- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.581
Günaydın kızlar. Beysal geçmiş olsun cnm. Dün akşam mevlid izlediğim için kk ya çok giremedim. Ben de çok renkli değilim. Siyah ve kahve tonları ana renklerim. :2:
Buarada sanırım ben de çok mutsuzum.kendimi mutsuz hissediyorum.yalnız hissediyorum.annemler başka şehirde.burada sadece kaynanam var.buraya doğumdan sonra taşındım.eşim iş nedeniyle şehir dışında.pazartesi günü doğumgunumdu.annemler olsa kutlardik ama kaynanam kutlamadi.bunu düşününce gece ağladım.buaralar herşeye ağlar oldum.dün de defne meyvesini yemedi diye ağladım.
Günaydın kızlar. Beysal geçmiş olsun cnm. Dün akşam mevlid izlediğim için kk ya çok giremedim. Ben de çok renkli değilim. Siyah ve kahve tonları ana renklerim. :2:
Buarada sanırım ben de çok mutsuzum.kendimi mutsuz hissediyorum.yalnız hissediyorum.annemler başka şehirde.burada sadece kaynanam var.buraya doğumdan sonra taşındım.eşim iş nedeniyle şehir dışında.pazartesi günü doğumgunumdu.annemler olsa kutlardik ama kaynanam kutlamadi.bunu düşününce gece ağladım.buaralar herşeye ağlar oldum.dün de defne meyvesini yemedi diye ağladım.
beysalcım geçmiş olsun erdemciğe kıyamam.
netim dünden beri çok yavaş alıntı yapmadım kasmasında birşeyler yazabileyim diye.
guldencim çalışma hayatı gerçekten zor. kadınlar arasında böyle durum nerede olursan oluyor. doğumdan sonra ben daha da duygusal oldum . normalde pek alıngan değildim alınır oldum çoğu seyden. sende de vardır bu durum . doğumdan sonra hassaslaştım de kafana takmamaya çalış. tatilinde zamanlaması çok iyi denk gelmiş senin için ...
Kizlar herkese gunaydinlarr
Bakiyorum depresyonllarimiz cogalmis
Bi silkelenin baak kizlar cok sukur buyuk saglik problemlermiz yok cok sansliyiz rabbim.bize saglikli evlatlar verdi okudugum kadaritlyla cozulemicek problemi olan arkadaslarimiz yok eee bu neyin depresyibu kizlar
Cikin su huznun icinden bi dusunun buyuk hastaliklarla mucadele edenleri yicek ekmek cocuguna bi paket bez mama alamayanlari rabbim korisun selnecin snlattigina dilim varmiyo neler yaiyo insanlar dertmi ariyoriz kendimize mutlu olcak o kadar sebebimiz varken
Yaomayin kizlar rabbimin gucune gider kimbilir bizim yasadigimiz sartlar icin dua eden ne kadar insan var
Hamdolsun gerçekten halimize..
Ne zaman off bile diyecek olsam Elif Mina hastanede yatarken gördüğüm bebekler, anneler geliyor aklıma..Kendi sıkıntısına bile şükrediyor insan onları görünce..
Rabbim dermanı olmayan dert vermesin kimseye. Evlatlarıyla sınamasın..
Sıkıntılarımız gelir geçer Allah' ın izniyle..
Rabbim ağzımızın tadını, evimizin huzurunu korusun inşallah..
inşallah güzelim ya hiç istemiyorum antibiyotik kullanmakgecmıs olsun canım
ıns atesı duserde antbıytğe baslamazssınz
mız mızız tatlım çok şükür kusmadıCnm.arkadasim benim ya cok uzuldun kiyamam ben bebegime ya tuh
Tatlim ya antibiyotik son care olmali aslinda grip surubu ile iki uc gune cozulebilir
Of simdi nasilmis kusma istahsizlik hizursizluk varmi
bizim çocuklarda elif gibi biran önce çıkartırlar inşallah..
bı sıkntsı vardır belkıde canım anlayamıyoruzkı
benım yazramaz uyuyo sımdı bende kahvaltı yapyorum
netim dünden beri çok yavaş alıntı yapmadım kasmasında birşeyler yazabileyim diye.
guldencim çalışma hayatı gerçekten zor. kadınlar arasında böyle durum nerede olursan oluyor. doğumdan sonra ben daha da duygusal oldum . normalde pek alıngan değildim alınır oldum çoğu seyden. sende de vardır bu durum . doğumdan sonra hassaslaştım de kafana takmamaya çalış. tatilinde zamanlaması çok iyi denk gelmiş senin için ...
evet var bi sikintisi durup durup agliyor bu yeri agriyor galiba
afiyet olsun canim
evet canim bugunden itibaren dikkat edecegimvaws sağol cnm umarım enkısa zamanda normale dönerim nediyeyimki..
bu arada yağmur canım bol bol su iç cnm bu işin en güzel yanı suçünkü
beysalım çok geçmiş olsun canım kıyamam ben erdemime ya
kaça çıktı ateşi?
offf canım benim..
Allaha emanetler tatlum onlara bisey olmasinEvet canım maalesef..
Dilim varmıyor ki başka türlü anlatmaya..
Rabbim ailesine sabır versin...
Amin canım Allah korusun kuzucuklarımızı inşallah..Allah' a emanet hepsi...
dogum gunun kutlu olsun tatlim iyiki dogdun kendini yanlz hissetme biz variz yanindayizGünaydın kızlar. Beysal geçmiş olsun cnm. Dün akşam mevlid izlediğim için kk ya çok giremedim. Ben de çok renkli değilim. Siyah ve kahve tonları ana renklerim. :2:
bencede dişten olabilir birazda yani öyledir inşallah sonuçta diş çıkınca bağaz acısı da bitecek inşallah canım
ben gece gündüz içiyorum çok sulak bi insanımdır vesselam aştım kendimi 5 lt lik şişeyle geziyom:)) gece gündüz içiyorum ama terden çıkıyo arkadaş:) rana yokken de en çok ben içerdim zaten bi dikişte 500 ml i içerim 1,5 lt lik şişeler de yetmiyo 5 e başladım onu dikmiyorum tabi elimde koca bi bardak bi de :) eşim dalga geçiyo yakında damacanayı taşırsın sen diye :)
kız 5 litrenin hepsi bitmiyo yani 24 saatte 5 litre öyle düşün gece de içiyorum ama zorla değil yani kendim çok seviyorum su içmeyi meyve suyudur falan onları değil illa su içecem bu zamana kadar sıkıntı çıkmadı çok şükür.. annem de şüphelendi neden çok su içiyorum diye doktora gittik renkli doppler çekildi ama çok şükür sıkıntı yok insandan insana değişiyo herhal su içme isteği eşim de günde 500 ml i çok zor içer hiç aramaz suyuevet canim bugunden itibaren dikkat edecegim
Allaha emanetler tatlum onlara bisey olmasin
dogum gunun kutlu olsun tatlim iyiki dogdun kendini yanlz hissetme biz variz yanindayiz
bes lt cok degilmi canim ya 3 lt fazlasi bobreklere zararluymis dedi kayinvalidemin dr
Kizlar herkese gunaydinlarr
Bakiyorum depresyonllarimiz cogalmis
Bi silkelenin baak kizlar cok sukur buyuk saglik problemlermiz yok cok sansliyiz rabbim.bize saglikli evlatlar verdi okudugum kadaritlyla cozulemicek problemi olan arkadaslarimiz yok eee bu neyin depresyibu kizlar
Cikin su huznun icinden bi dusunun buyuk hastaliklarla mucadele edenleri yicek ekmek cocuguna bi paket bez mama alamayanlari rabbim korisun selnecin snlattigina dilim varmiyo neler yaiyo insanlar dertmi ariyoriz kendimize mutlu olcak o kadar sebebimiz varken
Yaomayin kizlar rabbimin gucune gider kimbilir bizim yasadigimiz sartlar icin dua eden ne kadar insan var
kızlarrr bı sorum varr
ben sebze puresıne bu aralar patates,havuc,kabak,bazen semız otu bazen taze fasulye,bezelye,pırınc koyuyorum acaba cokmu karısık yapıyorumkı???
bıgun pırınc bıgun mercımek bı gun bulgur koyuyorum
bana karışık geldi:)) ben patates havuç semiz otu yaptım bi yemek kaşığı da pirinç koydum mercimek hiç koymadım çünkü gazdan korkuyorum bezelyeyi de koyuyorum ama ana olarak havuç patates illa oluyo bende en fazla 3 çeşit yapıyorum canım ama seninki yiyosa sıkıntı yoktur herhal
ben pek tatmadım:)) ama belki patates belki başka bi sebze diğerlerinin tadını almana engel oluyodur olabilir miablam dedı banada bıraz cok cesıt koyuyosun dedı oyuzden sızlerede bı danısmak ıstedım
yanı yıyo bıde soyle bısey var ne koyarsam koyayım tad hep aynı oluyo nedense
yiyosa bi sikinti yok bencede ne guzrl bi seferde bir suru vitqmin aliyorkızlarrr bı sorum varr
ben sebze puresıne bu aralar patates,havuc,kabak,bazen semız otu bazen taze fasulye,bezelye,pırınc koyuyorum acaba cokmu karısık yapıyorumkı???
bıgun pırınc bıgun mercımek bı gun bulgur koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?