2012 kasım bebekleri büyüyor..

kıyamam yaa ağlama kayınvaliden kutlamasın varsın çok da tın boşver ama eşinden ayrı olmak zor olmalı ne diyeyim yanında defnen var öyle düşün ağlama defne görmesin ağladığını çünkü ben ne zaman ağlasam rana da ağlıyo ya anlıyolar herhalde niye kayınvalidenin yanına taşındınız ki ya Allahtan ben uzağım tamam annemlere de uzağım ama her iki tarafa uzak olmak bence en iyisi yalnız oluyosun ama huzurun yerinde oluyo ya

Canim ya bende annemlerden uzagim ama kaynanamlarla ayni sehirdeyiz sagolsunlar bana cok iyi davraniyorlar ozel gunleri hic atlamazlar kizimin dis bulgurunda benden heycanlilardi cok ilgilendiler cok sansliyim bu konuda

Kizlar herkese gunaydinlarr
Bakiyorum depresyonllarimiz cogalmis
Bi silkelenin baak kizlar cok sukur buyuk saglik problemlermiz yok cok sansliyiz rabbim.bize saglikli evlatlar verdi okudugum kadaritlyla cozulemicek problemi olan arkadaslarimiz yok eee bu neyin depresyibu kizlar
Cikin su huznun icinden bi dusunun buyuk hastaliklarla mucadele edenleri yicek ekmek cocuguna bi paket bez mama alamayanlari rabbim korisun selnecin snlattigina dilim varmiyo neler yaiyo insanlar dertmi ariyoriz kendimize mutlu olcak o kadar sebebimiz varken
Yaomayin kizlar rabbimin gucune gider kimbilir bizim yasadigimiz sartlar icin dua eden ne kadar insan var

beysalcım geçmiş olsun erdemciğe kıyamam.

netim dünden beri çok yavaş alıntı yapmadım kasmasında birşeyler yazabileyim diye.

guldencim çalışma hayatı gerçekten zor. kadınlar arasında böyle durum nerede olursan oluyor. doğumdan sonra ben daha da duygusal oldum . normalde pek alıngan değildim alınır oldum çoğu seyden. sende de vardır bu durum . doğumdan sonra hassaslaştım de kafana takmamaya çalış. tatilinde zamanlaması çok iyi denk gelmiş senin için ...

canım selim nasıl oldu bı sıkntı yoktur ıns merak ettım

Hamdolsun gerçekten halimize..
Ne zaman off bile diyecek olsam Elif Mina hastanede yatarken gördüğüm bebekler, anneler geliyor aklıma..Kendi sıkıntısına bile şükrediyor insan onları görünce..
Rabbim dermanı olmayan dert vermesin kimseye. Evlatlarıyla sınamasın..
Sıkıntılarımız gelir geçer Allah' ın izniyle..
Rabbim ağzımızın tadını, evimizin huzurunu korusun inşallah..

amin rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin bizleri...

kardeşimi doktora götürdüğümüz zamanlar daha evli değildim.. nefroloji bölümünün hemen yanında çocuk psikiyatrisi vardı ve kapısı çok kalabalıktı o zaman annemle çok şükür dedik yani rabbim herkese ayrı bi imtihan vermiş kimseye kaldıramayacağı yük vermesin inşallah

gecmıs olsun canım
ıns atesı duserde antbıytğe baslamazssınz
inşallah güzelim ya hiç istemiyorum antibiyotik kullanmak

Cnm.arkadasim benim ya cok uzuldun kiyamam ben bebegime ya tuh
Tatlim ya antibiyotik son care olmali aslinda grip surubu ile iki uc gune cozulebilir
Of simdi nasilmis kusma istahsizlik hizursizluk varmi
mız mızız tatlım çok şükür kusmadı

bizim çocuklarda elif gibi biran önce çıkartırlar inşallah..

inşallah tatlım

sağol canım benim selim nasıl oldu iyidir inşallh

evet canim bugunden itibaren dikkat edecegim
Evet canım maalesef..
Dilim varmıyor ki başka türlü anlatmaya..
Rabbim ailesine sabır versin...
Amin canım Allah korusun kuzucuklarımızı inşallah..Allah' a emanet hepsi...
Allaha emanetler tatlum onlara bisey olmasin
dogum gunun kutlu olsun tatlim iyiki dogdun kendini yanlz hissetme biz variz yanindayiz

bes lt cok degilmi canim ya 3 lt fazlasi bobreklere zararluymis dedi kayinvalidemin dr

kızlarrr bı sorum varr
ben sebze puresıne bu aralar patates,havuc,kabak,bazen semız otu bazen taze fasulye,bezelye,pırınc koyuyorum acaba cokmu karısık yapıyorumkı???
bıgun pırınc bıgun mercımek bı gun bulgur koyuyorum

kız 5 litrenin hepsi bitmiyo yani 24 saatte 5 litre öyle düşün gece de içiyorum ama zorla değil yani kendim çok seviyorum su içmeyi meyve suyudur falan onları değil illa su içecem bu zamana kadar sıkıntı çıkmadı çok şükür.. annem de şüphelendi neden çok su içiyorum diye doktora gittik renkli doppler çekildi ama çok şükür sıkıntı yok insandan insana değişiyo herhal su içme isteği eşim de günde 500 ml i çok zor içer hiç aramaz suyu

canım benim çok sağol çok haklısın ama işte insan bazen engel olamıyo..

evet canım aynen öyle iyi denk geldi.

oluyo malesef böyle durumlar..

bana karışık geldi:)) ben patates havuç semiz otu yaptım bi yemek kaşığı da pirinç koydum mercimek hiç koymadım çünkü gazdan korkuyorum bezelyeyi de koyuyorum ama ana olarak havuç patates illa oluyo bende en fazla 3 çeşit yapıyorum canım ama seninki yiyosa sıkıntı yoktur herhal

ablam dedı banada bıraz cok cesıt koyuyosun dedı oyuzden sızlerede bı danısmak ıstedım
yanı yıyo bıde soyle bısey var ne koyarsam koyayım tad hep aynı oluyo nedense

ablam dedı banada bıraz cok cesıt koyuyosun dedı oyuzden sızlerede bı danısmak ıstedım
yanı yıyo bıde soyle bısey var ne koyarsam koyayım tad hep aynı oluyo nedense
ben pek tatmadım:)) ama belki patates belki başka bi sebze diğerlerinin tadını almana engel oluyodur olabilir mi

yiyosa bi sikinti yok bencede ne guzrl bi seferde bir suru vitqmin aliyor
keske benimkide yese bende koyardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…