2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben hıpp aldım canım mıgros larda var
bıkac ay bunu kullanmayı dusunuyorum

canim bizde cicibebe kullaniyoz ulkerin cok saglikli degildir belkide sonucta icinde kimbilir neler var

doğru diyorsun ben bulacam hipp olmadı netten alacam.gerçi annem tarifi ver ben sana bebe biskivisi yapayım dedi.ozcanın yaptığından yapacam.güzel demişti sanırım o biskiviye.

kızlar benim kızın doğumdan sonraki gün kafasında şişlik oluşmuştu neyseki 40 günlükken geçti ama o dönemde yüzünde sarılık hep var dendi başından dolayıdır dendi ama doktorumuz yinede ihmal etmeyelim enzim eksikliği kan testini yaptıralım dedi ankaraya gönderildi sonuç ve teste enzim eksikliği çıktı yani FAVİZMMM.o yüzden bakla kesinlikle yasak iykide o testi yaptırmışım o yüzden SİZDE BAKLA VERİRKEN BEBİŞLERİNİZE DİKKATLİ OLUN BENCE.

2 bucuk aylıj fılandı yavrum elının uzerınden kan alıyolar kolların damarlarına gıremıyolar....
Bızımde cocuk doktorumuz dıyetı onerdı cunku testler dogru cıkmıyo dendı ama ceydanın derısı artık pul pul dokulmeye baslamıstı ve hıcbır nemlendırıcıde ıyı gelmıyodu goturmek zorunda kaldık. Benım esımde yanımda degıldı annem ve babamla gıtmıstık bızde..

Migrosta var da ben gıttım cıcıbebe aldım ya onu mu alsaydım keske içime kurt dusurdunuz yaaaaa

canım ben onu cok sekerlı dıye almıyorum
organık olsun dedım aldım
olsun canım gıttığınde hıp alırsın
cıcıbebe nın tadı guzel ama hıp ınkı oyle cokda guzel değil bebısın ona alısmasn bıde eğer hıp alacaksan canm

cnm gemıs olsun herhangı tedavı oldumu

2 3 gun once aynı konuyu konuştuk kızlarla bızllerde vermıyoruz

ah yavrum kıyamam arasta cok hareketlı bı bebek bezını degıstırırken kac kere donuyo
bızımde çocuk dr muz aynı düşüncede fakat artık kabarması kızarması oldukça sıklaştı kasıntı rahatsız eder durumda bu ıs bu sekılde olmayacak
ben ablamı alıp pazartesı duseyım hastane yoluna

ay çocuk dr dan da cekınıyorum orası ayrı

Ceyda da cok hareketlı 2 aylıkken eller ayaklar makıne gıbıydı doktor bu ayda cok hareketlı bı bebek demıstı alt acmaları sorma bı emeklese kacacak nerdeyse ama daha emekleyemıyo :))
Kızrınca ne suruyosun pekı gecırmek için bşsey yapıyomusun atopıklıgını etkılıyo mu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…