- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.061
biraz önce mutfağın lambasını patlattım yine
arada bir oluyor, bir basıyor düğmeye paat gidiyor lamba
bu gece eve daha fazla zarar vermeden günü kapatayım , öğleleyinde gardrobun kapağını rayından çıkardım nasıl becerdiysem
canım ben sana Aralık annelerinde iki kez elazığ muhabbeti açtım gözünden kaçtı:)) yine diyorum gel buluşalım beklerim seni:)
canın trip atmak isterse at be canım ben suyuna giderim:))
dr yedeklemek iyi bişey nolur ne olmaz
bak onu doğru dedin sağlam çocukları incelemek bizim işimiz biraz rahat olalım di mi ama?:)
canım ben sana Aralık annelerinde iki kez elazığ muhabbeti açtım gözünden kaçtı:)) yine diyorum gel buluşalım beklerim seni:)
Canım kusura bakma ya valla ıyıce balık hafızalı oldum cıktım ben insallah neden olmasın :)
Canim dr hasta oldugunda 2 gun aayla cagiriyor takip etmek icin.normaldede 1 ayda bir cagiriyor.
Canim sen yine sanslisin.benim esim mufettis ve haftasonu eve geliyor hafta ici sehir disinda.birbirimizi cok ozluyoruz ama yapacak bisey yok.o yuzden haline sukret beni gorup
allah sifa versin cnm.
Kizlar binli sayfalarimiz hayirli olsun.buarada ozelden gonderdiginiz msjlarda hangi bilgikeri paylasiyorsunuz?bende sizlerle gorusmek istiyorum.banada msj atarmisiniz?
biraz önce mutfağın lambasını patlattım yine
arada bir oluyor, bir basıyor düğmeye paat gidiyor lamba
bu gece eve daha fazla zarar vermeden günü kapatayım , öğleleyinde gardrobun kapağını rayından çıkardım nasıl becerdiysem
sende yıkıntı yok lamba da var sıkıntı ama gardrobu nasıl yaptın anlamadım :))
ben de daha özelden mesaj almadım ya ne bilgileri veriyoruz bilemedim yarın sabah guldenden bi daha istyecem ben de görüşmek istiyorum arada bayram mesajı cuma mesajı atarım bakın
yarın senı gormessek haberlrı dıkkatlıce ızlemelı he
adını bılıyorum bak
gecmıs olsun cnm
bende anlamadım oldu birden
Kizlar buaada nereden aklima geldiyse bugun aklima sedef geldi.nasil acaba.ilk eylul ayinda o dogurmustu.birde ikizzleri olan i arkadas vardi.bebislerinin saglik durumu biraz kotuydu ne oldu acaba.hamileyken bi suru arkadas artik yazmiyir hepsini merak ediyorum.
Buarada bugun defneye enginar ve havuc yedirdim.sevdi sanirim cunku baya istekli yedi.
Birde kizlar bu kasik mamalari defneye guzel kilo aldirdi.bir ayda 400gr alan kiz kasik mamasiyla 10gunde 400gr aldi.bebisine kilo aldirmak isteyen arkadaslar deeyebilir.optum kizlar kizim karnini doyurmak icin beni bekler
msn adresı ve cep no
sıst ben mesqajlasmayı cok severım ay bende sana yazayım ozelden
tam yazıyodum burdan cevabı aldım sms te hızlıyız bakıyorum da
Oley benden sakarları da varmıs bılgısayarı sılerken klavyenın ayagını kırdım sakladım esım gormedı henuz bılgısayar onun da :))))
haha ay benım yavas halım hala telefona adepte olamadım
ya ne güzel valla.siz olmasanız ne yapardım ben.iyi ki varsınız
bitti songülcüm.ece 2 gündür biraz huysuz bugün de sağ gözü çapaklı uyandı.o da kuzumu çok rahatsız etti.akşam erken uyudu.bakalım düzelmezse yarın bi doktora götüreyim diyorum sizlerde de oldu mu böyle bir şey?
benimki uyandı yarın görüşürüz ...
benimki uyandı yarın görüşürüz ...
iyi geceler görüşürüz cnm ben de kaçıyom kızlar dizi bitti yarın görüşmek üzere öpüldünüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?