- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.781
Yaptırdım canım cunku benım bebegım alerjıye baglu atopık dermatıt. Sırtına farklı yerlere 15 tane damla damlatıyolar bu damlalar besınler işte yumurta bugday çilek alerjı yapma olasılıgı olan yıyecekler 15 dk beklıyosun eger alerjısı varsa örnegın yumurtayı damlattıgı yer kabarıyo. Benım kızımda hem yumyrta aku hem yumurta sarısı hemde bugday kabardı. Direk daha yumurta hıc vermedım yenı 6 ayımız doluyo cunku ama cıcıbebe verdım içinde hem yumyrta var hem bugday
yok canim benim saka tabisaka yapıyorum kız alındın mı
asla kotu bı kaynana olmak ıstemem kız da aynı benım ıcın erkek de aybı ıns ılerdede bole dusunurum
alırım tabı seve seve
gez tabi tatlim. evde otur otur nereye kadar kisin gezilmiyo yaxin gezmek lazimHaha gezelim acilalim dimi cnm
yok canim benim saka tabi
benim kiz evlenmicek zaten
cnm artık bı kere daha reddılmekte ıstemıyorum sankı acaba dıyorum ısın uzmanına götürmek dahamı ıyı sadece çocuk alejı bakıyo
benim kizda sebze corbadi yemiyor bende bugun havuc bezelye ve patattesi ayri ayri ezrrek verdim payatesi sevmiyomus onu anlsdim digerlerini yedi sikinti ciksrtmadan patatesi ise ogurdu cikarttine kadar doru bilmiyorum ama benmkide öle haşanmış sebzeleri sevmedi baya sıkıntı yaşıyorum yemek konusunda bende
bugün doru mu bilmiyorum ama biraz kavurdum önce havuç kabak ve patatesi sonra üzerine su ekledim biraz daha lezzetli oldu
benm doktorum kendinize yaptığınız salçasız ve tuzsuz yemeklerden yedirebilirsin dedi
salçada çok tuzlu oldğu için önerilmiyomuş
ay sut urunlerınede mı alerjısı var
benım cocukumda yoğurt cok tuketıyo ay bı suru sey var secemıyorum ıste
sız çocuk dr u ıle mı karar verdınız test yapmaya
ah cnm benım oğlumda atopık dermatıt ıkı aylıkken yuzu tanınmamyacak hale gelmıstı sukur atlattık derken ek gıdalarla yenıden nuksettu
ben dr umuzdan ıstedım kıyamadı yumurta kestık sonunda
ben çocuk alerjı bolumune gotureyım dıyorum sen ozeldemı yaptırdın
anlattığın ıslem gayet basıt derıden bakılan hos gelmıyo sımdılık
gez tabi tatlim. evde otur otur nereye kadar kisin gezilmiyo yaxin gezmek lazim
nıye evlenmıyo kız
Süt ürünlerinden süpelendıler kestık atopıgı devam ettı mecburen test yaptırdık üniversite hastanesınde yaptırdım ben yumurtayı kestık duzeldı allaha şükür. Alerjı rusku okdugundan herseyı karısık veremıyorum bı gıdayı 3 gun üst üste denuyorum eger busey olnazsa karıstırıyorum buraz dıkkat gerektırıyo malesef
Ya canım bu arada ev temızlıyom ondan gec kalıyım kusura bskma
canım ateş ölçerden ateş ölçere değişiyor. sen sürekli ölçtüğünde o şekilde çıkıyorsa normaldir. onun üzerine çıktığında ateşli kabul et. bende önceden koltukaltından ölçenden vardı. 35.5 falan çıkardı. sonra alından ve kulaktan ölçen aldım 36.5 36.7 gibi çıkyo şimdi
kolay gelsın cnm
bende araştırma hastanesınde yaptırmak ıstoyorum cunku sadece çocuk alerjıye bakıyorlar essım pazartesı yok ama ben kafaya koydum goturucem evıme tam 5 dk dolmuşla ıkı dk ka
burda randavu alınmıyormuş orda sıstem nasılsu
hangı sehır
kolay gelsın cnm
bende araştırma hastanesınde yaptırmak ıstoyorum cunku sadece çocuk alerjıye bakıyorlar essım pazartesı yok ama ben kafaya koydum goturucem evıme tam 5 dk dolmuşla ıkı dk ka
burda randavu alınmıyormuş orda sıstem nasılsu
hangı sehır
benim kizda sebze corbadi yemiyor bende bugun havuc bezelye ve patattesi ayri ayri ezrrek verdim payatesi sevmiyomus onu anlsdim digerlerini yedi sikinti ciksrtmadan patatesi ise ogurdu cikartti
kavurma fikri guzelmis hafif yagda galiba dimi ben bide onu drneyeyim
canim bizde cicibebe kullaniyoz ulkerin cok saglikli degildir belkide sonucta icinde kimbilir neler vararkadaşlar hipp marka banik demiştiniz bebe biskivüsi organik demiştiniz ondan bulamadık şimdilik alacam ama.onu alana kadar cicibebe kullanacam markanın adı bu kullanan varmı nasıl sağlıksız bir bisküvi mi yoksa
tanelerini verdim ama kabugunu cikarttim icini verdim canim gaz yapmasin diyecanım bezelyenın tanelerınımı verıyosun yoksa hepsınmı veryosun
Ben kayserıde yaptırdım ordada randevu yoktu genel cocuk ılk önce muayne edıyo kan tahlılı ıstıyo sonra sonuca bakıp alerjıye yonlendırıyo kafana gore aleejıye gıdemıyosun o yonlendırme kagıdının elınde olması lazım yanı..
Kan alınırken nasıl durcan yanıbda tek basına ben duramadım ceydayı babam tuttu benı de odadan kovdular :)))
bencede gotur en azindan bilirsinde vermezsin omu bumu.derdin olmaz sen hala yumurta yemiyosun dimi yiyosan oda yapiyodir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?