2012 kasım bebekleri büyüyor..

7 de kalkar dediğim cadı kızım 5 de kalktı uyanığız iki saattir ben de gidiim de topiği açıyım dedim

günaydınnn kızlarr

özcenanım mesj tekrar attım konturol edince yazarsın canım..
kızlar herkese kocaman bi günaydınnnn:
umarım herşey yolundadır bebişkolar iyidir..

Valla buraya gelemediğimde sizleri, kuzucukları çok merak ediyorum..
Mutluyla mutlu, hastayla hasta..Off siz nasılsanız bende öyle oluyorum..
Sevincinizi üzüntünüzü yaşıyorum..
İyi ki varsınızz

7 de kalkar dediğim cadı kızım 5 de kalktı uyanığız iki saattir ben de gidiim de topiği açıyım dedim

günaydın cnnem..

günaydınnn kızlarr

günaydın cnm..

sanada günaydın canım nasıl geçti akşamınız aşıdan sonra..

ben de daha özelden mesaj almadım ya ne bilgileri veriyoruz bilemedim yarın sabah guldenden bi daha istyecem ben de görüşmek istiyorum arada bayram mesajı cuma mesajı atarım bakın

canım ben sana özelden mesaj attım
biz songülünde dediği gibi
telefonumuzu ve mailimizi
yazdık bir birimize herzaman görüşelimdiye

ben değilde yakında eşim çıkacak tv ye

ohhh ohhh canım hangi tvy çıkacak söyle izleyelim bizde cnm..

kızlarrrrrrr uyandırın beniiiiiiiiii:) cadı kızım sabahladı bugün tabi beni de sabahlattı kızabildim mi hayır:) sabaha kadar güldü durdu bal böcüğü. uyku tutmadı kuzumu bu yaşta:) ne yaşıysa:)herkes ii mi bakim

günaydın fıstıklar nasılsınız geçmişi okuyamıyorum yoğunum herkes iyidir inşallah biz iyiyiz oğlumla çok şükür sizleri merak ettik herkesin keyfi sağlığı yerindedir inşallahh

günaydın canım
hayırdır diş falanmı çıkartıcaksınızki acaba?

günaydın fıstıklar nasılsınız geçmişi okuyamıyorum yoğunum herkes iyidir inşallah biz iyiyiz oğlumla çok şükür sizleri merak ettik herkesin keyfi sağlığı yerindedir inşallahh

günaydın cnm biz iyiyiz sen nasılsın bakalım?

günaydın cnm

tam bende onu soracaktım kıyamam yavruma ben ya
peki nerden enfksyon kaptığını söyledim doktorunuz cnm
inşallah en kısa zamanda atlatır bebiş..,

gribal enfeksiyon cnm millet yikiliyor gripten disari cikardigimda kapti herhelde bide hava birden sicak oldu burda ama sanirsam agaclar cicek aciyor ya benim dusuncem ondanmi aceba alerjikmi diyorum sonrada kiziyorum kendime doktormusun doktordan iyimi bilecen diye

canım kendine kızmöa bazen bebeklerimizin doktoru olmalıyız bence.
sonuçta bütün doktorlar bazen kendi aralarında bile çelişiyolarsa
yapacak bişey yok..
umarım biran önce atlatır kuzucuk..
ateşi konturol et sen sıksık allahım ateşten korusun en çok korktuğum ateştir benim..

günaydın canım
hayırdır diş falanmı çıkartıcaksınızki acaba?

günaydın cnm biz iyiyiz sen nasılsın bakalım?

bilmiorum ki cnm ama kaşıntı yoktu gece . uykusu kaçtı kızımın yavrum benim beni ayakta tutmak için yapmadığı şebeklik kalmadı:) ama şimdi uyuyomuş ananemiz öyle dedi. Cnm buarada bardak denedim suyu içti bilio musun bi de çok az yumurta sarısı ve tuzsuz peynir yedi çok mutlu oldum:) senin prenses nasıl cnm

Masallah canım cok tatlı benım kuzum kılo almuyo ya ne yedırdıysem bos ;(

güle güle haşin bakışlı kızın annesi yaaaa çok güzel bakışları var senin kızın maşallah subhanallah yerim ben bu kızı yerimmm hadi git işini hallet ama yarın yine gel öptüm

ay bu cok tosuncuk pamukcuk masallla

maşallah ne güzel bir bebek =) gözlerde yeşil galiba

çok teşekkür ederiz tatlı teyzelerimiz
göz rengi babaya çekse de bakışlar anne gibi deligöz

:)))) ilahi canım, hakkaten eşlere söylemediğimiz her şeyde kendimizi aşıyoruz:)

Canım kusura bakma ya valla ıyıce balık hafızalı oldum cıktım ben insallah neden olmasın :)
yok canım est. görmemiş olabilirsin, inşallah canım:) şehre geldiğinde haber ver müsait olursan, paludaydın di mi?

günaydınnn kızlarr

ah bu cadılarrrr bizimki de 6da kalktı babası uyuttu 8.30da tam uyandı kaçış yok:)
günaydın canım

kızlar biraz canım sıkkın bir akıl verin
minik dünden beri hiç kaka yapmadı sadece anne sütü alıyor bir iki gündür elma püresi veriyorum ondan olabilir mi?
bir de sabah bezinde bir ton çiş olurdu bez ağır olurdu şimdi ilk bezinde çok az çş var neden acaba?
beslenemiyor desem her emzirme sonrası azıcık doyma kusmuğu geliyor

Günaydın tatlım..
Valla gündüz az bi ateşi çıkmış.
Gece de huzursuzluğu vardı çok kalktı..
Yine de iyiydi Allah' a şükür..
Sen nasılsın, nilimm nasıl?

kıyamam ben onaya.
evet annanesinde bugün uyur artık bizim gamzeli böcük:

bizim böcük iyi canımya yok bi yaramazlık allaha şükür.
şimdi kahvaltı yapacakmış aradım bakıcı teyzesini uyanmış hanfendi
bizimkide alışkanlık yaptı 6da uyanıyo altını alıyorum mamayı veriyorum sonra uyumaya devam ediyo yine..

Günaydın canım benim..
Allah kolaylık versin sana.. Çok sevindim iyi olmanıza..
Bizim dün aşımız vardı gecemiz zor geçti..
Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…