2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyi aksamlar kizlar
nasiliniz
en son pzts girmistim almis yurumus sayfalar okuyamadim
1000 olmus sayfalar daha nice 1000 sayfalara ins.
kizlar yarin Kuran okutacagim evde kizim icin
dua edermisiniz bana
beni oyle arada bir giren biri olarak gormeyin ben hamileligimin basindan beri takip
ediyorum burayi ama ancayeni yeni yaziyorum
cok cekingenim dimi
inanmicaksiniz belki sirf burasi icin cebe internet aldim
bizde dr gittikvdun ve ek gidalara basliyoruz meyva sulari ile
pek bi liste vermedi anlatti sadece
songulun listeyi uygulayacagim
kizlar cok yoruldum iki gundur ev temizliyorum canim cikti anladim ki cok pismisim ben

Cnm arasin oldu eksik kalirmi hic gozden
Bi krem bi damla bi gunde bitti bu sabah edinde oldu kremden surdum

kızlarr kaçırmışım 1000 i yaa sabahtan beri de takipteydim oysaki. bi anlık dalgınlığımdan yararlandınız

zor olacak biraz ama inşallah istanbul çıkar sizin benim eşim istanbulda yaptı askerliğini nişanlıyken gitmiştim ziyaretine taaa vandan istanbula hemde babamdan habersiz:87::87::87::87::87::87::87::87:

İstanbul çıkarsa mükemmel olur =) sende pek gözü karaymışsın nasıl gittin yalnız başına

Ozcamam 1 ta istanbula nasio gittin ben cok tirsigimdir
2 ailen depremden sonrami mersine tasindi
3 kuzey bakmiyonmi ben yarin aksam beyimle izleyecegim

çooook tatlı eşim yanımdaydı aynı bizim kız dedi :)) maşallah subhanallah ecemize :)
canım benim ALlah kabul etsin ve Allah yardımcın olsun sağ salim okut temizlik gelen giden zor
İstanbul çıkarsa mükemmel olur =) sende pek gözü karaymışsın nasıl gittin yalnız başına
hmmm kız kardeşimi de taktım yıllık izne ayrıldı önce konyaya gittim sonra da istanbula bir gün kalıp geri döndüm o da bir gün izin aldı 3 gün uyumadık kardeşim benimle perişan oldu o ayrı.. pişman mıyım asla iyi ki gitmişim yoksa dayanamazdım.. annem biliyodu canım bi tek babam bilmiyodu hala da bilmiyor
Ozcamam 1 ta istanbula nasio gittin ben cok tirsigimdir
2 ailen depremden sonrami mersine tasindi
3 kuzey bakmiyonmi ben yarin aksam beyimle izleyecegim
istanbul mevzusunu anlattım canım gözü karaymı napiim yardım ediyo ALlah:)
ailem depremden sonra gitti mersine 1 sene tayin beklediler resmen süründürdü ysk nefret ediyorum yüksek seçim kurulundan bu yüzden babam nerdeyse emekli olacaktı ALlah annemin yüzüne baktı valla
bi de kuzey güneye bakıyorum tv ye bakarak yazıyorum da sölemesi ayıp

ay canım hakkını helal et.ben yazarken bakıyim dedim forum kurallarına falan.ordan buldum ekledim bir önceki sayfada sanırım yorumlarını bekliyoruz teyzesi
işte yavaş oldu ya daha doğrusu yanlış kaydetmişim yoksa iki dakkalik iş benim için bu işlerin içindeyim :))) ece çok tatlı sonuçta aralarında sadece 1 gün var ranayla benziyolar aynı bakışlar :)) ha bi de helal olsun ne demek.. başka faydalananlar olur

mrb lar kızlar yaklasık 1 saate yakın gecmısı okudum ne cok yazısmıssınz yaww.1000. sayfayıda gemısız hayrlı uğurlıu olsun nekadr ben yarısnda falan gelsemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…