- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.141
Herkese selam güzel anneler
Bayadir giremiyordum annemlerde olduğum için bebisleriniz nasıl hepsi iyidir inşallah
Yeni resimler eklenmiş bebislerimizin hepsi çoook tatlı allah nazarlarsan saklasin
Eve gittigimde benim yiğit efemin resmini eklicem ins
Dün kuafordeydim saçımı kestirmiştim
Efem çok uslu durdu maaşallah çok ilgisini çekti kuaför salonu herkese gülücükler saçtı paşam
kızlar masalla dokturmussunuz yıne okduklarımı
ozetleyım hemencık gulden cn duruma cok uzuld sende kıbar bırısın ters yapmadıgın ıcın daha kolay dıle getırebılıyo bence bendede aynı durum var eve kadın geldıgınde asla onu bunu yap dıyemıyorum annemı cagırıyoum o yuzden
ama ufak caplı konusma yasanmalı bence
ozcanan ellerıne saglık kuzum ben dolma duduklude 8 dkkada prsırıyorum haberınola
kızlar ben 3 gıbı carsıya gııdıcem ıslerı toparlıyorum ondan aktıf degılım arada bakıcam pc acık opukdunuz
Aman kızlar ya benımkınde de bakıcı sorunu olacak eylulde kv gelse evı karıstırıyo gelmese annem gelemıyo abımın cocuguna bakıyo bakıcı zor bulmak esımın tutumu ne olur bılmıyorum offff offf daha eylule neler var ben sımdıden kara kara dusunuyorum
haber veriririm
gulden bakıcı ne yaptı:44:
güldencim ne oldu ben kaçırdım galiba
Herkese selam güzel anneler
Bayadir giremiyordum annemlerde olduğum için bebisleriniz nasıl hepsi iyidir inşallah
Yeni resimler eklenmiş bebislerimizin hepsi çoook tatlı allah nazarlarsan saklasin
Eve gittigimde benim yiğit efemin resmini eklicem ins
kızlar masalla dokturmussunuz yıne okduklarımı
ozetleyım hemencık gulden cn duruma cok uzuld sende kıbar bırısın ters yapmadıgın ıcın daha kolay dıle getırebılıyo bence bendede aynı durum var eve kadın geldıgınde asla onu bunu yap dıyemıyorum annemı cagırıyoum o yuzden
ama ufak caplı konusma yasanmalı bence
ozcanan ellerıne saglık kuzum ben dolma duduklude 8 dkkada prsırıyorum haberınola
kızlar ben 3 gıbı carsıya gııdıcem ıslerı toparlıyorum ondan aktıf degılım arada bakıcam pc acık opukdunuz
songülllllllll beni de götür çarşıya hiç çalışasım yok ama eve de gidesim yok :) havalardan mı ne bi açıo bi kapıo
üşün cnme aya yapacak bişey yokki offf:
cnm bizde cumartesi duva var ama o ben süt iznimi cuma kullanıyorum ya bildiğin gibi yarında keşana gidecekmiş
aöma herhafta cuma günleri mutlaka bişey buluyo..
çok üzülüyorum ben buduruma akraba olduğumuz için bişeyde diyemiyorum bide ben doğum yaptığımda annem acılıktaydı benim 10 gün boyunca yanımızda akşamlarıda kaldı yani en zor anımda yanımdaydı oyüzdende fazla bişey diyemiyorum ama sıkıldım artık..
yazdım cnm zor bu işler ya..
hoşgeldin cnm bekleriz fotoları bak atamayan ben bile attım::)
haklısın cnm ama işte bana daha önce yardımlarından dolayıda yapamıyorum ama arrtık her hafta her hafta olmuyo böyle..
havada kapalı tam bunalıma girdim.herkes harıl harıl ev işi yaparken ben hiç birşey yapamıyorum moralim bozuluyor yaa. sadece ben iş yapamıyormuşum gibi hissediyorum. her yer darmadağınık şuan , evin derin temizliğe ihtiyacı varken ben normalini bile yapamıyorum . elimden iş mi çıkmıyor beceriksiz miyim anlayamadım
havada kapalı tam bunalıma girdim.herkes harıl harıl ev işi yaparken ben hiç birşey yapamıyorum moralim bozuluyor yaa. sadece ben iş yapamıyormuşum gibi hissediyorum. her yer darmadağınık şuan , evin derin temizliğe ihtiyacı varken ben normalini bile yapamıyorum . elimden iş mi çıkmıyor beceriksiz miyim anlayamadım
cnm aslında bı duzene koysan kafanda rahat olur ama selım durmuyosa bosver cnm oncelık oglusun
hsaha gel kuzum ıkı ac saldırırız reyonlara bı guzel
hava cok sıkıcı ama bana ıyı sıcakta deneme yapmak zor olabılır esım 3 te gelıcek bı yandan ev toparlayıp bı yandan yazıyorum kusur kalmayayım ondan gec cvp
hep siz bozdunuz moralimi biri der dolma sardım biri evi temizledim burda hiç bir şey yapamayanlarda var
dolapta annemin sarıp bıraktığı dolma var bazen onu pişirmekten bile aciz oluyorum
güleyim ağlayayım mı karar veremedim :44:
tanıdık ile iş yapması zor . laf söylesen olmuyor , söylemesen olmuyor ama çok susmakta iyi değil. sonuçta para veriyorsun değil mi ?
keşanda senin akrabaların mı var
aynen zor cnm
evet keşanda akğrabalarımız var zaten ben tekirdağ çorluda oturuyorum aslende buralıyım cnm
aa kuzum o zmaan senın sılkelenme vaktın gelmıs bı sılkeleyelım senı
aa yarenın canı olduk oladık zama canı ıster sararım hemencık
aslında kendıne bı duzen kursan ınan kafanda rahat eder
burnuma ufaktan depresyon kokusu geldı
benim yerime de gez cnm şu alışveriş konusunda memleketimi hiç sevmiorum kapalılara göre hiç kıyafet yokalışverişe çıkınca gıcık oluorum eşimi de delirtiorum buarada:)(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?