- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.101
canım günaydın telden okuyodum seni görünce açtım pc yiçok teşekkür ederiz tatlı teyzelerimiz
göz rengi babaya çekse de bakışlar anne gibi deligöz
:)))) ilahi canım, hakkaten eşlere söylemediğimiz her şeyde kendimizi aşıyoruz:)
yok canım est. görmemiş olabilirsin, inşallah canım:) şehre geldiğinde haber ver müsait olursan, paludaydın di mi?
ah bu cadılarrrr bizimki de 6da kalktı babası uyuttu 8.30da tam uyandı kaçış yok:)
günaydın canım
kızlar biraz canım sıkkın bir akıl verin
minik dünden beri hiç kaka yapmadı sadece anne sütü alıyor bir iki gündür elma püresi veriyorum ondan olabilir mi?
bir de sabah bezinde bir ton çiş olurdu bez ağır olurdu şimdi ilk bezinde çok az çş var neden acaba?
beslenemiyor desem her emzirme sonrası azıcık doyma kusmuğu geliyor
selmeçim alıntı yapamamışım cnmya
nmnilin çok iyi canım yok bi sıkıntısı ama ben şuanda çok gerildimya.
artık gerçekten isyan edicemyani.
bizim bakıcı teyzemizle ilgili..
çok teşekkür ederiz tatlı teyzelerimiz
:)))) ilahi canım, hakkaten eşlere söylemediğimiz her şeyde kendimizi aşıyoruz:)
yok canım est. görmemiş olabilirsin, inşallah canım:) şehre geldiğinde haber ver müsait olursan, paludaydın di mi?
ah bu cadılarrrr bizimki de 6da kalktı babası uyuttu 8.30da tam uyandı kaçış yok:)
günaydın canım
minik dünden beri hiç kaka yapmadı sadece anne sütü alıyor bir iki gündür elma püresi veriyorum ondan olabilir mi?
bir de sabah bezinde bir ton çiş olurdu bez ağır olurdu şimdi ilk bezinde çok az çş var neden acaba?
neden tatlım bakıcı ile ilgili sıkıntı mı var
canım günaydın telden okuyodum seni görünce açtım pc yi
elma püresini ne kadar verdin.. ben de ilk verdiğim zaman yapmadı hemen çok kıtı ve yeşil yaptı sonra korkmuştum ama elmadan olduğunu anladım çünkü sonra armut verdim sapsarı ve suluydu:) bi de sıcaklar başladı diye çişinde azalma olabiliyomuş yaren2007 nin doktoru öyle söylemişti.. benim de her zaman dolu oluyodu dün çok az geldi ama bugün her zamankinden fazla ama ben dün çok su verdim yoğurt kaşık maması falan derken tata tata suları da içti löp löp ondan suyu çoktu.. yani sıkıntı yapma bizim kız iyi besleniyor çünkü sonunda o süt geliyo. hem ilerde o kadar çok da emmeyecek belki benim kız öyle iki fırt yallah
canım arada böyle şeyler ola bilir ek gıdaya geçişte bunu etkilemiş ola bilir bugün daha takip et çişini ve kakasını düzelecektir
özcananında dediği gibi yeşil olabilir tamamen elmadan oluyo panikleme..
ben cuma günleri süt iznimi kullanıyorumya canım
oda mutlaka bişey uluyo
tabi bende sonra hem işlere hemde nile yetişemiyorum.
yani kızıma daha çok zaman ayırmak istiyorum
cumarteside annem bizde dua okutacak onlarda tadilat vardiye
az önce aradı bizimki yarın ben keşana gidicem temizlik yapayım bugünden dedi
bende daha 2 gün var temizliği yarın yapıcaktık dedim sonuçta cumartesi tekrar yapmak durmunda kalıcaz.
sonra çok sinirlendim ne yaparsanız yapın dedim ama inanılmaz kızgınım yani..
işte akraba olmanın avantajları olduğu kadar dez avantajlarıda var malesef.
yabancı olsa çok rahat söylerim söyliyeceğimi..
çok teşekkür ederiz tatlı teyzelerimiz
günaydın canım
neden tatlım bakıcı ile ilgili sıkıntı mı var
canım teşekkür ederim sağolasın, bakalım takip edicem bugün...
haklısın akrabaya bişey denmiyor aman alınırlar diye desek de pişman oluyoruz ya neyse...
sıkma canını düzelir herşey...
canım günaydın gelmiş mesaj ben de gönderiyorum hmen bilgilerimi
ay canım günaydın:)
tatlım salı günü annemlere giderken birden aklıma esti markete girip organik elma muz püresi, elma suyu bir de sütlü pirinç unu aldım annem hepsini denemiş bir tek meyve püresini beğenip bir çay kaşığı yemiş annem daha yerdi de vermedim dedi dün de aynı püreden bir çay kaşığı yedirdim fileli emzik aldım maalesef pek sevmedi elma armut salatalık denedim aralıklarla... braz kemirdi sonra fırlattı attı dün gece elma rendeleyip vermeye çalıştım pek itibar etmedi az önce aklıma elmanın ve muzun kabız etme özelliği gelince armutu panzehir olarak düşündüm ve rendeledim suyuna bayıldı:)) zaten sen de yazmışsın bu etkiyi:)) neyse ses bekliyorum aşağı taraftan
haklısın canım sıcaklarda çok terlyor bakalım umarım ondandır... aksi gibi suyu hiç sevmiyor ne yaptımsa içiremedm...
süt olayı şimdilik iyi Ranacık da tokluktan emmiyordur takma sen, maşallah iştahı yerinde bir bebiş Rana, nazar değmesin:)
beklersin gelmez aşağıdan sesler bende yapsa suç yapmasa :))) dün 3 kere yaptı mübarek ondan önceki gnü sadece 1 kere yaptı değişiyo her gün huyları da kakaları da :)
gulden özel mesaj kutun dolu canım gönderemiyorum
ohhh ohhh canım hangi tvy çıkacak söyle izleyelim bizde cnm..
günaydın annecikler nasılsınız ?
kapalı gri hava var burada çok sıkıcı ...
kızlar bebişlerinizin dişleri çıktı mı??
çıkmadı daha da çkımayabilir benim için sorun yok:)kızlar bebişlerinizin dişleri çıktı mı??
aynı burası da böyle dün akşam yağmur yağıyodu bu havaya rağmen basacam ranayı kucağıma iş yerinden arkadaş doğum yaptı çocuk görmeye gidecem iki gün üst üste evde kalınmıyor.. eşim de yarın gidecek yeniceye zaten düşünmüyorum diyorum aklıma geldikçe ysk ya bi ton laf sayıyorumgünaydın annecikler nasılsınız ?
kapalı gri hava var burada çok sıkıcı ...
kamu spotları oluyor ya, sağlık bakanlığının hazırladığı kamu spotunda çıkacak bende bekliyorum
oğlumun arka üstten birinin ucu göründü şimdi karşı üstte çıkacak gibi . eli , elinde ne varsa hepsi oraya gidiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?