2012 kasım bebekleri büyüyor..

sende yıkıntı yok lamba da var sıkıntı ama gardrobu nasıl yaptın anlamadım :))

aman e doyamadık ama he gecmıs okurken
ay ben son verdım cocugu ıncelemektn sonu yok ınan mesela gobegınde sınek ısırıgı gıbı bıseycık cıkmıs esıme sms bıle cekmedım benım ıcın buyuk bı ılerleme cocuk o haha

ben de daha özelden mesaj almadım ya ne bilgileri veriyoruz bilemedim yarın sabah guldenden bi daha istyecem ben de görüşmek istiyorum arada bayram mesajı cuma mesajı atarım bakın

yarın senı gormessek haberlrı dıkkatlıce ızlemelı he
adını bılıyorum bak
gecmıs olsun cnm

ben de daha özelden mesaj almadım ya ne bilgileri veriyoruz bilemedim yarın sabah guldenden bi daha istyecem ben de görüşmek istiyorum arada bayram mesajı cuma mesajı atarım bakın

msn adresı ve cep no
sıst ben mesqajlasmayı cok severım ay bende sana yazayım ozelden

Kizlar buaada nereden aklima geldiyse bugun aklima sedef geldi.nasil acaba.ilk eylul ayinda o dogurmustu.birde ikizzleri olan i arkadas vardi.bebislerinin saglik durumu biraz kotuydu ne oldu acaba.hamileyken bi suru arkadas artik yazmiyir hepsini merak ediyorum.
Buarada bugun defneye enginar ve havuc yedirdim.sevdi sanirim cunku baya istekli yedi.
Birde kizlar bu kasik mamalari defneye guzel kilo aldirdi.bir ayda 400gr alan kiz kasik mamasiyla 10gunde 400gr aldi.bebisine kilo aldirmak isteyen arkadaslar deeyebilir.optum kizlar kizim karnini doyurmak icin beni bekler

Ya ben yedırıyorum zaten mılupanın sutlu pirinçlisini verıyorum tık yok cocukta ya almıyo kılo

Oley benden sakarları da varmıs bılgısayarı sılerken klavyenın ayagını kırdım sakladım esım gormedı henuz bılgısayar onun da :))))

haha ay benım yavas halım hala telefona adepte olamadım

benim kafa karıştı zaten bi afalladım ne diziye baktım ne maça karıştı kafa saat kaç olmuş hala yazıyorum

çok geride kalmış ama cevaplayayım dedim genede..
benm oğlumada oldu temizliğine çok dikkat ettim gün içinde sürekli elini yüzünü yıkadım yatak çarşafını sık değiştirdim geçti ama sonra tekrar oldu dr bi damla verdi onju kullandım sonre geçti tekrarlamadıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…