- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.041
aynen öyle canım :) kaçırdığım birkaç sayfa geçmiş var en yakın zamanda onları okumalıyım yoksa içim rahat etmez:))
ozcananım belirtmiş evet elazığdayım canım buralıyım brçok konuda seçeneklerimiz kısıtlı küçük yer napalım ama yine de seviyorum memleketimi:)
inşallah canım birgün görüşücez hissediyorum ben yolun düşerse muhakkak haber vereceksin tabi ben de öyle:) işe ilk başladığımda çanakkalede sempozyum vardı iki tane hem de 9 gün arayla iki kez geldim ve çok sevdim günlerimiz çok güzel geçmişti... oralarda en yakın bursada halam var erdekte yazlığı var evlenmeden önce çok giderdim bandırmada can arkadaşım var akçayda da evimiz vardı şimdi minik büyümeden bir yere pek gidemem ama gelicem birgün çanakkaleye senle sahilde kahve içicez inşallah
:))) sen nerdesin canım?
ya keşke mekan sorunu olmasa şöyle hepiniz bize gelseniz çay pasta otursak minikleri kaynaştırsak:)
aynen öyle canım :) kaçırdığım birkaç sayfa geçmiş var en yakın zamanda onları okumalıyım yoksa içim rahat etmez:))
ozcananım belirtmiş evet elazığdayım canım buralıyım brçok konuda seçeneklerimiz kısıtlı küçük yer napalım ama yine de seviyorum memleketimi:)
inşallah canım birgün görüşücez hissediyorum ben yolun düşerse muhakkak haber vereceksin tabi ben de öyle:) işe ilk başladığımda çanakkalede sempozyum vardı iki tane hem de 9 gün arayla iki kez geldim ve çok sevdim günlerimiz çok güzel geçmişti... oralarda en yakın bursada halam var erdekte yazlığı var evlenmeden önce çok giderdim bandırmada can arkadaşım var akçayda da evimiz vardı şimdi minik büyümeden bir yere pek gidemem ama gelicem birgün çanakkaleye senle sahilde kahve içicez inşallah
:))) sen nerdesin canım?
ya keşke mekan sorunu olmasa şöyle hepiniz bize gelseniz çay pasta otursak minikleri kaynaştırsak:)
merhaba cekırdek cıtleyen bayan hosgeldın
ay okurken gecen haftakı benı okudum
gecen hata dr bı hata yoktu kızım hasta oldu ogşum hasta oldu aynı zmanda kabardı
sap gıbı ortada kaldık bılemedık nereye gıtcez sonra fı tarıhınden kalma dr a gıttık kotu bı durumdu
dusun bebeme sekerlı su verecekmısım
bıde sızınkı hepten gıtmıs yenı dr bulana kadar yandınız
bu arada bebısının bıseyı olmamasına cok sevındım
f5 olmasa yanmsıtık ben ogrenmeden once bı sayfa gerı gıdıp gelıyodum
ögrendıgımde yogurt mayalamıs kadar sevındım
gerçekten bi geçiş aşaması oluyo ama bebeklerde hiç bi sıkıntıları olmadıkları halde mız mızlar.. ananem etine ağlıyo rana diyo hep büyükçe etine büyüyomuş herhal ne bileyim işte büyükler
mertur da çanakkaleli yaaa sen bandırmaya kadar gelirsen mutlaka gelirsin çanakkaleye demiii çok mutlu olurum beeennasip inşallah görüşecez ben vandan konyaya otobüsle gittim geldim 10 sene içinden geçtik hep elazığın güzel yer niye kücük diyon bence gayet de büyük
:))))çanakkaledeyim diyecektim bir an , akçay erdek okuyunca gittim oralara =)
istanbuldayım ben
yok tatlım yok çıkmadı:))sey bırazcık dusınsen sakaryada bı bag cıkarmıkı:44::44:
kızlarr hepinize iyi geceler ben yatayım artık. benim kız sabah 7 de uyanır.
carmenares bana hıc yazmadı
iyi geceler canım benim kızda 8 de kalkıyo ama ben hala oturuyor artık alıştım galibakızlarr hepinize iyi geceler ben yatayım artık. benim kız sabah 7 de uyanır.
carmenares bana hıc yazmadı
Degil gecmısı sın sayfayı bıle okuyanadım destan gıbı olmus masallah muhabbetler koyu ben gelemıyorum makesef esım ıkı hafta gece calısıyo gunduz evde
elazıg muhabbetı var bende elazıgdayım duyun sesımı....
merhaba tatlı annecik:) canım aklımdayken söyliym sana kardeşlerin dengesini nasıl kuruyosun diye sormuştum çok güzel bi cevap yazmıştın teşekkür edemedim sağol canım ya maşallah kuzucuklarına hep böyle gider umarım darısı başımıza:)
canım valla doktoru görünce aklıma sen geldin yemin ederimbiraz daha kalsaydık şekerli suyu biz de duyacaktık eminim.. devlet hastanesindeki doktor için bi torpil bulmam lazım ben bu cimcimeyle biraz zor sıra beklerim sağol canım seninkiler nasıl oldular peki iyleştiler mi?
ay bu arada bu yoğurt esprisi cuk oturdu :)))))
bilge kadın işte, :) yabancılar buna büyüme atağı diyor
o kadar gelmişken tabi ki geliriiim:) inşallah canım... ne bileyim 30 senedir burdayım dar mı geliyo ne?:)
:))))
ah istanbul, ne güzel:)
yok tatlım yok çıkmadı:))
iyi geceler canım benim de bir ton işim var evi toplayıp süt sağıcam ama yok çıkamıyorum:)
aaaaay canıııııım kıyamam hiç:))) yazdım ben sana tatlıııım görür görmez yazdım:) hiç seni ihmal eder miyim
canım biliyorum senin de elazığda olduğunu nasıl oldu kızın kusmaları düzeldi mi geçen yazdım sonra senden ses çıkmadı geceleri uyut da gel işte biz burdayız bi gün ayrı kalsan yetişemezsin :)
Eki Görüntüle 706427
tatlı teyzeler minnoşumla size iyi geceler dileriz:)
(kızlar ben çıkıyorum çok işim var öpüyorum sizleri ve tontişleri Allaha emanet...)
Eki Görüntüle 706427
(kızlar ben çıkıyorum çok işim var öpüyorum sizleri ve tontişleri Allaha emanet...)
Degil gecmısı sın sayfayı bıle okuyanadım destan gıbı olmus masallah muhabbetler koyu ben gelemıyorum makesef esım ıkı hafta gece calısıyo gunduz evde
elazıg muhabbetı var bende elazıgdayım duyun sesımı....
ay ne guzel trıp atıyodum cıx olmadı he
dr ısı aynı gercekten
ay ben bunu dr a anlattım dr un kım oldugunu sordu tanıdı hemen tabı
ama oda haklı dedı asıl dr umuz onların zamanında seker pancardan uretılıyordu zararı yoktı dedı
sımdılerde bıseyden uretılıyo dedı ama bılemedım
baya gulduk ama
ben dr yedekledım sız olmazsanız kıme gıdeyım dıye
bu arada sende bendensın saglam cocukları ınceleyıp duruyoruz
Eki Görüntüle 706427
ah cnm benım kulak bu cok zor ablamın kızı hala cekıyo ıyıkı erken teshıs edılmıs cocuk sabahlara kadar ayakta uyurdu agrı kesıcı etkı gıttımmı baslardı aglamaya onun gec teshıs edıldı
cnm dr kontrole ne sıklıkla cagırıyo bız aras hastayken 2 yada 3gunde gıdyoruz dr a
kızlar eşimi haftanın bir günü başka bir ilçeye görevlendirme yapmışlar ya mesaj attıçok canım sıkıldı bizim ilçeyle gideceği ilçe arasındaki yolu ben hiç sevmiyorum çok tehlikeli ve eşim kesinlikle arabayla gitmek isteyecek çok moralim bozuldu yaa tam öğle 12 akşam 5 derken nazar ettim herhal kendi kendime yapılan haksızlık o ilçenin müdürü var ve sürekli rapor alıyor diye eşimi görevlendirmişler
allah sifa versin cnm.biz geldik doktordan arkadaslar,enfeksiyon kapmis yavrum antibiyotik verdi oksuruk surubu verdi bide balgam sokucu bir damla verdi cuma saat 3 gene randevumuz var bakalim o zaman ne diyecek yavrum inneye inneye uyudu simdi,allah butun bebeklerimizi korusun daha kotu dert vermesin yarabbim bittim resmen bu gun uzulmekten alahim bebeyimin yardimcisi olsun hemen ilessin benim kusum.
Eki Görüntüle 706427
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?