2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canlarim
Daha nice 1000 sayfalara insallah..
Masallah
Misafirim vardi, cok yoruldum. Bi bakiyim dedim resmen gecmis okudum ya..gun icinde surekli burdayim bide
Sizleri seviyorum..iyiki varsiniz..

artık bebişlerimiz büyüdü.daha çok buralarda oluruz inşaalllah

Insalla ya beraber buyutiruz

ıns canım hep boyle devam ederız Allah bozmasın muhabbetımızı

Canlarim
Masallah
Misafirim vardi, cok yoruldum. Bi bakiyim dedim resmen gecmis okudum ya..gun icinde surekli burdayim bide

sevgi pıtırcığı olduk bugün

kızlaaaaaaar
hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar:)))
ne olacak benim bu inadım? bu sefer geçmişi okumadan yazmak yok dedim sizi kaçırma riskini göze aldım stresten dağ gibi çekirdek yemişim

Cnm kulak cekme varsa biImde disten oldu
Gecti sonra
Ama senin kizinda supheliydi cnm benim oglum yuzunu kafasini kasiyo yuzunu yoluyo bazen gece bile tek sebbep atopik dermatit malesef cnm

canım nasılsın türkiz nasıl oldu huysuzluk devam ediyo mu

canlarım dün gece de cimcime beni heder etti ama ağlama huysuzluk yok uykusunu almış oyun isteyen bir minik :) ama uykusu gelince o kendini paralaması yok mu? sosyal hizmetlerden gören olsa işkence var diye çocuğu elimden alacak o derece:) bugün doktora gittik, her zamanki doktorumuzun hastanesi bize çok yakın eşim randevuya gerek yok kalk gidelim dedik bi gttik ki bzim doktor batmana gitmiş temelli:))) burda herkesin önerdiği bir başka doktoru aradık medicalparkta çalışıyordu o da devlete geçmiş!!! buna canım sıkıldı iyi bir kaynaktan başka doktor önerisi alıp gittik tonton bir amca çocuğun hiçbişeyi yok gayet iyi diye kestirip attı tamam şükürler olsun Rabbime bir sorun çıkmadı ama 3 aydır saat gibi uyuyup uyanan çocuk son günlerde neden böyle? hava değişimi de yaş dönemi de büyüme atağı de bişey de ki şu pimpirikli kadını bi rahat ettir:) ne diş varmış ne kulak e çocuk niye yoluyo kendini cevap yok en iyisi ben bir dermatologa götüreyim kafacığı kıpkırmızı kızçemin
ek gıdaya geçiym mi diyorum net bi cevap yok meyve veriym? "olabilir"... çocuğa kavurma yedireyim desem bile "siz bilirsiniz" diyecek nerdeyse:)))

canııım iyi ki sen de varsın:)
bu konuda tecrübelerimi paylaşmadan geçemeyeceğim. nisan başı gibi biz de göz yaşarması ve hafif çapaklanmayla doktora gittik göz yaşı kanallarında tıkanıklık olabilir diye damla ve masaj verdi sağ göz için gitmiştik o bitti sol göz başladı ciddi oranda azaldı ama ara ara yaşarma devam ediyor bugün hastaneye gittiğimizde göz doktoruna da uğradık adam ciddi ciddi kızdı bize çocuk doktoru ne anlar önce bana getireceksiniz diye nasıl masaj yapıyorsunuz dedi doktorun bana gösterdiği şekilde gösterdim yine parladı bu sefer doktora kızıyor yanlış göstermiş diye benim üzerimde bi uygulama yaptı valla gözüm karardı acı veren bir işlem günde 40-50 kez yapılacakmış (beşer beşer 8-10 defa filan) damlaya devam çapaklanma olursa da bir krem yazdı uyurken gözünü aralayıp sür dedi
kısaca tavsiyem bir göz doktoruna göster tatlım

bak resimli gösterecem sana bekle
yaaaaa aşkolsun sanaaa bana 22 saat mesafedesin ozcanan nasıl yaparsın bunuuuuu ben nasıl yiycem şimdi o fıstık suratlıyııı??

Allahıııııım küçük biblo seniiii sana da teesüfler sprintcim insanın canını çektiriyorsunuz

geçenlerde bir arkadaş da gamzeli kızçesini paylaşmıştı o da çok tatlıydı
topicimizin bebekleri birbrinden güzel
Allah hepsini kazadan beladan kem gözden korusun esirgesin hepsini bizlere bağışlasın...maşallahhhh maşallahhhhhh Nazar

ay ben de mi eklesem kızçemi?

bende de geçmişi okumadan yazmama adeti var ;illa ki okuyup geleceğim
öyle rahat doktorlar var bana da hep öylesi denk geliyor :44:
nerede yaşıyordun sen...

Canlarim
Masallah
misafirlerine rağmen buraya uğrayabiliyorsan sen gerçek güzel bir kasım annesisin :) bizde seni çok seviyoruz senle güzel minayı:)

ekle ekle bekliyoruz.. bu arada elazığ tam olarak bize uzak olabilir ama bi ayağımız orda unutma elbet görüşürüz canm ya benim çok yakın arkadaşım elazığ da çevre mühendisliğinde okuyo onunla görüşüyoruz hep elazığda ikinci tanıdığım sen oldun hiç bu taraflara yakın akraban falan yok mu geçerken uğrasan

ozcanan sayesinde nerede olduğunun cevabınıda almış oldum

sayfada yeni mesaj olduğunda sayfa kendi kendini yenilese süper olacak... sürekli sayfayı yeniliyorum bir şey var mı diye son beş dakikadır

merhaba cekırdek cıtleyen bayan hosgeldın
ay okurken gecen haftakı benı okudum
gecen hata dr bı hata yoktu kızım hasta oldu ogşum hasta oldu aynı zmanda kabardı
sap gıbı ortada kaldık bılemedık nereye gıtcez sonra fı tarıhınden kalma dr a gıttık kotu bı durumdu
dusun bebeme sekerlı su verecekmısım
bıde sızınkı hepten gıtmıs yenı dr bulana kadar yandınız
bu arada bebısının bıseyı olmamasına cok sevındım

sayfada yeni mesaj olduğunda sayfa kendi kendini yenilese süper olacak... sürekli sayfayı yeniliyorum bir şey var mı diye son beş dakikadır

f5 olmasa yanmsıtık ben ogrenmeden once bı sayfa gerı gıdıp gelıyodum
ögrendıgımde yogurt mayalamıs kadar sevındım

gerçekten bi geçiş aşaması oluyo ama bebeklerde hiç bi sıkıntıları olmadıkları halde mız mızlar.. ananem etine ağlıyo rana diyo hep büyükçe etine büyüyomuş herhal ne bileyim işte büyükler

bende de geçmişi okumadan yazmama adeti var ;illa ki okuyup geleceğim
öyle rahat doktorlar var bana da hep öylesi denk geliyor :44:
nerede yaşıyordun sen...

aynen öyle canım :) kaçırdığım birkaç sayfa geçmiş var en yakın zamanda onları okumalıyım yoksa içim rahat etmez:))
ozcananım belirtmiş evet elazığdayım canım buralıyım brçok konuda seçeneklerimiz kısıtlı küçük yer napalım ama yine de seviyorum memleketimi:)

inşallah canım birgün görüşücez hissediyorum ben yolun düşerse muhakkak haber vereceksin tabi ben de öyle:) işe ilk başladığımda çanakkalede sempozyum vardı iki tane hem de 9 gün arayla iki kez geldim ve çok sevdim günlerimiz çok güzel geçmişti... oralarda en yakın bursada halam var erdekte yazlığı var evlenmeden önce çok giderdim bandırmada can arkadaşım var akçayda da evimiz vardı şimdi minik büyümeden bir yere pek gidemem ama gelicem birgün çanakkaleye senle sahilde kahve içicez inşallah

ozcanan sayesinde nerede olduğunun cevabınıda almış oldum
:))) sen nerdesin canım?

ya keşke mekan sorunu olmasa şöyle hepiniz bize gelseniz çay pasta otursak minikleri kaynaştırsak:)

ne demek kız o
valla benım annem mızmızlanırsa bı yerı agrıyo ver surup der
bızım cocuk daha aglamayı ogrenmedı beceremıyo
ama mızmızlıgı guzel yapıyo etıne etıne haha
ama cok nadır bu ara memnunum derd bıttı yavrucagın

mertur da çanakkaleli yaaa sen bandırmaya kadar gelirsen mutlaka gelirsin çanakkaleye demiii çok mutlu olurum beeen nasip inşallah görüşecez ben vandan konyaya otobüsle gittim geldim 10 sene içinden geçtik hep elazığın güzel yer niye kücük diyon bence gayet de büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…