2012 kasım bebekleri büyüyor..

çanakkaledeyim diyecektim bir an , akçay erdek okuyunca gittim oralara =)
istanbuldayım ben

sey bırazcık dusınsen sakaryada bı bag cıkarmıkı:44::44:

f5 olmasa yanmsıtık ben ogrenmeden once bı sayfa gerı gıdıp gelıyodum
ögrendıgımde yogurt mayalamıs kadar sevındım

merhaba tatlı annecik:) canım aklımdayken söyliym sana kardeşlerin dengesini nasıl kuruyosun diye sormuştum çok güzel bi cevap yazmıştın teşekkür edemedim sağol canım ya maşallah kuzucuklarına hep böyle gider umarım darısı başımıza:)
canım valla doktoru görünce aklıma sen geldin yemin ederim biraz daha kalsaydık şekerli suyu biz de duyacaktık eminim.. devlet hastanesindeki doktor için bi torpil bulmam lazım ben bu cimcimeyle biraz zor sıra beklerim sağol canım seninkiler nasıl oldular peki iyleştiler mi?

ay bu arada bu yoğurt esprisi cuk oturdu :)))))

bilge kadın işte, :) yabancılar buna büyüme atağı diyor

o kadar gelmişken tabi ki geliriiim:) inşallah canım... ne bileyim 30 senedir burdayım dar mı geliyo ne?:)

çanakkaledeyim diyecektim bir an , akçay erdek okuyunca gittim oralara =)
istanbuldayım ben
:))))
ah istanbul, ne güzel:)

sey bırazcık dusınsen sakaryada bı bag cıkarmıkı:44::44:
yok tatlım yok çıkmadı:))

kızlarr hepinize iyi geceler ben yatayım artık. benim kız sabah 7 de uyanır.

iyi geceler canım benim de bir ton işim var evi toplayıp süt sağıcam ama yok çıkamıyorum:)

carmenares bana hıc yazmadı

aaaaay canıııııım kıyamam hiç:))) yazdım ben sana tatlıııım görür görmez yazdım:) hiç seni ihmal eder miyim

Degil gecmısı sın sayfayı bıle okuyanadım destan gıbı olmus masallah muhabbetler koyu ben gelemıyorum makesef esım ıkı hafta gece calısıyo gunduz evde
elazıg muhabbetı var bende elazıgdayım duyun sesımı....

canım biliyorum senin de elazığda olduğunu nasıl oldu kızın kusmaları düzeldi mi geçen yazdım sonra senden ses çıkmadı geceleri uyut da gel işte biz burdayız bi gün ayrı kalsan yetişemezsin :)

ay ne guzel trıp atıyodum cıx olmadı he
dr ısı aynı gercekten
ay ben bunu dr a anlattım dr un kım oldugunu sordu tanıdı hemen tabı
ama oda haklı dedı asıl dr umuz onların zamanında seker pancardan uretılıyordu zararı yoktı dedı
sımdılerde bıseyden uretılıyo dedı ama bılemedım
baya gulduk ama
ben dr yedekledım sız olmazsanız kıme gıdeyım dıye

bu arada sende bendensın saglam cocukları ınceleyıp duruyoruz

tatlı teyzeler minnoşumla size iyi geceler dileriz:)

(kızlar ben çıkıyorum çok işim var öpüyorum sizleri ve tontişleri Allaha emanet...)

cokta trıp atmam gelmıstı ay esımemı atsam ay aklımada gelmıyı bısey dondurma olayınımı guncellesem
ay oda olmaz yarın aras bakıcak bende kendımı kaybetcem magaza magaza

canım biliyorum senin de elazığda olduğunu nasıl oldu kızın kusmaları düzeldi mi geçen yazdım sonra senden ses çıkmadı geceleri uyut da gel işte biz burdayız bi gün ayrı kalsan yetişemezsin :)

Valla yetısemıyorum sıze esım evde gunduzlerı gecelerı de benım cadı mesaı yapıyo derjen ben gelemıyorum ((( kusması gectı teyzesı tesejkur ederız yetısemıyom sıze ven benı de unutmayın tamam mı !!!!!

Eki Görüntüle 706427

(kızlar ben çıkıyorum çok işim var öpüyorum sizleri ve tontişleri Allaha emanet...)

Masallah canım cok tatlı benım kuzum kılo almuyo ya ne yedırdıysem bos ;(

Eki Görüntüle 706427

güle güle haşin bakışlı kızın annesi yaaaa çok güzel bakışları var senin kızın maşallah subhanallah yerim ben bu kızı yerimmm hadi git işini hallet ama yarın yine gel öptüm

biraz önce mutfağın lambasını patlattım yine
arada bir oluyor, bir basıyor düğmeye paat gidiyor lamba
bu gece eve daha fazla zarar vermeden günü kapatayım , öğleleyinde gardrobun kapağını rayından çıkardım nasıl becerdiysem

canım ben sana Aralık annelerinde iki kez elazığ muhabbeti açtım gözünden kaçtı:)) yine diyorum gel buluşalım beklerim seni:)

canın trip atmak isterse at be canım ben suyuna giderim:))
dr yedeklemek iyi bişey nolur ne olmaz
bak onu doğru dedin sağlam çocukları incelemek bizim işimiz biraz rahat olalım di mi ama?:)

Canim dr hasta oldugunda 2 gun aayla cagiriyor takip etmek icin.normaldede 1 ayda bir cagiriyor.

Canim sen yine sanslisin.benim esim mufettis ve haftasonu eve geliyor hafta ici sehir disinda.birbirimizi cok ozluyoruz ama yapacak bisey yok.o yuzden haline sukret beni gorup

allah sifa versin cnm.

Kizlar binli sayfalarimiz hayirli olsun.buarada ozelden gonderdiginiz msjlarda hangi bilgikeri paylasiyorsunuz?bende sizlerle gorusmek istiyorum.banada msj atarmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…