoktu ben oraya yazarken vıcdanım elvermedı kızlarada seslendım sagolsunlar onlarda geldı
bu arada bız sana uyarız cnm benım sen merak etme
ay bugun amma cok durdum he 4 saat uzak kaldım ısler bıttı aras uyuyo burası olmasa ne yapardım
acaba yazlık kıslıklarımız ayarlardım ay daldan dala yazıyorum he
canım iyi yapmışsın ..
aferin sana:)
bu arada aaa ovidyodan bende istiyommm:
biz bbirbirimize maillerimizi ve telefonlarımızı yazdık canım hiç kopmayalım diye özelden mesej attık sende istermisin
ben çok sevinirim..
özcenan
yaaa ben akşamları giremiyorumki tatlım bak çok üzüldüm şimdi...
bağımlılık yapıyo burası yahu bugün yemek yapışımı görseydin mutfağa koydum laptopu hem bakıyom hem yemek yapıyom
haha bak burası hızını arttırdı dımı ama
bende 11 ıle 15:00 arası 4 saat tuym ıslerı bıtırıyorum sonra bızın cocuku uyuturyoru o sekılde kafam rahat gırıyorum
sankı ıs guc bıtırıp komsu gıtmıscesıne
yaa sen temmuzda çalışmaya başlayacaksın ben de ağustosta daha aktif olurum belkim. off off kızlarr öyle bi derdim var ki aklıma geldikçe içim sıkılıyoeşim ağustosta askere gidecek gibi
tabi canım yoksa yazmam da sıkıntı olabilirdiTv ihityacı falan duymuyorum ki zaten burası var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?