2012 kasım bebekleri büyüyor..

hiçbirşey beceremediğim gibi depresoyona girmeyi de beceremem
depresyon denmez de çok bunaldım bir gün iş yapabilirsem sonraki beş gün kesin olmuyor düzen oturtamadım :44:

cok hossun cnm ya
belkıde eymenın gunduz uykuları olmadıgından zamansızlıktan oturtamadın cnm olabılırmıkı

depresyon denmez de çok bunaldım bir gün iş yapabilirsem sonraki beş gün kesin olmuyor düzen oturtamadım :44:

mertur aynı durumdayız canım yaa. napsak acaba beraber bi program mı yapsak burdaki hamarat hanımlarda bize destek olur ne dersin

evet cnm kapalıyım çok şükür artık kapalı da çalışıoruz:) ama kıyafet konusu bana gerçekten işkence bi de benim eşim çok kıskanç kırk yılda bi kıyafet bulurum o da hemen ona bi kulp bulur gıcık olurum:)

canım öyle düşünme bak sen öncelikle mükemmel bi annesin ve mükemmel bi eşsin .
tabiki günümüz bi günümüzü tutmuyo hepimizde var aynı sorun ama seni çok karamsar görüyorum ben
öncelikle mükemmel olduğunu unutma ve kendine öylesıfatlar bulma..

cnm sıkma canını bi de ii tarafından bak çok şükür meleğini gönül rahatlığıyla bırakabileceğin birisi var kuzun hep onun yanında tersleşmemek lazım,ne bileyim direkt gitme demek yerine abla sen de burda olsan çok ii olurdu dua da senin de olmanı isterdim gibi filan söylesen belki anlar senin durumunu ... politik olmak en iisi sanırım

canım zaten gitme demedim siz kararınızı vermişiniz ben nediyeyimki dedim
ama duada olmaması değil sorun
tatlım
benim süt izinlerim cuma günü her cuma mutlaka bişey çıkması sıkıntı
hadi bugüne kadar sesimi çıkarmıyorum ama yarın temizlik yapmam lazım sonuçta cumartesi dua olacak..

sen de haklısın cnm hem sen söyleyebileceğini en güzel yolla anlatmışsın anlayana? ama işte bazen insanların anlamak işine gelmio ya sabır diyeceksin cnm mecburen artık

cok hossun cnm ya
belkıde eymenın gunduz uykuları olmadıgından zamansızlıktan oturtamadın cnm olabılırmıkı

zamanım yok dediğin gibi ve yalnız olmanında etkisi var

yok yaa karamsar değilimdir aslında . neden öyle algıladın ki :44: çok mu şikayet ettim ne

hergun ıse gıden bırı olarak cok zor cnm ya ben genelde spor gıyınıyorum
pantolon tunık yada kap tarzı dıs gıyımde cok onemlı
ıstedıgın sartlarda calısabılmene cok sevndm

zamanım yok dediğin gibi ve yalnız olmanında etkisi var

yok yaa karamsar değilimdir aslında . neden öyle algıladın ki :44: çok mu şikayet ettim ne

cnm bebegının sana ıhtıyac duygugu zaman gercekten ıs sozonusu olmuyo ben aras ın bana ıhtıyacı varsa ev ıslerını ertelıyorum
ıste ogle uykusu uzun olsa baya ıs halledersın aslında

hergun ıse gıden bırı olarak cok zor cnm ya ben genelde spor gıyınıyorum
pantolon tunık yada kap tarzı dıs gıyımde cok onemlı
ıstedıgın sartlarda calısabılmene cok sevndm

sorma cnm inan çok zor hergün kıyafet konusu . normalde bende spor takılıorum cnm kot tunik filan ama o da ancak haftasonu. buarada 6 aydır avdeydim bi de hamilelik döneminde de hiç topuklu ayakkabı filan giymedim ya şaka gibi yürümeyi bile untmuşum topukluyla:)

ah ıste en buyuk sıkıntım bende topuklu gıyemıyorum artıkk ve topuklunun daha sık olldugunun kadına cok yakıstıgının farkındayım sureklı bı duz ayakkabı modendayım boydan kurtarıyorum ama topuklu olsa fena olmaz arada

Hoş geldin canım..
Dilerim Yiğit Efe' de sen de iyisindir..
Resmini bekliyoruz kuzucuğun

ben çok severim cnm topuklu ayakkabı ama eşim sayesinde nerde en küçük topuklu ayakkabı ben orda:) çok kadınsı duruyormuş yüksek topuk öle dio kocacım. eee kumaş eteğin altına da babet gitmio ki biz de ortada buluşuoruz işte. ama yine de artık biraz daha rahatım eskisi kadar sıkı deiliz:) tabi spor ayakkabının rahatı da tartışılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…