2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar ben cıkayım artık aras hala uyuyo oglumun corbasını yapayım uyanınca yedırırım hayırlı aksamlar
artık gece gelırım opuldunuz

kızlar ben cıkayım artık aras hala uyuyo oglumun corbasını yapayım uyanınca yedırırım hayırlı aksamlar
artık gece gelırım opuldunuz

ben de kaçtım kızlar rana mız mız acıktı öpüldünüz görüşürüz akşam inşallah gerçi kuzey güney var giremeyebilirim bi de maç var yoğunum bu akşam:)

amannn benımde ıcıme dert oldu sımdı he
ben neden gece kusuyum esım gelmedn uyuyamıyorum olduda uyudum bın kere kalkıyorumm
esım gelıncede heyecanlnıyorum

yaa en iyisi şimdiden düşünmemek canım becerebilirsem tabi. o gün gelince de bi şekilde geçircez artık siz varsınız ya daha çabuk geçer inşallah. geceleri uyuyamzsam de napiim burda sohbet ederiz seninle di mi ama

bende öyle düşünüyorum canım nişanlıyken de bebek olmadan önce de daha çok zorlanırmışım gibime geliyo. neyse canım hele bi o gün gelsin de. bu arada sağolun kızlar destekleriniz için anlatınca rahatladım biraz

benim eşimde yapmadı daha askerlik şimdilik gündemde değil bakalım ne olacak =)
sende gidersin eşinle olur biter katrenur =)

canım bizim de gündemde değildi aslında ama bi kağıt gelmiş bakaya mı kalmış ne birden oturuverdi gündemimize. zaten uzun dönem çıkarsa öyle diyorum bizde geliriz seninle diye. bakalım hayırlısı olsun artık.

ay kızlar 2 gündür geçmişi okuyorum okuyorum bitmiyor.neyse 1000.sayfayı yakalıyim dedim 2 kalmış

kısa dönem mi uzun dönemmi çok şükür biz o işi evlenmeden önce hallettik nişanlıyken gitti geldi çok zor çocukla bi de ALlah yardımcınolsun kim kalacak seninle

ay askere gideceklerin işi zor.benim eşim de çocuk olursa ayrılamam deyip nişanlıyken gitmişti.şimdi arada 1 haftalığına yurt dışına falan gidiyor o bile çok zor geliyor bana

canım geçmiş olsun çok üzüldüm.karışmış gibi olmayayım ama istersen öksürük şurubunu kullanma.çünkü öksürerek hastalığı atmaya çalışıyor bebeklerimiz.şurup verince bunu engelleyip iyileşmelerini geciktirebiliyoruz

zor olacak biraz ama inşallah istanbul çıkar sizin benim eşim istanbulda yaptı askerliğini nişanlıyken gitmiştim ziyaretine taaa vandan istanbula hemde babamdan habersiz:87::87::87::87::87::87::87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…