- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.001
ya ne güzel valla.siz olmasanız ne yapardım ben.iyi ki varsınız
bitti songülcüm.ece 2 gündür biraz huysuz bugün de sağ gözü çapaklı uyandı.o da kuzumu çok rahatsız etti.akşam erken uyudu.bakalım düzelmezse yarın bi doktora götüreyim diyorum sizlerde de oldu mu böyle bir şey?
Ah ben o eceyi yanaklarini isirmk istiyorum yok anam kasum ayi uretimi eksiKsiz olmus hepsi birbirinden guzel masslla cnmyavruba
zor olacak biraz ama inşallah istanbul çıkar sizin benim eşim istanbulda yaptı askerliğini nişanlıyken gitmiştim ziyaretine taaa vandan istanbula hemde babamdan habersiz:87::87::87::87::87::87::87::87:
bizimkisi şaka canııımmm sen de niye ziyaretçi takılıyon yahu
bak resimli gösterecem sana bekle
Eki Görüntüle 706367 Eki Görüntüle 706368 Eki Görüntüle 706369 Eki Görüntüle 706370 Eki Görüntüle 706371
biraz uğraştırdı ama değdi sankim
çooook tatlı eşim yanımdaydı aynı bizim kız dedi :)) maşallah subhanallah ecemize :)
canım benim ALlah kabul etsin ve Allah yardımcın olsun sağ salim okut temizlik gelen giden zoriyi aksamlar kizlar
nasiliniz
en son pzts girmistim almis yurumus sayfalar okuyamadim
1000 olmus sayfalar daha nice 1000 sayfalara ins.
kizlar yarin Kuran okutacagim evde kizim icin
dua edermisiniz bana
beni oyle arada bir giren biri olarak gormeyin ben hamileligimin basindan beri takip
ediyorum burayi ama ancayeni yeni yaziyorum
cok cekingenim dimi
inanmicaksiniz belki sirf burasi icin cebe internet aldim
bizde dr gittikvdun ve ek gidalara basliyoruz meyva sulari ile
pek bi liste vermedi anlatti sadece
songulun listeyi uygulayacagim
kizlar cok yoruldum iki gundur ev temizliyorum canim cikti anladim ki cok pismisim ben
hmmm kız kardeşimi de taktım yıllık izne ayrıldı önce konyaya gittim sonra da istanbula bir gün kalıp geri döndüm o da bir gün izin aldı 3 gün uyumadık kardeşim benimle perişan oldu o ayrı.. pişman mıyım asla iyi ki gitmişim yoksa dayanamazdım.. annem biliyodu canım bi tek babam bilmiyodu hala da bilmiyorİstanbul çıkarsa mükemmel olur =) sende pek gözü karaymışsınnasıl gittin yalnız başına
istanbul mevzusunu anlattım canım gözü karaymı napiim yardım ediyo ALlah:)Ozcamam 1 ta istanbula nasio gittin ben cok tirsigimdir
2 ailen depremden sonrami mersine tasindi
3 kuzey bakmiyonmi ben yarin aksam beyimle izleyecegim
işte yavaş oldu ya daha doğrusu yanlış kaydetmişim yoksa iki dakkalik iş benim için bu işlerin içindeyim :))) ece çok tatlı sonuçta aralarında sadece 1 gün var ranayla benziyolar aynı bakışlar :)) ha bi de helal olsun ne demek.. başka faydalananlar oluray canım hakkını helal et.ben yazarken bakıyim dedim forum kurallarına falan.ordan buldum ekledim bir önceki sayfada sanırım yorumlarını bekliyoruz teyzesi
tontişe bak ağlamasıda tatlıymış hakkaten sen diyordun ya
mrb lar kızlar yaklasık 1 saate yakın gecmısı okudum ne cok yazısmıssınz yaww.1000. sayfayıda gemısız hayrlı uğurlıu olsun nekadr ben yarısnda falan gelsemde.
Hala inanamiyorum ya 3 ay once 3 fubde bi sayfa atiyidu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?