2012 kasım bebekleri büyüyor..

Dilekefem bir sorun olmamasima cok sevindim bende wiyanadan hollandaya gelin geldim avusturya benim memleketim annemler orda cok severim avusturyayayi 5. Ayda ordaydim bikerede tirole gelmistim cok guzel bi yer
Gunaydin buarada kizlar hemen konuya girdim bugun doktra gidicez genel kontrol benim kiziminfa burnu surekli tikali yani sabah kalktiginda biseyi yok sonra tikaniyor neden acaba ya havalardabmi bi turlu isinamadi kis havasi ya

gunaydin arkadaslar

ünaydın cnm..

gunaydin canim
suan boyle seyler hissetmen cok normal aslinda cunku kosturuyorsun devamli calisan bi kadinsin essin annesin bi kac parcaya bolunuyosun
hayattaki en guzel varluga sahipsin bi evlafin var onu dusun ve mutlu ol

ssağol canım zaten en büyük mutluluğum şuanda nil iyiki onu doğurmuşum allahım bana iyiki bu duyguyu yaşatmış..

sağol cnm inşallah toparlarım en kısa zamanda gerçekten ayy bilmiyorumya nebileyim kendimi çokyanlız hissediyorum hani kalabalık içinde yanlızlık hissedersinya işte öyle bişey
iyikivar sınız çok sağolun kızlar..

benim kiz bugun cok mutsuz uyandi kahvaltisinida yemedi
dun farkettimde artik cok az su iciyorum ek gidalsra basladik ya sut derdim kalmadi ondan heralde
niye boyle dusunuyosam iki yasuna kadar emsin istiyorum ben yaa

ay cok uzuldum ya i camdan dusen cocugumu kurtaramadilar
Allahim yasatmasin hicbirimize biyle bi aci insallah

anlıyorum canım ben senı hepımız gecıyoruz galıba boyle donemlerden
sende ıyıkı varsın

benim kiz bugun cok mutsuz uyandi kahvaltisinida yemedi
dun farkettimde artik cok az su iciyorum ek gidalsra basladik ya sut derdim kalmadi ondan heralde
niye boyle dusunuyosam iki yasuna kadar emsin istiyorum ben yaa

nıye mutsuzkı kuzucun ıns bı rahatszlığı yoktur
bende artık cok su ıcmedğımı farkedıyorum aynen eklere guvenıyoruz heralde bugun cok ıceyım barı
bende ıkı yasına kadar emsın ıstyorum

günaydın kızlar erdem bütün akşam ateşliydi sabah doktora gittik boğazlarımız kızarmış yine ilaç başlamadık ağrı kesici verebilirsin dedi ateşi takip edicez eğer düşmesse antibiyotiğe başlıcaz bakalım takipteyiz

canım ya geçmiş olsun sürekli boğazları kızarıyor değil mi erdemin

nıye mutsuzkı kuzucun ıns bı rahatszlığı yoktur
bende artık cok su ıcmedğımı farkedıyorum aynen eklere guvenıyoruz heralde bugun cok ıceyım barı
bende ıkı yasına kadar emsın ıstyorum

ya ne bileyim uyuttum uyumadıda hemen uyandı
bugun bende surahiyi doldurdum koydum onume
onu bitirip tekrar dolduracağım kararlıyım
senin yaramaz nasıl

canım gecmis olsun
ins ilerlemeden atlatır kuzucugun

vaws sağol cnm umarım enkısa zamanda normale dönerim nediyeyimki..
bu arada yağmur canım bol bol su iç cnm bu işin en güzel yanı suçünkü
beysalım çok geçmiş olsun canım kıyamam ben erdemime ya
kaça çıktı ateşi?
offf canım benim..

Günaydın tatlım..
Geçmiş olsun..ama geçmedi bir türlü boğazları kuzumun bir türlü ya..

38 i geçti tatlım akşam sonra hep 37,6 falandı

Günaydın tatlım..
Geçmiş olsun..ama geçmedi bir türlü boğazları kuzumun bir türlü ya..

senin yaramaz nasıl

canım gecmis olsun
sağolun kızlar evet bir türlü atlatamadık ama rabbim beterlerinden korusun inşallah

senin yaramaz nasıl

canım gecmis olsun

bı sıkntsı vardır belkıde canım anlayamıyoruzkı
benım yazramaz uyuyo sımdı bende kahvaltı yapyorum

gecmıs olsun canım
ıns atesı duserde antbıytğe baslamazssınz

Günaydın kızlar. Beysal geçmiş olsun cnm. Dün akşam mevlid izlediğim için kk ya çok giremedim. Ben de çok renkli değilim. Siyah ve kahve tonları ana renklerim. :2:
Buarada sanırım ben de çok mutsuzum.kendimi mutsuz hissediyorum.yalnız hissediyorum.annemler başka şehirde.burada sadece kaynanam var.buraya doğumdan sonra taşındım.eşim iş nedeniyle şehir dışında.pazartesi günü doğumgunumdu.annemler olsa kutlardik ama kaynanam kutlamadi.bunu düşününce gece ağladım.buaralar herşeye ağlar oldum.dün de defne meyvesini yemedi diye ağladım.

Cnm.arkadasim benim ya cok uzuldun kiyamam ben bebegime ya tuh
Tatlim ya antibiyotik son care olmali aslinda grip surubu ile iki uc gune cozulebilir
Of simdi nasilmis kusma istahsizlik hizursizluk varmi

evet canım anası gibi kronik faranjit gibi bişi olmaz inşallah ama dişte vuruyor olabiilir dedi şişmiş ama patlamıyor alt iki dişi
bencede dişten olabilir birazda yani öyledir inşallah sonuçta diş çıkınca bağaz acısı da bitecek inşallah canım
senin yaramaz nasıl

canım gecmis olsun
ben gece gündüz içiyorum çok sulak bi insanımdır vesselam aştım kendimi 5 lt lik şişeyle geziyom:)) gece gündüz içiyorum ama terden çıkıyo arkadaş:) rana yokken de en çok ben içerdim zaten bi dikişte 500 ml i içerim 1,5 lt lik şişeler de yetmiyo 5 e başladım onu dikmiyorum tabi elimde koca bi bardak bi de :) eşim dalga geçiyo yakında damacanayı taşırsın sen diye :)

bizim çocuklarda elif gibi biran önce çıkartırlar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…