- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.081
Günaydınnn
misafirlerine rağmen buraya uğrayabiliyorsan sen gerçek güzel bir kasım annesisin :) bizde seni çok seviyoruz senle güzel minayı:)
ekle ekle bekliyoruz.. bu arada elazığ tam olarak bize uzak olabilir ama bi ayağımız orda unutma elbet görüşürüz canm ya benim çok yakın arkadaşım elazığ da çevre mühendisliğinde okuyo onunla görüşüyoruz hep elazığda ikinci tanıdığım sen oldun hiç bu taraflara yakın akraban falan yok mu geçerken uğrasan
özcenanım mesj tekrar attım konturol edince yazarsın canım..
kızlar herkese kocaman bi günaydınnnn:
umarım herşey yolundadır bebişkolar iyidir..
7 de kalkar dediğim cadı kızım 5 de kalktı uyanığız iki saattirben de gidiim de topiği açıyım dedim
günaydın cnnem..
günaydınnn kızlarr
Günaydınnn
ben de daha özelden mesaj almadım ya ne bilgileri veriyoruz bilemedim yarın sabah guldenden bi daha istyecem ben de görüşmek istiyorum arada bayram mesajı cuma mesajı atarım bakın
ben değilde yakında eşim çıkacak tv ye
sanada gunaydin selnec hayirli gunler
gunaydin biz gece hic uyumadik zombi gibiyim su an yeni uyudu kuzum daha cok huysuzdu gece hep agladi
kızlarrrrrrr uyandırın beniiiiiiiiii:) cadı kızım sabahladı bugün tabi beni de sabahlattı kızabildim mi hayır:) sabaha kadar güldü durdu bal böcüğü. uyku tutmadı kuzumu bu yaşta:) ne yaşıysa:)herkes ii mi bakim
günaydın fıstıklar nasılsınız geçmişi okuyamıyorum yoğunum herkes iyidir inşallah biz iyiyiz oğlumla çok şükür sizleri merak ettik herkesin keyfi sağlığı yerindedir inşallahh
günaydın cnm
tam bende onu soracaktım kıyamam yavruma ben ya
peki nerden enfksyon kaptığını söyledim doktorunuz cnm
inşallah en kısa zamanda atlatır bebiş..,
gribal enfeksiyon cnm millet yikiliyor gripten disari cikardigimda kapti herhelde bide hava birden sicak oldu burda ama sanirsam agaclar cicek aciyor ya benim dusuncem ondanmi aceba alerjikmi diyorum sonrada kiziyorum kendime doktormusun doktordan iyimi bilecen diye
günaydın canım
hayırdır diş falanmı çıkartıcaksınızki acaba?
günaydın cnm biz iyiyiz sen nasılsın bakalım?
Eki Görüntüle 706427
tatlı teyzeler minnoşumla size iyi geceler dileriz:)
(kızlar ben çıkıyorum çok işim var öpüyorum sizleri ve tontişleri Allaha emanet...)
Masallah canım cok tatlı benım kuzum kılo almuyo ya ne yedırdıysem bos;(
güle güle haşin bakışlı kızın annesi yaaaa çok güzel bakışları var senin kızın maşallah subhanallah yerim ben bu kızı yerimmm hadi git işini hallet ama yarın yine gel öptüm
ay bu cok tosuncuk pamukcuk masallla
maşallah ne güzel bir bebek =) gözlerde yeşil galiba
:)))) ilahi canım, hakkaten eşlere söylemediğimiz her şeyde kendimizi aşıyoruz:)aman e doyamadık ama he gecmıs okurken
ay ben son verdım cocugu ıncelemektn sonu yok ınan mesela gobegınde sınek ısırıgı gıbı bıseycık cıkmıs esıme sms bıle cekmedım benım ıcın buyuk bı ılerleme cocuk o haha
yok canım est. görmemiş olabilirsin, inşallah canım:) şehre geldiğinde haber ver müsait olursan, paludaydın di mi?Canım kusura bakma ya valla ıyıce balık hafızalı oldum cıktım ben insallah neden olmasın :)
7 de kalkar dediğim cadı kızım 5 de kalktı uyanığız iki saattirben de gidiim de topiği açıyım dedim
günaydınnn kızlarr
günaydın cnm..
sanada günaydın canım nasıl geçti akşamınız aşıdan sonra..
canım ben sana özelden mesaj attım
biz songülünde dediği gibi
telefonumuzu ve mailimizi
yazdık bir birimize herzaman görüşelimdiye
ohhh ohhh canım hangi tvy çıkacak söyle izleyelim bizde cnm..
bilmiorum ki cnm ama kaşıntı yoktu gece . uykusu kaçtı kızımın yavrum benim beni ayakta tutmak için yapmadığı şebeklik kalmadı:) ama şimdi uyuyomuş ananemiz öyle dedi. Cnm buarada bardak denedim suyu içti bilio musun bi de çok az yumurta sarısı ve tuzsuz peynir yedi çok mutlu oldum:) senin prenses nasıl cnm
günaydın fıstıklar nasılsınız geçmişi okuyamıyorum yoğunum herkes iyidir inşallah biz iyiyiz oğlumla çok şükür sizleri merak ettik herkesin keyfi sağlığı yerindedir inşallahh
Maşallahhh kuzucuğa..
Allah nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?