- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.961
kızlar ben cıkayım artık aras hala uyuyo oglumun corbasını yapayım uyanınca yedırırım hayırlı aksamlar
artık gece gelırım opuldunuz
amannn benımde ıcıme dert oldu sımdı he
ben neden gece kusuyum esım gelmedn uyuyamıyorum olduda uyudum bın kere kalkıyorumm
esım gelıncede heyecanlnıyorum
yuttum bütüncümlelerimi sen üzülme bak kısa dönem olacak inşallah ve geliiip geçecek biz burdayız eninde sonunda yapılacak çok zor biliyorum ama bitiyo merak etme.. babam askere gitmeden vermem dedi mecbur gidildi askere yoksa eşim de gitmeye hevesli değlidi ben eşim gittiğnde nişanlı olduğmuz için çok zorlanmıştım ama şimdi kızım var daha dayanıklı olurum sen de öyle ol eşin düşünsün cünkü senden öte bi de bebeğinden ayrılacak
benim eşimde yapmadı daha askerlik şimdilik gündemde değil bakalım ne olacak =)
sende gidersin eşinle olur biter katrenur =)
kısa dönem mi uzun dönemmi çok şükür biz o işi evlenmeden önce hallettik nişanlıyken gitti geldi çok zor çocukla bi de ALlah yardımcınolsun kim kalacak seninle
biz geldik doktordan arkadaslar,enfeksiyon kapmis yavrum antibiyotik verdi oksuruk surubu verdi bide balgam sokucu bir damla verdi cuma saat 3 gene randevumuz var bakalim o zaman ne diyecek yavrum inneye inneye uyudu simdi,allah butun bebeklerimizi korusun daha kotu dert vermesin yarabbim bittim resmen bu gun uzulmekten alahim bebeyimin yardimcisi olsun hemen ilessin benim kusum.
ay kızlar 2 gündür geçmişi okuyorum okuyorum bitmiyor.neyse 1000.sayfayı yakalıyim dedim 2 kalmış
ay kızlar 2 gündür geçmişi okuyorum okuyorum bitmiyor.neyse 1000.sayfayı yakalıyim dedim 2 kalmış
takipte olacaksın sürekli:124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::118:
ay valla 1000 bana nasip oldu galiba
benim ekranda 20 mesaj gösteriliyo 500. sayfa da ben yazdım sandım sevinmiştim ilk sen mi yazdın şimdi kuzu ya
benim eşimde yapmadı daha askerlik şimdilik gündemde değil bakalım ne olacak =)
sende gidersin eşinle olur biter katrenur =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?