- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #10.161
hiçbirşey beceremediğim gibi depresoyona girmeyi de beceremem
depresyon denmez de çok bunaldım bir gün iş yapabilirsem sonraki beş gün kesin olmuyor düzen oturtamadım :44:
depresyon denmez de çok bunaldım bir gün iş yapabilirsem sonraki beş gün kesin olmuyor düzen oturtamadım :44:
ysemıncım sendemı kapalısın?
bızlere kıyafet bulmak daha zorlu bellı baslı kapalılar ıcın magazalar var ama gercekten o kadar klasıkler kı dugun lerde falan gıyersın
ben arastan berı esımle cıkmıyorum cnm cocukla bısey anlamıyorum baktıgımdan daha rahat oluyo ınankı
hep siz bozdunuz moralimi biri der dolma sardım biri evi temizledim burda hiç bir şey yapamayanlarda var
dolapta annemin sarıp bıraktığı dolma var bazen onu pişirmekten bile aciz oluyorum
güleyim mi ağlayayım mı karar veremedim :44:
cnm sıkma canını bi de ii tarafından bak çok şükür meleğini gönül rahatlığıyla bırakabileceğin birisi var kuzun hep onun yanında tersleşmemek lazım,ne bileyim direkt gitme demek yerine abla sen de burda olsan çok ii olurdu dua da senin de olmanı isterdim gibi filan söylesen belki anlar senin durumunu ... politik olmak en iisi sanırım
canım zaten gitme demedim siz kararınızı vermişiniz ben nediyeyimki dedim
ama duada olmaması değil sorun
tatlım
benim süt izinlerim cuma günü her cuma mutlaka bişey çıkması sıkıntı
hadi bugüne kadar sesimi çıkarmıyorum ama yarın temizlik yapmam lazım sonuçta cumartesi dua olacak..
sen de haklısın cnm hem sen söyleyebileceğini en güzel yolla anlatmışsın anlayana? ama işte bazen insanların anlamak işine gelmioya sabır diyeceksin cnm mecburen artık
cok hossun cnm ya
belkıde eymenın gunduz uykuları olmadıgından zamansızlıktan oturtamadın cnm olabılırmıkı
canım öyle düşünme bak sen öncelikle mükemmel bi annesin ve mükemmel bi eşsin .
tabiki günümüz bi günümüzü tutmuyo hepimizde var aynı sorun ama seni çok karamsar görüyorum ben
öncelikle mükemmel olduğunu unutma ve kendine öylesıfatlar bulma..
evet cnm kapalıyım çok şükür artık kapalı da çalışıoruz:) ama kıyafet konusu bana gerçekten işkence bi de benim eşim çok kıskanç kırk yılda bi kıyafet bulurum o da hemen ona bi kulp bulur gıcık olurum:)
zamanım yok dediğin gibi ve yalnız olmanında etkisi var
hayır canım şikayetten değil.
dedinya siz onu yapıyosunuz bunu yapıyosunuz ben hiç bişey yapmmıyorum diye ondan söyledim
yok yaa karamsar değilimdir aslında . neden öyle algıladın ki :44: çok mu şikayet ettim ne[/Q
UOTE]
sen isteyince herşeyi yaparsın şöyle bi silkelenmeye ihtiyacınvar sadece bence..
çocuk tek başına gerçekten zor oluyo
muhtemelen eşinde akşamları yorgun oluyodur doktor olduğu için oyüzden işin daha zorr
ailen nerede senin cnm.
hayır canım şikayetten değil.
dedinya siz onu yapıyosunuz bunu yapıyosunuz ben hiç bişey yapmmıyorum diye ondan söyledim
yok yaa karamsar değilimdir aslında . neden öyle algıladın ki :44: çok mu şikayet ettim ne[/Q
UOTE]
sen isteyince herşeyi yaparsın şöyle bi silkelenmeye ihtiyacınvar sadece bence..
çocuk tek başına gerçekten zor oluyo
muhtemelen eşinde akşamları yorgun oluyodur doktor olduğu için oyüzden işin daha zorr
ailen nerede senin cnm.
aynen öyle bu hafta sonu temizlik yaparım diyordum ;nöbetçiymiş bugün öğrendim .
ailem çanakkalede ...
yok yaa karamsar değilimdir aslında . neden öyle algıladın ki :44: çok mu şikayet ettim ne
hergun ıse gıden bırı olarak cok zor cnm ya ben genelde spor gıyınıyorum
pantolon tunık yada kap tarzı dıs gıyımde cok onemlı
ıstedıgın sartlarda calısabılmene cok sevndm
aynen öyle bu hafta sonu temizlik yaparım diyordum ;nöbetçiymiş bugün öğrendim .
ailem çanakkalede ...
aynen cam
arada bi kadın tuta bilirsen oda iyi ola bilir aslında
bazen temizlik yapamamakta insanın moralini bozuyo yapınca mutlu oluyosun
ama songülünde dediği gibi cnm önce bebeğinn.
iş nasılsa olur..
cnm bebegının sana ıhtıyac duygugu zaman gercekten ıs sozonusu olmuyo ben aras ın bana ıhtıyacı varsa ev ıslerını ertelıyorum
ıste ogle uykusu uzun olsa baya ıs halledersın aslında
bende evdeyken çoğu zaman erteliyorum ..
sorma cnm inan çok zor hergün kıyafet konusu . normalde bende spor takılıorum cnm kot tunik filan ama o da ancak haftasonu. buarada 6 aydır avdeydim bi de hamilelik döneminde de hiç topuklu ayakkabı filan giymedim ya şaka gibi yürümeyi bile untmuşum topukluyla:)
Herkese selam güzel anneler
Bayadir giremiyordum annemlerde olduğum için bebisleriniz nasıl hepsi iyidir inşallah
Yeni resimler eklenmiş bebislerimizin hepsi çoook tatlı allah nazarlarsan saklasin
Eve gittigimde benim yiğit efemin resmini eklicem ins
aynen cam
iş nasılsa olur..
aynen cnm duunya sonu degıl ya aman dusunsene bebeklerımızn tum ıhtıyaclarını bız karsılıyruz ve bıze mahkumlar bıyerde
bırı geldıgınde zaten en cok ondan sıkıntı yapıyorum ıster ıstemez ıkıncı plan oluyo
mertur ımkan varsa bencede arada bı kadın al bende rutınlere yetısebılıyorum ama genel temızlık ıcın ıstıyorum
BEYSALLLLL DUY SESIMI BUGUN PERSEMBEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
ah ıste en buyuk sıkıntım bende topuklu gıyemıyorum artıkk ve topuklunun daha sık olldugunun kadına cok yakıstıgının farkındayım sureklı bı duz ayakkabı modendayım boydan kurtarıyorum ama topuklu olsa fena olmaz arada
aynen cam
iş nasılsa olur..
aynen cnm duunya sonu degıl ya aman dusunsene bebeklerımızn tum ıhtıyaclarını bız karsılıyruz ve bıze mahkumlar bıyerde
bırı geldıgınde zaten en cok ondan sıkıntı yapıyorum ıster ıstemez ıkıncı plan oluyo
mertur ımkan varsa bencede arada bı kadın al bende rutınlere yetısebılıyorum ama genel temızlık ıcın ıstıyorum
BEYSALLLLL DUY SESIMI BUGUN PERSEMBEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
aynısını annemde söylüyor yardımcı çağır , her zaman istemiyorsan bile arada al diye olmadı öyle yapacağım . bende hiç sevmem yabancı biri yatak odama sokmam istemem nasıl iş yaptırırım onu düşünüyorumtemiz mi güvenilir mi o kısımdaki sorgulamalarımı dile bile getirmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?