2012 kasım bebekleri büyüyor..

baharrat için erken dedi doktorumuz tatlım bizim yengem yaptı ama satılıyor bebek tarhanası die marketlerde bir bak istersen bence karışık olandan verme yinede sen bilirsin

bende cezve aldım ama en küçük tenceremde yapıyorum ona ayırdım onu az da olsa onda yapıyorum migrosta bebek tarhanası görmüştüm kızlar bakar yine sölerim size

kizlar yokmu tarifi acaba ya evde yapsak olmazmi su tarhanayi

o tarhanadan bulursan bana da haber ver ya olmazsa ben o e bebekten alayım

baktım canım bıraz ebebek tekındede baharat var
off napıcamı bılemedm
annemle konustum bıraz once benm yaptğımdan ver dıyo ondada baharat var ama enazndan nerde nasıl yapldğını bılıyorum
acıkcası hazırda almak ıstemyorum
kararsz kaldm yanı canm

pekı tahmınen nekadar kaynatıyosun canım

ben en küçük ocakta yarımsaat kaynatıyorum cnm hatta 40 dakika bile diye bliirim..

Kizlar buyun okuldan kizlarla bulusuyoruz size dahil olamicam hePinizi kocaman opuyorum
Guldenimm uc gun yoksun telden kesisiriz
Hic biseyi kafana takma sakin

kesişiriz cnm bende öptüm iyi gezmeler..
içim daralıyor havadan mıdır bilemedim :100:

sendemi daralıyosun ayyy ne oluyo bize beeee:

selimnasıl merturummm.

ınternette cok tarıf var canım benım aldğım kıtaptada var tarıf ama
kım yapacak onu sımdı yapmak onu 15 20 gun surer usengecm bende daha oncede hıc yapmadım

canım 10 günde oluyo tarhana...

daha once tarhana yapmadğım nekadr bellı oldu sımdı
buarada yoğunluğunun arasnda bana cvpların için cok sağol canm

Son düzenleme:

kafası yamuk hala yavrumun. ama keyfi yerinde de benim içim daralıyor keyfim yok

kızlar bebeklere neler verilmeli diye araştırrken bakın böyle bi yazı buldum sizinlede paylaşayım dedim..
bu arada ben tavuk suyuylada çorba yapmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım yapan arkadaşlarım bi tarif edermisiniz rica etsem..
işte yazım..

aylık bebek neler yiyebilir, bebek beslenmesi, 7 aylık bebek nasıl beslenir, 7 aylık bebeğin alabileceği yiyecekler…

Bu ayda et suyuna ve tavuk suyuna çorbalar yapabilirsiniz. Bu ayda verebileceğiniz sebzeleratates,kabak,havuç,fasülye,brokoli,domates,kereviz,ıspanak,enginar,pırasa Bu ayda verebileceğiniz meyveler:elma,şeftali,armut,kayısı,muz,kivi,kiraz Bu ayda vermemeniz gereken besinler:mercimek gibi kuru bakliyatlar ,soğan,patlican,bakla,inek sütü ,bisküvi gibi çok şekerli gıdalar,bebek beslenme standartlarına uygun olmayan hazır meyveli yoğurtlar,pirinç unu ve nişasta ile yapılan su muhallebileri,çikolatalı tatlılar,balık,bal,tuz,baharat,salça,kepek ekmeği
yanlız burda domatezve enginar var ben bunlarında verilmemesi gerektiğini biliyodum alın size bi çelişki daha:

Son düzenleyen: Moderatör:
daha once tarhana yapmadğım nekadr bellı oldu sımdı
buarada yoğunluğunun arasnda bana cvpların için cok sağol canm

nedemek canım olurmu öyle şey
bizler niçin burdayız bir birimiz için ayrıca benimde yaptığım nekadar belli dimi eee nede olsa hamarat anneyim çocukta yaptım kariyerde ama sonunda bunalımda:).):)

kafası yamuk hala yavrumun. ama keyfi yerinde de benim içim daralıyor keyfim yok

kıyamam geçicek canım zamanla senin neden keyifinyokk:

Kizlar kaynanam. Bahceden taze ispanak getirmis bana ispanak havic patates pirinc hepsini kaynatsam robottan gecirsem olur demi

olur canım ama robottan değilde ya çatalla ez yemezsede blendırdan geçir..

kizlar bisi sorcam kizim alti bucuk aylik int. baktim kiyma koyun sebze yemeklerine diye yaziyo erkenmi acaba siz veriyomusunuz kiyma yada tavuk
bide kayinvalidem kemik kaynatip suyuna corba yap dedi onun icindemi erken acaba

Kizlar rapor vermeyi unuttum 6 ay bir haftalik olarak 7430 gr 64,5 cm boyumuz biraz kisa gibi geldi bana ama doktor cok iyi dedi iki ayda 1300 gr almisiz herseyimiz cok iyi meyve ve sebze ver dedi dojtor baska biseye gerek yok dedi hani biskuvi kasik mamasi falan cok sukur saglikliyiz burun tikanikligi icinde odayi 16 dereceden fazla olmasin serinde uyusun dedi bende usur diye kiyamiyorum kuzuma burun spray kullanabiliesinuz dedi :) bizden bukadar

masallah kuzuna tatlim

ohhh aferin kuzuya maşallahhhh:

kizlar bisi sorcam kizim alti bucuk aylik int. baktim kiyma koyun sebze yemeklerine diye yaziyo erkenmi acaba siz veriyomusunuz kiyma yada tavuk
bide kayinvalidem kemik kaynatip suyuna corba yap dedi onun icindemi erken acaba

canım biz artık 7. ayımızdayız tavuk başlıyacam ama ben de bugittiğimizde unuttum sormayı..

becerıklısın masallah hem ev hem ıs hem cocuk hem es kolay değil yanı
bukadr kosturmaya normal bunalım ama sen yınede gırme canm bunalıma
rahat olmaya bak bıraz cok sukur kotu bı durumumjuz yok

tatlim int her yerde corbaya alistiktan sonra icine kiyma koyun diyo kiymadan sonrada tavuk verin diyo anlamadim ya baslanmalimi acaba erken gibi geliyo bana ama

canım yanlıs hatrlamıyorsam yaren 6.5 aylıkken baslamstı dr oyle demdtı heralde onu yakaladğında bı sor ıstersen canm
bende baslıcam cunku artık kıyma koymaya

tatlim int her yerde corbaya alistiktan sonra icine kiyma koyun diyo kiymadan sonrada tavuk verin diyo anlamadim ya baslanmalimi acaba erken gibi geliyo bana ama

bizim doktorumuzda başlayabilirsin dedi. Ama tavuk işi sakat biraz, çok dikkatli olmak lazım. Bildiğiniz köy tavuğu falan varsa ondan alın yoksa dikkatli olun dedi. Ben et suyu kullanıyorum çorbalarında, kıymayı da normalinden fazla çektirerek ekliyorum çorbalara..

Son düzenleme:
canım yanlıs hatrlamıyorsam yaren 6.5 aylıkken baslamstı dr oyle demdtı heralde onu yakaladğında bı sor ıstersen canm

sagolun kizlar tamambende basliyorum o zaman yarindan itibaren
seviyorum sizi

Son düzenleme:

sagolun kizlar tamambende basliyorum o zaman yarindan itibaren
seviyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…