2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay ben cok gece kaldım bu gıdısle gıdemıcemmı ne of benımde esımınde telı bozuldu ve alalı 3 ay bıle olmadan garantı 1 ayı bıle bulabılırmıs kafayı yerım ben sesım karsıya gıtmıyo
ne gıcık bı telefonmus samsung ben olsam asla aldırmazdım nokıadan sasmamak lazım

kızlar benden bugünlük bu kadar bal böcüğüm beni bekler. yarın görüşürüz inş. koklayın meleklerinizi benim yerime, ii bakın kendinize

hadi sen git cnm :
bende telefon istiyom yoksa bu telimin internete giremiyorum eşimden evlilik yıldönümü hediysei ifon istiyorum..::):)

hadi sen git cnm :
Bende telefon istiyom yoksa bu telimin internete giremiyorum eşimden evlilik yıldönümü hediysei ifon istiyorum..::):)

ayesım gelse gıdıcem yoldaymıs tel elınde bılgıler kopyalancak daha
aman kuzum saglamsa tel kıyetını bıl bızımde sevgılıler gunu hdıyesıydı samsung s ııı
nokıanın gozunu seveyım

bu ne hamaratlık nasıl sardın rana ile yaprakları maşallah =)
selimde aynısını yapıyor demire uzanıyor kenarda yayları var ona yapışıyor tutuyor =)
kırk yılda bir sarıyorum napiim nefret ediyorum akşama ne pişirsem demekten haftalık rutin yemek var bende bi gün börek bi gün makarna bi gün sarma bi gün kızartma bi gün çorba salata pilav öle öle geçiyo bazen çok nadir hamur açarım tabi ranaya şarkı söyleye söyleye o uyuyuynca başlıyorum uyanıp usanıncaya kadar da yapmış oluyorum 40 dk da pişti yemedim daha gulden gel birlikte yiyelim :)
sağolasın cnm su içerken görünce benim o kadar hoşuma gitti ki anlatamam:) rabbim hepimizin bebişinee iştah ve sağlık versin

çok sevindim valla bugün misafirliğe gittim bebek görmeye biraz önce geldim.. meyve suyu ikram etti arkadaşım illa ben de içecem diye yırttı ortalığı vermek zorunda kaldım azıcık ama ben rananın bu halini çok seviyorum o bebek daha çok küçük.. gazı var ağzı pamukçuk olmuş geceleri uyumuyo ve ciyyak bi sesi var.. gidince benim kızın çenesi açıldı zaten uyumayan bebeği konuşmaktan hiç uyutmadı.. 4 yaşında bi çocuğu daha var erkek onla oynacakmış nasıl çenesi açıldı anlatamam kalkmak zorunda kaldık artık çünkü bizim kız susmuyodu yine de sevindim çünkü yabancılık çekmedi köşeye oturttuk.. bi süre baktı etrafa ilk defa başkasının evine çıktık bu arada o otururken ben de sevdim osman yektayı neyse geldik böylelikle benim kızın şaftı kaydı hoppalada uyutayım geleyim yine

mertur bu hafta geçsin sen belirle bi gün temizlik yapalım sen evini ben evimi taam mı

kızlar benden bugünlük bu kadar bal böcüğüm beni bekler. yarın görüşürüz inş. koklayın meleklerinizi benim yerime, ii bakın kendinize

anım nete girmiyo yani girse hafta sonuda size yazıcam ozaman rahatla ya özelliklede oyüzden istiyomm:

geleyim vallaha tatlım..
ohhhohh
aferin ranaya bak gördünmü demekki sen onu çocuğu olan yerlere götürecen canım
bizimki yine evde çılık çılığa bağrıyo ama biyere git çıt çıkmıyo sanırsın o nil değil etrafımı keşfediyo anlamıyorum ama çok şaşırıyorum..

Kizlar vallaha hiziniza yetisemiyorum :) benim kizim bugun biraz huysuz sebepsiz yere bursuru gozyasi doktu bende bir banyo yaptirdim birde fitil attim rahatlasin diye sanki biraz sicak gibiydi bide sabahtan beri hapsuruyo ins sonu gelmez yeni iyilestik sayilir zaten
Kizlar benim kizim bes aylik oldu ama hala tam donemiyo sagina sokuna donuyor ama mesela sirt ustu yatarken karninin ustune donemiyor bide oyuncaklara elini uzatmiyor sadece eline yaklastirinca uzatiyor ama uzakta olunca oyuncak elini uzatmiyor mesela birde babasinib kucagindayken ben gel kuzim yaptigimda ellerini uzatmiyor
Cokmu pimpirikliyim 5 aylik bir bebis bunlari yapmasi lazim degilmi

evet canım bıraz pımpırıklısın bence:) benım oğlumda daha yenı yenı yuzustu yatrınca sırtustu donuyo.benımkıde ellerını nuzatmıyo daha bılmıyo cunku gelmeyı bence ama tabı dığer kızların bebıslerı nasıl bılmıyorum

canım her bebeğin kendine has bi gelişim süreci vardır bak mesela songülün oğlu aras paşa 3 buçuk aylıkken döndü bizim nil hanım daha yeni yeni dönmeye başladı evet oyuncakklara saldırıyo ama mesela bendeyken babasına gitmiyo ama ondayken bana geliyo ama bence okadar acele etme
tabi bebeğinin haraketlerinide takibe devam et ama bence bi sıkıntı yok.
biz biraz abartıyoruz bazı şeyleri
ama içinde kalmasın diye bu yazdıklarını doktorunuzada anlat ama bennce oda aynı şeyi söylüyecek her çocuğun kendine has bi özelliği var..
bizimki 7 aylık sırt üstünden karnına dönüyo ama ordan sırt üstü geri dönemiyo daha mesela..
istiyo ben döndüreyim..

kızlar ben kaçıyorum artık 3 gün giremem malum çok yoğunum hem dua var bizde hemde arkadaşımın düğünü var bilginiz olsun pazartesi görüşürüz çok öpüyorum sizi.
ve anneler gününüzde şimdiden kutlu olsun.
bu arada bakalım pazartesi konuşuruz bebişler bize ne hediye alıcaklar.
gerçi en büyük hediye onlar ama .
yani babalarımız bizi nekadar düşünecekler pazartesi görüşmek üzere
kendinize ve bekuzucuklara iyi bakın..öpüyorum sizi..

görüşürüz canım kendine ve nile cok iyi bak senin de anneler günün kutlu olsun.. ben hediye beklemiyorum valla almasın da zaten bunun babalar günü var

canım kolay gelsın sana ve Allah kabul etsın duanızı.senınde anneler gunun kutlu olsun bende hedıye beklemıyorum.gorusmek uzere canım

seni hamarat anne seni.afiyetle yiyin eşinle

songülcüm bu clipso tarzı olanlaradn mı.kısaca anlatsana su ne kadar koyuyorsun?ben bir türlü cesaret edemiyorum o kadar uğraşırım sonra yanarsa diye:18:

biz iiyiz cnm sen ve bebişin nasıl ananeyle arası nasıldı prensinin?
son günlerde hep prenses gördük tabi gözümden kaçan olmadıysa,sen ekle de bi de prens görelim:)

Canim benim bizde iyiyiz çok şükür anneanneyle arası çook iyi dedesiylede onlara alıştı cok fena eve gittigimde resim atacağım allahin izniyle inşallah cnm

Siyahtan sariya geçiş cesaret işi sen basarmissin bunu bende kestirdim kısacık çok uzamistlardi cnm
Neden pişmansin cnm yakismadimiki???

Hoş geldin canım..
Dilerim Yiğit Efe' de sen de iyisindir..
Resmini bekliyoruz kuzucuğun

Hosbulduk canim benim ikimizde cok şükür iyiyim siz nasilsiniz kuşum
En kisa zamanda eklicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…