- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.941
yaa sen temmuzda çalışmaya başlayacaksın ben de ağustosta daha aktif olurum belkim. Off off kızlarr öyle bi derdim var ki aklıma geldikçe içim sıkılıyoEşim ağustosta askere gidecek gibi
canım aynı dert bende de vareşim bu ağustos askere gtmek istio aklıma geldikçe içim sıkılıo
yaa sen temmuzda çalışmaya başlayacaksın ben de ağustosta daha aktif olurum belkim. off off kızlarr öyle bi derdim var ki aklıma geldikçe içim sıkılıyoeşim ağustosta askere gidecek gibi
canım aynı dert bende de vareşim bu ağustos askere gtmek istio aklıma geldikçe içim sıkılıo
supersın cnm benım
ay bız sana cok alıstık he temmuz gelınce gunduz bosluk olucak
tv bende bakmıyorum artık ıhtıyac duymuyorum
yaa öyle mi canım desene dertleşecek birini buldum. bizim artık mecbur gibi canım yaa gitmediği her dönem ceza ödeyecek. bi tek sağlık kontrolünde bişey çıkar mı bilmiyorum kalp rahatsızlığı var
yaa öyle mi canım desene dertleşecek birini buldum. Bizim artık mecbur gibi canım yaa gitmediği her dönem ceza ödeyecek. Bi tek sağlık kontrolünde bişey çıkar mı bilmiyorum kalp rahatsızlığı var
aa uzuldum kızlar ya cok zor bı durm
kısa dönem mi uzun dönemmi çok şükür biz o işi evlenmeden önce hallettik nişanlıyken gitti geldi çok zor çocukla bi de ALlah yardımcınolsun kim kalacak seninle
haha bak burası hızını arttırdı dımı ama
bende 11 ıle 15:00 arası 4 saat tuym ıslerı bıtırıyorum sonra bızın cocuku uyuturyoru o sekılde kafam rahat gırıyorum
sankı ıs guc bıtırıp komsu gıtmıscesıne
tabi canım yoksa yazmam da sıkıntı olabilirditv ihityacı falan duymuyorum ki zaten burası var diye
yaa öyle mi canım desene dertleşecek birini buldum. bizim artık mecbur gibi canım yaa gitmediği her dönem ceza ödeyecek. bi tek sağlık kontrolünde bişey çıkar mı bilmiyorum kalp rahatsızlığı var
biz geldik doktordan arkadaslar,enfeksiyon kapmis yavrum antibiyotik verdi oksuruk surubu verdi bide balgam sokucu bir damla verdi cuma saat 3 gene randevumuz var bakalim o zaman ne diyecek yavrum inneye inneye uyudu simdi,allah butun bebeklerimizi korusun daha kotu dert vermesin yarabbim bittim resmen bu gun uzulmekten alahim bebeyimin yardimcisi olsun hemen ilessin benim kusum.
biz geldik doktordan arkadaslar,enfeksiyon kapmis yavrum antibiyotik verdi oksuruk surubu verdi bide balgam sokucu bir damla verdi cuma saat 3 gene randevumuz var bakalim o zaman ne diyecek yavrum inneye inneye uyudu simdi,allah butun bebeklerimizi korusun daha kotu dert vermesin yarabbim bittim resmen bu gun uzulmekten alahim bebeyimin yardimcisi olsun hemen ilessin benim kusum.
inşallah kısa dönem çıkar ben de çok dua ettim kısa çıksın diye 157 gün saydım ama çok zor geçti doğum günümde gitmişti ya ço ağlamıştım ama sayılı gün çabuk geçiyo inşallah kısa çıkar canım ALlah yardımcın olsunevet canım çok zor gerçekten dua edin bize
canm kısa dönem çıkar diye ümit ediyoruz. uzun dönem olursa yıkılırımçocukla aslında daha kolay olacak gibi hiç olmazsa onunla uğraşırken vakit geçiyo ama tabi bilemiyorum gidince anlıycaz onu artık. annemlerin yanına gitcem sanırım canım
çok geçmiş olsun canım nerden kapmış enfeksiyon ya canım yavrum kuçucukbiz geldik doktordan arkadaslar,enfeksiyon kapmis yavrum antibiyotik verdi oksuruk surubu verdi bide balgam sokucu bir damla verdi cuma saat 3 gene randevumuz var bakalim o zaman ne diyecek yavrum inneye inneye uyudu simdi,allah butun bebeklerimizi korusun daha kotu dert vermesin yarabbim bittim resmen bu gun uzulmekten alahim bebeyimin yardimcisi olsun hemen ilessin benim kusum.
hahahaah.
iyi yapıyosun şekerim benide yakında kovacaklar burdan ..
cnm sana mesaj attım bilgin olsun..
özelden
bu arada bu kız kaçar kızlar öpüyorum sizi ve de kokluyorum..
evet canım arttık dertleşiriz.aslında gtseler bir an önce iii olur.kısa dönem olur inşallh..kalp rahatsızlığı umarım ciddi diildr ama ciddi olmasa bile belkide gtmeyebilir eşin
öyle canım ya eninde sonunda gidecekler zaten bebekler büyümeden gitsinler de hiç olmazsa yavrularımız sıkıntı çekmesin. varsın biz çekelim. büyüdüklerinde düşünsene nasıl özlerler babalarınıartık hayırlısı olsun canım çok ciddi değil ama askerlik yapmaya engel mi değil mi bilemiyoruz. kontrolde belli olacak artık
inşallah kısa dönem çıkar ben de çok dua ettim kısa çıksın diye 157 gün saydım ama çok zor geçti doğum günümde gitmişti ya ço ağlamıştım ama sayılı gün çabuk geçiyo inşallah kısa çıkar canım ALlah yardımcın olsun
çok geçmiş olsun canım nerden kapmış enfeksiyon ya canım yavrum kuçucukçok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir bebişin inşallah
hemen bakıyorum canım nili öp yerime görüşürüz yarın
ağlamıştım falan diyip beni de ağlatacaksın şimdi yaazaten hazırım ağlamaya duygusalım da biraz. bu günlerde dilimde şu şarkı Gitme aklım sende kalır uyuyamam geceleri.. sen düşün artık psikolojimi
ağlamıştım falan diyip beni de ağlatacaksın şimdi yaazaten hazırım ağlamaya duygusalım da biraz. bu günlerde dilimde şu şarkı Gitme aklım sende kalır uyuyamam geceleri.. sen düşün artık psikolojimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?