- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.121
bardak olayına çok sevindim bizimki de bardakta içiyo artık canım ya bu arada gece bazen uyanıyolar annem de kardeşim uyanırmış birlikte teletabilere bakarlarmış arada olacak bunlar :)bilmiorum ki cnm ama kaşıntı yoktu gece . uykusu kaçtı kızımın yavrum benim beni ayakta tutmak için yapmadığı şebeklik kalmadı:) ama şimdi uyuyomuş ananemiz öyle dedi. Cnm buarada bardak denedim suyu içti bilio musun bi de çok az yumurta sarısı ve tuzsuz peynir yedi çok mutlu oldum:) senin prenses nasıl cnm
ilaç olarak ne verdin canım calpol mu ve ne zaman verdinGünaydın canım benim..
Allah kolaylık versin sana.. Çok sevindim iyi olmanıza..
Bizim dün aşımız vardı gecemiz zor geçti..
Kolay gelsin
canım arada böyle şeyler ola bilir ek gıdaya geçişte bunu etkilemiş ola bilir bugün daha takip et çişini ve kakasını düzelecektir
özcananında dediği gibi yeşil olabilir tamamen elmadan oluyo panikleme.
ben cuma günleri süt iznimi kullanıyorumya canım
oda mutlaka bişey uluyo
tabi bende sonra hem işlere hemde nile yetişemiyorum.
yani kızıma daha çok zaman ayırmak istiyorum
cumarteside annem bizde dua okutacak onlarda tadilat vardiye
az önce aradı bizimki yarın ben keşana gidicem temizlik yapayım bugünden dedi
bende daha 2 gün var temizliği yarın yapıcaktık dedim sonuçta cumartesi tekrar yapmak durmunda kalıcaz.
sonra çok sinirlendim ne yaparsanız yapın dedim ama inanılmaz kızgınım yani..
işte akraba olmanın avantajları olduğu kadar dez avantajlarıda var malesef.
yabancı olsa çok rahat söylerim söyliyeceğimi..
Eki Görüntüle 706427
tatlı teyzeler minnoşumla size iyi geceler dileriz:)
(kızlar ben çıkıyorum çok işim var öpüyorum sizleri ve tontişleri Allaha emanet...)
ne hızlıyım yahu ama zaman ne çabuk geçmiş sırf öğlden sonra dışarı çıkacam diye yemeği yapayım dedim bir tencere yaprak sardım pişiyo ama eşimin gelmesine de az kaldı inşallah pişer ayy sabah sabah çok yoruldum yaaa
mertur bişi diyecem selim hoppalada dönüp demirlere saldırıyo mu bizim kız oyuncaklara değil kenardaki iplere ve demirlere saldırıyo vurmaz kafayı ama korkuyorum ya.. bi de hoppalayı hoplamak için değil kaka yapmak için kullanıyoruz bu aralar
Eki Görüntüle 706427
tatlı teyzeler minnoşumla size iyi geceler dileriz:)
(kızlar ben çıkıyorum çok işim var öpüyorum sizleri ve tontişleri Allaha emanet...)
selmeçim alıntı yapamamışım cnmya
nmnilin çok iyi canım yok bi sıkıntısı ama ben şuanda çok gerildimya.
artık gerçekten isyan edicemyani.
bizim bakıcı teyzemizle ilgili..
kızlar bebişlerinizin dişleri çıktı mı??
günaydın annecikler nasılsınız ?
kapalı gri hava var burada çok sıkıcı ...
kamu spotları oluyor ya, sağlık bakanlığının hazırladığı kamu spotunda çıkacak bende bekliyorum
bardak olayına çok sevindim bizimki de bardakta içiyo artık canım ya bu arada gece bazen uyanıyolar annem de kardeşim uyanırmış birlikte teletabilere bakarlarmış arada olacak bunlar :)
ilaç olarak ne verdin canım calpol mu ve ne zaman verdin
sıkma canını ya olur böyle şeyler tamam akraba söyleyemiyosun şimdi ama biraz bekle sonra yerleştirirsin lafı ve cuma günü temizliği boşver nille ilgilen sadece bişeycik olmaz:) yabancı olsa gitmesine izin vermezsin ama işte olacak bunlar yapacak bişey yok sinirlenmene değmez boşuna canını sıkma canım benim
burda da aynı hava siz hangi şehirdesiniz?
bardak olayına çok sevindim bizimki de bardakta içiyo artık canım ya bu arada gece bazen uyanıyolar annem de kardeşim uyanırmış birlikte teletabilere bakarlarmış arada olacak bunlar :)
ilaç olarak ne verdin canım calpol mu ve ne zaman verdin
sıkma canını ya olur böyle şeyler tamam akraba söyleyemiyosun şimdi ama biraz bekle sonra yerleştirirsin lafı ve cuma günü temizliği boşver nille ilgilen sadece bişeycik olmaz:) yabancı olsa gitmesine izin vermezsin ama işte olacak bunlar yapacak bişey yok sinirlenmene değmez boşuna canını sıkma canım benim
ne hızlıyım yahu ama zaman ne çabuk geçmiş sırf öğlden sonra dışarı çıkacam diye yemeği yapayım dedim bir tencere yaprak sardım pişiyo ama eşimin gelmesine de az kaldı inşallah pişer ayy sabah sabah çok yoruldum yaaa
mertur bişi diyecem selim hoppalada dönüp demirlere saldırıyo mu bizim kız oyuncaklara değil kenardaki iplere ve demirlere saldırıyo vurmaz kafayı ama korkuyorum ya.. bi de hoppalayı hoplamak için değil kaka yapmak için kullanıyoruz bu aralar
kızlar görüşürüz ben çıkıyorum cadı durmuyo mız mız kızım benim
hayırdır canım ne oldu
Carmenares masallah kizina.kizinin ustundeki badiden benim kizimdada vardi.
Gulden canini sikma.akrabayla is yapinca boyle oluyor.kizin icin seslenmeyeceksin benim kizinada kaynanam bakacak ise baslayinca ve ayni sorunbizdede var.
Mertur esin cikinca bize de haber ver.
Ozcanan masallah cok hamaratsin cnm.
Buarada hepinize kocaman gunaydin kizlar..
canım bizim dişlerimizde çıkmadı daha ama yerleri belli resmen sabırsızlıkla bekliyoss:
bu arada hoşgeldin
biraz kendinden ve bebişinden bahsedermisin
sanıyorum adı ege
doğum tarihi nedir hangi şehirdesiniz sen çalışıyomusun?
ayy ne çok sordum dimi..
canım burdada öyle günaydın bu arada
bizde çorludayız..
evet haberver mutlaka bizde izleyelim..
Carmenares masallah kizina.kizinin ustundeki badiden benim kizimdada vardi.
Gulden canini sikma.akrabayla is yapinca boyle oluyor.kizin icin seslenmeyeceksin benim kizinada kaynanam bakacak ise baslayinca ve ayni sorunbizdede var.
Mertur esin cikinca bize de haber ver.
Ozcanan masallah cok hamaratsin cnm.
Buarada hepinize kocaman gunaydin kizlar..
işte bende oyüzden susuyorum ama sinirde oluyorum elimde değilki
bi fabrikada çalışsa öyle izin alabilecekmi acaba.
ofaya neyse yapacak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?