- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #9.981
yok canım olmamaış:18::18::18:
Kacirdimmmmm yaaaa
verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.songülcüm senin burda olduğunu görmedim.yoksa en çok sana yakışırdı 5 kalpli canım arkadaşım benim ki şımarıklık
sprint takip edince böyle oldu bak biz yazalım yazalım sen takip et 1000. sayfaya da kon olacak iş mi:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
sprint takip edince böyle oldu bak biz yazalım yazalım sen takip et 1000. sayfaya da kon olacak iş mi:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.songülcüm senin burda olduğunu görmedim.yoksa en çok sana yakışırdı 5 kalpli canım arkadaşım benim ki şımarıklık
Dogru he ziyaretciydim haha bence sprintin hakkiydi
Benim hbrim yoktu
ya ne güzel valla.siz olmasanız ne yapardım ben.iyi ki varsınız
bitti songülcüm.ece 2 gündür biraz huysuz bugün de sağ gözü çapaklı uyandı.o da kuzumu çok rahatsız etti.akşam erken uyudu.bakalım düzelmezse yarın bi doktora götüreyim diyorum sizlerde de oldu mu böyle bir şey?
çapak çokmuydu pamukla temizledikten sonra yine oldu mu biz küçükken olmuştu damla verdi doktor çok kullanmadım geçti elini çok gözüne götürüyo ondan oluyo bazen ama artık olmuyo geçti bizim uyanırken kücücük bi çapağımız oluyo ama her insanda olduğu kadar
ecenin resmini ne zaman görecez biiiz
sadece 1 gözündeydi çok fazla değildi ama ne bileyim göz hassa ya tedirgin oldum.gün boyu da arada göz yaşı aktı.dediğin gibi o yumuk ellerinin değmediği yer yok
ben resim yüklemeyi bilmiyorum.yardım ederseniz bir deneyeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?