2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese selam güzel anneler
Bayadir giremiyordum annemlerde olduğum için bebisleriniz nasıl hepsi iyidir inşallah
Yeni resimler eklenmiş bebislerimizin hepsi çoook tatlı allah nazarlarsan saklasin

Eve gittigimde benim yiğit efemin resmini eklicem ins

Dün kuafordeydim saçımı kestirmiştim
Efem çok uslu durdu maaşallah çok ilgisini çekti kuaför salonu herkese gülücükler saçtı paşam

biz iiyiz cnm sen ve bebişin nasıl ananeyle arası nasıldı prensinin?
son günlerde hep prenses gördük tabi gözümden kaçan olmadıysa,sen ekle de bi de prens görelim:)

kızlar masalla dokturmussunuz yıne okduklarımı
ozetleyım hemencık gulden cn duruma cok uzuld sende kıbar bırısın ters yapmadıgın ıcın daha kolay dıle getırebılıyo bence bendede aynı durum var eve kadın geldıgınde asla onu bunu yap dıyemıyorum annemı cagırıyoum o yuzden
ama ufak caplı konusma yasanmalı bence

ozcanan ellerıne saglık kuzum ben dolma duduklude 8 dkkada prsırıyorum haberınola
kızlar ben 3 gıbı carsıya gııdıcem ıslerı toparlıyorum ondan aktıf degılım arada bakıcam pc acık opukdunuz

Dün kuafordeydim saçımı kestirmiştim
Efem çok uslu durdu maaşallah çok ilgisini çekti kuaför salonu herkese gülücükler saçtı paşam

sıhhatler olsun cnm maşallah kuzuna.
bende lohusalıktan sonra kendimi kuaföre atmıştım nasıl bunaldıysam simsiyah saçtan sarı saça döndüm:) sonuç eşim memnun ben pişman:) ama sonra bende alıştım...

songülllllllll beni de götür çarşıya hiç çalışasım yok ama eve de gidesim yok :) havalardan mı ne bi açıo bi kapıo

havada kapalı tam bunalıma girdim.herkes harıl harıl ev işi yaparken ben hiç birşey yapamıyorum moralim bozuluyor yaa. sadece ben iş yapamıyormuşum gibi hissediyorum. her yer darmadağınık şuan , evin derin temizliğe ihtiyacı varken ben normalini bile yapamıyorum . elimden iş mi çıkmıyor beceriksiz miyim anlayamadım

üşün cnme aya yapacak bişey yokki offf:

haber veriririm

gulden bakıcı ne yaptı:44:

cnm bizde cumartesi duva var ama o ben süt iznimi cuma kullanıyorum ya bildiğin gibi yarında keşana gidecekmiş
aöma herhafta cuma günleri mutlaka bişey buluyo..

çok üzülüyorum ben buduruma akraba olduğumuz için bişeyde diyemiyorum bide ben doğum yaptığımda annem acılıktaydı benim 10 gün boyunca yanımızda akşamlarıda kaldı yani en zor anımda yanımdaydı oyüzdende fazla bişey diyemiyorum ama sıkıldım artık..

güldencim ne oldu ben kaçırdım galiba

yazdım cnm zor bu işler ya..

hoşgeldin cnm bekleriz fotoları bak atamayan ben bile attım::)

haklısın cnm ama işte bana daha önce yardımlarından dolayıda yapamıyorum ama arrtık her hafta her hafta olmuyo böyle..

songülllllllll beni de götür çarşıya hiç çalışasım yok ama eve de gidesim yok :) havalardan mı ne bi açıo bi kapıo

hsaha gel kuzum ıkı ac saldırırız reyonlara bı guzel
hava cok sıkıcı ama bana ıyı sıcakta deneme yapmak zor olabılır esım 3 te gelıcek bı yandan ev toparlayıp bı yandan yazıyorum kusur kalmayayım ondan gec cvp

tanıdık ile iş yapması zor . laf söylesen olmuyor , söylemesen olmuyor ama çok susmakta iyi değil. sonuçta para veriyorsun değil mi ?
keşanda senin akrabaların mı var

cnm aslında bı duzene koysan kafanda rahat olur ama selım durmuyosa bosver cnm oncelık oglusun

hayır canım bazen öyle oluyo hepimize normal bişey bu sen bi silkelen
sonra hafta sonu eşinle birlikte bi çarşıyap kendine gelirsin bence..
nasıl başlarsan öyle devam ediyo
arada silkelenmek lazım..

cnm aslında bı duzene koysan kafanda rahat olur ama selım durmuyosa bosver cnm oncelık oglusun

hep siz bozdunuz moralimi biri der dolma sardım biri evi temizledim burda hiç bir şey yapamayanlarda var
dolapta annemin sarıp bıraktığı dolma var bazen onu pişirmekten bile aciz oluyorum
güleyim mi ağlayayım mı karar veremedim :44:

Son düzenleme:

benim yerime de gez cnm şu alışveriş konusunda memleketimi hiç sevmiorum kapalılara göre hiç kıyafet yok alışverişe çıkınca gıcık oluorum eşimi de delirtiorum buarada:)(

aa kuzum o zmaan senın sılkelenme vaktın gelmıs bı sılkeleyelım senı
aa yarenın canı olduk oladık zama canı ıster sararım hemencık
aslında kendıne bı duzen kursan ınan kafanda rahat eder
burnuma ufaktan depresyon kokusu geldı

tanıdık ile iş yapması zor . laf söylesen olmuyor , söylemesen olmuyor ama çok susmakta iyi değil. sonuçta para veriyorsun değil mi ?
keşanda senin akrabaların mı var

aynen zor cnm
evet keşanda akğrabalarımız var zaten ben tekirdağ çorluda oturuyorum aslende buralıyım cnm

hiçbirşey beceremediğim gibi depresoyona girmeyi de beceremem
depresyon denmez de çok bunaldım bir gün iş yapabilirsem sonraki beş gün kesin olmuyor düzen oturtamadım :44:

benim yerime de gez cnm şu alışveriş konusunda memleketimi hiç sevmiorum kapalılara göre hiç kıyafet yok alışverişe çıkınca gıcık oluorum eşimi de delirtiorum buarada:)(

ysemıncım sendemı kapalısın?
bızlere kıyafet bulmak daha zorlu bellı baslı kapalılar ıcın magazalar var ama gercekten o kadar klasıkler kı dugun lerde falan gıyersın
ben arastan berı esımle cıkmıyorum cnm cocukla bısey anlamıyorum baktıgımdan daha rahat oluyo ınankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…