2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım benimde ana sebzelerim havuç ve patatez ve yanına bi gün tazefasülye bigün kabak bigün bezelye bi gün semiz otu gfalan koyuyorum ama pirinci artık hemen hemen hergün koyuyorum..

ben pek tatmadım:)) ama belki patates belki başka bi sebze diğerlerinin tadını almana engel oluyodur olabilir mi

ben tadıyorum pek bı tat ta olmuyo zaten
ılk baslarda patates havuc yapıyodum tad aynı sımdıde aynı analamadm valla
bende ıllakı hep patates havuc kabak koyuyorum
bugunde tarhana yapsam dıyorum erkenmıkı acaba daha

masallah o zamam sana canim ya senin vucudunun dortte ucbucugu su o zaman

valla tatlım ben de sebze yaptığım zaman karışık ykoyuyorum mesela en son
patates havuç bamya enginar bezelye soğan pirinç yeşil mercimek koydum güzelde oldu tadı ama hepsinden az az koyuyorum ve sulu yapıyorum çorba oluyor tam yani ilk zamanlar sırf püre olarak veriyordum erdem hiç sevmiyordu şimdi çorba gibi yapıyorum daha rahat yiyior erdem he seviyormu bayıldığını söyleeyemem ama Allaha şükür yedi Erdem yoğurt çorbası ve tarhanayı seviyor en çok

canım benimde ana sebzelerim havuç ve patatez ve yanına bi gün tazefasülye bigün kabak bigün bezelye bi gün semiz otu gfalan koyuyorum ama pirinci artık hemen hemen hergün koyuyorum..

hımm ozaman ben bıraz karısık yapıorum sızlere gore
bıde ben cezvede yapıyorum ağzını kapatyorum sen nede yapıyosun canm

sen bendende karısık yapıyormusun canım
sende yapıyosan ben devam edeyım ozaman sımdıye kadr bı sıkntı olmadı
bende bazen sulu bazen pure olark yapyorum
alp tuğra da severek yemıyo ama yıyo sukur kı yanında yoğurtla veryorum ben yoğurt kurtarıcım oluyo
yoğurt corbasnı benmkı sevmedı
canm sen tarhanayı nezamndan berı verıyosun

5.aydan beri veriyorum tatlım ama baharatsız domatessiz beyaz tarhana içine kıyma koyuyorum
yoğurt çorbasını tavuk suyuna ve tavuk etli yapınca çok güzel yemişti erdem birde öyle dene alp beye bence tatlım sever inşallah
ayrıca tatlım sebzeyi yiyorsa karışık ver ben bu sebzeleri kendime yaptığım zaman hep tattırdım erdeme sevdikleerini ekliyorum işte ne yerse kar napıyım sende devam et yiyorsa :)

Son düzenleme:

bugun tarhana yapmayı dusnuyodum ama benım tarhanayı annem yapmıstı hersey var ıcınde onu veremem ozaman beyaz tarhanayı nerden bulacamkı
sağol tatlım bıde tavukla deneyeyım ozaman belkı sever

bugun tarhana yapmayı dusnuyodum ama benım tarhanayı annem yapmıstı hersey var ıcınde onu veremem ozaman beyaz tarhanayı nerden bulacamkı

baharrat için erken dedi doktorumuz tatlım bizim yengem yaptı ama satılıyor bebek tarhanası die marketlerde bir bak istersen bence karışık olandan verme yinede sen bilirsin

baharrat için erken dedi doktorumuz tatlım bizim yengem yaptı ama satılıyor bebek tarhanası die marketlerde bir bak istersen bence karışık olandan verme yinede sen bilirsin

benımde vermek pek ıcıme sınmıyo zaten bı arastırayım belkı bulurum bebek tarhanası
sen sebzesını nede yapıyosun canım ben hergun yaptğım ıcın en kucuk tencere bıle buyuk gelıyo oyuzden cezvede yapıyorum

bende veriyorum tarhanayı bizim tarhanada zaten baharat yok cnm oyüzden rahatım ben..

hımm ozaman ben bıraz karısık yapıorum sızlere gore
bıde ben cezvede yapıyorum ağzını kapatyorum sen nede yapıyosun canm

ben küçük bitencerem var onu nile ayırdım hep onda yapıyorummm..

Kizlar buyun okuldan kizlarla bulusuyoruz size dahil olamicam hePinizi kocaman opuyorum
Guldenimm uc gun yoksun telden kesisiriz
Hic biseyi kafana takma sakin

masallah o zamam sana canim ya senin vucudunun dortte ucbucugu su o zaman

o tarhanadan bulursan bana da haber ver ya olmazsa ben o e bebekten alayım

bende cezve aldım ama en küçük tenceremde yapıyorum ona ayırdım onu az da olsa onda yapıyorum migrosta bebek tarhanası görmüştüm kızlar bakar yine sölerim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…