2012 kasım bebekleri büyüyor..

bardak olayına çok sevindim bizimki de bardakta içiyo artık canım ya bu arada gece bazen uyanıyolar annem de kardeşim uyanırmış birlikte teletabilere bakarlarmış arada olacak bunlar :)
Günaydın canım benim..
Allah kolaylık versin sana.. Çok sevindim iyi olmanıza..
Bizim dün aşımız vardı gecemiz zor geçti..
Kolay gelsin
ilaç olarak ne verdin canım calpol mu ve ne zaman verdin

sıkma canını ya olur böyle şeyler tamam akraba söyleyemiyosun şimdi ama biraz bekle sonra yerleştirirsin lafı ve cuma günü temizliği boşver nille ilgilen sadece bişeycik olmaz:) yabancı olsa gitmesine izin vermezsin ama işte olacak bunlar yapacak bişey yok sinirlenmene değmez boşuna canını sıkma canım benim

ne hızlıyım yahu ama zaman ne çabuk geçmiş sırf öğlden sonra dışarı çıkacam diye yemeği yapayım dedim bir tencere yaprak sardım pişiyo ama eşimin gelmesine de az kaldı inşallah pişer ayy sabah sabah çok yoruldum yaaa

mertur bişi diyecem selim hoppalada dönüp demirlere saldırıyo mu bizim kız oyuncaklara değil kenardaki iplere ve demirlere saldırıyo vurmaz kafayı ama korkuyorum ya.. bi de hoppalayı hoplamak için değil kaka yapmak için kullanıyoruz bu aralar

Son düzenleme:

maşallah yaprak mı sardın ne hamratsın yaa. yanlış mı okuyorum acaba diye tekrar tekrar baktım

kızlar bebişlerinizin dişleri çıktı mı??

canım bizim dişlerimizde çıkmadı daha ama yerleri belli resmen sabırsızlıkla bekliyoss:
bu arada hoşgeldin
biraz kendinden ve bebişinden bahsedermisin
sanıyorum adı ege
doğum tarihi nedir hangi şehirdesiniz sen çalışıyomusun?
ayy ne çok sordum dimi..

günaydın annecikler nasılsınız ?
kapalı gri hava var burada çok sıkıcı ...

canım burdada öyle günaydın bu arada
bizde çorludayız..

kamu spotları oluyor ya, sağlık bakanlığının hazırladığı kamu spotunda çıkacak bende bekliyorum

evet haberver mutlaka bizde izleyelim..

Canım benim,
aşıya gitmeden calpol verdim.
doktorumuz aşı öncesi ve sonrası ver dedi ama ben sadece aşı öncesi verdi. Cok ateşlenmediği içinde yükleme yapmak istemedim

vet söylüyemiyorum ve kendimi enayi gibi hissediyorum ya omu işveren benmi belli değil valllaha..
ama lafı kesinlikle sokucam..

neeeeeee
yaprakmı bende geliyommmmm:

kızlar görüşürüz ben çıkıyorum cadı durmuyo mız mız kızım benim

görüşürüz cnm

hayırdır canım ne oldu

aman bakıcı teyze sorunu canımya off sinir oluyorum..

Carmenares masallah kizina.kizinin ustundeki badiden benim kizimdada vardi.
Gulden canini sikma.akrabayla is yapinca boyle oluyor.kizin icin seslenmeyeceksin benim kizinada kaynanam bakacak ise baslayinca ve ayni sorunbizdede var.
Mertur esin cikinca bize de haber ver.
Ozcanan masallah cok hamaratsin cnm.
Buarada hepinize kocaman gunaydin kizlar..

işte bende oyüzden susuyorum ama sinirde oluyorum elimde değilki
bi fabrikada çalışsa öyle izin alabilecekmi acaba.
ofaya neyse yapacak bişey yok.

Köyden sehıre ınersem haber verırım canım keske paluda olsaydın ben seneye okula baslıcam benım kuzuya da bakardın be güzel olur du

bu ne hamaratlık nasıl sardın rana ile yaprakları maşallah =)
selimde aynısını yapıyor demire uzanıyor kenarda yayları var ona yapışıyor tutuyor =)

Aman kızlar ya benımkınde de bakıcı sorunu olacak eylulde kv gelse evı karıstırıyo gelmese annem gelemıyo abımın cocuguna bakıyo bakıcı zor bulmak esımın tutumu ne olur bılmıyorum offff offf daha eylule neler var ben sımdıden kara kara dusunuyorum

haber veriririm

gulden bakıcı ne yaptı:44:

maşallhh sana

sağolasın cnm su içerken görünce benim o kadar hoşuma gitti ki anlatamam:) rabbim hepimizin bebişinee iştah ve sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…