- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.561
gunaydin arkadaslar
gunaydin canim
suan boyle seyler hissetmen cok normal aslinda cunku kosturuyorsun devamli calisan bi kadinsin essin annesin bi kac parcaya bolunuyosun
hayattaki en guzel varluga sahipsin bi evlafin var onu dusun ve mutlu ol
herkese gunaydın kızlarr
guldencım canım uzme kendını bak tatıle gıdeceksın kafa dağıtırsın bıraz
cok ıcıne dokunuyosa arkadslrnla konus ıstersen guzel bı dılle sorun varmı yada ne oldğunu sorabılrsın
yağmurunda dedğı gıbı calısıyosun kac parcaya bolunuyosun
bende de oluyo bazen depresyon halı kolay değil doğum yaptık sonucta 6 7 ay gectı ama daha toparlıcaz kendımızı
ıns kısa zamnda duzelrsın canım bak dunyalar tatlısı bı nıl ın var
maalesef..Yoğun bakımdaydı ama kurtaramadılar..
Yeni oldu canım..
Eşim ilk başta söylemedi, ama söylemek zorunda kaldı. 2 dakikada oluyor herşey..
Rabbim korusun hepsini..
Ayaklarına taş değmesin inşallah..
Amin canım inşallah...
Canım benim..
Bu yazdıklarını okuyunca gözümün önüne Nil ile resmin geldi hemen..
O kadar güler yüzlüsün ki..Cana yakınsın ve bu durumun seninle bir alakası olduğunu sanmıyorum bende..Anne olunca daha bir hassas olduk herhalde, herşeyi takmayı bırak daha da abartır hale geldik yaşarken..
Sıkma sakın canını kuzum..
İyi ki varsın
ünaydın cnm..
ssağol canım zaten en büyük mutluluğum şuanda nil iyiki onu doğurmuşum allahım bana iyiki bu duyguyu yaşatmış..
sağol cnm inşallah toparlarım en kısa zamanda gerçekten ayy bilmiyorumya nebileyim kendimi çokyanlız hissediyorum hani kalabalık içinde yanlızlık hissedersinya işte öyle bişey
iyikivar sınız çok sağolun kızlar..
benim kiz bugun cok mutsuz uyandi kahvaltisinida yemedi
dun farkettimde artik cok az su iciyorum ek gidalsra basladik ya sut derdim kalmadi ondan heralde
niye boyle dusunuyosam iki yasuna kadar emsin istiyorum ben yaa
canım ya geçmiş olsun sürekli boğazları kızarıyor değil mi erdemingünaydın kızlar erdem bütün akşam ateşliydi sabah doktora gittik boğazlarımız kızarmış yine ilaç başlamadık ağrı kesici verebilirsin dedi ateşi takip edicez eğer düşmesse antibiyotiğe başlıcaz bakalım takipteyiz
canım ya geçmiş olsun sürekli boğazları kızarıyor değil mi erdemin
nıye mutsuzkı kuzucun ıns bı rahatszlığı yoktur
bende artık cok su ıcmedğımı farkedıyorum aynen eklere guvenıyoruz heralde bugun cok ıceyım barı
bende ıkı yasına kadar emsın ıstyorum
canım gecmis olsungünaydın kızlar erdem bütün akşam ateşliydi sabah doktora gittik boğazlarımız kızarmış yine ilaç başlamadık ağrı kesici verebilirsin dedi ateşi takip edicez eğer düşmesse antibiyotiğe başlıcaz bakalım takipteyiz
günaydın kızlar erdem bütün akşam ateşliydi sabah doktora gittik boğazlarımız kızarmış yine ilaç başlamadık ağrı kesici verebilirsin dedi ateşi takip edicez eğer düşmesse antibiyotiğe başlıcaz bakalım takipteyiz
ay cok uzuldum ya i camdan dusen cocugumu kurtaramadilar
Allahim yasatmasin hicbirimize biyle bi aci insallah
38 i geçti tatlım akşam sonra hep 37,6 falandıvaws sağol cnm umarım enkısa zamanda normale dönerim nediyeyimki..
bu arada yağmur canım bol bol su iç cnm bu işin en güzel yanı suçünkü
beysalım çok geçmiş olsun canım kıyamam ben erdemime ya
kaça çıktı ateşi?
offf canım benim..
Günaydın tatlım..
Geçmiş olsun..ama geçmedi bir türlü boğazları kuzumun bir türlü ya..
sağolun kızlar evet bir türlü atlatamadık ama rabbim beterlerinden korusun inşallahya ne bileyim uyuttum uyumadıda hemen uyandı
bugun bende surahiyi doldurdum koydum onume
onu bitirip tekrar dolduracağım kararlıyım
senin yaramaz nasıl
canım gecmis olsun
ins ilerlemeden atlatır kuzucugun
ya ne bileyim uyuttum uyumadıda hemen uyandı
senin yaramaz nasıl
canım gecmis olsun
günaydın kızlar erdem bütün akşam ateşliydi sabah doktora gittik boğazlarımız kızarmış yine ilaç başlamadık ağrı kesici verebilirsin dedi ateşi takip edicez eğer düşmesse antibiyotiğe başlıcaz bakalım takipteyiz
bencede dişten olabilir birazda yani öyledir inşallah sonuçta diş çıkınca bağaz acısı da bitecek inşallah canımevet canım anası gibi kronik faranjit gibi bişi olmaz inşallah ama dişte vuruyor olabiilir dedi şişmiş ama patlamıyor alt iki dişi
ben gece gündüz içiyorum çok sulak bi insanımdır vesselam aştım kendimi 5 lt lik şişeyle geziyom:)) gece gündüz içiyorum ama terden çıkıyo arkadaş:) rana yokken de en çok ben içerdim zaten bi dikişte 500 ml i içerim 1,5 lt lik şişeler de yetmiyo 5 e başladım onu dikmiyorum tabi elimde koca bi bardak bi de :) eşim dalga geçiyo yakında damacanayı taşırsın sen diye :)ya ne bileyim uyuttum uyumadıda hemen uyandı
senin yaramaz nasıl
canım gecmis olsun
38 i geçti tatlım akşam sonra hep 37,6 falandı
kıyamamya inşalah düşer biran önce
ya bizimde damağımız şiş ama diş falan çıkmıyo hala ne çıkkmaz diş bunlar yaa..
sağolun kızlar evet bir türlü atlatamadık ama rabbim beterlerinden korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?