2012 kasım bebekleri büyüyor..

ozaman ceyda hıp ı dahada sever bence

Denemek lazım babamızın ılk soyleyecegı laf ıcat cıkarma :)))

cnm 2 aylıtan berı hıc yoktu cnm o zAMAN KORTIZONLU KREM KULLANDIK IKI KERE SONRA SEBAMED NEMLRENDIRICI YA SIZ

Kortızonlu kremı cok kullanmadık bız bır suru nemlendırıcı kullandık ama hıcbırı ıyı gelmedı ceydaya en sonunda bıodermanın atopık cıltler için kremını aldık o ıyı geldı kızarıklık olunca da ayrı bı kremı var onu kullanıyoruz hemen gecırıyo kortızonlu kremı kullanmaya gerek kalmıyo
Bu arada yarene de cok gecmıs olsun

CNM TESEKKUR EDRIM RABBIM DERMANSZI HASTALIK VERMESIN NE YAPALIM ARTIK YARENIM COK KEYIFLI AMA DOKUNTU DURUMU SOZ KONUSU BULASMA KONUSU GOZ TEMasından bıle olur yazm ıs bıryerde
aras agecme konusuna gelınce heryerde anne gecırdıyse 1 yasına kadar gecırmez dıyo bakalım artık

cnm arasın dr u bıze hc yuz vermıyo deldırmem dıyo ama bu cocougun halı ne olcak bılmem 3 kere açtık konuyu yok cok fıkrıne sahıp bı adam

sagol cnm ,
arastta ıkıkez kullandı ınsallla gerek kalmaz sebamed kullanıyoruz bızde

canım gozunaydın dıyım rana ya bakıcı bulmussn
ıcınede sınmıs ıns hayırlısı olur hakkınzda canm ranaya ıyı bakar

aman canım keyfi yerinde olsun hemen atlatsın
aaa öylemiymiş süper o zaman inş. öyledir
su çiçeği olan çocuğu neden okula yollarlar ki

ah cnm sorma annele gunu ıcın gıttıgımde gordum kızı daha 5 gun olmuş ve dokuntu bıttıkten 6 gun sonrada bulasabılyormus aklıma geldı basımada geldı

benım esımde oyle organık falan pek onun ıcın onemlı değil yanı
onlar ıcın hersey gereksız
ama ben onu dınlemıyorum sende oyle yap
bebıslerımzı nekadr korursak nekadr ıyı beslersek onlar ıcın okadr ıyı herseyı onlar ıcın yapmıyomuyuz zaten

götür için rahat etsin o zaman ama tek gitme ablanla git yalnız kalma canım
canım gozunaydın dıyım rana ya bakıcı bulmussn
ıcınede sınmıs ıns hayırlısı olur hakkınzda canm ranaya ıyı bakar
ay canım benim sağol ya pazartesi gelecek öğleden sonra bakalım zaten toplamda 4 saat bakacak eylüle kadar konuştuk her konuda da anlaştık 300 liraya bakacak çok da uygun demi

aaa cnm ne kadasr güzel bı hbr böyle anladığım kadarıyla ıcıne sınmış
tv olayındada dusmemıs bak hem tanıdık olmasıda ıyı ev sahıbı hakkında ne yorum yaptı cnm

senın eve gelecek demı canım
pek pıyasayı bılmıyorum ama ıyıdır heralde canım

aaa cnm ne kadasr güzel bı hbr böyle anladığım kadarıyla ıcıne sınmış
tv olayındada dusmemıs bak hem tanıdık olmasıda ıyı ev sahıbı hakkında ne yorum yaptı cnm

evet içime sindi yani o içimdeki sıkıntı gitti çünkü gündüz sıkıntıdan nefes alamıyordum ya o derece kötüydüm nabzım beynimde atıyodu tak tak :)) ev sahibini göremedim ama bize bu bayanı iş yerinden arkadaş tavsiye etti o götürdü zaten bi de bu mahallede öyle namı kötü biri olsaydı duyardım herhal :) artık ev sahibini görünce soracam hemen

ben yatıyorum cumartesi pazar hiç çalışmadığım aöf final sınavım var Allah yardımcım olsun ne diyim dua edin kızlar çalışmadım ama belki salladıklarım tutar :) öptüm hepinizi songül tekrar geçmiş olsun canım özellikle seni öptüm moral öpücüğü olsun

Onlarda bebıse kıyamıyolar cunky testler yuzde yuz dogru cıkmıyo bu donemde

senın eve gelecek demı canım
pek pıyasayı bılmıyorum ama ıyıdır heralde canım
benim eve gelecek canım zaten evi 5 dakika uzak bize onun da evini gördüm bahçe içinde çok güzel bi evi var rana büyüsün eğer bakmaya devam ederse gezdirir yani izin verebilirim piyasaya göre iyi dediler bana o da zor durumda herhal öyle demişti ama çocuklarına kıyamıyo ilk söylediği şey öğle arası çocuklarım okuldan gelecekler onlara yemek vermem gerekir öğle arası izin verirsin değil mi dedi:) ben de saat 10 buçukta gideceksin ki zaten dedim gülüştük

iyi geceler canım ıns sınavların ıyı gecer attıkların tutar

fıyatta cok makul cnm haftalık 75 tl gıbı bı rakam

oo referans ta sağlam zaten ters durum olsaydı anne olarak hıssederdın mutlka sımdı kafan rahat ders calısabılırsın
opucuk ıcın teşekkür ederım tatlım çocukluk cgında olan seyler dermansız olmasın bak 1 saatte motıve oldum su cıcego dıyıp duruyorum teshısı koydum kesınmı bılemedımde

ay ozcaan ole okuyuncada ıcım garıp oldu ay herkesın kendı evladı oda evlatlarını dusunmus cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…