2012 kasım bebekleri büyüyor..

maşallah sizinkilere ben yürüteç almadım bu seferki bebişime supriz olduğu için abisinin kini başkalarına vermiştim artık almıycam ben yurutuyorum ama çok sakınbi bebek benimki
yürütec iyi oluyo ya özgürlüğnün tadını çıkarıyo bebekler
bu bebek kazaylamı oldu

Teyzoşlar biz evin içinde dört dönüyoruz apalayarak..
Bir şeylere tutunup ayağa kalkmaya da başladık..
Babasıyla dalga geçiyorlar arkadaşları..
Bu kızın her şeyi hızlı gidiyor, kocaya da erkenden gider bu diye

maşallah mina'ya canım benim yaa man haklı ama arkadaşları ne diyelim zamane bebekleri desin geçiştirsin babası :)) biz daha anca yönelebiyoruz o da hemen sıkılıp ağlıyoruz zaten daha erken zaten bize biliyorum 7 ay bitince bakacaz artık durumlara :))

Valla tatlım hiç belli olmuyor ya..
Bir anda atağa geçiyor sıpalar..
Bizimki 1 gün öncesi emeklicem diye uğraşırken ertesi gün evi geziyordu..
Rabbim sağlık versin kuzucuklarımıza

merhaba arkadaşlar

ben güne yine hasta başladım. sabah titreyerek uyandım bi baktım ateşim var. ateş düşürücü içtim şimdi biraz daha iyi gibiyim ter döküyorum.

mdrcnn durumuna çok üzüldüm canım. acaba onun istediği ismi kullansanız sorununuz hallolur mu? ben şunu anladım hiç bişey evlilikte ki huzurdan önemli değil. eğer sorun kalmayacaksa o isim de kullanılabilir sonuçta kötü bi isim değil. ama sürekli küsen biriyse çok zor gerçekten. benim eşim de çok küser. bebek yokken ben çok üzerine giderdim küs kalmayalım hemen halledelim diye ama günlerce bile sürdüğü olurdu. şimdi hiç uğraşmıyorum çok kısa sürüyo. Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda çözersiniz sorunlarınızı.

özcanan rana nasıl oldu canım

songül aras yürüteci halıda da sürebiliyor mu. berra daha halı da ilerleyemiyo. bi de duvara geldiğinde falan dönebiliyor mu?

benim diğer oğlum çok hareketlıydi 3buçuk aylıken önüne top koymuştuk ayağıyla topa deymeye çalışmıştı küçük olanda biraz tembel heralde her hareketı nazlana nazlana yapıyo

Son düzenleme:
aynı canimmmm babasi iki aydır çalışmıyordu hep kucağında dolastirdi baya bi alıştı sizdede diş çıkmadiydi demi cnm:))))

yok canım çıkmadı sabırsızlıklan bejkliyozzz:

selmeçim sizin 1 yaşına kadar herhalde büyün dişleriniz çıkacak tatlım ohh maşallah kuzuma..

günaydın uykusuz anneler

endişelenme her bebeğe göre deyişi r bizimkide 2 aydırsırtı üstünden yüz üstüne dönüyor ama yüz üstünden sırt üstüne dönemiyodu şurda 15 gündür artık tutamıyorum yaramazı

günaydın kızlar çok yoğunum

günaydın canım kolay gelsin..

işte bak eşin böyle bi huzursuz ortam da yetişmiş ceydada böyle bir ortamda yetişirse ilerisi için hiç iyi olmayacak ama ne yapıla bilir inanki bilmiyorum sen bileceksin artık ama bol bol dua et canım allahım eşine akıl fikir versin
senin eşin polisti değilmi belkide işsitreside etkili oluyodur canım.

arkadaşlar sizin bebişler sırt üstünden yüz üstü dönüyolarmı benim oğlan daha yapmadı 6 ay 1haftalık

kislar aras iki gundur bildiguniz kosuyo yurutrcte okadsr cok egleniyo ve guluyoki anlatamam ciglik cigliga resmen

paşama bak paşama
songül benide yürütece özendirdiğinin farkındamısın şekerim acaba..

ohhh ohh negüzel maşallah bebnim fıstığıma..

özcenanım rana nasıl yine huysuzmu bugün?

geçmiş olsun canım ya rabbim şifa versin tam atak zamanı şu anda senin hastalığın bundan sonra hafifler inşallah tek başına daha da zor hem de kızınla rana iyi herhalde geçti bi sıkıntısı yoktu sabah gayet sakindi aksine taki kahvaltı yapıncaya kadar tek tek vereyim dedim pekmezi yumurtayı peyniri sonra bi de sütlü prinçli kaşık maması yaptım yanına hani sulu olsun rahat yutsun diye neymiş efendim onu içmeyecekmiş diğerlere devam edecekmiş ağzında çevirecek ya 28 dişli hatun:) neyse şarkılarla türkülerle yedik dedim ben de yiyeyim başladı ağlamaya yine istiyo ekmek verdim eline baktım sokmuş hepsini çevirmeye çalışıyo çıkardım başka ekmek verdim yırttı ortalığı kahvaltımız hüsranla sonuçlandı şimdi yatıyo meraklı benim bu kız çok meraklı

selam kızlar kabus gibi bir gece geçirdim. ömrümden ömür gitti. ağlamaktan gözlerim burnum şişti. dün oğlum yıne dustu. detayları sonra yazarım . annemlere bile söylemedim. dua edin ....

sağol canım gerçekten bebekle hasta olmak çok zor. o kadar ateşlendim ama sabahtan beri sadece yarım saat uyuyabildik. normalde iki saat uyuyan kızım ben hastayım diye yarım saat uyudu
maşallah rana ya canım sen neler yediriyon bu kıza bakiim bu kadar kilo aldırabildin günlük yedirdiklerinin listesini istiyom ona göre. berra da bu sıralar daha istekli yiyor çok şükür. ama kabızlığımız var napcağımı şaşırdım üç gün yapmamıştı dünden beri de az az katı bi şekilde yapıyo. zeytinyağı veriyorum kayısı püresi veriyorum faydası olmuyo hiç bişeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…