2012 kasım bebekleri büyüyor..

ah cnm benım oğlumda atopık dermatıt ıkı aylıkken yuzu tanınmamyacak hale gelmıstı sukur atlattık derken ek gıdalarla yenıden nuksettu
ben dr umuzdan ıstedım kıyamadı yumurta kestık sonunda
ben çocuk alerjı bolumune gotureyım dıyorum sen ozeldemı yaptırdın
anlattığın ıslem gayet basıt derıden bakılan hos gelmıyo sımdılık

benim kizda sebze corbadi yemiyor bende bugun havuc bezelye ve patattesi ayri ayri ezrrek verdim payatesi sevmiyomus onu anlsdim digerlerini yedi sikinti ciksrtmadan patatesi ise ogurdu cikartti
kavurma fikri guzelmis hafif yagda galiba dimi ben bide onu drneyeyim

ay sut urunlerınede mı alerjısı var
benım cocukumda yoğurt cok tuketıyo ay bı suru sey var secemıyorum ıste
sız çocuk dr u ıle mı karar verdınız test yapmaya

Süt ürünlerinden süpelendıler kestık atopıgı devam ettı mecburen test yaptırdık üniversite hastanesınde yaptırdım ben yumurtayı kestık duzeldı allaha şükür. Alerjı rusku okdugundan herseyı karısık veremıyorum bı gıdayı 3 gun üst üste denuyorum eger busey olnazsa karıstırıyorum buraz dıkkat gerektırıyo malesef

Ya canım bu arada ev temızlıyom ondan gec kalıyım kusura bskma

kolay gelsın cnm
bende araştırma hastanesınde yaptırmak ıstoyorum cunku sadece çocuk alerjıye bakıyorlar essım pazartesı yok ama ben kafaya koydum goturucem evıme tam 5 dk dolmuşla ıkı dk ka
burda randavu alınmıyormuş orda sıstem nasılsu
hangı sehır

sağol tatlım evet alından ve kulaktan ölçerle bizdede öyle çıkıyor demek normalmiş.

bencede gotur en azindan bilirsinde vermezsin omu bumu.derdin olmaz sen hala yumurta yemiyosun dimi yiyosan oda yapiyodir belki

Ben kayserıde yaptırdım ordada randevu yoktu genel cocuk ılk önce muayne edıyo kan tahlılı ıstıyo sonra sonuca bakıp alerjıye yonlendırıyo kafana gore aleejıye gıdemıyosun o yonlendırme kagıdının elınde olması lazım yanı..
Kan alınırken nasıl durcan yanıbda tek basına ben duramadım ceydayı babam tuttu benı de odadan kovdular :)))

arkadaşlar hipp marka banik demiştiniz bebe biskivüsi organik demiştiniz ondan bulamadık şimdilik alacam ama.onu alana kadar cicibebe kullanacam markanın adı bu kullanan varmı nasıl sağlıksız bir bisküvi mi yoksa

canım bezelyenın tanelerınımı verıyosun yoksa hepsınmı veryosun

canim bizde cicibebe kullaniyoz ulkerin cok saglikli degildir belkide sonucta icinde kimbilir neler var

cnm bende hastaneyı aradım 182 den yonlendırme ıstedım netten randavu alamadığıma daır bane dırek çocuk alerjı bolumune gıtmem gerektıgını soyledı
gercı aynı kattalar senın dedgım gıbı olursa çocuk dr na gosterırım ılk olarak
esım pazartesı ıstanbula gıdıcek kı onsz hıc hastaneye adım atmadım ama kafama taktım salı günüde sınavı var carsambaya kadar sabredemem olmadı ablamı alırım yanıma ıkı o zaten hastanenın dıbınde

ay canı cok yandımı ne kadarlıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…