- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.801
arkadaşlar hipp marka banik demiştiniz bebe biskivüsi organik demiştiniz ondan bulamadık şimdilik alacam ama.onu alana kadar cicibebe kullanacam markanın adı bu kullanan varmı nasıl sağlıksız bir bisküvi mi yoksa
tanelerini verdim ama kabugunu cikarttim icini verdim canim gaz yapmasin diye
yavrum benim ya kiz kiyamax tabi insanyok canım ben uzun zamandır tuketmıyorum yumurta
ay gotureyım dımı yazık kasınıyo bıde bılemıyo ellerını açıp kapatıyor kaşınan yer uzerınde kıyamam
ben hıpp aldım canım mıgros larda var
bıkac ay bunu kullanmayı dusunuyorum
bende hıp kullanıyorum cnm dıgerlerıne gore bıraz sert bende rondodan gecıp kavonoza koydum rahat oldu
canim bizde cicibebe kullaniyoz ulkerin cok saglikli degildir belkide sonucta icinde kimbilir neler var
evet canm bıraz sert bende catalla ezıyorum
bak rondodan da gecrmek ıyı fıkırmıs
doğru diyorsun ben bulacam hipp olmadı netten alacam.gerçi annem tarifi ver ben sana bebe biskivisi yapayım dedi.ozcanın yaptığından yapacam.güzel demişti sanırım o biskiviye.
cnm bende hastaneyı aradım 182 den yonlendırme ıstedım netten randavu alamadığıma daır bane dırek çocuk alerjı bolumune gıtmem gerektıgını soyledı
gercı aynı kattalar senın dedgım gıbı olursa çocuk dr na gosterırım ılk olarak
esım pazartesı ıstanbula gıdıcek kı onsz hıc hastaneye adım atmadım ama kafama taktım salı günüde sınavı var carsambaya kadar sabredemem olmadı ablamı alırım yanıma ıkı o zaten hastanenın dıbınde
ay canı cok yandımı ne kadarlıktı
bulundugunız yerde civil varmıı
ben hıpp aldım canım mıgros larda var
bıkac ay bunu kullanmayı dusunuyorum
kizlar ben yatiyorum Allah rahatlik versin sizlere ve kuzulara ins. benim kuzu guzel uyur yarin is var opuldunuz
YOK TATLIM
evet migrosta varmış bende alayım sertmi o biskivi bende rondodan geçirim artık.
Migrosta var da ben gıttım cıcıbebe aldım ya onu mu alsaydım keske içime kurt dusurdunuz yaaaaa
kızlar benim kızın doğumdan sonraki gün kafasında şişlik oluşmuştu neyseki 40 günlükken geçti ama o dönemde yüzünde sarılık hep var dendi başından dolayıdır dendi ama doktorumuz yinede ihmal etmeyelim enzim eksikliği kan testini yaptıralım dedi ankaraya gönderildi sonuç ve teste enzim eksikliği çıktı yani FAVİZMMM.o yüzden bakla kesinlikle yasak iykide o testi yaptırmışım o yüzden SİZDE BAKLA VERİRKEN BEBİŞLERİNİZE DİKKATLİ OLUN BENCE.
2 bucuk aylıj fılandı yavrum elının uzerınden kan alıyolar kolların damarlarına gıremıyolar....
Bızımde cocuk doktorumuz dıyetı onerdı cunku testler dogru cıkmıyo dendı ama ceydanın derısı artık pul pul dokulmeye baslamıstı ve hıcbır nemlendırıcıde ıyı gelmıyodu goturmek zorunda kaldık. Benım esımde yanımda degıldı annem ve babamla gıtmıstık bızde..
ah yavrum kıyamam arasta cok hareketlı bı bebek bezını degıstırırken kac kere donuyo
bızımde çocuk dr muz aynı düşüncede fakat artık kabarması kızarması oldukça sıklaştı kasıntı rahatsız eder durumda bu ıs bu sekılde olmayacak
ben ablamı alıp pazartesı duseyım hastane yoluna
ay çocuk dr dan da cekınıyorum orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?