- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #14.641
Kızlar, biz dün sünnet olduuuuk..
MaşaAllah bize....
Şu an hala biraz sıkıntılıyız, o da hareket etme konusunda..
O da geçecek inşaAllah...
tatlim int her yerde corbaya alistiktan sonra icine kiyma koyun diyo kiymadan sonrada tavuk verin diyo anlamadim ya baslanmalimi acaba erken gibi geliyo bana ama
becerıklısın masallah hem ev hem ıs hem cocuk hem es kolay değil yanı
bukadr kosturmaya normal bunalım ama sen yınede gırme canm bunalıma
rahat olmaya bak bıraz cok sukur kotu bı durumumjuz yok
bizim doktorumuzda başlayabilirsin dedi. Ama tavuk işi sakat biraz, çok dikkatli olmak lazım. Bildiğiniz köy tavuğu falan varsa ondan alın yoksa dikkatli olun dedi. Ben et suyu kullanıyorum çorbalarında, kıymayı da normalinden fazla çektirerek ekliyorum çorbalara..
MaşaAllah bize....
MaşaAllah bize....
canım tavuğu az suda bol bol haşlıyorum ve kaynadıktan sonra tam buğay unu katıyorum ben etinide koydum robottan geçip pirinçle kaynattım suyu sonra unu ekledim eti ekledim verdim tatlım
ben yaptım güzelde oldu tatlım
ben 1 aydır koyurum tatlım ara ara iki kez çekilmiş yağsız kıyma alıyorum bir pişirimlik buzluğa koyuyorum pişirip katıyorum çorbasına
erken değil tatlım başlayabiilirsin
ay maşallah erkek oldu tosuncuk yani darısı bizimkilere kime yaptırdın tatlım bugün doktor bana çocuk cerrahından başkasına yaptırmayın dedi
masallah canım kuzuna
adam oldu yanı
kac aylıktı canm bebeğın
ay maşallah erkek oldu tosuncuk yani darısı bizimkilere kime yaptırdın tatlım bugün doktor bana çocuk cerrahından başkasına yaptırmayın dedi
çok geçmiş olsun maşallah size..
alahım damatlığını göstersin inşalahhh:
masallah kuzuna canim cok gecmis olsun
Evet bende çocuk cerrahına yaptırdım.. Üstelik uzmanlık alanı da sünnet miş.. Sünnet öncesi şu uyutma işine kafamı çok taktım ama korkacak birşey de yokmuş.. Boşuna evhamlanmışım.. 15 dk. da bitti zaten.. Darısı başına canım..
genel anestezi mi verdiler
MaşaAllah bize....
Bu arada teyzelerı bızım cadı ıkı dısı aynı anda cıkarıyo bırı tam cıkmadan ikinciyi patlatmıs atom karıncam :)
Tam uyuttular ama genel anestezi değilmiş verdikleri.. Sersemletme tarzı birşey veriyorlarmış..
hangi şehirdeydin tatlım sen bende düşünüyorumda yatış vermediler dimi oldunuz eve geldiniz kontrole gitcekmisiniz dikiş alıcaklarmı sonra şuan çıplakmı nasıl giydirdin bezi nasıl bağladın amanın soru bonbardımanı oldu snaıırm :26:
hangi şehirdeydin tatlım sen bende düşünüyorumda yatış vermediler dimi oldunuz eve geldiniz kontrole gitcekmisiniz dikiş alıcaklarmı sonra şuan çıplakmı nasıl giydirdin bezi nasıl bağladın amanın soru bonbardımanı oldu snaıırm :26:
yerim ben o cadıyı :) tatlım bende verdim domatesi domates alerjen bir sebze olduğu için dikkatli olmak lazımm şimdi takip et fıstığı eğer bir sıkıntı yoksa devam edebilirsin vermeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?