2012 kasım bebekleri büyüyor..

verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.songülcüm senin burda olduğunu görmedim.yoksa en çok sana yakışırdı 5 kalpli canım arkadaşım benim ki şımarıklık

ya ne güzel valla.siz olmasanız ne yapardım ben.iyi ki varsınız
bitti songülcüm.ece 2 gündür biraz huysuz bugün de sağ gözü çapaklı uyandı.o da kuzumu çok rahatsız etti.akşam erken uyudu.bakalım düzelmezse yarın bi doktora götüreyim diyorum sizlerde de oldu mu böyle bir şey?

çapak çokmuydu pamukla temizledikten sonra yine oldu mu biz küçükken olmuştu damla verdi doktor çok kullanmadım geçti elini çok gözüne götürüyo ondan oluyo bazen ama artık olmuyo geçti bizim uyanırken kücücük bi çapağımız oluyo ama her insanda olduğu kadar

sadece 1 gözündeydi çok fazla değildi ama ne bileyim göz hassa ya tedirgin oldum.gün boyu da arada göz yaşı aktı.dediğin gibi o yumuk ellerinin değmediği yer yok

sadece 1 gözündeydi çok fazla değildi ama ne bileyim göz hassa ya tedirgin oldum.gün boyu da arada göz yaşı aktı.dediğin gibi o yumuk ellerinin değmediği yer yok

doktor bana sürekli ellerini temiz tut dedi ben yıkıyorum arada sonra siliyorum yoksa gözlerini ovuşturuyo kızarıyo gözleri geçen mama yedirirken elini önce ağzına sonra da gözüne götürdü Allahtan gözüne bişi girmedi ödüm koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…