2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar, biz dün sünnet olduuuuk..

MaşaAllah bize....

Şu an hala biraz sıkıntılıyız, o da hareket etme konusunda..

O da geçecek inşaAllah...

tatlim int her yerde corbaya alistiktan sonra icine kiyma koyun diyo kiymadan sonrada tavuk verin diyo anlamadim ya baslanmalimi acaba erken gibi geliyo bana ama

bendde başlıyayım bariya..

becerıklısın masallah hem ev hem ıs hem cocuk hem es kolay değil yanı
bukadr kosturmaya normal bunalım ama sen yınede gırme canm bunalıma
rahat olmaya bak bıraz cok sukur kotu bı durumumjuz yok

sağol canımya inşallah dahada iyi olucam..
belkide havalrdandır burda havalar çok kötü.
kapalı yani..

evet ya 2kere çektirmek gerekiyomuş kıymayıda ama tavuk zor iş gerçekten
hadi bende şimdi kafama takılan bişeyi soruyorum size
benim bildjiğim eti et gibi sebzeyide sebze gibi yemek lazım yani vitaminleri farklı olduğu için birlikte yapmamak lazımmış
ee ben şimdi sebze çorbası yapıp içine kıymamı katıcam kıyma ve tavuklu çorbayapan arkadaşlarım benim bana bi tarif yazarmısınız..
nasıl yapıyosunuz?

sagol canim baslayayim bende

ay maşallah erkek oldu tosuncuk yani darısı bizimkilere kime yaptırdın tatlım bugün doktor bana çocuk cerrahından başkasına yaptırmayın dedi

Evet bende çocuk cerrahına yaptırdım.. Üstelik uzmanlık alanı da sünnet miş.. Sünnet öncesi şu uyutma işine kafamı çok taktım ama korkacak birşey de yokmuş.. Boşuna evhamlanmışım.. 15 dk. da bitti zaten.. Darısı başına canım..

çok geçmiş olsun maşallah size..
alahım damatlığını göstersin inşalahhh:

masallah kuzuna canim cok gecmis olsun

Çok teşekkür ederim kızlar.. Atlattık çok şükür..
Üzerimde nasıl yük gibi duruyordu anlatamam..
Şimdi pazartesi günü Kur'an okutacağım, ona odaklandım..
Onuda bir atlatsam..
Kafam tam rahatlayacak...

Ya kızlar gecmısı okudum da domatese erkan denmıs ben bugun kızımın corbasına kabak havuc bıraz domates bırazda pırınc koydum severek yedı

genel anestezi mi verdiler

Bu arada teyzelerı bızım cadı ıkı dısı aynı anda cıkarıyo bırı tam cıkmadan ikinciyi patlatmıs atom karıncam :)

yerim ben o cadıyı :) tatlım bende verdim domatesi domates alerjen bir sebze olduğu için dikkatli olmak lazımm şimdi takip et fıstığı eğer bir sıkıntı yoksa devam edebilirsin vermeye

Tam uyuttular ama genel anestezi değilmiş verdikleri.. Sersemletme tarzı birşey veriyorlarmış..

hangi şehirdeydin tatlım sen bende düşünüyorumda yatış vermediler dimi oldunuz eve geldiniz kontrole gitcekmisiniz dikiş alıcaklarmı sonra şuan çıplakmı nasıl giydirdin bezi nasıl bağladın amanın soru bonbardımanı oldu snaıırm :26:

bende bu soruların cevaplarını bekliyorum

Ban Adapazarlıyım ama Trabzondayım şu an.. Günübirlik yatış veriyorlar.. Ay sıralamasına göre alıyorlar.. Gece 3.5 tan sonra hiçbirşety yemiyor minikler o yüzden ay sıralaması çok önemli.. En küçük bizdik Allahtanda çok beklemedik.. Olduktan sonra 1-2 saat bekletiyorlar odanızda.. ikide bir gelip kontrol ediyorlar kanama varmı diye.. Dikiş alacaklar mı bilmiyorum sadece yarın kontrole pansuman için gişdeceğiz.. Ama dikiş alma olduğunu sanmam.. Büyük oğlumda hatırlamıyorum dikiş alma falan.. Hayır, şu an çıplak değil.. Niye çıplak olsunki ay.. sadece bezinin içinde , pipiyi çevreleyen köpük bardak var.. Üstünde bezi var.. plastik bardağın kapalı tarafını kesiyorsun, pipiye geçiriyorsun.. Valla müthiş bir buluş.. Pipi o kadar muhafazalı ki.. Bezide üstüne takıyorsun.. Benim oğluş çok hareketli.. Koltuk altından tutp yürütüyorum, oturtuyorum.. Sadece yürütece binemiyor ve ters dönemiyor o kadar.. Kollamak lazım yani..
Takma kafana, olduktan sonrası çok kolay.. Önemli olan sana verdikten sonraki 1 saat.. O 1 saat çok zor geçiyor işte.. Çok ağlıyorlar..

yerim ben o cadıyı :) tatlım bende verdim domatesi domates alerjen bir sebze olduğu için dikkatli olmak lazımm şimdi takip et fıstığı eğer bir sıkıntı yoksa devam edebilirsin vermeye

Benım cadım zaten alerjık herseyı az az deneyerek verıyorum ve takıp edıyorum malesef. Peynır versım vucudunun karın bolgesınde sılın gıbı kabarıklıklar oldu ve ne zaman versem kustu. Ama yogurtta bısey olmuyo anlamadım ben bu cadıyı peynırı mı degıstırsem acaba be yapsam bırmal beyaZ peynır verıyorum kabne fılan mı versem acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…