- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #13.841
ozaman ceyda hıp ı dahada sever bence
cnm 2 aylıtan berı hıc yoktu cnm o zAMAN KORTIZONLU KREM KULLANDIK IKI KERE SONRA SEBAMED NEMLRENDIRICI YA SIZ
canım benim ya geçmiş olsun yaren su çiçeği olmuş arasa geçer ama araştırman doğru çünkü anne ne geçirdiyse bebeği ona karşı korumalı oluyormuş kızamık da öyle ya hani aşı meselesinden hatırla ama su çiçeği illa bulaşıyormuş ya havadan bile yani dokunmasına gerek bile yok imtihan zor ama sen güçlü annesin bunlar da geçer bu arada aras için bence ilk önce doktoruna götür o seni yönlendirsin açık açık anlat yabancı bir doktor seni yanlış yönlendirir veya yanlış teşhis koyarsa daha çok üzülürsün ben araştırma hastanelerine çok güvenmiyorum adı üstünde araştırıyorlar bütün öğrenciler toplanmış sen de kobaysın mübarek
Denemek lazım babamızın ılk soyleyecegı laf ıcat cıkarma :)))
Kortızonlu kremı cok kullanmadık bız bır suru nemlendırıcı kullandık ama hıcbırı ıyı gelmedı ceydaya en sonunda bıodermanın atopık cıltler için kremını aldık o ıyı geldı kızarıklık olunca da ayrı bı kremı var onu kullanıyoruz hemen gecırıyo kortızonlu kremı kullanmaya gerek kalmıyo
Bu arada yarene de cok gecmıs olsun
canım benim ya geçmiş olsun yaren su çiçeği olmuş arasa geçer ama araştırman doğru çünkü anne ne geçirdiyse bebeği ona karşı korumalı oluyormuş kızamık da öyle ya hani aşı meselesinden hatırla ama su çiçeği illa bulaşıyormuş ya havadan bile yani dokunmasına gerek bile yok imtihan zor ama sen güçlü annesin bunlar da geçer bu arada aras için bence ilk önce doktoruna götür o seni yönlendirsin açık açık anlat yabancı bir doktor seni yanlış yönlendirir veya yanlış teşhis koyarsa daha çok üzülürsün ben araştırma hastanelerine çok güvenmiyorum adı üstünde araştırıyorlar bütün öğrenciler toplanmış sen de kobaysın mübarek
bu arada mesajını yeni gördüm iyi mi bugün yoğun bi gündü benim için bakıcı bulduk onunla konuştuk anlaştık evi evime 5 dakika 2 tane çocuğu var 7 sene çocuğu olmamış sonra bi oğlu bi kızı olmuş güler yüzlü biri sevdim rana da sevdi arabada kucağına falan oturdu.. kadının yaşı büyük ama öyle teknolojiden anlamıyo değil anlatıyordum işte rana pepee yi izlemeyi çok seviyo diye çocuğun tv izlemesi bence hiç doğru değil diye beni pis etti ya da öyle görünmek istedi bilmiyorum görecez artık 40 günlük bebeğe falan bakmış senin bebek büyük diyo ben ona çok güzel bakarım sen hiç merak etme dedi.. bi de ev sahibimizin akrabası çıktı kadın.. ben ev sahibini çok seviyorum çok hoş bi insan bugün çok sıkılıyordu içim ama nedense rahatladım.. inşallah sorun çıkmaz.. rabbim gönlüme göre verir...
aman canım keyfi yerinde olsun hemen atlatsın
aaa öylemiymiş süper o zaman inş. öyledir
su çiçeği olan çocuğu neden okula yollarlar ki
canım netten arastırdım sana yazacaktım aynısını sen yazmıssın
ıns koruyucu olur aras ıcın
Denemek lazım babamızın ılk soyleyecegı laf ıcat cıkarma :)))
Kortızonlu kremı cok kullanmadık bız bır suru nemlendırıcı kullandık ama hıcbırı ıyı gelmedı ceydaya en sonunda bıodermanın atopık cıltler için kremını aldık o ıyı geldı kızarıklık olunca da ayrı bı kremı var onu kullanıyoruz hemen gecırıyo kortızonlu kremı kullanmaya gerek kalmıyo
Bu arada yarene de cok gecmıs olsun
götür için rahat etsin o zaman ama tek gitme ablanla git yalnız kalma canımCNM TESEKKUR EDRIM RABBIM DERMANSZI HASTALIK VERMESIN NE YAPALIM ARTIK YARENIM COK KEYIFLI AMA DOKUNTU DURUMU SOZ KONUSU BULASMA KONUSU GOZ TEMasından bıle olur yazm ıs bıryerde
aras agecme konusuna gelınce heryerde anne gecırdıyse 1 yasına kadar gecırmez dıyo bakalım artık
cnm arasın dr u bıze hc yuz vermıyo deldırmem dıyo ama bu cocougun halı ne olcak bılmem 3 kere açtık konuyu yok cok fıkrıne sahıp bı adam
ay canım benim sağol ya pazartesi gelecek öğleden sonra bakalım zaten toplamda 4 saat bakacak eylüle kadar konuştuk her konuda da anlaştık 300 liraya bakacak çok da uygun demicanım gozunaydın dıyım rana ya bakıcı bulmussn
ıcınede sınmıs ıns hayırlısı olur hakkınzda canm ranaya ıyı bakar
sagol arkadadım bnım ıcın bakmışsın ınsalla cnm ya
bu arada mesajını yeni gördüm iyi mi bugün yoğun bi gündü benim için bakıcı bulduk onunla konuştuk anlaştık evi evime 5 dakika 2 tane çocuğu var 7 sene çocuğu olmamış sonra bi oğlu bi kızı olmuş güler yüzlü biri sevdim rana da sevdi arabada kucağına falan oturdu.. kadının yaşı büyük ama öyle teknolojiden anlamıyo değil anlatıyordum işte rana pepee yi izlemeyi çok seviyo diye çocuğun tv izlemesi bence hiç doğru değil diye beni pis etti ya da öyle görünmek istedi bilmiyorum görecez artık 40 günlük bebeğe falan bakmış senin bebek büyük diyo ben ona çok güzel bakarım sen hiç merak etme dedi.. bi de ev sahibimizin akrabası çıktı kadın.. ben ev sahibini çok seviyorum çok hoş bi insan bugün çok sıkılıyordu içim ama nedense rahatladım.. inşallah sorun çıkmaz.. rabbim gönlüme göre verir...
götür için rahat etsin o zaman ama tek gitme ablanla git yalnız kalma canım
ay canım benim sağol ya pazartesi gelecek öğleden sonra bakalım zaten toplamda 4 saat bakacak eylüle kadar konuştuk her konuda da anlaştık 300 liraya bakacak çok da uygun demi
aaa cnm ne kadasr güzel bı hbr böyle anladığım kadarıyla ıcıne sınmış
tv olayındada dusmemıs bak hem tanıdık olmasıda ıyı ev sahıbı hakkında ne yorum yaptı cnm
CNM TESEKKUR EDRIM RABBIM DERMANSZI HASTALIK VERMESIN NE YAPALIM ARTIK YARENIM COK KEYIFLI AMA DOKUNTU DURUMU SOZ KONUSU BULASMA KONUSU GOZ TEMasından bıle olur yazm ıs bıryerde
aras agecme konusuna gelınce heryerde anne gecırdıyse 1 yasına kadar gecırmez dıyo bakalım artık
cnm arasın dr u bıze hc yuz vermıyo deldırmem dıyo ama bu cocougun halı ne olcak bılmem 3 kere açtık konuyu yok cok fıkrıne sahıp bı adam
benim eve gelecek canım zaten evi 5 dakika uzak bize onun da evini gördüm bahçe içinde çok güzel bi evi var rana büyüsün eğer bakmaya devam ederse gezdirir yani izin verebilirim piyasaya göre iyi dediler bana o da zor durumda herhal öyle demişti ama çocuklarına kıyamıyo ilk söylediği şey öğle arası çocuklarım okuldan gelecekler onlara yemek vermem gerekir öğle arası izin verirsin değil mi dedi:) ben de saat 10 buçukta gideceksin ki zaten dedim gülüştüksenın eve gelecek demı canım
pek pıyasayı bılmıyorum ama ıyıdır heralde canım
evet içime sindi yani o içimdeki sıkıntı gitti çünkü gündüz sıkıntıdan nefes alamıyordum ya o derece kötüydüm nabzım beynimde atıyodu tak tak :)) ev sahibini göremedim ama bize bu bayanı iş yerinden arkadaş tavsiye etti o götürdü zaten bi de bu mahallede öyle namı kötü biri olsaydı duyardım herhal :) artık ev sahibini görünce soracam hemen
ben yatıyorum cumartesi pazar hiç çalışmadığım aöf final sınavım var Allah yardımcım olsun ne diyim dua edin kızlar çalışmadım ama belki salladıklarım tutar :) öptüm hepinizi songül tekrar geçmiş olsun canım özellikle seni öptüm moral öpücüğü olsun
götür için rahat etsin o zaman ama tek gitme ablanla git yalnız kalma canım
ay canım benim sağol ya pazartesi gelecek öğleden sonra bakalım zaten toplamda 4 saat bakacak eylüle kadar konuştuk her konuda da anlaştık 300 liraya bakacak çok da uygun demi
fıyatta cok makul cnm haftalık 75 tl gıbı bı rakam
evet içime sindi yani o içimdeki sıkıntı gitti çünkü gündüz sıkıntıdan nefes alamıyordum ya o derece kötüydüm nabzım beynimde atıyodu tak tak :)) ev sahibini göremedim ama bize bu bayanı iş yerinden arkadaş tavsiye etti o götürdü zaten bi de bu mahallede öyle namı kötü biri olsaydı duyardım herhal :) artık ev sahibini görünce soracam hemen
ben yatıyorum cumartesi pazar hiç çalışmadığım aöf final sınavım var Allah yardımcım olsun ne diyim dua edin kızlar çalışmadım ama belki salladıklarım tutar :) öptüm hepinizi songül tekrar geçmiş olsun canım özellikle seni öptüm moral öpücüğü olsun
benim eve gelecek canım zaten evi 5 dakika uzak bize onun da evini gördüm bahçe içinde çok güzel bi evi var rana büyüsün eğer bakmaya devam ederse gezdirir yani izin verebilirim piyasaya göre iyi dediler bana o da zor durumda herhal öyle demişti ama çocuklarına kıyamıyo ilk söylediği şey öğle arası çocuklarım okuldan gelecekler onlara yemek vermem gerekir öğle arası izin verirsin değil mi dedi:) ben de saat 10 buçukta gideceksin ki zaten dedim gülüştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?