2012 kasım bebekleri büyüyor..

Evet sekerlı bıde pekmez katınca ceyda hıc yemıyo galıba cok sekerlı gelıyo ondan. Şekerli seyler yerıne mayhoş tatları sevıyo

cnm 2 aylıtan berı hıc yoktu cnm o zAMAN KORTIZONLU KREM KULLANDIK IKI KERE SONRA SEBAMED NEMLRENDIRICI YA SIZ

ay canımm ılk aklıma gelen aras oldu
uzak tut aras ı onada gecmesın
yarende ıns enkısa zamnda atlatır

ay evet tatlım da arastırdım dokuntu olmadan bı hafta once bulasıcılıgı baslarmıs ve dokuntuden bı hafta sonra devam edermıs
kesın arasta olur bulasıcılıgı cok yuksekmıs
ıkı uc hafta sonraya kadar cıkabılırmıs pufff
arasa gecse bısey olmaz dımı yengeın arkadasının 3 aylıkken olmus bebek
yaren cok keyuflu su an sadece dokuntu var ama emınım zaten en yakın arkadası olmustıu 3 hafta gectı yarende oldu

Evet sekerlı bıde pekmez katınca ceyda hıc yemıyo galıba cok sekerlı gelıyo ondan. Şekerli seyler yerıne mayhoş tatları sevıyo

sagol cnm ya keyfı yerınde uyudu hatta
aras korumalı gorunuyo verılere gore ama bakalım
6 ıle 9 ay arası korunmalı doguyorlarmıs

aman canım keyfi yerinde olsun hemen atlatsın
aaa öylemiymiş süper o zaman inş. öyledir
su çiçeği olan çocuğu neden okula yollarlar ki

Yarencim Aras nedden kaşınıyor hbaerim yok benim çok geçmş olsun
Prensesine de geçmiş olsun inşallah o da kolayca atlatır
anne olmak kolay değil
2çocuklu anne olmak hiç kolay değil
Allah yardımcın olsun

Okudugumdan anladıgım kadarıyla aras benden dolayı rısklı degılmıs
mınık kusum yarenın keyfı cok yerınde ınsalla bu sekılde atlatır
ay tum kasıntılılarda bende

cnm aras alerjık bı bebek yedıkleı alerjı yapıyo yumurtayı kestık yıne devam
cnm ya cocularım hasta olmasın annelık cok guzel benı uzmuyo ypratmıyo yavrularım
ama hasta oldukalrında dunyam kararıyo tabı rabbım dermensız hastalık vermesın cumlemıze

canım benim ya geçmiş olsun yaren su çiçeği olmuş arasa geçer ama araştırman doğru çünkü anne ne geçirdiyse bebeği ona karşı korumalı oluyormuş kızamık da öyle ya hani aşı meselesinden hatırla ama su çiçeği illa bulaşıyormuş ya havadan bile yani dokunmasına gerek bile yok imtihan zor ama sen güçlü annesin bunlar da geçer bu arada aras için bence ilk önce doktoruna götür o seni yönlendirsin açık açık anlat yabancı bir doktor seni yanlış yönlendirir veya yanlış teşhis koyarsa daha çok üzülürsün ben araştırma hastanelerine çok güvenmiyorum adı üstünde araştırıyorlar bütün öğrenciler toplanmış sen de kobaysın mübarek

bu arada mesajını yeni gördüm iyi mi bugün yoğun bi gündü benim için bakıcı bulduk onunla konuştuk anlaştık evi evime 5 dakika 2 tane çocuğu var 7 sene çocuğu olmamış sonra bi oğlu bi kızı olmuş güler yüzlü biri sevdim rana da sevdi arabada kucağına falan oturdu.. kadının yaşı büyük ama öyle teknolojiden anlamıyo değil anlatıyordum işte rana pepee yi izlemeyi çok seviyo diye çocuğun tv izlemesi bence hiç doğru değil diye beni pis etti ya da öyle görünmek istedi bilmiyorum görecez artık 40 günlük bebeğe falan bakmış senin bebek büyük diyo ben ona çok güzel bakarım sen hiç merak etme dedi.. bi de ev sahibimizin akrabası çıktı kadın.. ben ev sahibini çok seviyorum çok hoş bi insan bugün çok sıkılıyordu içim ama nedense rahatladım.. inşallah sorun çıkmaz.. rabbim gönlüme göre verir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…