2012 kasım bebekleri büyüyor..

selam kızlar kabus gibi bir gece geçirdim. ömrümden ömür gitti. ağlamaktan gözlerim burnum şişti. dün oğlum yıne dustu. detayları sonra yazarım . annemlere bile söylemedim. dua edin ....

önemli bişey yoktur inşallah canım yaa çok üzüldüm

şimdiye kadar bi sıkıntısı olmadı canım ama bilmiyorum ilerleyen saatler ne gösterecek sonuçta benim kız hep mız mız

selam kızlar kabus gibi bir gece geçirdim. ömrümden ömür gitti. ağlamaktan gözlerim burnum şişti. dün oğlum yıne dustu. detayları sonra yazarım . annemlere bile söylemedim. dua edin ....

canım benim yaaa ( iyi demi selim müsait olduğun bi vakit konuşalım istersen rabbim yardımcın olsun inşallah bişey olmaz selime merak etme

aynı benim rananın kakası :)) ben sana listeyi veririm canım ama mersinden geldiğimizden beri düzene sokamadım ki hiç bişeyi günlük süt bulamıyorum koskoca şehirde yoğurt veremiyorum ha bi de kabızlık nedeni merak :)) onu bunu yerlerse olacağı o geçen rana lahmacunu götürdü evire çevire sonra bi baktım kopkoyu bi kaka insan korkuyo ya
bak listem bu inşallah devm edecem yani
kahvaltı :
aslında ben hepsini sütlü prinçli mamaya karıştırıyordum ama okudum ayrı ayrı verin diyo ben öyle yapıyorum bi de saat 10 dan önce mutlaka yaptır kahvaltısını yoksa öğünler karışıyo bizimki gibi kabızlık artıyo:)
1 nohut büyüklüğünde 10 dakika pişmiş yumurta ( gerisi senin)
1 çay kaşığından biraz fazla pekmez
akşamdan koyduğun peynir
sütlü prinçlı kaşık maması
4 tane bebe bisküvisi ( evde kendim yapacam bugün mersindeydik diye ülker herobaby aldım)
öğlen
sebze çorbası
4 bisküvi üzerine havuç elma suyu karışımı
akşam muhallebi kayısılı muzlu
bilmiyorum böyle devam ediyoz arada biz yerken o da ekmek falan yio ekmekle de doyarmış ya bebekler ben den böyle sen ne veriyon bakem

Aynı canimmmm babasi iki aydır çalışmıyordu hep kucağında dolastirdi baya bi alıştı sizdede diş çıkmadiydi demi cnm:))))

günaydın uykusuz anneler

Günaydın kızlar çok yoğunum

arkadaşlar sizin bebişler sırt üstünden yüz üstü dönüyolarmı benim oğlan daha yapmadı 6 ay 1haftalık

Kislar aras iki gundur bildiguniz kosuyo yurutrcte okadsr cok egleniyo ve guluyoki anlatamam ciglik cigliga resmen

canım çok geçmiş olsun tekrar evet bizimkiler biz nezaman uyumak yada dinlenmek istesek sanki bilirmiş gibi bizi uyutmazlar..

canım benimya kıyamam ben ona canım haberdar et bizi olurmu*

şimdiye kadar bi sıkıntısı olmadı canım ama bilmiyorum ilerleyen saatler ne gösterecek sonuçta benim kız hep mız mız

kıyamam ben onaya
umarım ağrısı olmaz ranamın..

Allah korusun canım benim..
İnşallah bir şeyi yoktur..
Bizi habersiz bırakma lütfen..Allah yardımcın olsun

nasıl yaaa kız siz artık lahmacundamı yediniz yok artık hahahahahahaha:):)
ayy gel beni ye teyzediyo bak bu rana haberin olsun
bu arada busene tatile fetiyeye gidecez.
ege tarafından gitseydik çanak kaleye urayacaktım mutlaka ama sanıyorum biz ordan gitmiyeceğiz..

canım sabah kahvaltısı yumurta hariç benziyor. ama miktarımız çok az bizim çünkü az yiyor. 1 tane bebe bisküvisi fındıktan biraz büyük peynir meyve püresi pekmez zeytinyağı karışımı. yumurtaya 7. ayda başlıycaz. ben de ayrı vermeyi düşünüyorum bakalım.

öğlen yarım çay bardağı kadar çorba

ikindi yoğurt(bende süt bulmakta çok zorlanıyorum. yakındaki bi bakkalda satılıyo ama çok kıymetli eşim bi gidiyo kalmamış oluyo bi gidiyo gelmemiş oluyo sinirden çatlıyorum. bi de yoğurtlarım tutmuyo iyice çatlıyorum)

akşam da kaşık maması (3 tatlı kaşığından hazırlıyorum zorla bitiriyor)

yani benziyo verdiklerimiz ama bizim miktarlar az

Sağolun kızlar zaten sabretmekten ve dua etmekten baska bısey gelmıyo elımden. Mubarek 3 aylardayız Allah bıran önce evıme huzur versın kocama da akıl. Evımı karıstıranlarda seytanlarından bulsunlar be deyım valla basım agrıyo sabahtan berı dusunup duruyorum ben nerde hata yaptım dıye???

sağol canım evet aynen öyle uyutmuyorlar.

bu arada berra da köfte yemeyi çok seviyo biz yerken ağzına küçük küçük veriyorum. daha yemek için çıldırıyor. işimiz var bizim bu yaramazlarla

amin cnm aminnn:
umarım en
kısa zamanda herşey yoluna girer canım..

sağol canım evet aynen öyle uyutmuyorlar.

bu arada berra da köfte yemeyi çok seviyo biz yerken ağzına küçük küçük veriyorum. daha yemek için çıldırıyor. işimiz var bizim bu yaramazlarla

sorma vallaha geçende bizim bakıcıda sucuklu yumurta yiyomuş nilde onunla kavga etmiş versin diye resmen çılık atıyo dedi bakıcısı
bide geçende kayın validemlerde biz yer sofrasında yemek yiyoruz oda yukarda eşimn teyzesindeydi kıyameti kopardı gelsindiye sofraya ve geldi tabiki
annem eline ekmek verdi azdaha koparacakmış ekmeyi ayy bide dişleriyok bunların dişler çıkınca ne yapıcaz acaba..

Cnm çok saçma bi neden ama belki eşin başka bişeye kızmıştır.inşallah en yakın zamanda sorunlarınızı halledersiniz.

Amin canım..
Allah evine huzur versin inşallah..
Kendine de dikkat et bebeğini var her şeyden önce..

amin cnm aminnn:
umarım en
kısa zamanda herşey yoluna girer canım..

Cnm çok saçma bi neden ama belki eşin başka bişeye kızmıştır.inşallah en yakın zamanda sorunlarınızı halledersiniz.

Amin canım..
Allah evine huzur versin inşallah..
Kendine de dikkat et bebeğini var her şeyden önce..

İyiki o var zaten yoksa işim daha zor olurdu heralde... İnsallah düzeliriz

arkadaşlar sizin bebişler sırt üstünden yüz üstü dönüyolarmı benim oğlan daha yapmadı 6 ay 1haftalık

canim benim kizimda daha donmedi yuzustunden sirtustune benimkide donuyor yatmayi hic sevmiyor yere yorgan koyup ustune koyamiyorum basbas bagiriyor altibucuk aylik kizim yurutecinde yuruyor ve desteksiz oturutor ama donmuyor :-(

masallah kuzuya istahli olacak insallah annesi

canim cok gecmis olsun ayy bebekle ne kqdar zor hasta olmak yardimci olabilecek birileri yokmu yanina cagirsan yardim etseler

masallah elif minaya akranlarini geride birakti bu yaramaz
bizim kiz emeklemeyecek belli oldu yerde yatmayi sevmiyor bilmiyorum.nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…