- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.261
selam kızlar kabus gibi bir gece geçirdim. ömrümden ömür gitti. ağlamaktan gözlerim burnum şişti. dün oğlum yıne dustu. detayları sonra yazarım . annemlere bile söylemedim. dua edin ....
şimdiye kadar bi sıkıntısı olmadı canım ama bilmiyorum ilerleyen saatler ne gösterecek sonuçta benim kız hep mız mızyok canım çıkmadı sabırsızlıklan bejkliyozzz:
selmeçim sizin 1 yaşına kadar herhalde büyün dişleriniz çıkacak tatlım ohh maşallah kuzuma..
endişelenme her bebeğe göre deyişi r bizimkide 2 aydırsırtı üstünden yüz üstüne dönüyor ama yüz üstünden sırt üstüne dönemiyodu şurda 15 gündür artık tutamıyorum yaramazı
günaydın canım kolay gelsin..
işte bak eşin böyle bi huzursuz ortam da yetişmiş ceydada böyle bir ortamda yetişirse ilerisi için hiç iyi olmayacak ama ne yapıla bilir inanki bilmiyorum sen bileceksin artık ama bol bol dua et canım allahım eşine akıl fikir versin
senin eşin polisti değilmi belkide işsitreside etkili oluyodur canım.
paşama bak paşama
songül benide yürütece özendirdiğinin farkındamısın şekerim acaba..
ohhh ohh negüzel maşallah bebnim fıstığıma..
özcenanım rana nasıl yine huysuzmu bugün?
selam kızlar kabus gibi bir gece geçirdim. ömrümden ömür gitti. ağlamaktan gözlerim burnum şişti. dün oğlum yıne dustu. detayları sonra yazarım . annemlere bile söylemedim. dua edin ....
sağol canım gerçekten bebekle hasta olmak çok zor. o kadar ateşlendim ama sabahtan beri sadece yarım saat uyuyabildik. normalde iki saat uyuyan kızım ben hastayım diye yarım saat uyudu
maşallah rana ya canım sen neler yediriyon bu kıza bakiim bu kadar kilo aldırabildin günlük yedirdiklerinin listesini istiyom ona göre. berra da bu sıralar daha istekli yiyor çok şükür. ama kabızlığımız var napcağımı şaşırdım üç gün yapmamıştı dünden beri de az az katı bi şekilde yapıyo. zeytinyağı veriyorum kayısı püresi veriyorum faydası olmuyo hiç bişeyin
Aynı canimmmm babasi iki aydır çalışmıyordu hep kucağında dolastirdi baya bi alıştı sizdede diş çıkmadiydi demi cnm:))))
İnşallah kuzum bişeyciği yoktur efecimin..
Valla tatlım şükür diyeceğim..
Elif Mina bir süredir sürekli mızmızdı, uyumada zorlanmalar, ağlayarak uyanmalar..
Dün farkettim ki üst dişimiz de patlamış..
Alt dişlerden çok daha zor oluyor..
Hayırlısıyla çıkarsalar şu dişlerini..
günaydın uykusuz anneler
Günaydın kızlar çok yoğunum
Amın canım hakkımızdan hayırlısı dıye dıye 2 yılı gerıde bıraktık. Ailede böyle yetışmiş ne deyım anne baba devamlı bırbırını yıyo anne ailenın tamamını elıne almıs cocuk gıbı yonetıyo, drvamlı dedıkodu, baba ve anne kardeslerıyle kus konusmuyolar, babası annesıne serefsız dıyıp dolanıyo.......
Bende de var bu ortamda yetısen adam halıyle agresıf olacak. Bı de evde hır gur oluyo....
Ama haksız ne yapayım arkadaslar cok basıt bı konu bu ya deger mı kalk kırmaya evde huzursuzluk cıkarmaya...
Offf offf ......:
arkadaşlar sizin bebişler sırt üstünden yüz üstü dönüyolarmı benim oğlan daha yapmadı 6 ay 1haftalık
Kislar aras iki gundur bildiguniz kosuyo yurutrcte okadsr cok egleniyo ve guluyoki anlatamam ciglik cigliga resmen
Teyzoşlar biz evin içinde dört dönüyoruz apalayarak..
Bir şeylere tutunup ayağa kalkmaya da başladık..
Babasıyla dalga geçiyorlar arkadaşları..
Bu kızın her şeyi hızlı gidiyor, kocaya da erkenden gider bu diye
merhaba arkadaşlar
ben güne yine hasta başladım. sabah titreyerek uyandım bi baktım ateşim var. ateş düşürücü içtim şimdi biraz daha iyi gibiyim ter döküyorum.
mdrcnn durumuna çok üzüldüm canım. acaba onun istediği ismi kullansanız sorununuz hallolur mu? ben şunu anladım hiç bişey evlilikte ki huzurdan önemli değil. eğer sorun kalmayacaksa o isim de kullanılabilir sonuçta kötü bi isim değil. ama sürekli küsen biriyse çok zor gerçekten. benim eşim de çok küser. bebek yokken ben çok üzerine giderdim küs kalmayalım hemen halledelim diye ama günlerce bile sürdüğü olurdu. şimdi hiç uğraşmıyorum çok kısa sürüyo. Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda çözersiniz sorunlarınızı.
özcanan rana nasıl oldu canım
songül aras yürüteci halıda da sürebiliyor mu. berra daha halı da ilerleyemiyo. bi de duvara geldiğinde falan dönebiliyor mu?
şimdiye kadar bi sıkıntısı olmadı canım ama bilmiyorum ilerleyen saatler ne gösterecek sonuçta benim kız hep mız mız
aynı benim rananın kakası :)) ben sana listeyi veririm canım ama mersinden geldiğimizden beri düzene sokamadım ki hiç bişeyi günlük süt bulamıyorum koskoca şehirde yoğurt veremiyorum ha bi de kabızlık nedeni merak :)) onu bunu yerlerse olacağı o geçen rana lahmacunu götürdü evire çevire sonra bi baktım kopkoyu bi kakainsan korkuyo ya
bak listem bu inşallah devm edecem yani
kahvaltı :
aslında ben hepsini sütlü prinçli mamaya karıştırıyordum ama okudum ayrı ayrı verin diyo ben öyle yapıyorum bi de saat 10 dan önce mutlaka yaptır kahvaltısını yoksa öğünler karışıyo bizimki gibi kabızlık artıyo:)
1 nohut büyüklüğünde 10 dakika pişmiş yumurta ( gerisi senin)
1 çay kaşığından biraz fazla pekmez
akşamdan koyduğun peynir
sütlü prinçlı kaşık maması
4 tane bebe bisküvisi ( evde kendim yapacam bugün mersindeydik diye ülker herobaby aldım)
öğlen
sebze çorbası
4 bisküvi üzerine havuç elma suyu karışımı
akşam muhallebi kayısılı muzlu
bilmiyorum böyle devam ediyoz arada biz yerken o da ekmek falan yio ekmekle de doyarmış ya bebekler ben den böyle sen ne veriyon bakem
aynı benim rananın kakası :)) ben sana listeyi veririm canım ama mersinden geldiğimizden beri düzene sokamadım ki hiç bişeyi günlük süt bulamıyorum koskoca şehirde yoğurt veremiyorum ha bi de kabızlık nedeni merak :)) onu bunu yerlerse olacağı o geçen rana lahmacunu götürdü evire çevire sonra bi baktım kopkoyu bi kakainsan korkuyo ya
bak listem bu inşallah devm edecem yani
kahvaltı :
aslında ben hepsini sütlü prinçli mamaya karıştırıyordum ama okudum ayrı ayrı verin diyo ben öyle yapıyorum bi de saat 10 dan önce mutlaka yaptır kahvaltısını yoksa öğünler karışıyo bizimki gibi kabızlık artıyo:)
1 nohut büyüklüğünde 10 dakika pişmiş yumurta ( gerisi senin)
1 çay kaşığından biraz fazla pekmez
akşamdan koyduğun peynir
sütlü prinçlı kaşık maması
4 tane bebe bisküvisi ( evde kendim yapacam bugün mersindeydik diye ülker herobaby aldım)
öğlen
sebze çorbası
4 bisküvi üzerine havuç elma suyu karışımı
akşam muhallebi kayısılı muzlu
bilmiyorum böyle devam ediyoz arada biz yerken o da ekmek falan yio ekmekle de doyarmış ya bebekler ben den böyle sen ne veriyon bakem
herkesin imtihanı ayrı ayrı canım kendi evinize gidince rahatlarsınız diyodum ama huylu huyundan vazgeçmiyo işte ve ulaşan telefonla da ulaşıyo zaten annemden biliyorum o da babamı hep alttan aldı aldı ama şimdi niye böyle yaptım ki diyo rabbim ayırmayacak olduktan sonra ayrılacam desen ne.. biraz daha sabret hiç olmazsa kızın için biliyorum zor artık ceyda doğduğundan beri hep zorluk ameliyat bi sürü şey atlattın ama derdini veren dermanını da verir inşallah
cnm Allah kolaylık sabır versn bol bol dua et eşinin aklının başına gelmesi için
senin ailen benim ailem işin içine girince daha kötü oluyor olaylar
sabırlı olmaya çalış
erkekler dik başlı koca kafalı anlayışsız olular
sen sus kötü sözlerine karşılık verme
hiçbi neden bebeğinizi bi tarafı yarım büyütmeye değmez
merhaba arkadaşlar
ben güne yine hasta başladım. sabah titreyerek uyandım bi baktım ateşim var. ateş düşürücü içtim şimdi biraz daha iyi gibiyim ter döküyorum.
mdrcnn durumuna çok üzüldüm canım. acaba onun istediği ismi kullansanız sorununuz hallolur mu? ben şunu anladım hiç bişey evlilikte ki huzurdan önemli değil. eğer sorun kalmayacaksa o isim de kullanılabilir sonuçta kötü bi isim değil. ama sürekli küsen biriyse çok zor gerçekten. benim eşim de çok küser. bebek yokken ben çok üzerine giderdim küs kalmayalım hemen halledelim diye ama günlerce bile sürdüğü olurdu. şimdi hiç uğraşmıyorum çok kısa sürüyo. Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda çözersiniz sorunlarınızı.
songül aras yürüteci halıda da sürebiliyor mu. berra daha halı da ilerleyemiyo. bi de duvara geldiğinde falan dönebiliyor mu?
yok canım çıkmadı sabırsızlıklan bejkliyozzz:
selmeçim sizin 1 yaşına kadar herhalde büyün dişleriniz çıkacak tatlım ohh maşallah kuzuma..
endişelenme her bebeğe göre deyişi r bizimkide 2 aydırsırtı üstünden yüz üstüne dönüyor ama yüz üstünden sırt üstüne dönemiyodu şurda 15 gündür artık tutamıyorum yaramazı
günaydın canım kolay gelsin..
işte bak eşin böyle bi huzursuz ortam da yetişmiş ceydada böyle bir ortamda yetişirse ilerisi için hiç iyi olmayacak ama ne yapıla bilir inanki bilmiyorum sen bileceksin artık ama bol bol dua et canım allahım eşine akıl fikir versin
senin eşin polisti değilmi belkide işsitreside etkili oluyodur canım.
paşama bak paşama
songül benide yürütece özendirdiğinin farkındamısın şekerim acaba..
ohhh ohh negüzel maşallah bebnim fıstığıma..
özcenanım rana nasıl yine huysuzmu bugün?
canım çok geçmiş olsun tekrar evet bizimkiler biz nezaman uyumak yada dinlenmek istesek sanki bilirmiş gibi bizi uyutmazlar..
canım benimya kıyamam ben ona canım haberdar et bizi olurmu*
kıyamam ben onaya
umarım ağrısı olmaz ranamın..
Sağolun kızlar zaten sabretmekten ve dua etmekten baska bısey gelmıyo elımden. Mubarek 3 aylardayız Allah bıran önce evıme huzur versın kocama da akıl. Evımı karıstıranlarda seytanlarından bulsunlar be deyım valla basım agrıyo sabahtan berı dusunup duruyorum ben nerde hata yaptım dıye???
sağol canım evet aynen öyle uyutmuyorlar.
bu arada berra da köfte yemeyi çok seviyo biz yerken ağzına küçük küçük veriyorum. daha yemek için çıldırıyor. işimiz var bizim bu yaramazlarla
Kocişle kavga ettık(( oda yatagını yorganını aldı baska odada yattı. Olay ne cevız kabugunu doldurmaz.
Kızımın ismi ömür ceyda. Ömür ü esim istedı bende tamam dedım. İsimin ismi ö ile basliyo benımkı c ile baslıyo bende madem öyle ikinci ismi de ceyd olsun dedım tamam dedi. Kv tarafı ömür diye seviyo bı kere ceyda dedıklerını duymadım. Annemlerde ömür ceyda ya da ceyda diyolar. Babam ceyda dıyo. Vay efendım niye babam sadece ceyda dıyomus ömür demiyomus. Bende iki ismi var isteyen istedıgı soyler sızınkılerde ceyda demıyo ama ben takılmıyorum dedım. Bizim evlilik zaten sallantılu dıyo bılıyosunuz az cok. Dun gece kayıs koptu. Benden iğbe iplik istedi bende bulanıyorum dedım söylenmeye basladı bende söylenme acık acık derdını söyle yada sus dedım. Kavga cıktı bızde. Yok hep ailemi koruyomusum, yok konusmasını bılmıyomusum, yok zaten bızım bu evlılığımız mutluluk oyunuymus.Evde ıkı yabancıyız sımdı. Esım cok kıncı ve agresıftır. Napcam ben bu adama ya. Huyundan vazgecmıyo kın tutyo, ailesinin gazına gelıyo bosanmaya kalkıyo..... Offff offff ne zaman gülcek yüzüm benım
Sağolun kızlar zaten sabretmekten ve dua etmekten baska bısey gelmıyo elımden. Mubarek 3 aylardayız Allah bıran önce evıme huzur versın kocama da akıl. Evımı karıstıranlarda seytanlarından bulsunlar be deyım valla basım agrıyo sabahtan berı dusunup duruyorum ben nerde hata yaptım dıye???
amin cnm aminnn:
umarım en
kısa zamanda herşey yoluna girer canım..
Cnm çok saçma bi neden ama belki eşin başka bişeye kızmıştır.inşallah en yakın zamanda sorunlarınızı halledersiniz.
Amin canım..
Allah evine huzur versin inşallah..
Kendine de dikkat et bebeğini var her şeyden önce..
arkadaşlar sizin bebişler sırt üstünden yüz üstü dönüyolarmı benim oğlan daha yapmadı 6 ay 1haftalık
sorma vallaha geçende bizim bakıcıda sucuklu yumurta yiyomuş nilde onunla kavga etmiş versin diye resmen çılık atıyo dedi bakıcısı
bide geçende kayın validemlerde biz yer sofrasında yemek yiyoruz oda yukarda eşimn teyzesindeydi kıyameti kopardı gelsindiye sofraya ve geldi tabiki
annem eline ekmek verdi azdaha koparacakmış ekmeyi ayy bide dişleriyok bunların dişler çıkınca ne yapıcaz acaba..
merhaba arkadaşlar
masallah elif minaya akranlarini geride birakti bu yaramazTeyzoşlar biz evin içinde dört dönüyoruz apalayarak..
Bir şeylere tutunup ayağa kalkmaya da başladık..
Babasıyla dalga geçiyorlar arkadaşları..
Bu kızın her şeyi hızlı gidiyor, kocaya da erkenden gider bu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?